اقا این پارس خیلی پرو شده ها دانلود 1/3 کرد الانم ارزون نکرده کیفیتشم برای من از بعد عید بد شده یعنی افتضاح !!!
شهرمون isp درستی نداره و گرنه فرار می کردم از پارس ... چیه این پارس افلاین :n21:
Printable View
اقا این پارس خیلی پرو شده ها دانلود 1/3 کرد الانم ارزون نکرده کیفیتشم برای من از بعد عید بد شده یعنی افتضاح !!!
شهرمون isp درستی نداره و گرنه فرار می کردم از پارس ... چیه این پارس افلاین :n21:
از سال 86 مشترک بودم زنگ زدم تخلیه میگه مشتری قدیمی کجا میری بهت جشنواره میدم 90 تومن یک ساله
بهش خدا روزی تو جای دیگه حواله بده مرد حسابی شرکت های دیگه هستن 30 گیگ سالانه 15 هزار تومن
یا همین شاتل 20 گیگ یکساله با ترافیک شبانه رایگان 40 تومن
جمع کنید تخته کنید بره شرکتو!!!!
- - - Updated - - -
از سال 86 مشترک بودم زنگ زدم تخلیه میگه مشتری قدیمی کجا میری بهت جشنواره میدم 90 تومن یک ساله
بهش خدا روزی تو جای دیگه حواله بده مرد حسابی شرکت های دیگه هستن 30 گیگ سالانه 15 هزار تومن
یا همین شاتل 20 گیگ یکساله با ترافیک شبانه رایگان 40 تومن
جمع کنید تخته کنید بره شرکتو!!!!
پارس یه مشکل مسخره ای داره و اون اینه که
من 1 ماه نامحدود داشتم ولی هیچ وقت اینترنت به اینترانت تبدیل نشد
ولی وقتی محدود داشتم و الان هم دارم اینترنت به اینترانت تبدیل میشه
این دیگه چه مشکل مسخره ایه:n34:
من امروز نامه جمع آوری به پارس آنلاین دادم که بیام شاتل
تماس گرفتم با پارس گفت ظرف 4 تا 7 روز کاری پورت برداشته میشه اما سرویس امروز قطع میشه
یک ساعت بعد دیدم چراغ پورت خاموش شد و خطم از رانژه درومد
حیلی خوشحال شدم
با شاتل تماس گرفتم اونها هم گفتن که نامه رانژه خطم رو امروز فرستادن مخابرات و تا یک هفته وصل میشه
امیدوارم مخابراتمون سرعت رانژه کردنشون هم مثل از رانژه دراوردنشون باشه و سریع پورت بذارن رو خط
خلاصه اینکه تا حالا ندیده بودم به این سرعت پورت از روی خط برداشته بشه
واسه منم پارسآنلاین خیلی سریع عمل کرد. البته من صبح درخواست زدم. شبش کنترل کردم دیدم از رانژه در اومده. فکر کنم تو مراکز مخابراتی که پورت خالی نداشته باشن خیلی زود خط رو تخلیه میکنن. یعنی نماینده یا کارمند مقیم دارن تو مرکز مخابراتی که خودش سریع پیگیری میکنه واسه تخلیه.نقل قول:
دلیل این هست که قبلا روال اینطور بود که شما امروز نامه رو میفرستادی شرکتنقل قول:
شرکت فردا نامه هارو دسته بندی میکرد و نامه مخابرات آماده میکرد
پس فردا نامه ها رو با پیک میفرستاد مخابرات
مخابرات نامه به دستش میرسید فرداش تازه دست به عمل میشد و پورت بر میداشت
اما الان پارس انلاین نامه رو از من میگیره، همون لحظه فکس میکنه واسه مرکز و اونا هم همون روز باید انجام بدن.
برای رانژه هم همین مراتب هستش اما با این تفاوت که رانژه رو چند ساعته انجام نمیدن و دو سه روز نهایتا طولش میدن
سلام دوستان
چرا سرعت این پارس افت کرده.من اصلا دانلود ندارم کلا و لی سرعت دانلود اومده زیر 100
قطعی هم زیاد داره
سلام یه نگاه به استاتوس مودم بندازید ببینید وضعیت خطتون چطوره؟نویز نداشته باشید؟نقل قول:
نویز که خیلی وقته دارم منتها اینجوری دیگه نمیشدنقل قول:
SNR Margin (0.1 dB): 51 118
اوضاع خط خیلی خرابهنقل قول:
یعنی قبلا هم snr downl هم 5.1 بوده
الان زده 5.1
این یعنی قطع و وصلی مداوم