حالا تومن یا چوق یا دلار...خلاصه 13 تا حتی پوند هم باشه کمه برا نیماری که 95 تا آب خوردهنقل قول:
Printable View
حالا تومن یا چوق یا دلار...خلاصه 13 تا حتی پوند هم باشه کمه برا نیماری که 95 تا آب خوردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتا رو چه جوری بیارم منچستر یونایتد؟!
یکی لطفا با زبان ساده توضیح بده روش Transfer بازیکن ها در Master League رو؟
بالاخره میشه لیگ متشکل از تیم های دلخواه ساخت یا نه؟
سلام به دوستان PES باز عزیز :دی
من یه مشکلی دارم با گیم پلی این بازی ! نمیدونم چرا حس میکنم مثل سابق نیست و کاملا بازیکن ها آهسته راه میرن !! وقتی game speed رو میزارم رو +2 تازه گیم پلی تقریبا عادی میشه ( یخورده سریعتر از حالت طبیعی ! البته با +1 کاملا آهسته به نظر میاد حرکت بازیکنا!) و بعد مثلا یه صحنه گل شدید سریع میشه حرکت بازیکنا ! :دی
چرا اینطوریه ؟! باگ خاصیه یا خودش اینطوریه ؟! دوستان هم رو گیم اسپید بالا بازی میکنن ؟!
های :دی همینطوریهنقل قول:
کلا pes2014 باگ هست :n02: اصلا نمیشه دو متر حرکت کرد با بازیکن
من کلی سر و کله زدم عادت کنم بگم خوبه نشد بیخیالش شدم
تو فیس بوق pes هم بری هر پستی که میدن سریع همه میان از pes2014 بد میگن
سلام
دوستان آخرین دیتا پک خود کونامی DataPack 2 هست؟!! و آخرین پچ همPESEdit 2014 Patch 2.2 ؟!!
چون من شنیده بودم نسخه 3 هم اومده ؟!!
من که همون اول Pes2014 رو بازی کردم واقعا نابود شدم گفتم شاید پچی چیزی بتونه درست کنه بازی رو که به نظر میرسه کاری هم از پچ یا دیتا پک بر نمیاد؟!!:n03:
آقا ما یه مقدار از دنیا عقبیم تازه می خپام این بازی رو دانلود کنم فقط قبلش می خواستم بدونم با این سیستم من می یاد:
Processor ۲٫۷ GHz Intel Core i7
Memory ۴ GB ۱۳۳۳ MHz DDR3
Graphics Intel HD Graphics 3000 ۳۸۴ MB
ویندوزم هم ۸.۱ هست
در مورد این یه بازی ، متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما :n02: از هیچ چیزی عقب نیستی و همینی که میدونی pes نسخه 2014 داره با بقیه هیچ فرقی نداری چون اکثرا گرفتن -> بازی کردن -> متنفر شدن -> ولش کردننقل قول:
برای اجرا مشکلی نداری فقط گرافیک ضعیف هستش که اونم الان داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی تاثیری نداره
تو مستر بازیکن بازنشسته بشه دیگه برنمی گرده ؟!
نه برا من تو 0 خیلی خوب و طبیعی هستش...تو 1 زیاده....احتمالا سیستمت نمیکشه یا اشکال از یه جای دیگه ای هستشنقل قول:
آره اینجاش خیلی مسخرس..از تیم من یدونه کاروالیو در اومد 16 ساله با ریت 85!!نقل قول:
تو پیس2010 یا 11 هم بود فک کنم....کلا تو مسترلیگ ها مال پیس13 و 6 از همشون کاملتر بود
جالبه تو کشورهای اروپایی و آمریکایی خیلی کمتر نسبت به ایران ازش بد میگن...الان پیس14 بیشتر شده طرفداراش تو خارج از ایران و در ایران کمترنقل قول:
تو روند بازی پیس کمی برتر از فیفاس ولی تو بقیه چیزها فرسنگها فاصله داره...پیس14 مثل پیس13 دیگه اون حس هیجان رو به آدم نمیده..ولی سیستم پاسکاری و فیزیک توپش بهتر شده و پاسکاری خیلی لذت بخشه....این فعلا بهترین پیشرفت پیس نسبت به فیفا و پیس13 بوده...تو فیفا پاسکاری خشکه
یه نقد در مورد فیفا14 و پیس14 میخوام بگم بعدا
دقیقا همینطورهنقل قول:
خیلی رو اعصابه مخصوصا جایی که توپ میفته یه جای دور و تو و یه بازیکن حریف میخواین توپ رو تصاحب کنید و همیشه بازیکن حریف توپ رو میگیره ! :n29: