چگونه ميتوان از تيم ملي مورد علاقه پيشنهاد دريافت كرد.(آلمان):n13:
Printable View
چگونه ميتوان از تيم ملي مورد علاقه پيشنهاد دريافت كرد.(آلمان):n13:
در مورد چمن ها کسی نسیت کمک کنه
احتمالا درجه سخت گيري باشگاه رو گذاشتي رو Strict . بذار رو Moderate يا درجه پايين تر !نقل قول:
در مورد آپديت بگم من قبلا فيفا 11 و 12 رو آنلاين آپديت ميكردم ولي نقل و انتقالات تغييري نميكرد !
سلام . مشكل شما چيه ؟ يكم بيشتر توضيح ميدي ؟نقل قول:
دوست عزیز رنگ چمن ها غیر واقعی هست و در شرایط مختلف به رنگ های مختلف دیده میشهنقل قول:
براي استفاده از قابليت هايي مانندmathdayو آپديت كردن به فيفا اورجينال لازم است لطفا توضيح كامل بدين. همچنين سوال ديگر من اينه كه آيا براي دعوت به تيم ملي مورد علاقه(آلمان)چه بايد كرد؟ من تمام بازيام رو پيروز شدم اما از آلمان دعوت نمياد:n27:
سلام دوستان من تو کارر با ولسبورگ نتایج خوبی میگرفتم حتی تو آخرین بازی بایرن رو هم بردم ولی زد که این باشگاه به شما نیاز نداره و مجبور شدم برم تیم دیگه
چرا؟ در حالیکه نتایج خوب بوده منو عوض کرد باید کاری میکردم خواهش میکنم راهنماییم کنید
زياد مطمئن نيستم اما به نظر من يا بازنشسته شدي يا اينكه بازيكنات رو خوشحال نگه نداشتي ويا خيلي بازيكن گران خريدينقل قول:
اينهايي كه گفتم همش احتماله
به احتمال زياد مشكل از كارت گرافيك شماست . تنظيماتش رو دستكاري كنيد شايد درست شه !نقل قول:
اين مهمه رتبه شما تو ليگ چند بود و درجه سخت گيري باشگاه رو چه درجه اي بوده ؟نقل قول:
شما واسه استفاده از قابليت هاي آنلاين نياز به CD Key فيفا نياز دارين -درباره سوال دوم شما اينكه شما مربي هستيد يا بازيكن ؟نقل قول: