دوستان چرا سیمی که از مخابرات برای ورودی ساختمون میود هر چند وقت رنگش از طلایی به حدودا سیاه تبدیل میشه ؟:n28:
Printable View
دوستان چرا سیمی که از مخابرات برای ورودی ساختمون میود هر چند وقت رنگش از طلایی به حدودا سیاه تبدیل میشه ؟:n28:
چون جنس سیم خوب نیستنقل قول:
یعنی مسی که توی این سیم به کار رفته مس ترکیبی هست
هنگام ساخت مس اون رو با آهن یا سایر فلزات ترکیب میکنن(معمولا آهن) و چون آهن در برابر رطوبت اکسید میشه رنگش از طلایی به سیاهی میره اما مس مقاومت کمتری در برابر رطوبت داره
و این که هرچه درصد ترکیب آهن ویا سایر فلزات کمتر باشه سیم از کیفیت بهتری برخورداره:n09:
این سیاهی تاثیری رو سرعت داره؟نقل قول:
چیکار کنم؟ازبس که سیم رو تمیز کردم کوتاه شده:n09:
فعلا" 2 نفر اینجا دان استریمشون اومد رو 3295.یکی من یکی هم:
کس دیگه ای نبود؟:n02:نقل قول:
امزور کلا مخابرات داغونه قطعی شدید تایم اوت بسیار بالا سرعت ناپایدار و......:n04:نقل قول:میگن دارن مشکل فیبر های خارج کشور رو درست میکنن:n13:کسی مشکل داره یا برای من اینطوری شده؟؟؟؟؟
فکر کنم امروز رو باید قید استفاده از نت رو بزنم:n15:
مال من هم هی قطع و وصل می شه!!!!نقل قول:
دیروز دان استریم من هم از 20 مگ رسید3296
با پشتیبانی تماس گرفتم .اخه از دیروز چندین مرتبه نتم قطع می شه تماس می گیرم وصل می شه واقعا نمی دونم چه مرگشونه هر دفعه هم یکیشون جواب میده.درباره سرعت نت سوال می کنم
چرا از 20 مگ به 3 رسیده یه سری خزعبلات که هیچ ربطی نداره تحویل میدن دیروز صبح با سرعت 2.5 مگ در ثانیه دان می کردم امروز 120-150 .جای تاسفه
سلام هم شهری،واسه منم از 20 مگ اومد رو 3296 :n02: فقط واسه بچه های بابل مثل اینکه تغییر نکرده،پشتیبانی که اصلا" هیچی،بعضی موقعها یک موزیک انتظار جالب می زاره،من بیشتر زنگ می زنم اون موزیک رو گوش بدم :n19:نقل قول:
دقیقا مثل من:n10::n10:نقل قول:
موزیکشو یک جا بزارن ما دانلود کنیم دیگه تماس نگیریم با پشتیبانی،چند تا موزیک هستش اما یکیش واقعا" عالیه :n09:نقل قول: