سلام
من الان اینترنت حجمی دا رم می خوام نا محدود بگیرم . می خوام بدونم اینترنت مخابزات چطوره از نظر سرعت قطعی و.................
من طرف منطقه 4 مخابرات هستم یعنی زارعی کسی تو این منطقه داره اگه داره چطوریه ؟
اخه نمی خوام بعدا پشیمون بشم .
Printable View
سلام
من الان اینترنت حجمی دا رم می خوام نا محدود بگیرم . می خوام بدونم اینترنت مخابزات چطوره از نظر سرعت قطعی و.................
من طرف منطقه 4 مخابرات هستم یعنی زارعی کسی تو این منطقه داره اگه داره چطوریه ؟
اخه نمی خوام بعدا پشیمون بشم .
باز دوباره برا منسرعت نصف شد اونم تازه با 16 کانکشن به زور میکشه برا وبگردی که چند بار باید بزنم دیگه این مخابرات از دست رفت گمونم
لعنت لعنت
دوستان سرعت دانلود سرعت 512 چند هست ؟ پینگش توی بازی mw3 چطور؟
من اگه تا اخر این دوره ام مخابرات درست نشه احتمالا میرم یه isp دیگه . منتهی مشکل اینجاست که کدوم isp . فعلا همه ر...دن .نقل قول:
مخابرات نگیر . چون فعلا اصلا به درد بازی انلاین نمیخوره . چنان تایم اوتی میده که حالت از بازی هم بهم میخوره . قبلا خوب بود یعنی تنها گزینه من واسه بازی بود اما الان پینگش همونه فقط تایم اوت میده که کلا از بازی dc میشی . فعلا نگیر .نقل قول:
سرعت دانلود 512 چنده ؟نقل قول:
قبلا پینگت چند بود ؟
من دارم سرعتش اکثرا نصف میشه میره رو 28 اینا میده تازه با 16 کانکشن وبگردی هم چند بار بایر باید بزنی تا باز کنه تایم اوتم فراوون میده کلا داره دیوونم میکنهنقل قول:
دقیقا منم نمیدونم اگه بخوام برم جای دیگه کجا برم یعنی تو هر تاپیک که میرم اوضاع رو میبینم بیخال میشم از اینکه بخوام یک هفته نتم قطع باشه کلی هزینه رانژر اینا بدم برم یه جا دیگه از اینجا بدترنقل قول:
سرویس محدود سرعتش 100 برابر اینم باشه به چه درد میخوره؟ ولی اگه شبا هم همینو بهت میده در ساعت رایگان سرویست خوبهنقل قول:
اره بیشتر اوقات روی 28 هست 100 تا دانلودم با هم بزارم بالا نمیاد ولی وقتی با سرورهای داخلی دانلود بکنم سرعت تا 59 میره تایم اوتم دقیقا برای سرورهای خارجی هستش و خیلی زیاد میخوام p30world باز بکنم یاد gprs همراه اول میفتم قبلنا استفاده میکردم
قبلنا مخابرات با تک کانکشن کل سرعتو میداد ولی الان 4 ماهی میشه دیگه از این خبرا نیست
فقط 28 ؟؟؟؟؟؟
باو من میبین دارم 120 تا میگیرم ولی اینجور که تحقیق کردم نامحدود مبین نت واقعا افتضاح هست و من هم الان دنبال نامحدود قیمت مناسب هستم
من 256 مخابرات دارم سرعت دانلود من اصلا پایینتر از 32 نمیاد و حتی گاهی اوقات (لحظه ای در حد 5-6 ثانیه) میره بالای 90 و دوباره میاد رو 32 اما اصلا از 32 کمتر نمیشه. تا حالا هم قطع شدن نداشتم و صفحات رو خیلی خیلی تند باز میکنه. فکر کنم هر مرکز مخابراتی ای با اون یکی فرق میکنه و نوع خط هم قطعا تاثیر زیادی داره. خط من فیبر نوریه. من حتی بیشتر وقتا کانالهای تلویزیونی خودمونو از سایت صدا و سیما نگاه میکنم وقتی که پیش لپتاپم هستم و حال ندارم برم تلویزیونو روشن کنم.
شما که 512 دارید اما سرعت دانلودتون 28 است مرکز مخابراتیتون متاسفانه گند زده. :41:
شما کدوم محله هستید ؟نقل قول:
سعادت آباد، مرکز مخابراتی سلمان فارسی. فقط 2 ماهه که من adsl گرفتم آخه چون خطم فیبر نوریه، مخابرات خاک تو سر تا همین چند ماه پیش تجهیزات ارائه adsl روی فیبر نوری رو نداشت :19: هربار هم که میرفتم سر میزدم میگفتن هنوز تجهیزاتشو نداریم.
تازه چند ماهه که تجهیز شدن. 6 ساله که این خطو دارم اما تازه 2 ماهه adsl گرفتم. ای لعنت بر این امکانات....