نئو کمپ ، الان ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نئو کمپ ، الان ...
گزارش روز: تاکسی هایی که سعی در بستن راه اتوبوس بارسا داشتند
اتوبوس بارسا در نهایت بدون مشکل هتل دبلیو را به مقصد ورزشگاه ترک کرد
سایت گل- گروهی از تاکسیرانان شهر بارسلونا برای نشان دادن اعتراضشان نسبت به شرایط کاری شان، تصمیم داشتند تا راه اتوبوس حامل بازیکنان بارسلونا را ببندند
خوشبختانه این اعتصاب مشکلی را برای کاروان باشگاه کاتالان ایجاد نکرد و آبی اناری ها توانستند بدون مشکل خاصی هتل را به مقصد ورزشگاه ترک کنند.
نیم ساعت تا بازی مونده و ما هم بریم یه نخ سیگار بکشیم... :27:
اما قبلِ اون، دوس دارم همین جا بگم که هیچ نتیجه ای غیر از برد منو راضی نمی کنه...
پسر؛ فک کن... دوباره 90 دقیقه هیجان...
به امید تکرار یه همچین صحنه هایی... :40:
سه دقیقه پیش ، ضمنا پپه هم داره گرم میکنه !!
ترکیب قطعی بارسا اعلام شد؛بارسا با 4 دفاع در نوکمپ
بارسلونا با ترکیب 3-3-4 بازی خواهد کرد.
سایت گل- پپ گواردیولا مربی باشگاه کاتالان درحالی که حدود 45 دقیقه دیگر تا آغاز دیدار امشب ال کلاسیکو باقی است، ترکیب اصلی تیمش را مشخص کرد
بارسا بااین ترکیب گام به میدان خواهد گذاشت:
پینتو، آلوس، پیکه، پویول، آبیدال، چابی، بوسکتس، اینیستا، سسک، مسی و الکسیس سانچس
بارسلونا با ترکیب 3-3-4 بازی خواهد کرد.
نیمه اول 2 بر صفر به سود بارسا فعلا خوبه تا نیمه دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خوب با جنگ روانی مقابله کردیم...گل ها هم عالی بودن ....مســـی اونجا کـــولاک کرد 5 رئالی رو قال گذاشت توپو داد پدرو حال کردم واقعا :31:
ســـوپر گـــل دنی آلوز هم حـــرف نداشت ... :40:
+
اونجا که مسی په په رو زد دلم خنک شد انصافا دمش گرم :31:
+
به امـــید 5-6 تایـــی کردن مجدد تیم حریـــف...
+
قــیافه جاودانی رو..... = )))))))
وای خدا چه شب رویایی شده برای بارسا با وجود مصدومین زود هنگام اینیستا با وجود داور که باید لاسانا دیارا رو اخراج میکرد تو نیمه اول دو گل خیلی زیبا زدیم گل اول که مسی با اون حرکت انفجاری در حالی که چهار نفر دورشن چه پاسی میده .
درضمن انتقام مسی هم از نکته های این بازی بود:دی
واااااااااااااای...
عجب گلی زد آلوس...
نیمه دوم باید بریم واسه گل های بیشتر...
امیدوارم مصدومیت اینیستا جدی نباشه...
:40: VIVA BARCA :40:
داور بايد ديارا رو اخراجش ميكرد :13:
تنها ترسي كه دارم از پينتو هستش ميترسم باز دوباره اشتباه كنه
ولي بازم ميبريم عجب گلي زد دني الوس :18:
به اميد برد زنده باد بارسا:40: