آقا این بازی چرا اینقدر گرافیکش آشغاله؟! خیلی خیلی پایینه! اگر اون HD اش رو که اول بازی پیغام میده نصب کنیم دیگه مشکل گرافیک حل میشه؟گرافیکش میشه مثل COD بلک اوپس ؟
Printable View
آقا این بازی چرا اینقدر گرافیکش آشغاله؟! خیلی خیلی پایینه! اگر اون HD اش رو که اول بازی پیغام میده نصب کنیم دیگه مشکل گرافیک حل میشه؟گرافیکش میشه مثل COD بلک اوپس ؟
با نصب اون بهتر میشه ولی دیگه به نسخه PC که نمیرسهنقل قول:
بدون HD که دیگه خیلی ضایعه:2:
یعنی در حد بلک اوپس نسخه کنسولی نمیشه؟انصافا بلک اوپس و COD M3 عالی بودن رو کنسولنقل قول:
بچه ها یه جا تو مرحله ARAZ اینا هواپیماهای روسیه رو میبینن - میخواستن بگین روسیه با ایران همدسته ؟
سلامنقل قول:
آره یه جورایی همینه. حالا بری جلوتر مشخص میشه قضیه چی بوده :46:. من نمیگم که مزه ی داستان نره :31:
بازی واقعا قشنگه از لحاظ گیم پلی و داستان بخصوص اینکه حقایق رو در مورد ایران و روسیه کامل نشون میدن. فقط وقتی تهران قشنگمون رو میبینم داره خراب میشه کمی ناراحت میشم:41: ولی باز دمشون گرم:31: یه جای بازی هست سربازه میگه وای عجب شهر بزرگیه تهران.کاشکی این گرافیکشم خوب بود گرافیکش خیلی پایینه نصف گرافیک کال اف دیوتی رو هم نداره!!نقل قول:
من خودم یه بار رو PC با بالاترین جزئیات ممکن و رزولیشن فول اچ دی و فریم ریت 60 بازی کردم آخرش گفتم عجب فیلم قشنگی بود:18:....:5:نقل قول:
ولی رو ایکس باکس یه جاش خیلی ضایع بود اونجا که تو تانکیم و تو کوه های اطراف به ظاهر تهرانیم
دود حاصل از انفجار ها ثابت بود:18: خیلی خورد تو ذوقم:13:
در کل گرافیک اصلی این بازی رو باید رو PC تجربه کرد:21:
رو PS3 بزن اون موقع............
ps3 که ضعیفتر از xbox بوده تو این بازی یه مقایسه بود سرچ کنی پیداش میکنی..
نقل قول:ایشون گفتن رو PS3 بازی کنی اون موقع ....نقل قول:
نگفتن که .... چیه؟:20:
البته من هم منظورشو نفهمیدم:27:
هر چی هست اینه که مسلما کنسول ها فعلا از pc ضعیفترن...