نه فری راید داره نه گردش میره نه امکانات اضافی مثله قطار داره نه تو دریا میوفته اصلا هیچی ندارهنقل قول:
من که گرفتم خیلی راحت نصب شد و اجرا شد ... هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به بازیش علاقه مند میشم خیلی باحاله
Printable View
نه فری راید داره نه گردش میره نه امکانات اضافی مثله قطار داره نه تو دریا میوفته اصلا هیچی ندارهنقل قول:
من که گرفتم خیلی راحت نصب شد و اجرا شد ... هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به بازیش علاقه مند میشم خیلی باحاله
من مرحله ای رو دارم میرم 48% رو هم رفتم.ولی منظورت از امکانات چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه منم تو دریا نمیره.گردش نمیره و اونایی که نوشتی....
بقیه دوستان دارن، این امکانات رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
دوست عزیز GTA که بازی نمیکنی :31:نقل قول:
نه فری راید داره نه گردش میره نه امکانات اضافی مثله قطار داره نه تو دریا میوفته اصلا هیچی نداره
مافیا هدف اصلیش داستانه نه اینجور چیزا ... این چیزایی که شما میگی مشخصات یه بازی OpenWorld مثل GTA هست، مافیا که مثل GTA نیست. :11:
دوست خوبم اگه مارو به عنوان یه گیمر نیمه حرفه ای قبول داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم که مافیا 2 نسبت به نسخه ی یک امکانات محیط فیزیکیش کمهنقل قول:
دوست عزیز GTA که بازی نمیکنی
مافیا هدف اصلیش داستانه نه اینجور چیزا ... این چیزایی که شما میگی مشخصات یه بازی OpenWorld مثل GTA هست، مافیا که مثل GTA نیست
سوار قطار نمیشه-تو آب نمیافته ک بمیره-اتومبیل جدید نداره -فری راید نداره
و شاید اینا به عنوان فایلهای جانبی بایستی از نت دانلود بشه
و همچنین برنامه نویسی phisics توسط انویدیا اصلا خوب نیست چون تمامی کارت گرافیک هارو با مشکل بزرگ مواجه میکنه به گونه ای که حتی دوتا 5970 هم ببندی باز پاسخگوی این نمیشه در حالت physx on
حالا واسه چی میخوای سوار قطار بشی ؟ :31:نقل قول:
دوست خوبم اگه مارو به عنوان یه گیمر نیمه حرفه ای قبول داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم که مافیا 2 نسبت به نسخه ی یک امکانات محیط فیزیکیش کمه
سوار قطار نمیشه-تو آب نمیافته ک بمیره-اتومبیل جدید نداره -فری راید نداره
و شاید اینا به عنوان فایلهای جانبی بایستی از نت دانلود بشه
و همچنین برنامه نویسی phisics توسط انویدیا اصلا خوب نیست چون تمامی کارت گرافیک هارو با مشکل بزرگ مواجه میکنه به گونه ای که حتی دوتا 5970 هم ببندی باز پاسخگوی این نمیشه در حالت physx on
اتومبیل که خیلی داره منظورت از اتومبیل جدید چیه ؟!
اون فیزیک انویدیا رو قبول دارم ... رو High میزارم خیلی افت فریم پیدا میکنه :20:
ولی خب در کل بازی باحالیه ...
خیلی چیزای باحالیم بهش اضافه شده :31:
بله درسته فیزیک این بازی باگ داره اما اون 5970 رو اگه 4 تا هم ببندی بازم واست کارساز نیست !:دی آخه بابا فیزیک مال انویداست نه amd :دینقل قول:
دو تا سوال ... نمیشه از تو ماشین تیر زد ؟
اینجوری که خیلی نامردیه !!
پلیس میفته دنبالت تیر میزنه تو نمیتونی کاری کنی.
میگفتن با تاکسی میشه رفت این ور اون ور ولی نمیشه :20:
نه دوست عزیز ! فکر کنم تو نسخه ی اول می شد از ماشین تیراندازی کرد ( اگه اشتباه نکنم )!! ولینقل قول:
تو این نسخه نمی تونید، به جز مراحلی که با Joe می رید تازه اونجا هم شما فقط رانندگی می کنید و Joe تیراندازی می کنه !
دوستان چرا تو مراحل بالا توی نقشه نوشته برگردید به فالکون اما وقتی میریم اونجا در رستوران بسته است و وقتی شب میریم اونجا در بازه اما خبری اونجا نیست.
سلام دوستان عزیز من اینجا گیر کردم نمی دونم چیکار کنم.
مرحله 14 هستم.همون جا کنار لنگر گاه که چند نفر رو بکشیم بعد با اونا متحدمیشیم بر علیه اینایی که باهاشون اومدیمفکر کنم اسمش هست derek که اون دو نفر رو می کشیم.
بعد پیغام میاد رو صفحه این رو میگه:
Rob shops or bring cars to Bruski
بعد از اینم یه پیغام میاد که میگه derek مُرد.