سلام
من نهایتا بعد از تحقیقات زیاد از اونجائیکه سه بعدی برام مهم نبود سونی w670 گرفتم به قیمت 2020 بدون گارانتی
این مورد پیکسل سوختگی چون در 4 تا از همین مدل دیدم داشت به این نتیجه رسیدم که احتمالا اکثرا تلویزیونها داره و احتمالا مشکل خاصی پیش نمیاد در نتیجه پذیرفتم.
البته در بین این 4 تا که دیدم همین که خریدم فقط در رنگ قرمز و فقط در یک نقطه تیرگی داشت که از بقیه بهتر بود.
اما بعد ...
از قبل دیده بودم و میدونستم که تلویزیونهای ال سی دی (ال ای دی) نسبت به تلویزیونهای لامپی قدیمی در تصاویر SD کیفیت و شفاقیت خوبی ندارن ولی فکر میکردم تلویزیون در سونی 2013 با 200 هرتز این مورد بهتر شده باشه ولی ظاهرا تغییری نکرده بطور کلی تصویر تلویزیونهای ال سی دی در تماشای تلویزیون ایران غیر قابل مقایسه با لامپی هست و لامپی به مراتب با کیفیت تر هست.
فقط موندم اگر یه سامسونگ 400 هرتز سه بعدی میگرفتم آیا در کیفیت تصاویر ایران تاثیری داشت یا نه
در مورد پخش فرمتها گوناگون باید عرض کنم در تمامی تلویزیونها اسمارت از جمله همین تلویزیون میتونید هر فرمتی رو حتی با زیرنویس ببینید مشروط بر اینکه از طریق نرم افزاری که روی کامپیوتر نصب میشود ارتباط با سیم یا بیسیم برقرار کنید و با اجرا بودن نرم افزار روی کامپیوتر تمامی محتویات آن را از طریق تلویزیون ببینید.