سینما سونی کسی پیشنهاد نداره جواب مارو هم بدین
Printable View
سینما سونی کسی پیشنهاد نداره جواب مارو هم بدین
سلام به دوستان
من یه سینمای خانگی مدل dz777 سونی دارم که از روی فلش هیچ نوع فرمت تصویری رو نمیخونه فقط عکس و اهنگ رو میخونه/میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یا مال من ایراد داره.مرسی
نه کلا اونطوریه
منم اول خریدمش قبل از اینکه تحقیق کنم بعد فهمیدم عجب کاری کردم صداش هم که افتضاحه
فقط تصویرش با اچ دی ام آی خوبه
سلام به دوستان
ایا این سینما خانگیهایی که الان توسایت اوراده گذاشته مارک سامسونگ و بلوری وسه بعدی هست از لحاظ کیفیت صدا وتصویر خوبند
چون تو سایت cnet یه مدل سامسونگ htc6500 رتبه اول هست اما انگار از لحاظ لود بلو ری امتیاز خوبی نگرفته ایا این مدل ورودی hdmi داره؟ ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید
من ورودی HDMI رو میدونم که داره. بقیه را دوستان جواب بدهند.نقل قول:
سلام بر همه دوستان
دیشب یک فیلیپس HTS5580 به قیمت 600000J,تومان خریدم -ریموت زشت و ناقص داشت.اما تیپ دستگاه و بلند گوها زیباست.
SRT را ساپورت نمی کنه . بعد از UPDATE فیلمهای 3D را محشر بخش نمود با خاصیت سه بعدی.
نه مارک دیگه باشه مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
در حالت کلی هم بستگی به بودجه و سلیقتون و انتظاراتتون داره.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
کلا برای upscaling بایستی از کابل HDMI استفاده کرد.نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
FZ900 مدل خوبیه.نقل قول:
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
شما بودجتون چقدره؟اگر بودجتون خوب باشه می تونید یه سیستم سینمایی خودتون جمع کنید.نقل قول:
سلام mr_rayan عزیز
آقا نظرتو راجع به 707 پایونیر میگی؟
ورودی HDMI نداره چیکار کنم؟
Blu_Ray جدید که upscaling قوی و ساپورت همه فرمتا و ورودی و خروجی مناسب داشته باشه نیومده؟
بودجم تا 800 تومن ولی اگه خیلی تاثیرگذار باشه بالاتر هم میرم.
من مدلی با این مشخصات سراغ ندارم.شما دقیقا ورودی HDMI برای چی نیاز دارید؟نقل قول:
بله مدل 790 نسبت به 888 مناسب تره منتهی شما به حرف من اکتفا نکنید و حتما باز هم تحقیق کنید و صداش رو هم بشنوید و با چند مدل دیگه مقایسه کنید.نقل قول: