امروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خریدنقل قول:
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید.
امروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خریدنقل قول:
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید.
ممنون از سامان عزیز که مثل همیشه کلی لطف کردن
من منظورم دل و سونی و این مدل ASUS Pro64JQ-Jx028vبود
اگه همه ی عزیزان متخصص نظر بدن خیلی ممنون میشم
چون آقا سامان هم نظرش رو در مورد این اسوس نگفت
نقل قول:
i
همین مدل ایسوس و با قیمتی که بیان شد ، قابل قبول هست به شرطی که ریفر نباشد.
مدل معدل سونی هم میشه گفت اینه ! البته یکم گرونتر !
VAIO F116FG:CPU:CORE I7 720QM/1.6,RAM:1333/4GIG,GPU:GFORCE/GT330M/1GIG/GDDR3,HDD:500gig/7200rpm,DISPLAY:16.4"/1920.1080/FULLHD,BLUERAY
قیمت این مدل سونی چندهنقل قول:
نقل قول:
حدودا 1600 بود ! حالا دیگه نمی دونم چه تغییری کرده.
یه لپتاپ با این مشخصات می خوام:
صفحه 13 - وزن کم یا متوسط (از 2.5 بیشتر نباشه) - پردازش خوب - گرافیکش هم زیاد مهم نیست
از برند های دل و اچ پی و سونی هم باشه بین 1 تا 1.5
ممنون
بهترین apple توی این رنج چیه؟
بیشتر CFD کار میکنم.
ممنون.:11:
آره کاملا موفقم ولی خب بهتره دیگه جای یه pc غولپیکر یه کنسول بازی بگیرن تا اهداف کامل مشخص باشه:20:نقل قول:
مروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خرید
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید
بچه ها تو مایه های 1 میلیون تومان حال تا صد تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید؟
خودم که دنبال EB 14 FX وایو بودم :
Core i3
vga 5470
15 inch
ram 4 gig
HDD 500
ولی گفتم با شما هم مشاوره کنم شاید گزینه بهتری پیشنهاد بدید
نقل قول:
احتمالا همین کاروبکنم ولی امروز یکی از دوستان لپ تاپ ASUS G73 رو معرفی کردن که گرافیکش در حد المپیکه :
ATI 5870 Cross Fire ...
بقیه قطعاتشم خیلی توپه مثل سونی اف 116 .. تو یه سایت خارجکی 1400 دلار زده بود اینجا فکر کنم با 1700-1800 گیر بیاد .. نظرتون راجب به اون چیه ؟ کسی رو سراغ دارین اینو داشته باشه ؟ از قیمت دقیقش خبر دارین ؟