بله بله شما باید اون عکسایی که اسلحه دارن شبیه طالباننو:39::39::39:!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بزنی OK اونیکی دیگه هارو بزنی فرت میشه گرفتی!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
Printable View
بله بله شما باید اون عکسایی که اسلحه دارن شبیه طالباننو:39::39::39:!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بزنی OK اونیکی دیگه هارو بزنی فرت میشه گرفتی!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
خوب اينو از اول ميفرمودي
بله قبول دارم این حرف رو منتها خیلی زیادی تکون میخوره:31:نقل قول:
مثلا یه ماموریتی بود در
act1
cliffhanger
حسابشو بکن تو اون وزش باد و سرما هیچ جا دیده نمیشه بعد سه چهار تا دشمن بهت تیراندازی میکنند تا بیایی نشونه بگیری که سریع اونا رو بزنی از بس که تکون میخوره نمیتونی نشونه بگیری و میمیری:19:
بابا عجب بازي باحالي بود:31: من كه كلي حال كردم تا حالا بازي به اين خوبي نديده بودم :20:خيلي شبيه به واقعيته :5:راستي يه سوال هيچ خبري درمورد نسخه جديد نيومده:46: يعني كي شماره جديد اين بازي مياد:21: به نظر من اين بازي از همه نسخه هاي قبليش بهتر بود :46:و مشكلات اون ها رو برطرف كرده:27: بود من كه بازي رو تموم كردم و منتظر نسخه جديدم :5:
فقط یه بازی هست که100درصد مثل واقعیته اونم FAR CRY 2 هست گرفتی!!!!!!:19::19::19::19:نقل قول:
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
خب دیگه این قشنگی بلزی رو نشون میده:31:نقل قول:
اين بازي رو با دسته ميشه بازي كرد?
نه تااون جایی که من میدونم نه حالا ازاوستاها هم بپرس!!!!!!!!!!!!!:11:
خیر نسخه PC جتی با دسته xbox 360 هم نمیشه ...نقل قول:
واییییی
چقدر زود تموم شد. حیف بازی به این قشنگی و باحالی و احساس وظیفه ای :20: :27: نیست؟
انگار هر چی داستان تو بازی پررنگ تر میشه بازی کوتاهتر میشه مثلا سه رو یادتونه چقدر طولانی تر بود.:41:
مگه چیه بازیش مختصر مفیده بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:39::39::39::3 9::39::39:نقل قول: