امروز که بیدار شدم گفتم بذار به حرف محمد گوش کنم.
با Citaw بودم.اول یه پارتی 4 نفره تو mixed mobs رو ترکوندم بعد 2 نفر رو تو crocs کشتیم.
بدون هیچ اخطاری حمله کردم.دوستام همه از این تغییر ناگهانی تعجب کرده بودن.دیگه همین رویه رو پیش خواهم گرفت.
Printable View
امروز که بیدار شدم گفتم بذار به حرف محمد گوش کنم.
با Citaw بودم.اول یه پارتی 4 نفره تو mixed mobs رو ترکوندم بعد 2 نفر رو تو crocs کشتیم.
بدون هیچ اخطاری حمله کردم.دوستام همه از این تغییر ناگهانی تعجب کرده بودن.دیگه همین رویه رو پیش خواهم گرفت.
یکم ترس تو دلشون برای ما بزار.همه وحشتشون رو سمت خودت نبر:Dنقل قول:
من که امروز بدجور حالم از این آپدیت آخر خراب شد ............ آنتی ویروسم ویروس میشناسه
بار اول اینجوریه.آنتی ویروس رو disable کن و بازی رو اجرا کن.بعد خارج شو و فایل Updaterنقل قول:
رو به exception آنتی ویروس اضافه کن.هم به exception مربوط به database و هم به Heustric(هوش مصنوعی)
بعد restart کن و گارد آنتی ویروس رو enable کن.
اگه بگی آنتی ویروست چیه بهتر می تونم راهنماییت کنم.تو آپدیت قبلی واسه منم همین اتفاق افتاد.
نقل قول:
norton 2010 هر کاری میکنم SONAR ویروس میشناسه ........
اتفاقا منم NIS 2010 دارم.نقل قول:
همون کاری رو که در بالا گفتم انجام دادم و درست شد.
در سری اول که فایل game.exe می خواد به سرور کانکت بشه یه سری اطلاعات به سرور می فرسته که
sonar با توجه به رفتار فایل اونو spyware تشخیص میده و پاک می کنه.
شما auto-protect و sonar رو غیر فعال کنید و بازی رو اجرا کنید برید تو بازی و 5 دقیقه تو بازی باشید.
بعد از بازی خارج بشید و Restart کنید و auti-protect و sonar رو فعال کنید.
در ضمن بعد از هر آپدیت از بازی یه کپی بگیرید تا هم اگه همچین مشکلی پیش اومد بتونید مثلا فایل
مشخصی رو برگردونید و هم نخواهید بعد از ریختن ویندوز باز آپدیت کنید.
منتظرم ببینم مشکل شما حل میشه یا نه.
نشد .......... جالب اینجاست که فایل رو Trust نمیکنه .نقل قول:
این دو تا آپدیت آخر چی بود معلوم نیست
عجیبه.این کار واسه من که جواب داد.sonar تو NIS و NAV با هم فرقی ندارن.
از نسخه ی کرک شده ی نورتون که استفاده نمی کنید؟
منظورم اینه که قبل از نصب کرک شده باشه.
نه ... NIS هست نمیدونم چرا بعد از آپدیت بازی اینجوری شد مجبورم SONAR خاموش کنم ... برای شما UPdate ؟نقل قول:
نمیدونم چرا این فایل رو Trust نمیکنه ....
من امشب تو بازی بودم و مشکلی نبود.