سلامنقل قول:
خوب منم art هستم ولی برای من کنتور می ندازه ، قضیه چیه ؟ پنج شنبه ماله من که رایگان نبود یعنی هفته دیگه پنج شنبه و جمعه کاملاً رایگانه ؟
Printable View
سلامنقل قول:
خوب منم art هستم ولی برای من کنتور می ندازه ، قضیه چیه ؟ پنج شنبه ماله من که رایگان نبود یعنی هفته دیگه پنج شنبه و جمعه کاملاً رایگانه ؟
راستی من اینترنتی پرداخت کنم فاکترمو چند درصد تخفیف داره ؟
سرویسم آرت1
عجب حتما دیگه رایگان نیست!!نقل قول:
دوستان که آرت دارن توی گزارش مصرف پنج شنبه نگاه کنن ببینید حجمش حساب شده!!؟؟
پرداخت اینترنتی تخفیف نداره متاسفانه....نقل قول:
یک عدد کارت تخفیف امروز یا فردا برای تهران میخوایم کی داره؟؟؟/ البته من خودم نمیخوام این دوستمون ask_bl میخوادش فعلا دسترسی به نت نداشت من براش درخواست رو زدم هرکی داره زودتر خبر بده که هماهنگ کنیم برای دریافت کارت
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=178350
شما ميشه يه عكس از صفحه اي كه ميگي رايگان نيست نشون بدي. حتماً اشتباه ميكنيد.نقل قول:
من ميتونم بدم.نقل قول:
قابل توجه دوست عزيزي كه ميگه رايگان نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيك امد در خونه پولو گرفت و فاكتور رو بهم داد ودر فاكتور 10000 تومن تخفيف نوشته بود در صورتي كه من اصلا بهشون نگفته بودم كارت طلايي دارم و من تابستون يه سرويس آرت هوم داشتم ازاون سرويس يه كارت طلايي بهم دادن .حالا كه دوباره ثبت نام كردم براي 128 اقتصادي. حالا من از كارت طلاييم استفاده كنم يا نه . وبه من كارت طلايي تازه هم ندادن............
سیامک جان عکس لود نمیشه، فقط عکس بروس ویلیس هست! نکنه اینم شاتل داره و چون 5شنبه جمعه هاش رایگانه داره میخنده و خوشحاله؟؟؟؟! البته من 128 اکو هستم، من چیکاره بیدم؟!!:31:
من امروز از ساعت 10 تا همین الان (4 بعد از ظهر) پینگم رفته بالا مثلا پینگ شرکت شاتل که تا دیروز 30 میلی ثانیه بود یدفعه شده 400 میلی ثانیه شما هم این مشکلو دارین ضمنا من اکو 512 دارم
درستش كردم :31: عكس از خود شاتل گذاشتم نگو بعد از يه مدت از سرورش پاك ميكنه.نقل قول: