با سلام به دوستان
من بر روی کامپیوترم ویندز هفت نصب هست و می خوام بدون اینکه تغییری بدم ابانتا رو ه در کنار اون نصب کنم و سیستم دوئل بوت بشه
ممنون می شم راهنمایی کنید
البته نمی خوام بر روی سیستم اطلاعاتم از بین بره ودوباره پارتیشن بندی کنم
Printable View
با سلام به دوستان
من بر روی کامپیوترم ویندز هفت نصب هست و می خوام بدون اینکه تغییری بدم ابانتا رو ه در کنار اون نصب کنم و سیستم دوئل بوت بشه
ممنون می شم راهنمایی کنید
البته نمی خوام بر روی سیستم اطلاعاتم از بین بره ودوباره پارتیشن بندی کنم
سلام
من وقتی بعضی از سایت های فارسی را باز می کنم (مثل همین پی سی ورد) فونتهای فارسی به شکل زشتی نشون داده می شن! مثلن بعضی حروف جدا میفتن و ...
چاره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
firefox>Edit>Preferences>Contentنقل قول:
فونت هارو دستکاری کنید
درست نشد. رفتم سایز فونتو خیلی بزرگ کردم ببینم تغییری میکنه یا نه فقط نوشته های انگلیسی سایزشون تغییر کرد.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
راستی برای چیزتر شکن تو اوبونتو باید چی کار کرد؟ :31:
سلام به دوستان عزیز لینوکس باز:10:
آقا من تو نصب زوبونتو مشکل پیدا کردم:
امروز image زوبونتو رو از میرر روسیه دانلود کردم و ریختم رو فلش و آوردم خونه خالی کردم تو درایو g بعد با برنامه nero این image رو با سرعت 16x روی CD برن کردم(با سرعت کمتر کامپیوترم نمیکشه و ارور میده)
بعد که CD آماده شد گذاشتم تو دستگاه و از روش بوت کردم یه صفحه اومد که ازم میخواست زبان مورد نظرمو انتخاب کنم و من انگلیسی رو انتخاب کردم بعد یه صفحه اومد که چند گزینه داشت که در زیر مینویسم
try xubuntu with out change to your computer
install xubuntu
checking disk
test memory
boot from first hard disk
من گزینه install xubuntu رو انتخاب کردم و بعد یه صفحه حاوی نوشته هایی اومد تو یکی از خط هاش نوشته بود error 0 بعد اون صفحه رفت و یه موش کوچولو رو صفحه ظاهر شد که کمرنگ و پررنگ میشد(انگار که چیزی داره لود میشه) بعد از یه دقیقه اون موش محو شد یه صفحه دیگه(حاوی نوشته) اومد و بعدش صفحه تاریک شد و مانیتور هم به حالت stand by رفت و من 8 . 9 دقیقه صبر کردم و دیدم هیچی نیومد و دوباره عملیات نصب رو شروع کردم و دوباره همین اتفاق افتاد و من یه بار دیگه با گزینه اولی try xubuntu.. امتحان کردم و بازم همین حالت پیش اومد.
وقتی رو گزینه های check disk و test memory کلیک کردم شروع کرد به تست کردن و اعلام کرد که نه دیسک مشکل داره و نه مموری.
به نظر شما اشکال از چیه؟ چیکار باید بکنم؟
خیلی ممنون:11:
در ضمن میخوام xubuntu رو در کنار XP داشته باشم آیا میشه هر دو بر وری یک درایو نصب بشن ؟ یا هر کدوم یک درایو جداگانه نیاز داره؟
تنظیماتی که مربوط به محل نصب سیستم عامل هست در موقع نصب xubuntu (که البته ناقصه) برای من ظاهر نشد در صورتی که در XP قبل از نصب ابتدا باید محل نصب مشخص بشه.
آخه من چیکار کنم:19::19::19:
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
تورو خدا کمک کنید
از اول همینطور بود؟نقل قول:
مشابه این مشکلو داشتم بعضی فونت ها با بعضی توزیع ها مشکل دارن
فایلهای مسیر /home/$USER/.fonts رو پاک کن
باید ارور بدینقل قول:
موقع لود F1 تا F12 رو بزن تا مراحل لودینگ تو محیط متنی رو ببنی
فکرکنم میتونی از ویندوز هم نصبش کنی (بستگی به فایل ایمیجت داره)
منظورت از این که باید ارور بدم چیه؟نقل قول:
باید ارور بدی
موقع لود F1 تا F12 رو بزن تا مراحل لودینگ تو محیط متنی رو ببنی
همون موقع که موشه داره لود میشه باید پشت سر هم F1 تا F12 رو بزنم؟
یعنی اگه F1 تا F12رو نزنم به هیچ عنوان نصب نمیشه یا اینکه در حال نصب هست و من نمیبینم؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی آقا دانیال؟
خیلی ممنون میشم.:10:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
در مورد این هم میشه کمی توضیح بدی؟نقل قول:
در ضمن میخوام xubuntu رو در کنار XP داشته باشم آیا میشه هر دو بر وری یک درایو نصب بشن ؟ یا هر کدوم یک درایو جداگانه نیاز داره؟
خیلی چاکریم
:3::6:
سلام من CD زوبونتو رو از روی ویندوز اجرا کردم و در موقع اتوپلی کردن همچین اروری داد:
Windows- no disk
Expetion processing Message c0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c
cancel try again continue
و بعد از این که 15 . 20 بار روی continue کلییک کردم بالاخره اتوپلی ظاهر شد و گزینه install inside windows
و انتخاب کردم بعد از 70 درصد که پرشد دوباره همین ارور رو داد. و من coninue کردم و شروع کرد به crieted virtual
disk و بعد eject کرد و CD خارج شد. و پیغام داد که نصب شده و درخواست reboot کرد و من هم reboot کردم و موقع
بوت شدن گزینه xubuntu هم به xp اضافه شده بود وقتی رفتم روش و تایید کردم دوباره همون اتفاقاتی افتاد که قبلا گفتم
یعنی اومدن صفحه های حاوی نوشته و لود شدن اون موشه و دوباره stand by شدن مانیتور.
حتی رفتم خونه رفیقم و با سرعت 4x هم CD رو برن کردم ولی حتی با اون CD هم همین اتفاقات میافته.
چی کار کنم؟:41:
نکنه اشکال از image دانلود شدس؟
از روی فلش میشه نصب کرد؟
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
یا F1 یا F2 یا کلید دیگه دقیقا نمیدونم شما موقع لود شدن میزنی محیط متنی میاد بهمین سادگینقل قول:
منظورت از این که باید ارور بدم چیه؟
همون موقع که موشه داره لود میشه باید پشت سر هم F1 تا F12 رو بزنم؟
یعنی اگه F1 تا F12رو نزنم به هیچ عنوان نصب نمیشه یا اینکه در حال نصب هست و من نمیبینم؟
بستگی داره. در اوبونتو فکر میکنم میشهنقل قول: