یه مشکلی دارم ماشین من مدلش1388ef7و هر هفته آب رادیات کم می کنه یعنی وقتی در رادیات را باز می کنم ضد یخ را نمی بینم وروش آب می ریزم چی کار کنم؟ در ضمن مشکل از سرسلندر نباشه وبهتره چی کار کنم
Printable View
یه مشکلی دارم ماشین من مدلش1388ef7و هر هفته آب رادیات کم می کنه یعنی وقتی در رادیات را باز می کنم ضد یخ را نمی بینم وروش آب می ریزم چی کار کنم؟ در ضمن مشکل از سرسلندر نباشه وبهتره چی کار کنم
تمام جنت و لوله هايي كه آب در اونها جريان داره را از نظر پوسيدگي و نشت آب بررسي كنين.
گاهي اوقات رادياتور در بخش كوچكي دچار نشتي ميشه و مقدار خيلي كمي از اون آب مياد ولي چون كمه به چشم نمياد و روي زمين نميريزه،بخصوص در محل دوتا شير تخليه.
اين احتمال هم هست كه رادياتور بخاري سوراخ شده باشه و از اون به داخل اتاق نشت بكنه( به مقدار كم) و باز متوجه نباشيد.
در مورد سرسيلندر ممكنه اين وضعيت وجود داشته باشه و چون مقدار كم شدن هنوز به اندازه اي نريسده كه با روغن قاطي بشه( آب روغن قاطي كردن) بازهم متوجه نباشيد.
درب روغن موتور را باز كرده و در پشت اون دنبال قطرات ريز آب بگرديد. همينطور گِيج روغن موتور..
درب رادياتور را هم از نظر سلامت و بخصوص سالم بودن لاستيك اون بررسي كنين.
سلام دوستان
اقا من یه 206 تیپ 2 دارم که کیلومتر زیر 20هزارتا بوده..بنا به دلیلی مجبور شدم پمپ هیدرولیک فرمون رو باز کنیم برای تعمیر...متاسفانه یکی از قطعه های مربوطه که اسمش الان یادم نیست دچار خرابی خط و خش شده بود که تعمیرکار مربوطه گفت باید تعویض بشه . 140 تومن هزینه داشت برای ما..بعد از تعویض فرمون خیلی نرم و خوب شده بود تا اینکه متوجه شدیم که مخزن هیدرولیک نشتی داره و مجبور شدیم 30تومن بدیم مخزن نو بگیریم...اما از زمانی که مخزن نو انداختیم نمیدونم چرا وقتی ماشین روشن میشه از سمت پمپ یه صدایی شبیه سوت میاد و بعد چند دقیقه قطع میشه؟ ایراد کجاست؟
اما مشکل اساسی اینجاست که فرمون ماشین از روز اول سفت تر شده...نمیدونم چرا ولی وقتی هم که بیشتر با ماشین رانندگی میکنم فرمون سفت تر هم میشه...تعمیرکار اول گفت از شیرفرمونه ولی بعدش گفت که نیست...
چکار کنم/؟؟ اعصابمو خیلی خورد کرده....
لطفا راهنمایی کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه L90 مدل E2 پارس خودرو دارم.
همین چند روز پیش روغن موتور و فیلتر هوا و صافی بنزینش رو عوض کردم، اما از اون روز به بعد میانگین مصرف بنزینش در 100 کیلومتر 9.5 لیتر شد که قبلا" 8.4 بود.
چی شده که مصرفش رفته بالاتر؟ چیکار کنم الان؟
ممنون از راهنماییتون.
خراب بودن پمپ و شیر می تونه باشه و چه روغنی ریختید؟ ممکنه از اون باشهو یا مخزن مشکل داشته باشهنقل قول:
روغن کاسپین ریختم
تقریبا میشه گفت همه چیز پمپ عوض شده...ولی شیرفرمون رو عوض نکردم..
اخه از وقتی که مخزن رو عوض کردم اینجوری شد..مخزن رو نو خریدم
تنظیم فرمون تاثیر نداره؟
راستی اون صدا از چی میتونه باشه؟؟ رو اعصابه...
اگر با گرم و سرد شدن ، صدا كم و زياد ميشه، احتمالا مشكل از يك قطعه متحرك مثل بلبرينگ بايد باشه.نقل قول:
موقعي كه صدا ميده، يك تكه چوب و يا لوله نسبتا بلند روي بخشهاي مختلف پمپ بگذاريد و سمت ديگه اون رو به گوش خودتون بچسبانيد تا صدا از اون طريق راحتتر به گوش شما منتقل بشه( مثل گوشي پزشكي) و اينجوري احتمالا منبع صدا رو بهتر بشه تشخيص داد.
اون سفت شدن هم ممكنه بخاطر كم فشار شدن روغن توسط پمپ باشه كه بايد دليل اون رو توي شيرفرمان و قطعاتي كه با فشار اون درگير هستن پيدا كنين.
گاهي اوقات تجربه كم يكي از تعميركاران( خرابكاران) مشكلات زيادي بوجود مياره، به چند تعميركار ديگه مراجعه كنين، البته توصيه من تعميركاران مختص پمپ هيدروليك فرمان هست چون اين يك معقوله جداست و بايد تبحر زيادي در اون داشت.
ببینید اگه صدای سوته وقتی فرمونو همون موقع می پیچید بیشتر میشه یا نه چون سفت شدن پمپ نو و کهنه و شل بودن تسمه این صدا رو تولید می کنهنقل قول:
من احتمال میدم نو شدن پیپ شما همراه با روغن که فکر کنم با روغن اصلی و قبلی فرق داره باعث این صدا و سفتی فرمون می شه
و اینکه با عوض شدن مخزن و رو غن اول که توی سیستم با روغن قبلی بوده نرم و الان سفت شده باشه
در هر حال باید ببنید که با عوض شدن مخزن حتی ممکنه درست بسته نشده باشه و باعث بسته شدن راه روغن شه و حتی این سری که پمپ باز شده یه اتفاق یاتنظیمی بهم ریخته باشه
اگر صدایی که میاد مثل صدای هواست و سوت نیست پمپتون مشکل داره و جنسش خوب نیست
سلام
دیروز منبع روغن هیدرولیک یک 405 رو باز کردم که مقدار روغنش رو چک کنم. دیدم روغنش کاملاً کف کرده، رنگش هم صورتی متمایل به سفید شده بود.
صاحب ماشین میگفت هیچ چیزی به جز روغن هیدرولیک توش نریخته.
آیا این حالت دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ اگر مشکلی در پمپ هیدرولیک پیش بیاد ممکنه که به کف کردن روغن منجر بشه؟