شما يكبار كه صفحه Notification براي شما در وسط صفحه ظاهرا شد روي يك گوشه از پنجره Notification كليك راست را نگه داريد و آنرا بكشيد ببريد بالاي تسكبار.از اين به بعد پنجره آلارم كاسپر در محلي كه شما تعيين ميكنيد ظاهر خواهد شد.نقل قول:
Printable View
شما يكبار كه صفحه Notification براي شما در وسط صفحه ظاهرا شد روي يك گوشه از پنجره Notification كليك راست را نگه داريد و آنرا بكشيد ببريد بالاي تسكبار.از اين به بعد پنجره آلارم كاسپر در محلي كه شما تعيين ميكنيد ظاهر خواهد شد.نقل قول:
بستگی به میزان شناسایی کدهای مخرب در اون روز داره مثلا روزهایی هر 4 ساعت آپدیت میشه و برخی اوقات هم هر ساعت (حتی نیمساعت)نقل قول:
گزارشات مربوط به خود کسپرسکی و یا مشکلات حیاتی رو با کلیک بر روی عبارت زیر میتونید ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیه گزارشات رو هم با کلیک بروروی عبارت زیر میتونید ببنید
در قسمت Detected تمام برنامه های مخرب شناسایی شده بر روی هارد رو گزارش میده
قسمت Event هر گونه رویداد مهم رو ثبت میکنه
در قسمت Reports تمام گزارشات مربوط به قسمت های مختلف کسپرسکی چون فایروال ، PDM و غیره قرار داره
کافیه که بر روی بخش مورد نظر رفته و کلید Details رو بزنید ... بقیه قسمت ها هم نیازی به توضیح ندارند
البته شما میتونید با رفتن به مسیر زیر برای هر اتفاق خاص یک لوگ جداگانه درنظر بگیرید
Setting --> Appearance --> Events notification --> Advanced
موفق باشید
اقا تو کاسپر 8 نمیشه کاری کرد وقتی ستاپ برنامه ها رو برا نصب میزنی چک نکنه ؟ اخه هر وقت چه چیزی میخوام نصب کنه کلی وقت بهش گیر میده بعدش اجازه نصب میده
این عکسی که گذاشتم گزارش کسپره برای نرم افزار Lock My PC 4 دم به دقیقه هم میاد حالا واقعا این Lock My PC 4 کی لاگره؟
اثا نسخه Kaspersky Internet Security v8.0.0.454 اومده؟توی همه سایتا نوشتن فینال کسی خبر داره؟
شایدم اومده و من خبر نداشتم!توی سایت خود کاسپر سرچ کردم چیزی نشون نداد!!!
نسخه 8.0.0.454 نسخه RC3 ميباشه و بزودي شاهد انتشار نسخه نهايي خواهيم بود.نقل قول:
دوستان سلام من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم و در حال حاضر روی سیم ویروس پیدا کرده و قسمت نوار بالای اون رنگش قرمز شده و دکمه FIX IT NOW ظاهر شده در بالای برنامه روی اون که میزنم زده Neutralize All که وقتی روش میزنم هیچ عکس العملی از آنتی ویروس نمیبینم و ویروس رو پاک نمیکنه در ورژن های قبلی به راحتی ویروس پاک میشد ولی تو این ورژن مثل اینکه خیلی آنتی ویروس بد کار میکنه و گیر میده حالا باید برای رفع این مشکل و از بین بردن ویروس ها چکار کنم؟
ممنون و با تشکر
کسی نیست به داد من برسه ؟؟:19:نقل قول:
دوست عزيز تو بخش تنظيمات عكس زير محل هاي مشخص شده رو چك كنيدنقل قول:
نقل قول:
نسخه 8 کسپرسکی برخی برنامه ها مفید رو که رفتار مشکوکی دارند رو بعنوان کی لاگر میشناسه
البته با توجه به عملکرد برنامه Lock My PC شما میتونید اون رو به بخش Trusted Zone ببرید
بهر حال توصیه من اینه که اصلا بهتره بیخیال Lock My PC بشید چون پسوردش به راحتی قابل هک هستش
از طرف دیگه به راحتی میشه برنامه رو از کار انداخت
نقل قول:
این مشکل دلایل مختلفی داره که من دو دلیلش رو که تجربه داشتم رو براتون میگم
1- شما نسخه 8 رو روی یه ویندوز معیوب نصب کردید که تعویض ویندوز تاثیر بسزایی در عملکرد قوی کسپرسکی داره
2- ممکنه ویروس در فلش بوده و حالا که شما فلش رو از سیستم جدا کردید کسپرسکی دربه در دنبالش میگرده
بهر حال دوست عزیز اگه دیدید نسخه 8 براتون مشکل سازه میتونید از همون نسخه 7 استفاده کنید که کارایی خوب داره
موفق باشید