احتمالا سوالتون از قلم افتادهنقل قول:
به نظر من بد نيست يه بار در كامپيوتر مقصد كه پرينتر بهش متصل هست يه بار پرينتر رو حذف و دوباره نصب كنيد
Printable View
احتمالا سوالتون از قلم افتادهنقل قول:
به نظر من بد نيست يه بار در كامپيوتر مقصد كه پرينتر بهش متصل هست يه بار پرينتر رو حذف و دوباره نصب كنيد
از چه add-ins ي استفاده ميكنيدنقل قول:
نمونه اونو بذاريد و كارش رو بگيد تا من هم نصب كنم ببينم موردش چيه
Add-in هایی که نرم افزارهای Adobe Acrobate Pro و SnagIt-8 اضافه می کنندنقل قول:
یه مورد را آپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://upload.ps/ge70fzp7iimb/PDFMOfficeAddin.rar.htm
سلامنقل قول:
بهتره فونت را هم ضمیمه کنید تا این مشکل به وجود نیاد یا اون را تبدیل به pdf کنید.
ممنون از توجهتوننقل قول:
اين فايل ورد تبديل شده نسخه pdf به word هست
مشكل من اينه كه نميشه با استفاده از رول هاي بالاي صفحه word عرض هر صفحه رو كم كرد چون اون موقع هر پاراگراف رو بايد از پايين به بالا خوند!!
آيا ميشه اين مشكل رو حل كرد؟؟؟
سلام خدمت دوستان من در برنامه وورد برای پرینت کردن سایز a5 رو ندارم چطور میتونم این سایز رو مشخص کنم
نگفتين بالاخره كه چه كاري انجام ميدن ؟نقل قول:
شما ميتوني بصورت دستي اينكارو بكنينقل قول:
كافيه در قسمت سايزها سايز a5 را وارد كني
عرض مانند a4 يعني 21
ارتفاع نصف a4 يعني حدود 15 (14.8)
سلامنقل قول:
ببخشید اگه منظورمو خوب نرسوندم
شما می تونید از اون 4 تایی که تو عکس مشخص کردم به نسبت فاصله ای که می خواین برای فاصله زدن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11::40::11:
سلام
من یه کار فوری دارم. میخوام یه کتاب 30 تا 40 صفحه ای رو از توی قالب خودش یعنی قالب سادش بیارم توی قالبی که خودم طراحی کردم ولی نمیشه یعنی باید توی هرصفحه ی تحقیقم قالب رو دوباره طراحی کنم ولی من عجله دارم شما راهی روئ نمیدونید که بجای صفحه سفید پیشفرض قالب خودم رو جایگزین کنم تا با ایجاد هرصفحه اضافه بجای صفحه سفید قالب خودم بیاد؟
تروخدا سریع جواب بدید.