فهمیدم ..
ما 90 میلیون رو به خود کریس رونالدو می دیم.... ولی اون باید 90 میلیون رو به منچستر برای فسخ قرار دادش بده ....
فهمیدم ..
ما 90 میلیون رو به خود کریس رونالدو می دیم.... ولی اون باید 90 میلیون رو به منچستر برای فسخ قرار دادش بده ....
این که شد همون فلورنتینو پرز ؟! بازیکن واسه پول که نباید بیاد یه تیم.
فقط رونالدو خوبه اما این میشه آغاز همون کارای پرز, اولش خوبه اما یکی دو فصل بعد بد میشه !
یعنی هیچی واسه خودش نمیمونه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر نکنم همشو بده به تیم ها...
اکه بیاد خیلی خوووووف میشه.
آخ اگه این بیاد رئال...بدون شک جام باشگاه ها مال خود ماست....
...هرچند...اگه نیاد بازم مال ماست...!
امّا اگه باشه بهتره دیگه....!
کريستيانو رونالدو و توافقش با رئال مادريد
کريستيانو رونالدو گلزن پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس روز جمعه با تکذيب اخبار مربوط به توافقش با رئال مادريد اسپانيا براي پيوستن به اين تيم اعلام کرد تا دو هفته ديگر اينده ام را مشخص مي کنم.
به گزارش خبرگزاري المان از ليسبون ، کريستيانو رونالدو بيست و سه ساله پس از ورود به ليسبون براي حضور در اردوي تيم ملي کشورش گفت " تا اين لحظه هيچ ارتباطي با رئال مادريد نداشته ام."
وي افزود " من تا سال دو هزار و دوازده به منچستر يونايتد متعهد هستم و درباره اينده ام دو هفته ديگر تصميم خواهم گرفت."
رونالدو با اين اظهارات خود به صورت قاطع اخبار منتشر شده در رسانه هاي اسپانيا را که ادعا کرده بودند رونالدو با رئال مادريد به توافق رسيده است تکذيب کرد.
رونالدو افزود " در حال حاضر قصد دارم با اسودگي خيال تمرين کنم تا از امادگي خوبي براي بازي در تيم ملي پرتغال برخوردار باشم و پس از ان براي اينده فوتبالم تصميم گيري کنم."
چه لوس....!....از خداش باشه که بیاد رئال....!...اصلاً می دونی چیه....ناز الکی نمی کشیم...نمیاد نیاد!خودمون میریم تو زمین!
بهتره بجای این همه پول که چند بازیکن طراز اول جوون بگیریم و اگه این اقای رئیس خیلی دلش رونالدو میخواد بره کارسما رو بگیره که اگه بیش از رونالدو تکنیکی نباشه کم هم نیس...
راستی اینو میدونستید که با نصف این پول کاکا به سرعت نور در رئال خواهد بود........
آره به خدا کاکا بنظر من خیلی بهتره
راستی بچه ها زیدان گفته بود حاضرم دوباره بیام رئال چی شد؟
من نمیدونم برا چی اینقد ناز این جغلرو میکشن.
به من ربطی نداره ولی دوست ندارم بیفتین تو چاه
این پسر دوتا خطا بهش بزنن 'i گیج بنفش میگیره اعصابش خورد میشه خراب میکنه!!
10000% موافقم. بازیکنی که با این همه شرایط بخواد بیاد بعدا خیلی واسه تیم دردسر میشه. بازیکن باید بخاطر تیمنقل قول:
بیاد نه حقوق !!
فکر می کنم کالدرون زیر فشاره که یه بازیکن دهن پرکن بخره واسه همین انقدر نازه رونالدو رو میکشه, کاکا از این
بهتر نباشه بدتر هم نیست. حالو روز میلان خوش نیست وگرنه چیزی کم نداره.
رونالدو بیاد خوبه اما نه با این همه عشوه و پول!