از کجا تشخیص بدم که دسته همراه کنسول اصلی هستش؟
با تشکر
Printable View
از کجا تشخیص بدم که دسته همراه کنسول اصلی هستش؟
با تشکر
تا اونجایی که من می دونم , دسته های اصل دارای هولوگرام هستند و همچنین شماره های جلوی دسته ریز هستند .نقل قول:
خیلی ممنون..../شماره ها ریز هستن ولی من هولوگرامی ندیدم/نقل قول:
از دوستانی که ps3 دارن خواهش میکنم جوابمو بدن...:17:
نظرت محترم ولی ؛نقل قول:
خب گرونه دیگه . ما که همیشه از کوچیکی تا قبل از این دیسک بازی میخریدیم 2000 تا نهایت 4000 هزار الان باید 30000 تا 90000 هزار پول پای یه بازی بدیم . عادت کرده بودم یه البوم 60-80 تایی بازی داشته باشم . ترک عادت هم که موجب ............
3 چراغ نداره ولی PS3 خیلی از رفقام که داره یه گوشه خونه خاک میخوره اونم به خاطر اینکه یه بازی 50-60 تومنی میخرن و نهایتا یه هفته ای تمومش میکنن و میرن تو استراحت تا بازی بعدی یه جوری گیرشون بیاد . ما ایرانیا بلد نیستیم اورجینال بخریم و زیاد پول بدیم . البته حقمونه ها . شما اگر ماهی 500 هزار درامد داشته باشی هم زورت میاد یه بازی مثلا 50 هزار تومانی بخری هر ماه حالا چه برسه که جدید باشه و گرونتر .
3 چراغی دیگه وجود نداره . من با PS3م در کنار XBOX360م حال میکنم وگرنه PS3 به تنهایی به نظر من برا خودم لا اقل هیچ لطفی نداره . XBOX360م عشقمه ;-)
نظر شخصی : من خودم حال نمیکنم بازی کرایه کنم یا بازیامو طاق بزنم . دوست دارم کلی بازی درست حسابی داشته باشم و هر از گاهی دوباره بازیشون کنم .
نقل قول:
پشت دسته رو نگاه کن :
1. 5 تا جای پیچ بیشتر نداشته باشه
2. لیبل پشت دسته با ناخن بلند نشه و همچنین مات باشه
3. اگر دستگاه به فریمور جدید اپدیت بشه دسته قلابی رو دیگه نمیشناسه
سلام به همگی
آقا ما هم امروز (یعنی دیروز :31:) یه Slim گرفتیم و حسابی تو کف تصویر سیاه سفید PS3 موندیم :31:
آخه دیگه فیش HDMI نگرفتم و فیش سینما خانواده هم مثل انیکه با دستگاه هماهنگی نداشت !! مجبور شدم با AV تو 46 اینچ
بازی کنم که سیاه سفید بود اونم Kill Zone 2 :31:
دستگاه خوبی هست ولی یسری مطالبی هست که باید در موردش بگم.
سلامنقل قول:
شما ایشالا پولاتو جمع کن و یک Jasper بخر , بعد بشین صبح تا شب شب تا صبح بازی کن !!
من نمیدونم چرا همیشه ترک عادت موجب مرض است !!!؟؟؟
چرا یه اتفاقی میوفته تموم میشه دیگه بقیه ولش نمیکنن !!!
من KZ 2 رو 30 گرفتمنقل قول:
عجب ماهي رومون هست
بازيهاي:Final Fantasy XIII -Yakuza 3 -God of War III -
Heavy Rain -Resonance of Fate
خوبه دولت عيدي ميده :31:
خب !
یکسری چیزا بود که باید حتما میگفتم.
واقعا بزرگ ترین ضعف این کنسول دسته ی اون هست که میتونم بگم Sony گند زده به کنسول خودش با این دستش !
زمانی که شما یه Game Pad رو دستتون میگیرید باید یک سنگینی داشته باشه تا کاملا تو دست بخوابه ! ولی این
دسته به حدی سبک هست که واقعا راحتی اون نصف Xbox 360 هست.
Suckion درایو این کنسول افتضاح هست. البته من نسخه ی Fat رو ندیدم و نمیدونم آیا در اون هم همچین صدای مهیبی برای
کشیدن BD به داخل خودش داره یا نه .
گرمای این کنسول فحشتناک بالاست :31: و هوایی که خارج میشه نشون میده که Cooling این کنسول عالی عمل میکنه.
OS این کنسول بسیار کامل تر از Xbox 360 هست و واقعا گزینه هایی درش دیدم که انتظارش رو نداشتم !
و اولین و آخرین مشکل OS این کنسول تا اینجایی که من دیدم و واقعا تعصف خوردم نداشتن Start خوب و زیبا مثل Xbox 360
بود.
کارایی و صدای کنسول در مدت کار بسیار کم هست و همانطور که پدرام جون گفت خیلی Silent کار میکنه :31:
کنسول Slim به نظر من واقعا زیبا طراحی شده و شما وقتی دستتون بگیرید متوجه میشید.
نداشتن سیستم هماهنگی با TV یکی از ضعف های بزرگ OS این کنسول هست که امیدوارم رفع بشه.
حالا فعلا همینا تا بعدا ببینم چیزی اضافه میشه یا نه :31:
مبارکت باشهنقل قول:
چرا فت نگرفتی که بتونی روش سیستم عامل های دیگه رو نصب کنی....
دستش اون قدر گند هم نیست ولی خب در مقابل دسته 360 ضعف داره{دستت اصله دیگه؟؟؟}
با اپدیت کردن دستگاهت start تش عوض میشه {مال من که اینطوری بوده} حجمش حدود 160 مگ هست.
کنسول من رو 21 اینچ هم رنگی و خوب نشون میده/برو تو تنظیمات شاید بتونی درستش کنی...:46:
به به مباركه سعيد جون ! با چه عنواني هم شروع كردي ! خوشم اومد .نقل قول:
من KZ 2 رو 30 گرفتم
Uncharted 1 & 2
Infamous
Resistance 2
MGS 4
LBP
رو هم يادت نره البته نميدونم چه بازي هايي گرفتي تا الان !
در كل خيلي خوشحال شدم انشاالله كه با تمام وجود لذت ببري ازش .
قربونت برم نوید جون , من به خاطر شما و چند تا از دوستان اینو خریدم.نقل قول:
حتما نوید جان , فعلا همین KZ 2 هست. ایشالا تا عید یه 3,4 تا دیگه میگرم .
ممنونم عزیز , ایشلا با وجود شما دوستان لذتش چند برابر خواهد شد :10:
آخه میدونی چیه ! منم خوشم میاد از این جور حرکت ها ولی وقتی Performance خوبی نداره زیاد واسم فرقی نداشت.نقل قول:
والا چی بگم :31: یکی اگه بیاد ازش عکس بزار بهتر متوجه میشم !
خب الان ورژن داشبورد شما چیه ؟
نه مشکل از کابل HDMI بود !! آوردمش تو این یکی سینما خانواده درست شد. عجب کیفیتی داره ولی تو LED :31: