روی کنسول بله داره...نقل قول:
مگه این بازی اچیومنتم داره؟؟؟!!!
ولی فکر کنم در pc نیست.
Printable View
روی کنسول بله داره...نقل قول:
مگه این بازی اچیومنتم داره؟؟؟!!!
ولی فکر کنم در pc نیست.
بازیه عالیه فقط اگه می شد مثل پرنس دست گرفتناش رو دیوار یا پریدناش رو خودمون بکنیم خیلی جالبتر میشد ان شا الله تو شماره ی بعدی درستش کنن
سلام به همه من وقتي وارد بازي assassins creed ميشم بعد از چند دقيقه بازي بازي گير ميكند و يك دفعه ميايد بيرون خود به خود يا تصوير سياه ميشود وهمان تور گير ميكند كسي ميدونه علت چيه وميگه بايد چيكار كنم ممنون ميشمفقط در يكي از مرحلها كه ميرم بازي ميايد بيرون وگرنه جاهاي ديگري از بازي هستم اين جوري نميشه
راستي وقتي بازي رو نصب كردم دوتا ايكن اومد روي دستاب اوليش نوشته بود assassins creed_DX9 و دوميش نوشته بود assassinscreed_DX10
روي اوليش ميرفتي وارد بازي مي شد ولي روي دوميش كه مي رفتي ارور ميداد به نظر شما بايد DIREX10 رو نصب كنم:10:
متاسفانه این مشکل همی گیره به خاطر اینکه فایل مرحله اوشلیم ناقص هست.2راه دارید:نقل قول:
یا برید یه نسخه دیگه بخرید.یا یه پچ هست دانلود کنید که زبون بازی رو روسی می کنه.
برای برطرف شدن مشکل بهترین راه اینه که نسخه ی بازی رو عوض کنید و مال یه شرکت دیگه رو بگیرید.نقل قول:
من دوسال پیش این بازی رو خریدم. روش نوشته نیست مال چه شرکتیه. ولی سالم بود.
باید از فروشنده ضمانت سالم بودن بازی رو بگیری و بعد بخری.
راستی ایرانی ها تو فهمیدن زبان انگلیسی مشکل دارن چه برسه به روسی.
در مورد DirctX هم خیلی ساده است.اگر از Windows XP استفاده میکنید، باید از DirectX 9 استفاده کنید. چون از نسخه ی 10 پشتیبانی نمیکنه.
اگر از Windows Vista or 7 استفاده میکنید، باید DirectX 10 رو انتخاب کنید.
خوبين بچه ها
آقا مي شه يكي حركات بازي كردن رو فارسي بگه?
آخه من انگليسي بلد نيستم :blush:
خب راحت بگین روش مبارزه کردن... :46:نقل قول:
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرین:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
من هم مشکل تو رو دارمنقل قول:
آخه من سه تا شهر رو رفتم.
توی راهها هم رفتم همه ی view point ها رو...
توی اون شهره هم میرم که یه قلعه هست و توش پادشاهه بود ولی دیگه میرم نیست یارو.
فکر کنم توی Memory Block 3 هستم.
از بازی مه خارج میشم و میاد اونجایی که امروزه و روی تخت خوابیده و جلوی چشمش یه منو هست اونجا هم کل Memory Block کامله جز قسمتهایی مثلا قسمت Poor distinct توی شهر Jerusalem که نمیتونم برم توش چون یه دیواره ی آبی هست دور محدودش و نمیشه رفت و مینویسه error و مموری نداره و این حرفا...
میخواستم بدونم راهش چیه چون Rich distinct توی شهر Jerusalem رو view point هاشو رفتم و میخوام توی Poor distinct برم نمیتونم...
راهنماییم کنین ممنون میشم واقعا رو مخم رفته
من رفتم توی هر شهر و باهاشون حرف زدم ولی خوب معموریت نمیدن ممنون میشم کمک کنید (من اون دکتر رو کشتم ها )
ولی خوب بعد از اون معموریت نمیده البته با ال معلم حرف زدم و وقتی میخواهم برم به شهر دیگه همون fast ها میاد و من
به راحتی میتونم برم به شهر دیگه ای ولی خوب معموریتی نداره حتی با دیدن اون محل های اصلی حشاشیش
از مموی بلوک هم چیزی سرم نمیشه بدبختانه هیچکدوم رو کلیک نمیکنم فقط continue میزنم
در مورد مموری بلوک مهم نیست همیشه continue بزنیدنقل قول:
من هم مشکل تو رو دارم
من رفتم توی هر شهر و باهاشون حرف زدم ولی خوب معموریت نمیدن ممنون میشم کمک کنید (من اون دکتر رو کشتم ها )
ولی خوب بعد از اون معموریت نمیده البته با ال معلم حرف زدم و وقتی میخواهم برم به شهر دیگه همون fast ها میاد و من
به راحتی میتونم برم به شهر دیگه ای ولی خوب معموریتی نداره حتی با دیدن اون محل های اصلی حشاشیش
از مموی بلوک هم چیزی سرم نمیشه بدبختانه هیچکدوم رو کلیک نمیکنم فقط continue میزنم
احتمالا وقتی اون فرد رو ترور کردید دوباره به assassin's bureau یعنی همون جایی که قبل از ترور اون شخص رفته بودید برنگشتید و بازی ذخیره نشده. بعد از کشتنش باید برید اونجا بعد میرید مصیاف بعد شهرهای دیگه.
دوست گل گلم ممنونم كه وقت گذاشتي :10:نقل قول:
فداي تو :46: