ممنون ولی ... اصلا من 16x 16x نمی دونم چیه!!!:27: دوما x48 ها بسیار گران:24: تشریف دارند!!نقل قول:
Printable View
ممنون ولی ... اصلا من 16x 16x نمی دونم چیه!!!:27: دوما x48 ها بسیار گران:24: تشریف دارند!!نقل قول:
يعني هر 2 اسلت از پهناي باند كامل اين اسلت استفاده مي كنن و پهناي باند بين 2 گرافيك تقسيم نميشهنقل قول:
در كل چيپست x48 جزو رده گران اينتل هست پس بايد هم امكانات بيشتري رو در اختيار كاربر قرار بده
البته با امدن كارت هاي گرافيك جديد اين مسئله يكم بي خودي وقتي ميشه رو يه كارت گرافيك 2 تا gpu گذاشت اينكارا براي كاربراي خانگي معمولا استفاده نميشه
پهناي باند PCI_EXpress هست زياد مهم نيست شما مگه ميخواي كراس فاير كني؟نقل قول:
ممنون ولی ... اصلا من 16x 16x نمی دونم چیه!!! دوما x48 ها بسیار گران تشریف دارند!!
نه ... ولش کن. یه 4850x2 میخرم و قید کراس فایر رو میزنم.:31:نقل قول:
بچه ها من مادربوردم قدیمه میخوام که اگه بشه عوضش کنم میتونید راهنمایی ام کنید چی بگیرم؟چه مدلی و قیمتش دوروبر چند هستش؟برای عوض کردن cpu رو هم باید عوض کنم؟اگه آره کلآ چند در میاد؟راستی روی مادربوردای جدید کارت گرافیک هم نصبه؟
ممنون میشم ازتون مدل و قیمت رو بگید.
خب شما بودجه خودت رو بگو. اگه می خوای بازی اجرا کنی ، به گرافیک روی مادربردها فکر نکن و یک کارت جدید بخر. برای اون هم بودجت رو بگو. وقتی مادربردت عوض شد باید سی پی یو رو هم عوض کنی ، همین طور رم و پاور که برای هر کدوم به تایپک مربوطه مراجعه کن.نقل قول:
نقل قول:
آخه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت با cpu درمیاد 140 با کارت گرافیک 256 روی خود مادربورد حالا نمیدونم درسته یا نه درباره قیمت هم تا همین 140 تا 150 میتونم راحت بدم مدل خیلی بالا نمیخوام فقط میخوام جدید باشه و راحت جواب بده درمورد بازی هم نه اهل بازی کردن نیستم.
باید رم رو هم عوض کنم؟نمی تونم همین رم 1 گیگ رو داشته باشم؟پاور رو تازگی عوض کردم 600w هستش باید عوضش کنم؟
ممنون میشم که راهنماییم کنی
بازم من بودجه شما رو نفهمیدم:41: شما میتونی 150 تومن برای مادربرد بدی؟؟؟ پاورتون خوبه. رم هم فکر کنم احتیاجی به تعویض نداشته باشه. اگه تا 140 میتونی برای مادربرد بدی مدل TP45 HP که محصول بایواستار هست مدل خوبیه.نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی من میدونم 4850X2 نداریم. 4870x2 داریم که اونم هنوز ایران نیست.:31:نقل قول:
شما اگه واقعا دنبال Performance هستی به جای اینکه دنبال 4850x2 باشی سعی کن 4870 بخری (البته ممکنه یک درصدی از دوتا 4850 ضعیف تر بشه)
میتونی بنچ مارک های موجود رو چک کنی.
[QUOTE=M659;2818442]دوست عزیز تا اونجایی من میدونم 4850X2 نداریم. 4870x2 داریم که اونم هنوز ایران نیست.:31:
شما اگه واقعا دنبال Performance هستی به جای اینکه دنبال 4850x2 باشی سعی کن 4870 بخری (البته ممکنه یک درصدی از دوتا 4850 ضعیف تر بشه)
میتونی بنچ مارک های موجود رو چک کنی.[/QUOTE
دوست عزیز یه سری به تایپک زیر بزن و پست آقای استریم شماره ی 309 رو بخون. البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خواستم آگاهت کنم.
من می دونم که داره میاد و گرنه نمی گفتم. AMD اونو معرفی کرده با قیمت پایه ی 399 دلار و 2 گیگ حافظه!!:18: خیلی بهتر از 4870 هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224350&page=31