اگر قصور و كوتاهي از من بوده شرمنده . رفيتيم فتوشاپ خودمون
Printable View
اگر قصور و كوتاهي از من بوده شرمنده . رفيتيم فتوشاپ خودمون
يه چيز جالب، البته شايد هم كمي مسخره به نظر بياد و احتمالا خيليهاتون هم ميدونين. براي اونايي مينويسم كه نميدونن.
وقتي براي اولين بار، بازي رو تموم ميكنين، صفحهي منوي بازي تغيير شكل ميده. تو اين صفحه با فشردن دكمههاي چپ و راست (اونايي كه در محيط بازي زاويهي دوربين رو عوض ميكنن) ميتونين جهت حركت اين صفحه رو تغيير بدين. مسخره است نه؟! :13:
به نظر من تبليغه.چون شما لينك سايتت رو گذاشتي.اگه مي خواستي لينك دانلود مستقيم سيوت رو اينجا مي ذاشتي.اگه ناراحتت كردم معذرت مي خوام.:10:نقل قول:
فقط يه پيشنهاد بود.تو كه اونها رو مي ذاري من هم گفتم كه اونو هم بذار.اگه ناراحت شدي منو ببخش.:11:نقل قول:
آخه چرا مسخره باشه.اينجا تاپيك مخصوص اين بازي هست و تمام نكات موجود در بازي بايد گفته بشه.:10: :31:نقل قول:
يه چيز جالب، البته شايد هم كمي مسخره به نظر بياد و احتمالا خيليهاتون هم ميدونين. براي اونايي مينويسم كه نميدونن.
وقتي براي اولين بار، بازي رو تموم ميكنين، صفحهي منوي بازي تغيير شكل ميده. تو اين صفحه با فشردن دكمههاي چپ و راست (اونايي كه در محيط بازي زاويهي دوربين رو عوض ميكنن) ميتونين جهت حركت اين صفحه رو تغيير بدين. مسخره است نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز خوب زحمتشو بكش و به ما هم بگونقل قول:
در ضمن اون كرك 7 مگي را در سيستم خودم اجرا كردم ولي زياد رضايت بخش نبود و صحنه بازي تاريكتر و سياهتر شد .. نميدونم چرا . طوري كه پاكش كردم :41:
مي توني يه عكس از بازي بذاري؟؟نقل قول:
یه خبر خوب دیگه...
دوستان امروز که وارد gamespot شدم دیدم کاربران سایت به RE 4 نسخه ubisoft امتیاز دادن. تا الان امتیاز 7.8 رو بدست اورده. این نشون دهنده اینه که بازی 100 % انتشار داده شده.
حالا فقط باید منتظر نسخه ubi باشیم توی ایران. به نظرتون کدوم شرکت زودتر بازی رو انتشار میده.
شاید خودم زودتر از همه لینک دانلودی براش پیدا کردم:20:
اگه واقعا قصد دانلودش رو دارين، كافيه يه سرچ تو تورنتها بزنين. من همين الان اين كار رو كردم، تورنتها خيلي زياد بودن، اونايي كه تو چند روز پيش Up شدن، احتمالا نسخهي جديد هستن (يكي رو ديدم كه سه روز پيش Up شده، احتمالا نسخهي جديد باشه). اما بهتره بازم صبر كرد.نقل قول:
نه به این راحتی ها نیست. فعلا" لینکی دانلودی ازش نیستو حتی توی تورنت ها.
اگه یه جا پیدا بشه توی اسمش مشخصه که مال ubisoft هست یا نه
نه به این راحتی ها نیست. فعلا" لینکی دانلودی ازش نیست حتی توی تورنت ها.
اگه یه جا پیدا بشه توی اسمش مشخصه که مال ubisoft هست یا نه
موافقم.بهتره صبر كنيم.نقل قول:
من مي گم شركت مدرن.نقل قول:
حالا فقط باید منتظر نسخه ubi باشیم توی ایران. به نظرتون کدوم شرکت زودتر بازی رو انتشار میده.
امان از دست نوشته که هیچ وقت نمی تونه احساسات رو بیان کنه!!!:41:نقل قول:
T O O M A J جان منظور من این بود که انجام شد و اگه فکر می کنی کم و کاستی داره بگی.
همین!
نه با اون لحنی که گفتی:40:
T O O M A J راست میگه.:10:نقل قول:
توی این تایپیک باید از پیش پا افتاده ترین مسائل تا مهمترین مطرح بشه.:19:
اشتباه شد.
این کرک سرعت بازی رو که پایین نمیاره چون کارتهای گرافیک شما ضعیفع سرعت بازی افت پیدا میکنه یعنی گرافیک شما تحمل این سطح از گرافیک بازی رو نداره
گرافیک بازی با این کرک خیلی جالب میشه ولی حیف که سرعت بازی رو پایین میاره.
آره .يكي از ايرادات اين بازي همين كند بودنش هست.:41:نقل قول:
سلام دوست عزیز ، این هم کمک :نقل قول:
1-ابتدا فایل GAME.EXE اروپایی رو تو مسیر نصب بازی کپی می کنیم .
2-در اینمرحله به آدرس زیر می رویم :
start > Run > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFWARE > CAPCOM > Biohazard 4
و اسم پوشه Biohazard 4 رو به Resident Evil 4 تغییر می دهیم .
3- حال پچ گرافیک رو نصب می کنیم .
4- و در آخر کرک 6.9 مگابایتی نسخه اروپایی رو در محل بازی کپی می کنیم .:10:
فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اروپایی
پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه اروپایی
کرک نسخه اروپایی باید این نام رو داشته باشه :Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE [6.5 MB]
یه اتفاق عجیب و باور نکردنی!
من امروز داشتم دی وی دی هام رو مرتب می کردم که دیدم روی پک رزیدنت اویل آرم یوبی سافت هستش.
من فکر کنم که حتما اشتباهی این عکس رو چاپ کردن ، با وجود این که از اون مغازه ای که خریدم خیلی بهش اطمینان دارم.
نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه DVD ارژيناله كه هيچ، اگه نيست توجه نكن، DVD من هم (هميني كه الان دارم بازي ميكنم) روش لوگوي UBI داره.نقل قول:
کسی میدونه نسخه اروپایی و آسیایی (Biohazard و Resident evil) چه فرقایی با هم دارند؟ من دارم Biohazard رو بازی می کنم ، میخوام بدونم خیلی فرق دارن یا نه. ممنون
این ظاهر و باطن. اگه شما به این میگید اورجینال که خودشه ، اگر که نه خوب نیستش دیگه!نقل قول:
ابرو گوندش خدا امواتتو رحمت كنه بابت راهنمايي
ولي حيف كه rapidshare با من رابطه خوبي نداره و قهر هست ...
اينهم سيو بازي كه من تموم كردم :نقل قول:
تو اين سيو :
بازيهاي The another Order & Ada The Spy و تمامي بازيهاي ---- كه مال ---- فكر كنم 5 بار تموم شده
اصلحه هاي موجود :
Red9 با تمامي Tuneup
Killer7 كه در اين سيو پول براي تمامي Tunupها موجود هست
Striker با تمامي Tuneup ها كه بعد از Tuneup آخري 100 فشنگه شد
R.P.L يا همون اصلحه ليزري
Inifinite Launcher يا همان آر پي جي بينهايت
Chicago typewriter كه همون تيربار بينهايت هست
بازي The Mercenaries را هم كه قولشو يه نفر داده :11:
به هر حال همه ي ما مي دونيم كه اصل نيست.احتمالا براي فروش بيشتراين كار رو كرده اند.نقل قول:
اگه منظورت منم که من دو روزی هست که به قولم عمل کردم.(امضام رو ببین!):21:نقل قول:
نه برای فروش نبوده. مطمئنم. چون این رو همون اول که اومده بود گرفتم و اون موقع کسی از این قضیه دو نسخه ای EA و UbiSoft چیزی نمی دونست.نقل قول:
مهم نیست ، یه اتفاق جالب و عجیب بود و گذشت.:10:
خب رزیدنت اویل بازهای گل حالا سر چی بحث و گفتگو کنیم؟ :18: مسئله و یا یه بحثی مطرح کنید دیگه!!!:5:
به نظر من بهتره در رابطه با اسلحه ها صحبت كنيم.بهترين اسلحه كه با اون بازي كرديد كدومه؟؟؟من كه فقط با شات گان بازي كردم.اما گاهي اوقات هم با اسلحه هاي ديگه به اجبار مثل دوربين دار يا كلت.شما چي؟؟؟:31: :10:
من از prl412 خیلی خوشم می یاد یه دور بازی رو فقط با اون رفتم جز چند بار که باید حتما از تیر استفاده می کردم
اگه واقعا لازم داری بگو برات یه جا دیگه آپ کنم.:40: :10:نقل قول:
منم با شما موافق هستم بيبشتر بخاطر اينكه وقتي شليك ميكني و موقتا كور ميكنه افراد را ميرم جلو و با لگد ميزنمش خيلي حال ميده :31:نقل قول:
از Killer7 هم خوشم مياد چون قدرت نهاييش خيلي خوبه
Chicago Typewriter هم كه هيچي ماشه را بگير و فقط بكش ...
راستي وقتي يه اصلحه با تير بينهايت گيرش ادم مياد برعكس دورهاي قبلي هر چقدر نفرات و غولها و .. بيشتر مياد ادم بيشتر حال ميكنه كه بكشه و پول جمع كنه :46:
نه ديگه دوست عزيز ممنونمنقل قول:
ديگه فكر نميكنم انگيزه خاصي براي ادامه بازي داشته باشم:31:
به نظر من بهترین اسلحه Mine Thrower هست. مخصوصا اگه آپگرید آخر کرده باشی که دیگه تمومه!!!
تیرهاش اتومات میره و می خوره به دشمن. معمولا هم برای اکثر غول ها به محض برخورد منفجر میشه!
با سه اسلحه خيلي حال ميكنم، به نظر من جون ميده واسه يك بازي حرفهاي و پر از درگيري در RE4 بدون قابليتهاي آنچناني. Blacktail بهخاطر سرعت بالاي هدفگيريش، Shotgun معمولي البته بعد از امتياز ويژه كه واسهي شليكهاي حرفهاي و دقيق كاملا ايدهآله و Broken Butterfly كه قدرت و دقت رو يكجا ميده، البته بين Killer7 و BB انتخاب يكي واقعا سخته، اما من BB رو ترجيح ميدم. اگه ازم بخوان در تفنگهاي دستي از Blacktail استفاده نكنم، اون موقع ميرم سراغ Handgun كه بعد از امتياز ويژه جون ميده براي درو كردن Ganadoها. اما در كل با همون سه اسلحهاي كه اول گفتم ميشه طعم واقعي بازي با RE4 رو چشيد، يك بازي دقيق و حساب شده با استفادهي مفيد از تكتك تيرها.
راستي Handcannon هم آخرشه ولي حيف كه كنده.
اونچایی که برای بار اخر با سالازر روبرو میشیم و اون تبدیل به اون موجود بی ریخت میشه رو چجوری میشه رد کرد ؟
در ضمن سوال قیلیمم اگه یکی جواب بده ممنون میشم ( فرق resident evil با biohazard )
منم با Broken butterfly موافقم .خيلي باحاله.:8:نقل قول:
در شروع مبارزه برید به سمت چپ و بعد از جمع کردن آیتم ها سریع بپرید پایین تا بازوی گنده سالازار روی شما فرود نیاد حالا از یه کنار شروع به شکستن بشکه ها و جمع کردن آیتم ها کنید و اگه سرعت عمل داشته باشید اون موجودات کوچک عنکبوت مانند بهتون نمی رسن. حالا برگردید و از نردبان برید بالا و در یه گوشه نزدیک به یکی از بازو ها بایستشد و با Shotgun جند تیر به بازو بزنید تا بره داخل و حالا چشم رو هدف بگیرید که بعد سالازار ظاهر می شه و شما با آر پی جی یا Mine Thrower هدفش می گیرید و تمام! آسون بود نه؟نقل قول:
اونچایی که برای بار اخر با سالازر روبرو میشیم و اون تبدیل به اون موجود بی ریخت میشه رو چجوری میشه رد کرد ؟
در ضمن سوال قیلیمم اگه یکی جواب بده ممنون میشم ( فرق resident evil با biohazard )
باید حواست باشه که دست و پاهاش بهت نخوره و وقتی که اون محافظ از روی سرش رفت ، با یه اسلحه قوی و خوب باید بزنی بهش . سعی نکن تیرهاتو الکی بزنی ، چون همش میشه ضرر .نقل قول:
اینم از سیو من:
تمام اسلحه ها+handcanon توش آزاده.
فرق resident evil با biohazard هم اینه که اون اسمش رزیدنت اویله این بیوهازارد!!!!!
همه اين روزها سيو مي ذارن.:31:نقل قول:
خيلي ممنون از اين راهنمايي بزرگت:31: :10:نقل قول:
فرق resident evil با biohazard هم اینه که اون اسمش رزیدنت اویله این بیوهازارد!!!!!
خوب مي خوام موضوع جديد براي بحث بذارم.
كدام مرحله از اين بازي براتون خيلي خيلي سخت بوده؟؟؟
منظورت از سالازار چیه؟
مبارزه اش رو اگه می گی که آسون بود
اما فکر کنم منظورت مرحله قلعه است
آره مرحله مزخرفی بود اما من از اون قسمتیش متنفرم که با اشلی از در که وارد می شی شونصد نفر نشونه ات گرفتن با تیر و کمان و گرز و کوفت و زهرمار اون اشلی هم که یکی بخوره می میره همیشه می مردم اونجا رو رد کنم
راهنمایی: درست بعد این مرحله با چرخوندن دستگیره کنترل، پل می یاد پایین و می رسی به جایی که اشلی باید بره بالا و کنترل های بالایی رو بچرخونه تا پل ها بیان بالا
نقل قول:
در شروع مبارزه برید به سمت چپ و بعد از جمع کردن آیتم ها سریع بپرید پایین تا بازوی گنده سالازار روی شما فرود نیاد حالا از یه کنار شروع به شکستن بشکه ها و جمع کردن آیتم ها کنید و اگه سرعت عمل داشته باشید اون موجودات کوچک عنکبوت مانند بهتون نمی رسن. حالا برگردید و از نردبان برید بالا و در یه گوشه نزدیک به یکی از بازو ها بایستشد و با Shotgun جند تیر به بازو بزنید تا بره داخل و حالا چشم رو هدف بگیرید که بعد سالازار ظاهر می شه و شما با آر پی جی یا Mine Thrower هدفش می گیرید و تمام! آسون بود نه؟
ممنون از راهنماییتون ، ردش کردم ولی نه انقد پیچیده دیگه ، همون اول دوتا مگنوم زدم به چشمه بعدشم با RPG زدم تو مخ سالازار و تموم. خوبیش این بود که دیگه بدون مزاحمت سوسکا رفتم هرچی تو بشک هاه بود جمع کردم
راستی چقدر دیگه مونده تا آخرش ، من که دیگه خسته شدم.
خسته شدی؟
عجب!!!!!
چیزی نمونده 80 درصدش رو رفتی