ببينم انگار كه كس ديگه اي نيست ماشين و اينجور چيزا بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم انگار كه كس ديگه اي نيست ماشين و اينجور چيزا بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
namitonam farsi benevisam
ye narm afza r vase jaygozin kardan mashin mikham
mamnon
خوب از همون IMGtool استفاده کن!نقل قول:
namitonam farsi benevisam
ye narm afza r vase jaygozin kardan mashin mikham
mamnon
آموزشش هم توي صفحه اول هست ...
كسي ميدونه چطوري ميشه اسكريپت هاي GTA5 رو دستكاري كرد؟ منظورم اينه كه خودمون اونا رو تغيير بديم نه اينكه اونا رو دانلود كنيم بعد بزاريمشون جاي اسكريپت قبلي...اگه نرم افزاري هم لازم داشت لطفا لينك دانلود اون رو هم بزاريدممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی از sannybuilder استفاده کنی.
فقط فایل main.scm
شرمنده لینک رو با سرچ توی گوگل پیدا کن. Download+اسم برنامه.
متشكرم
دارم دانلودش ميكنم
آيا كسي ميتونه موزيك وصداي راديو را به فارسي تبديل كنه ؟
به من هم ياد بدين.
نرم افزارش را وطرز كار با آن راهم بگين؟
با كمال تشكر
آفا يكي كمك ميكنه تا من مرحله s بعد از cj رو كه شورش شده در محله grove street چكار بايد بكنم
آقا يكي كمك ميكنه تا من مرحله s بعد از cj رو كه شورش شده در محله grove street چكار بايد بكنم
هيچي تو نقشه نيست ك من انجام ش بدم شورش هم بين مردم خود بخودي شده و نميدونم چكار كنم
به این تاپیک ربطی نداره اما باید حدود 20 تا هود رو بگیری تا اسوییت بهت زنگ بزنه و بگه مخفیگاه اسموک رو پیدا کرده.نقل قول:
پيش فرض
آقا يكي كمك ميكنه تا من مرحله s بعد از cj رو كه شورش شده در محله grove street چكار بايد بكنم
هيچي تو نقشه نيست ك من انجام ش بدم شورش هم بين مردم خود بخودي شده و نميدونم چكار كنم
اونوقت مرحله آزاده.
آيا كسي پيراهن پرسپوليس را دارد
اگر قبلا گذاشته ايد در چه پستي قرار دارد
اينم يه MAP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:2,03 MB
kheily nikhametoon
abolfazl25 عزیز بازی خودش لباس پلیس داره.
Pink Panther دوست گرامي منظور لباس تيم
فوتبال پرسپوليس بود.
ابولفضل جان بهم تکسچر بدی بران میسازم.
ابولفضل جان بهم تکسچر بدی برات میسازم.
یحیی جان .کجایی؟نیامدی.نقل قول:
در ضمن من تایپیک را دنبال می کنم ولی چون چیزی برای گفتن و سوالی برای پرسیدن ندارم پست ندادم.
كسي نيست بگه من نرم افزار فارسي كردن
موزيك و راديوي بازي وطرز كار با آن را به من بده!!!!
ببخشید برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده:41::41:
از Zmodeler استفاده کن.نقل قول:
ببخشید برنامهای برای ساختن ماشین برای gta san دارید اگه دارید برام بگزارید ببخشید اگه قبلا گزاشتید لطفا بنویسید صفه ی چنده
نقل قول:
خوب بذار دیگه:11:
سلام
من برنامه سرعت سنج gta san رو دارم ولی نمی دانم چطوری راه اندازی کنم کسی بلده اگه بلده به من هم یاد بده لطفا
اون رو باید تو محلی که بازی رو نصب کردی کپی پیست کنینقل قول:
:10:
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط *PINK PANTHER* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تاپیک ربطی نداره اما باید حدود 20 تا هود رو بگیری تا اسوییت بهت زنگ بزنه و بگه مخفیگاه اسموک رو پیدا کرده.
اونوقت مرحله آزاده.
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم)(تمام هود ها مال منه)
پستت رو تکرار نکن وقتی میبینی آنلاین نیستم(اون چراغ زرد کنار نشون دهنده ست)نقل قول:
آقا سيو گيم بعد از اين مرحله رو داري آخه من قبلا تمام بنفشها و زرد ها رو سبز كردم)(تمام هود ها مال منه)
بابا اگه همه رو سبز کردی سوار ماشین نشو تا برادرت زنگ بزنه. اگه هم از قبل اینکار رو کردی برو جای مرحله... نمیفهمم دیگه چی میگی.
سیو 100% میخوای از
دانلود کن.کد:www.gtagarage.com
من همه رو سبز كردم و وقتي كه وارد مرحله s مي شم همه مردم شورش بپا كرده اندو من وقتي درو نماشين ميشينم هيچ اتفاقي نميافته لطفا آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1451681", true); كمكم كنيد .
یعنی چی هیچ اتفاقی نمیفته؟نقل قول:
ن همه رو سبز كردم و وقتي كه وارد مرحله s مي شم همه مردم شورش بپا كرده اندو من وقتي درو نماشين ميشينم هيچ اتفاقي نميافته لطفا آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1451681", true); كمكم كنيد .
احتمالا زیاد چیت زدی. باید بری به East Los santos
اینهم سیو درست:
یک مرحله قبل از مرحله آخر.کد:http://www.mikehealan.com/gta/mission_saves/savefile89.zip
سلام.
اینهم یک مود عالی.
با این مود ماشینهای شما قابلیت گذاشتن مین و داشتن اسلحه رو پیدا میکنن.
فقط کافیه فولدر Script مود رو جایگزینScript ارجینال بکنین(بک اپ فراموش نشه).
اونوقت اگه تنظیمات رو تغییر نداده باشید:
4: گذاشتن مین
R: شلیک اسلحه هاچ
H: پر کردن دوباره، در آوردن اسلحه ها و مینها برای ماشین.
اگه تنظیمات رو تغییر دادین به ترتیب: Nex RS، Prev RS و Horn هست.
دانلود:
کد:http://pysniak.com/robert/gtasa/trash/vguns.zip
عزيزان ميخواستم بدونم كار اين نقشه تهران چي شد ؟
با سلام
من یه مشکل تو zmodeler داشتم.
چرا وقتی یه ابجکت رو اکسپورت میکنی ،وقتی اونو ایمپورت میکنی سیاه؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
یه سوال داشتم صدای موتور ماشین یا بوق اونو چه جوری باید عوض کرد؟
سلام.نقل قول:
سلام به همه
یه سوال داشتم صدای موتور ماشین یا بوق اونو چه جوری باید عوض کرد؟
از طریق فایل Handling.cfg
آموزش کاملی رو Farshidmehrabi چند صفحه قبل گذاشته بود.
سلام به همه
اموزش مپ ادیتور با توضیح کامل tool bar menu ,...(هرکی دانلود کرد یه نظر بده لطفا)
كسي لينك اين ترن سريع السير را نداره؟
آقا کسی برنامه ای داره که بشه باهاش خودمون به ماشین دنده بدیم.
اگه پیدا کردید بذارید