کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه EROM: R3A005 باشه شما با FAR نمیتونی فلش کنی که گوشیت restore بشه اگه گوشیت رجیستر شده هست MAIN با XS بریز رو گوشیت روشن میشه کسی این جا نمیدونسته که FAR با EROM: R3A005 کار نمیکنه واقعا برای مدیر این جا متاسفم
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:
صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
حتما گوشيت سريالش دستي بوده كه اينطوري شده.نقل قول:
اين برنامه با گوشيهاي چينج مشكل داره و داراي باگ هست.
بده با باكس برات فلش كنن درست ميشه.
خوب ما چنجی باید دور فریم ور جدید و آکوستیک رو خیط قرمز بکشیم؟ هیچ راهی نداره؟نقل قول:
پیش خودم گفتم آپدیت میکنم و منو فلش میریزم و آکوستیک و ... بعد هم میدم بیرون بچنجنش .اما انگار نمیشه . شما راه دیگه ای بلد نیستید؟ ای تف به گور پدرت محمود مقدم...( تذکر: محمود مقدم یک شخص خیالی میباشد)
من هم گوشيم پرزنت شده يعني OFF شده و براي دومين بار بايد ببرم flash
دوستان اگه k750 cid49 red EROM: R3A005 با FAR فلش کنیم ایا رجیستر پاک میشه؟؟در ضمن کدوم firmware با FAR هیچ مشکلی نداره و خوب هم restore میشه؟؟و بعد از فلشینگ برای ریختن فایل custom باز باید k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو گوشی ریخت؟؟؟اگه یه موقع restore نشه چی؟؟؟
نقل قول:
منم تازه فهمیدم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!1
ولی مدیران و دوستان راهنمایی کنن ماهایی که الان گوشیمون روشن نمیشه فقط باید رجیستر بشه
آیا بعدا کاری میشه کرد
من با FAR فلش کردم ولی گوشی وقتی میاد بالا روی please wait میمونه مشکل چیه؟؟اگه GDFS که قبلا ازش backup گرفتم روش بریزم درست میشه؟؟راه درست شدنش چییه؟؟؟
اگه گوشي شما چينج هستش ميتوني همه تغييرات رو انجام بدي بعد ببري بيرون با باكس سريال بدن . اون مشكل plase waite هم براي اينكه شما درست فلش نكردي و بعضي وقتها هم به قفل شدن شبكه مربوط ميشهنقل قول:
شما سريال گوشيت رو تو اين سايت بده بهت ميگه اصل هستش يا نه يعني بايد مدل و بقيه چيزهاش براي گوشي شما باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه كاري انجام دادي؟؟؟ اين مشكل هم مربوط به درست فلش نكردن كاستوميز ميشه هم باگ نرم افزاري با بعضي گوشيها و هم مشكل خوردن سيستم شبكه گوشي و درست انجام ندادن فلش. با فلش كامل و gdfs درست ميشهنقل قول:
دوست عزيز منم تا الان 20 تا گوشي فلش كردم اون پيغام رو نداده ربطي نداره به اون پيغام توجه نكن. شما اگه فايل REST رو درست فلش كردي بايد روشن بشه. البته باطري رو در بيار بزار 30 ثانيه بعد جا بزن گوشي رو روشن كن بالا ميادش. شما لان يه info بگير با phone xs ببين مشخصات گوشي درسته چون يه بنده خدايي همين مشكل رو داشت فريم وير همه چي پريده بودش در اصل كاستوميز گوشي رو دستكاري كرده بودشنقل قول:
میدونم که چنجیه . بابا مشکلی ندارم با سریال دادن. فقط مشکلم همون بالا نیومدنه .نقل قول:
سلام .
من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!
میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .کد:05:37:54| ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
05:37:54| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
07:27:19| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
این سوال منم هسنقل قول:
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
داداشم یه گوشی آورد از خارج گفتن با ایرانسل کار میکنه ولی نکرد!؟!
بابا جان به چه زبوني بايد گفت كسايي كه رجيستر دستيه گوشيشون اينكارو نكنن :19::19:اين پيغام وقتي مياد كه گوشيت رجيستر دستي باشه الانم خيلي سر و سنگين ميبري گوشيتو ميدي برات با باكس فلش ميكنن 6 الي 7 هزار تومن هم پول ميدي تا برات تجربه بشه رجيستر دستي هك نكن......:5::5::31:نقل قول:
دادم بیرون 4.5 ازم گرفت . کلی هم حرف زدیم و چیز یادم داد . خیلی با مرام بود . ولی هنوز برام تجربه نشده که گوشیمو انگولک نکنم .نقل قول:
آخه من منوفلش و آکوستیک و ... میخام هزینه اش هم زیاد مهم نیست . فقط بگید چیکار کنم! :41: افسرده شدم( حالا نیای بگی برو گوشیتو بفروش اصلی بگیر...)
سلام...نقل قول:
بالاخره گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED )
ولی نه با کابل گوشی (چون این کار از طریق کابل گوشی غیرممکنه) ، بلکه از طریق باکس setool این کارو انجام دادم، طبق متن زیر :
1. On semc tab clear names
2. On setting uncheck all
3. semc tab, change cid = red 49 -------your OTP cid)
4. semc tab, fw, add
For K750/W700 – eroms \ w700red_erom.ssw.cry
For w810/z530/k310/k510/z550 - eroms\ w810_erom_red49.cry
5. press flash
Phone has now normal retail color.
6. PRESS CLEAR
7. semc tab, cid change = current
8. semc tab, fw,add main image + fs image ( always use latest FLASH-FILES)
9. Setting tab, check complete phone, check unlock phone.
10. semc tab, press flash
ENJOY
موفق باشید.
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من هم وقتی گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED ) البته از طریق باکس به اضافه فول فلش.
فکر کردم که دیگه نباید مشکلی بوجود بیاد، همین کارهایی که شما انجام دادی رو منم انجام دادم ، مشخصات گوشی هم این بود (EROM: R3A005 -R1CA021-k750-cid49-RED ) و گوشیم روشن نشد...
چون ریجسترم اصلی بود گوشیمو از طریق xs++ به طور کامل فلش کردم با همون فریمورهای k750 و الان هم هیچ مشکلی با فار ندارم ( یعنی هم می تونم وارد فایل های سیستمی بشم و هم پچ به گوشیم اضافه کنم و در آخر هم گوشیم روشن میشه) در ضمن الان هم مشخصات گوشی دقیقاً مثل بالاییه.
نتیجه اینکه: گوشی هایی که با بعضی از باکس ها فلش می شوند این مشکل ( روشن نشدن) رو دارند و به نظر من فار مشکلی با EROM: R3A005 نداره ...
راه حلی هم که به ذهنم میرسه که دیگه این مشکل ( روشن نشدن) رو نداشته باشید:
اگر گوشیتون ریجستر اصلیه، خودتون فلش رو انجام بدید
و اگر گوشیتون ریجستر غیر قانونیه، باز خودتون فلش رو انجام بدید. و فقط برای آنلوک کردن (ریجسترینگ) ببرید با باکس این کارو براتون بکنند. که دیگه دفعه بعد به این مشکل بر نخورید...
موفق باشید.
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم(با FARMANAGER) نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟ در ضمن گوشیم رجیستر اصلی نیست. (k750/RED/CID 49)
نقل قول:کد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/190607/1182240847/Far+manager.pdf
نقل قول:
دوستان توجه كنيد
به هيچ وجه كساني كه گوشيشون چينج هست با ++xs گوشيشونو فلش نكنند چون بعد از فلش كردن گوشي بالا نمياد و روي please wait گير ميكنه!و بايد بديد با باكس فلش كنن كه باز روز از نو روزي از نو...
اين برنامه با رجيستر چينجي ها مشكل داره و داراي باگ هست.
من دیروز گوشیم رو هک کردم چند بار هم patch ریختم اما الان که از مسیر flash رفتم که 2 باره گوشیم روشن بشه error داد حالا هم وقتی وارد flash میشم هنگ میکنه و اصلا وارد نمیشه! چیکار کنم؟:41:
[B]درست شد!!!![/B:8: ]نقل قول:
سلام
من قبلا به وسیله far تو گوشیم تغییرات میدادم ولی یه بار وقتی فایل rest رو ریختم دیگه گوشی رو شن نشد ودادم با باکس فلشش کردن
وقتی دوباره خواستم با far وصل بشم و وارد fs یا main بشم تو صفحه زیر موند و دوباره دادم فلشش کردن و حالا بازم همین مشکل رو دارم
کسی میدونه مشکل از کجاست !!! k750 red 49
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام p_boy عزیز
بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردی، باطری رو یه 30 ثانیه از گوشی خارج کن، بعد به فار وصل کن. (منم به این مشکل برخوردم)
موفق باشید
مرسی عزیزم این کار رو چند بار انجام داده بودم درست نشده بودنقل قول:
اون لینک های 3 و 5 که اول دادید خرابه لطف میکنید اگه سریعتر درست کنید نیاز شدید دارم.ممنوننقل قول:
یه بار گفتم بازم میگم اونایی که با فار گوشیشونو انگولک میکنن و موفق هم میشن منتها در انتهای کار وفلاش کردن فایل resetبا ارور مواجه میشن اگه فایل مین گوشیشونو داشته باشن با فلاش اون تا 10 بلوک میتونن گوشیشونو روشن کنن بدون اینکه رجیستر تغییری بکنه
mazerat mikham man ye s700 s0ny ericsson daram ke phon codes ro yadam rafte chikar bayad bokonam mishe komakam konid
من صبح ssw رو فلش کردم و منو و اکوستیک .اینا رو با فار عوض کردم ولی هر کاری کردم تو فولدر فلش نررفت و نتونستم rest و فلش کنم ...یه اررور با کد 0 میداد که نتونستم اسکریپت رو اجرا کنم
یکی گفته بود که main تا بلوک 10 فلش کن روشن میشه که نشد وومجبور شدم کل main رو با ایکس اس فلش کردم
با کمال تعجب رو please wait گیر نکرد:yipi: --گوشیم ریجستر دستیه - و نوشت inser sim من هم تریپ خوشحال سیم کارت و گذاشتم ولی مینویسه inser corect sim card :aww: با یه سیم کارت 0912 دیگ هم امتحان کردم ولی همون پیغام و میده
من خودم کف کردم چطور تو plaes wait گیر نکرد و بیشتر کف کردم وقتی این پیغام و دیدم !
اخه اررو ریجستر inactive sim هست
کسی نظری داره بچه ها ؟
باید با باکس فلش بشه! دقیقا همین اتفاق برای دوست من هم افتاد مجبور شدیم با باکس فلشش کنیم!نقل قول:
اما نمی دونم چرا بعد از فلش کردن از بین زبان های گوشیش فقط انگلیسی موند!
با برنامه ++xs می تونید phone lock code رو پیدا کنید!نقل قول:
(لطفا با فونت فارسی تایپ کنید:20: )
شما چون فقط فايل main رو روي گوشي فلش كرديد رو please wait گير نكرده اگه يه فلش كامل انجام ميداديد روي please wait گير ميكردنقل قول:
با سلام
من مشكل EPIUSB.SYS رو دارم. براي رفع اون هم پوشه SEFP010044 و هم FarManager170DevPack رو توي Far ريختم اما بازم مشكلم حل نشد.
كابل رو هم چك كردم سالم بود.
جاي پورت usb رو هم عوض كردم اما بازم مشكلم حل نشد.
خواهش مي كنم كمكم كنيد.موندم بي گوشي.
USB Flash Driver رو نصب کن.
من گوشيم رو باXS++ فلش كردم اما موقي كه فايل REST رو با farروش ميريزم ديگه بالا نمياد.مطمئن هستم كه فايل rest درسته.
و وقتي كه دوباره مي خوام با XS++ فلش كنم اين پيغام مي آد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من پچ java restriction براي k750 red R1BC002 رو ميخوام
ممنوم.
در ضمن اونو تو كدوم قسمت گوشي بريزم.
چرا تو فار منيجر توي fs هيچي نيست