آقا پيمان گل و گلاب دستت درد نكنه:20:نقل قول:
آقا پيمان گل و گلاب دستت درد نكنه:20:نقل قول:
با اجازه استادان تورنتنقل قول:
دوست عزیز تمام پرت ها را چک کن اگر پرتی باز بود از ان استفاده کن در غیر این صورت مجبوری برای تورنت یا ISP را عوض کنی یا از VPN استفاده کنی .از چه شرکتی ADSL می گیری؟
ببخشید من هم در اینجا یک سوال دارم چجوری ISP پورت ها را باز می گذارد ولی در ساعت هایی سرعت تورنت را محدود می کند:question:
تو سایت جستجو کردم ولی توضیح قانع کننده ای هنوز پیدا نکردم .
هیچ راه حل دیگه ای نداره؟نقل قول:
Canadian Recording Industry Associationنقل قول:
انجمن ثبت اختراعات کانادا:31:همون کپی رایت دیگه:46:
با اجازه استادان
فعلا راه دیگری پیدا نکردم اگر پیدا کردم بهت می گم. فعلا تنها راه همین هاست.
در ضمن نگفتی adsl مال کدوم شرکت است؟
سلام دوستان.
من ديروز از سپنتا ADSL 128گرفتم.
و utorrent وlimewire رو نصب كردم ولي سرعت جفتشون صفره
چرا؟
راهنمايي لطفا...
اگه كسي تو سايت grabthe.info ريتيو كم داره به من پيام خصوصي بزنه و يوزر نيمش تو اون سايت رو بده تا مقداري امتياز بهش بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه اساتيد محترم:نقل قول:
دوست عزيز لطفا اطلاعات بيشتري در مورد تورنتي كه توي utorrent براي دانلود گذاشتيد بدهيد.
مثلا: تركر-تعداد سيدر-تعداد ليچر و ...
ضمنا در مورد پورت فورواردينگ تو همين تاپيك مطلب زياد هست به اونها هم يه سر بزنيد.
مثلا:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1736286&postcount=1096
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1671373&postcount=917
سنجد جان اون سایترجیسترش باز هست اګه هنوز عضو نشدیکد:http://www.thebox.bz
کد:http://www.thebox.bz/signup.php
نقل قول:
شرکت همیارنت ( شیراز هستم ).
این هزینه VPN چقدر هست؟
پيمان جان دستت درد نكنه قبلا عضو شدم.نقل قول:
سلام
خیلی ممنون از اموزشتون
نقل قول:
اصلا سرعتي نداره تا بخواد بگيره
سلام.
نسخه آلفای uTorrent منتشر شد اینم لنیکش
µTorrent 1.8 Build 6171 alpha
کد:http://download.utorrent.com/beta/utorrent-1.8-alpha-6171.upx.exe
اینجا جاش نیستنقل قول:
ولی برات پیغام خصوصی فرستادم.
ممنون. چک میکنمنقل قول:
سلام بر همگی.
من تازه adsl گرفتم و کل مطالب رو خوندم و حسابی استفاده کردم. عالی بود.
بیشتر دنبال دانلود فیلم فرانسوی یا انگلیسیم. خودمم آرشیو خوبی دارام که میتونم upload کنم. اگه آدرس سایتی دارین به من بدین ممنون میشم. اگه خصوصیم هست بگین mail بدم.
از utorrnet بهتر سراغ ندارین؟
بهتر از این توی هیچ عطاری پیدا نمیشه برادرم.نقل قول:
تورنتی که من دارم دانلود میکنم با اینکه تعداد زیادی seed و peer داره و با توجه به اینکه آدرس 5 ترکر را هم در قسمت مشخصات تورنت داره اما در قسمت Tracker Status برنامه یا اینکه نوشته Time Out یا Url Invalid یا hostname is not found.
پ.ن
برنامه مورد استفاه uTorrent 1.7.5
با اجازه استاداننقل قول:
لطفا لینک ادرس جایی که فایل را در یافت کردید را در اینجا قرار دهید تا چک کنیم ببینم مشکل چیست؟
ولی در کل بعضی مواقع سرور های ترکر ها از کار می افتد که بعد از چند ساعت مشکل رفع می شود معمولا .
نمیشه یه سری از peerها رو remove کرد؟ بعضیا که فقط download می کنن. این کار سرعت رو بالا می بره؟
امير جان سلام، دستت درد نكنهنقل قول:
توجه داشته باش كه اين نسخه بتا هستش نه آلفا
راستي ميدوني چه ويژگي نسبت به 1.7.5 داره يا نه؟
نقل قول:
سلام و خسته نباشید . من 3 تا سوال دارم که اگه راهنماییم کنیدممنون میشم ....
1.شما در این قسمت نوشتید که باید رنگ آبی باشه .. ولی من به هر کدوم که نگاه کردم رنگشون سبز بود .... آیا سبز هم باشه درسته یا نه مشکل داره آخه من الان تا 95٪ دانلود کردم ( آخه راستش موقعی که من میخواستم این فایل رو بگیرم این قسمت رو ندیده بودم که نوشتید باید رنگ آبی باشه )
2. اگه من دانلودم تموم شد باید بازهم صبر کنم تا آپلود هم تموم بشه یا نه وسط راه ولش کنم و برم ؟؟؟
3. در یک قسمتی خوندم که نوشته بود باید این فایلهارو به هم چسبوند بعد از دانلود کردن ... میشه بگید چه جوری باید این کارو انجام بدم
میدونم که سوالهام زیاد شد شرمنده ولی اگه کمکم کنید بینهایت ممنون میشم . با تشکر فراوان .
منظور شما upload است ؟ تمام کسانی که به تورنت شما وصل می شوند دارای ارسال هستند ولی همان طور که شما تعداد اسلات های ارسال و سرعت را محدود می کنید انها هم این کار را بسته به سرعت خود انجام می دهند. اگر هم بتوانی این کار را بکنی فایده هم ندارد زیرا سرعت دریافت شما به سرعت ارسال خودتان و دیگران مرتبط است و در صورتی که مجموع ارسال از مجموع دریافت تمام کسانی که از ان تورنت استفاده می کنند کمتر باشد سرعت محدود می شود .نقل قول:
1-از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟نقل قول:
2-اگر ترکر خصوصی باشد نه باید حداقل اندازه ratio شما بالای 0.5 باشد تا بن نشوید ولی اگر ترکر عمومی بود می توانید قطع کنید البته بهتر است اگر تعداد seeder های تورنتی که گرفتید کم بود یک مدت بزارید ارسال کند تا دیگران هم استفاده کنند اینجوری هم به کسانی که این فایل را می خواهند دریافت کنند کمک کردید هم عمر فایل تورنت را بیشتر می کنید.
3-اینجا جای این سوال نیست باید در بخش دیگری از انجمن مطرح کنید ولی قسمتی مربوط به ما است . بعضی از تورنت ها که فایل های داخل ان به صورت rar است ایراد دارد و بهتر است قبل از دریافت پیغام هایی که کاربران در مورد ان فایل تورنت می گذارند را بخوانید تا از سلامت ان فایل اطمینان یابید.
لطفا قبل از پست دادن یک بار پست های قبلی را نگاه کنید . و همچنین برای اپلود از ترکر های عمومی استفاده کنید تا همه بتوانند استفاده کنندنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1792228&postcount=1205
1-از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟
2-اگر ترکر خصوصی باشد نه باید حداقل اندازه ratio شما بالای 0.5 باشد تا بن نشوید ولی اگر ترکر عمومی بود می توانید قطع کنید البته بهتر است اگر تعداد seeder های تورنتی که گرفتید کم بود یک مدت بزارید ارسال کند تا دیگران هم استفاده کنند اینجوری هم به کسانی که این فایل را می خواهند دریافت کنند کمک کردید هم عمر فایل تورنت را بیشتر می کنید.
3-اینجا جای این سوال نیست باید در بخش دیگری از انجمن مطرح کنید ولی قسمتی مربوط به ما است . بعضی از تورنت ها که فایل های داخل ان به صورت rar است ایراد دارد و بهتر است قبل از دریافت پیغام هایی که کاربران در مورد ان فایل تورنت می گذارند را بخوانید تا از سلامت ان فایل اطمینان یابید.
سلام مجدد ... من از برنامه تورنت استفاده میکنم ... ولی برای دانلود یک فایل جلوی هرکدوم یک نمودار هستتش ، باید این نمودار آبی باشه تا معلوم باشه که این فایل درست هست یا باید رنگش سبز باشه ؟ اگه لطفا این سوالم رو جواب بدید ممنون میشم ..
راستی الان share ratio من روی 0.956 هستش .. این خوبه یا نه ؟؟؟
منظورتان utorrent است ؟
اگر این است ان نور دومی باید ابی باشد اگر جاییش قرمز بود یعنی تمام کسانی که به شما وصل هستند با هم فایل کامل را ندارند اگر سفید بود مشکلی نیست
share ratio برای عمومی فرقی نمی کند برای خصوصی مشکلی نداردکد:http://www.intellectualhedonism.com/content/binary/_B5Torrent_201.5.png
نقل قول:
بالاخره تونستم با VPN وصل بشم. اما اون چراغ پایینیه زرد هست و سبز نمیشه. چندین بار پورت را بصورت random تغییر دادم و گذاشتم یکی دو ساعت هم گذشت اما سبز نشد. :41:
سلام. درسته بتاسیت:31:نقل قول:
اینم ویژگیهاش
- Feature: Support for file:// URLs
- Feature: Use RSS feed title as alias if available
- Feature: Last Active column
- Feature: Use RSS feed TTL value if available
- Feature: RSS title parsing available for all torrents in main window
- Feature: Codec parsing from title
- Feature: Smart episode filter will download repack for most recent episode with rss.smart_repack_filter
- Feature: More support for http web seeds including support for torrents with multiple files, torrent creation with web seeds, and changing web seeds on the fly via torrent properties
- Feature: Elapsed time column
- Feature: Program start time in statistics window
- Feature: Improved hashfail banning system (special thanks to the Azureus devs for describing their method)
- Feature: Faster resume after a crash (does not re-check finished or flushed files)
- Feature: Support FAST extensions
- Feature: Basic auto-download setup available while adding RSS feeds
- Feature: Metadata extension
- Feature: Support %s (search term) and %v (version identifier) in search engine list
- Feature: Support .btsearch files to add to search engine list
- Feature: support for relative paths with .torrent files
- Feature: Improved uTorrent UPnP mechanism. Should map correctly on routers that only send NOTIFY packets, uses XP API where functional, and maps UDP port now too
- Change: User-Agent for web usage is now "BTWebClient/" plus uT version
- Change: Added a tracker and transfers tab to help spread out the information a bit
- Change: uTorrent now fetches paths using shfolder.dll so that it can get the correct APPDATA path for Windows 95. If you are on a similar system you will need to download shfolder.dll from Microsoft if you do not have a later version of Internet Explorer installed.
- Change: Change addtorrent dialog treeview into a listview so it can be sorted + have a selection rectangle et al.
- Change: uTorrent now uses the user's download folder on Vista by default, rather than the custom %HOMEPATH%\Downloads
- Change: utorrent.exe now has version, company, and product metadata
- Change: prio_first_last_piece now prioritizes first and last megabyte of file instead of only the piece on the edge
- Change: diskio.sparse_files is now enabled by default
- Change: RSS feeds listed in category view, items in main window
- Change: Removed now-redundant feeds and releases tabs from RSS Downloader window
- Change: RSS button on toolbar now brings up Add Feed dialog
- Change: rss.filters_use_default_dir determines if default download folder is used for filter matches when filter or settings do not specify a download path
- Change: do not use adapter subnets to detect local peers. seems to result in many false-positives
- Change: Add torrent uses .torrent storage path as default search path
- Change: allow a manual reannounce every max(60 seconds, min_interval) where min_interval is from the tracker
- Change: remove non-US supporting site from search list
- Change: queue RSS feed updates
- Change: ";" no longer separates skip files in Create Torrent since it is a valid filename character in Windows
- Change: no more blank white screen when the WebUI is not installed, instead an informative message and a link (also 404s for other resource requests)
- Fix: Implement ability to change trackers for a torrent from webui
- Fix: When creating a .torrent file, all files are now sorted regardless of file system
- Fix: Logic error where it would not copy the .torrent to the storage path if only part of the path was matched
- Fix: Bug where BT backend didn't take into account alt .torrent storage path
- Fix: "&" characters in label names within the main download list context menu no longer become accelerators and display normally
- Fix: Last line of ipfilter.dat is loaded if it does not end with a carriage return
- Fix: Close file handles during hashchecking, instead of all at the end
- Fix: Properly open RSS releases with quotes in title
- Fix: Fixed several cases where UPnP would not unmap the portmapping on exit
- Fix: when a modal dialog is active other windows that are not its parent can recieve input
امير جان دستت درد نكنه خيلي عالي بود.:20:نقل قول:
:13: ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .نقل قول:
یک سوال اگر ناراحت نمی شی اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟
من اینجا پست ها را نگاه کردم یک راه هل پیدا کردم که مال دوستان است . پیشنهادشون استفاده از http tonnel است . لینک نداده بودن یک سرچ بکن احتمالا پیدا می کنی
دوستان عزيز سلام
كي ميدونه اين ستون فلگ تو نرم افزار يوتورنت (بخش پيرز) چيه و اين حروف اختصاري چه معني دارند؟
این توضیح فلگ ها :
* D = Currently downloading (interested and not choked)
* d = Your client wants to download, but peer doesn't want to send (interested and choked)
* U = Currently uploading (interested and not choked)
* u = Peer wants your client to upload, but your client doesn't want to (interested and choked)
* O = Optimistic unchoke
* S = Peer is snubbed
* I = Peer is an incoming connection
* K = Peer is unchoking your client, but your client is not interested
* ? = Your client unchoked the peer but the peer is not interested
* X = Peer was included in peerlists obtained through Peer Exchange (PEX)
* H = Peer was obtained through DHT.
* E = Peer is using Protocol Encryption (all traffic)
* e = Peer is using Protocol Encryption (handshake)
* L = Peer is local (discovered through network broadcast, or in reserved local IP ranges)
منبع :یه روش خوب هم پیدا کردم برای زیاد شدن Ratio :کد:http://www.utorrent.com/faq.php
ترکر ها معمولا برای سید کردن یه فایل چه آپلود داشته باشین یا نداشته باشین یه امتیازی در نظر می گیرن که با جمع شدن اون می تونید به آپلودتون اضافه کنید .
من هم تورونت های ترکر رو بر اساس حجم مرتب کردم و 25 تا تورنت چند کیلوبایتی رو دانلود کردم و گذاشتم همه با هم سید بشه .
سید کردن هر تورنت در هر ساعت 0.4 امتیاز داره که ضرب در 25 میشه 10 تا تو هر ساعت . یعنی مثلا برای ترکر iptorrent که من عضوم بعد از یه روز با 250 امتیاز می تونم 5 گیگ به آپلودم اضافه کنم بدون اینکه حتی 1 مگابایت آپلود کرده باشم اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]]
حمزه جان دستت درد نكنه كلي استفاده كردم.:10:
از دوستان عزيز اگه كسي عضو سايت grabthe.info هستش لطف كنه عكس صفحه mybonus خودشو براي من pm كنه. چون صفحه مربوط به من با توجه به بالا رفتن مقدار bonus من تغيير كرده (پست 1248) و ميخوام از مسئولين سايت سوالاتي بكنم ولي يادم نيست كه قبلا اين صفحه شامل جه مطالبي ميشد. چون يادمه قبلا دسته بندي كرده بود و نوشته بود با توجه به رنج امتياز چه كارهايي ميشه كرد.
کد:http://www.grabthe.info/mybonus.php
چرا. تا حدودی حل شده. در واقع میتونم با یک دوم سرعت قبلی که داشتم، دانلود کنم ( با VPN سرعتم کم شده اما مبشه دانلود کرد ). اما اون چراغ هنوز مشکل داره.نقل قول:
ظاهرا با vpn هم مشکلت هل نشد .
راستش به فایروال که مطمئن هستم. اما به مودم شک دارم. یعنی دقیقا نمیدونم که تنظیمات را باید کدام قسمت مودم ست کنم ( هرچند که قبل از این مشکلات بدون معرفی به مودم هیچ مشکلی نداشتم ).نقل قول:
اطمینان داری پورت و نرم افزار تورنت را هم به firewall و هم به روتر adsl ات معرفی کردی؟
البته نتونستم نحوه فوروارد کردن پورت در مودم خودمو در جایی پیدا کنم. در آدرس زیر تعداد زیادی مودم لیست شده که نحوه فوروارد کردن پورت را بصورت تصویری شرح داده.
مودم من Planet ADE-3400 هست که در لیست فوق نزدیک ترین مدل با مودم من ADE-3100 و ADE-4000 هست. که متاسفانه قسمت تنظیمات اونها با تنظیمات مودم من تفاوتهایی داره.کد:http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm
اگر بطور کلی با تنظیمات مودمها آشنایی دارید تا چند تصویر از تنظیمات مودم خودم اینجا بگذارم.
دوستان سلام
شكل زير صفحه مربوط به چگونگي پاداش دهي در سايت grabthe.info ميباشد.
كسي ميدونه بندهاي 5 و 6 به چه دردي ميخورند؟
پنجمی نوشته یه title اختصاصی واسه خودت درست کنی و در عوض 50 امتیاز ( bonus) ازت کم میکنه title شما در p30world الان " داره خودمونی میشه " هست ، داخل اون سایت میتونی یه چیز دلخواه واسه خودت بنویسی
ششمی هم میګه شما میتونی 950 از امتیاز هات رو با vip شدن به مدت یک ماه ، عوض کنی در مورد اینکه vip چه امتیازات برتری داره میتونی به faq سایت یه سر بزنی اونجا توضیح داده
پيمان جان سلامنقل قول:
بالاخره چشم ما به جمال شما منور شد.
بابت جواب ممنون
من به قسمت faq سر زدم و اين مطلب رو گرفتم بنظر شما صرف ميكنه از امتياز vip استفاده كرد؟
What are the different user classes?
User The default class of new members.
Power User Can download DOX over 1MB and view NFO files.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Has donated money to grabthe.info .
VIP Same privileges as Power User and is considered an Elite Member of grabthe.info. Immune to automatic demotion unless ratio falls below 1.0 .
Other Customised title.
Uploader Same as PU except with upload rights and immune to automatic demotion unless not following uploading rules.
Moderator Can edit and delete any uploaded torrents. Can also moderate usercomments and disable accounts.
Administrator Can do just about anything.
Staff Leader (site owner).
How does this promotion thing work anyway?
Power User Must have been be a member for at least 4 weeks, have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05.
The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from
this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Just donate, and send a message to Admin
VIP Assigned by mods at their discretion to users they feel contribute something special to the site.
(Anyone begging for VIP status will be automatically disqualified.)
Other Conferred by mods at their discretion (not available to Users or Power Users).
Uploader Appointed by Admins/SysOp (see the 'Uploading' section for conditions).
Moderator You don't ask us, we'll ask you!
ببین مودم دفترچه داشته یا نه اگر نداشته بر اساسی یکی از مدل ها اجرا کن بعد ببین صفحه ای که باز میشه شبیه صفحه کدام مدل است با تنظیمات ان مودم پیش برو. اگر شبیه هیچ کدام نبود احتمالا باید بری تو بخش Virtual Server ( اکثرا تنظیمات پورت این مارک در انجاست ) تصویر هم بزاری بعد نیست شاید دوستان دیگر بتوانند کمک کنند.نقل قول: