با سلام:نقل قول:
نوشته شده توسط Subzero
من این موضوع رو در تاریخ و روز قديم 06-30-2005, 11:06 AM نوشتم و چون جوابی نگرفتم بازم در این مورد از شما خاهش میکنم که کمک کنید سی دی که میخام رایت کنم درج 2 است اگه میشه کمک کنید ممنون.
Printable View
نوشته شده توسط Subzero
من این موضوع رو در تاریخ و روز قديم 06-30-2005, 11:06 AM نوشتم و چون جوابی نگرفتم بازم در این مورد از شما خاهش میکنم که کمک کنید سی دی که میخام رایت کنم درج 2 است اگه میشه کمک کنید ممنون.
Subzero جان !
اگه از اول گفته بود درج 2 بهت مي گفتم !
بيخود زور نزن ! ( شرمنده )
فقط تنها راهش كرك هست !
بايد دنبال كرك بگردي ! من قبلا كركش را توي sahagroup دیده بودم که الان سایتش اون را نداره و هنوز راه نیافتاده !
اميدوارم متوجه شده باشي !
بايد ببخشيد ...
سلام
پروفایل مربوط به blinde write را آپلود کردم !
دوستان ! روی سی دی های شرکت ماناسافت امتحان کنند و جوابش را بدهند !
ببخشید که دیر شد !
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 644 Bytes
یه مورد دیگه عرض کنم که کسانی که می خواهند قفل نگهبان را بشکنند یه خبر فوری بهشون بدم !!
توی فروم pcseven یکی از اعضای گروه کرک ( اسمش یادم نیست ) این dll قفل را کرک می کنه !
دوستان علاقمند ! لطفا dll را آپلود کنید و لینکش را به من بدید تا کرکش را از ایشون براتون بگیرم !
این هم یه خبر خوب ...
اقا چه جوري ميشه به ps seven رفت من نميتونم
اقا قفل پويش چي شد؟
سلام
مهدی جان کدوم dll اون dll که سودا جان کرک کردن یا نه چون اون فایل توی سیدی های من یکی که نیست
آقا مهدي !
احتمالا اون را توي محل نصب برنامه هم مي توني پيدا كني !
h_radnoosh جان عزيز !
من مستقيما چيزي پيدا نكردم !
شما clone 2.5 را تست كن و حتما بذار بدسكتور را بخونه ، احتمالا جواب ميده !
در ضمن از برنامه هايي مثل blinde write و alcohol هم استفاده كن !
نكته مهم اين هست كه شما اگر مي گوييد قفل شكسته نشد ، چه قسمتي كار نمي كنه ! يعني به طور مثال قسمتي كه ارجينال بودن سي دي چك ميشه !
با تشكر
اقا سي دي را تا 80 % ايميج مي گيره بعد ديگه پيش نمي ره با ايزو بوستر كپي كردم اما ريستارتم مي كنه چون ارجينال بودن را چك مي كنه حتما ديگه اگه مي شه راهنمايي كن بگو چه جوري اين اورجينال بودن را رفع كنم
h_radnoosh جان !
شما به چه نرم افزارهايي و با چه ورژن هايي از اون ها اين كار را انجام مي ديد ؟
با تشكر
با عرض سلام
امروز دوباره يكي از دوستان درباره سي دي هاي نسل جوان پرسيدند !
من هم برآن شدم كه دوباره روي قفل كار كنم .
بالاخره به نتايجي هم رسيدم !
سي دي استفاده شده همون آموزش php nuke بود .
هدف اصلي ما ديدن فيلم هست ! من با اين روش كه الان به شما مي گم ، مي تونيد فيلم ها را بدون نياز به ثبت نرم افزار ببينيد !!!
از منوي start گزينه run را انتخاب كنيد .
مسير روبرو را تايپ كنيد : J:\nj\Video ( كه J درايو سي دي رام هست )
حالا شما همون فيلم هاي آموزشي مخفي شده را داريد !
نكته ديگر اينكه اين فايلها داراي حجم مجازي هستند !
به زودي روش كار را خدمتتون عرض مي كنم ، به شرطي كه © اين روش را به نام خودتون ثبت نكنيد !!
نكته ديگه اينكه براي رايت اين قفل ، با UltraISO ايميج بگيريد و اون را رايت كنيد !
منتظر مقاله تكميلي قفل نسل جوان باشيد !
با تشكر ـ مهدي
چطوري ميشه قفل Cd فارسي نويس مريم رو شكست
asd جان خوب !
سلام !
دوست عزيز ... من كه اين سي دي را ندارم بهتون بگم چطوري ! پس بايد اطلاعات را بديد . طبق معمول بايد عرض كنم كه clone 2.5 هنوز هم عالي هست !
در ضمن نسخه قفل شكسته اون توي اينترنت هست . توي همين فروم هم هست ! يه سرچ بكني پيدا مي كني !
با تشكر از شما ( اميدوارم من هم بتونم به شما كمك كنم )
من گفته بودم كه لينك ها خراب است و كساني كه دانلود كردن دوباره آپلود كنن تا من و بقيه استفاده كنيمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
پس لطفاً يكي رسيدگي كنه !!! ممنون
جواب خواهش شما داده شدنقل قول:
نوشته شده توسط Subzero
اينم كرك براي درج 2
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشيد با لحظه هايتان
-------------------------------------------------------------------------------------
اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3نقل قول:
فعلا باي
نوشته شده توسط peyman khatar
ضمن تشکر از شما ایا این کرک تست شده .جواب میده؟
mehdi_7070 عزيزنقل قول:
وقتي برنامه رو از وري سي دي اورجينال نصب مي كني زماني كه برنامه براي اولين بار اجرا ميشه مياد و قفل رو از روي سي دي ميخونه و بعد از اون برنامه اجرا ميشه مشكل اينجاست برنامه از روي سي دي رايت شده نصب ميشه ولي براي اولين بار كه ميخواد اجرا بشه فقل رو نميتونه از روي سي دي رايت شده بخونه
سلام
من یه مشکل با tzcopy 1.54 دارم.من همه مرحله هاش رو درست انجام میدم ولی وقتی روی مرحله 5 کلیک میکنم در قسمت ویو لگ این ارور را میده :
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Analyzing CUE sheet
CUE sheet error
File must be BINARY
Step5 could not be completed and was aborted
هرکی میدونه خاهش میکنم کمک کنه
ممنون
سلام دوستان
مهدی جان در مورده اون روشی رو که شما برای قفل نسل جوان گفتین فقط روی محصول آموزشی php این شرکت جواب میده
وگرنه بقیه محصولاتش اینجوری نیست من در کل 9 تا از محصولات این شرکت رو گرفتم و البته همه رو هم قفلشو شکستم در مورده
کارگاه میگس 1 و 2 به راحتی با کلون ورزن 2.5 میشکنه ولی یه 1 ساعتی باید وقت بزارید در مورد کارگاه میگس3 هم باید با برنامه
آقای پرشین کیت ایمیج رو بگیرید و با دمون بازش کنید مین اگه کسی احتیاج داشت مقاله رو در مورد کارگاه میگس واسش میزارم
یه چیز خنده دار هم من بگم رفتم نمایندگی شرکت نسل جوان توی سبزوار گفتم قیمت این قفل چنده باورتون نمیشه گفتن
دو میلیون تومان که قبلا آقا مهدی گفته بودن 400 هزار تومان حالا نمی دونم کدومش راسته و لی همون 400 تومان بیشتر نیست
یارو می خواست تو کف بزاره
حق نگهدارتون
سلام
آقايان متخصص لطفا بفرماييد با اين قفل چه كنم؟
Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
با تشكر از زحمات همگي
موفق و موئد باشيد
بازم سلام ...
آقا پيمان !
اگه منظورت اين هست كه من اون لينك ها را دانلود كنم و بعد براتون آپلود كنم ، چشم !!
از بابت كرك درج 2 هم ممنون ! راستي اين كرك همون كرك آقاي مهدي اسدي هست ديگه ؟!
آقا پيمان ! من فقط آموزش php nuke را دارم ! اين روي اون سي دي 100% جواب ميده !نقل قول:
اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3
اگه وقت شد براي شما دوستان نسل جواني ! آموزش را مي ذارم كه فيلم بقيه سي دي ها را خودتون پيدا كنيد !
asd جان عزيز !
احتمالا با استفاده از clone 2.5 كه لينكش را فكر كنم توي صفحه پيش گذاشته باشند ، بتونيد كپي كنيد !
اين برنامه يك سري بدسكتورهاي موجود در سي دي را چك مي كنه كه نرم افزار رايت شده قادر به كپي اونها نبوده و نكته ديگه اينكه حتما بايد eror خونده بشه نه اينكه skip بشه ...
آقا محمد گل !
من زياد با اين برنامه كار نكردم ، اما فكر كنم اين خطا مربوط به فايل cue استفاده شده شما باشه !
خودم اكثر وقت ها اول با IsoBuster يه دونه iso درست مي كنم و بعد با خودش اون را cue مي كنم ( تبديل فرمت )
شما امتحان كن ، احتمالا مال همون هست !
آقا مهدي گل !
حالا كه يارو گفته 2 ميليون تومن ، شما با همون روش هايي كه گفتم يه نسخه رايت شده براش ببر و بگو اين كه شما به من مي ديد با اين فرق داره يا نه !! البته طرف ممكنه انقدر پررو باشه كه بگه آره !! اما حتما بذارش تو كف !!!
با تشكر ـ مهدي
سلام
فعلا اين يكي هم براي نسل جوان داشته باشيد تا اگر ديدم كسي درخواست داده ، مقاله تكميلي نسل جوان را بگذارم :
در پوشه Lock.CD! يك پوشه مخفي ديگر وجود دارد . نام اين پوشه Mohafez84 هست كه حاوي فايلهايي هست كه دستيابي به آنها خالي از لطف نيست !
هنوز وقت نكردم اونها را كاملا بررسي كنم .
پس اين پوشه توي آدرس l:\!Lock.CD\Mohafez84 واقع هست !
با تشكر ـ مهدي :)
=====================
آقاي مهدي گل !
اين چيزي كه من بهت گفتم ، چيزي هست كه ديگه شما را از كرك برنامه خلاص مي كنه . فكر نكنم كم چيزي باشه !
احتمالا بقيه قفل ها هم چنين چيزي داشته باشند ، اما ممكنه كه اسم پوشه هاش فرق داشته باشه !
راستي php nuke را با ultraiso امتحان كردي !!!
آقا پبمان گل !
لطفا ويروس آپلود نكنيد !
يه باره ديگه ويروس كشي كن و دوباره آپلود كن :
راستي شما كدوم نرم افزارها را كرك كردي ( نوشتي بيشتر از 100 تا ! )
سلامنقل قول:
مهدی آقا کی کفته کم کاریه واقعا من خوشحالم که شما این قدر باهوش هستید اگه یادتون باشه قبلا
یه عکس گزاشته بودین که گفته بودین یکی کرک کرده فکر کنم اون طرف هم به همین روش شما اتخاذ کرده بودش
در مورد محافظ 84 واسه من جواب نداد ارور میده میگه همچین مسیری نیست توی سیدی حالا نمیدونم اشکال از چیه
مهدی جان خسته نباشید بهت میگم به خاطر این همه فعالیت
در مورد سیدی های دیگر این شرکت هم فکر کنم همین روش آقا مهدی جواب بده ولی اسم ها فرق می کنه
بنده روی کارگاه میگس ور می رم ببینم چی میشه
مهدی جان منتظر مقاله تکمیلی قفل نسل جوان هستیم اگه بشه یه 10 صفحهای ردیف کن با عکس ممنون
حق نگهدارتون
آقا مهدي گل !
سلام ...
خواهش مي كنم ، اصلا قابل شما را نداشت ... اميدوارم كه تونسته باشم با اين كار جبران كنم ...
شما هم خسته نباشيد ... به قول آقا ميثم : چوب كاري نفرماييد !
من نمي دونم چرا مال شما mohafez84 نداشته ! حتما دوباره امتحان مي كنم !
اميدوارم با كمك شما بتونيم كليه فيلم هاي سي دي هاي اين شركت را استخراج كنيم !!
در ضمن مقاله تكميلي من زياد طولاني نيست ، چون روش كار ساده بود !
براي شما هم كه شده سعي مي كنم هر چه زودتر جمع و جورش كنم ...
با تشكر و با آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي از جمله كنكور !
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
حذف شد
سلام دوستان
اقا مهدي در مورد اون فايل dll که گفته بودين ميتوني تو مسير نصب برنامه هم پيدا کني همچين چيزي تو سيدي 1 اين مجموعه
نبود ولي توي سيدي 2 چرا تو يه همون ريشه سيدي بود ولي اصل سيدي 1 سيدي 2 چيزي نداره بعد يه خورده ور رفتم با سيدي 1
و اينو فهميدم وقتي اتوران رو اجرا ميکني مياد 3 تا پوشه به نام هاي بي خيال همش عدد هستش !! ولي يکي از پوشه ها
نامش اينه MMBPlayer که فکر کنم چيزي نيست دو تا پوشه ديگه هم نامشون همش عدد هست با يه حرف که حرف e
هست توي پوشه temp درست ميکنه خوب توي اين پوشه ها هر کردوم يه دونه فايل بيشتر نداره که يکيش Main.exe
هست و ديگري که فکر کنم اصل کاريه mylock.exe هستتش اين نام همون نامي که وقتي اتوران رو از رو ايميج اجرا ميکني
ميگه اين فايل تو لايبرري نيست در ضمن يه فايل به نام CURSOR_1.CUR که حجم اون 4 کيلو بايت هست توي پوشه MMBPlayer
درست ميکن که با در اوردن سيدي اون فيل از بين ميره ! خلاصه من همين چيزا رو فهميدم فايل ها رو هم براتو ن آپلود ميکنم ببينم مهدي آقا و ديگر دوستان
چه ميکنن ان شاالله که قفلش شکسته خواهد شد .ولی شاید این ها اصلا فایده ای نداشته باشه !
در مورده قفل نسل جوان هم آقا مهدي من يه چيزايي گرفتم ولي نميدونم مسير اصلي چي نام داره چون فيلم ها صد در صد مخفي هست ولي فقط مسير يه پوشه خاصه
که اسمشو بايد فهميد حالا چه جوريشو شما بايد بگين ممنون
اينم فايل ها در ضمن با اجرا کردن فايل ارور ميده تويه يه فايل زيپ ريختم پوشه ها رو هم تغيير نام ندادم
مرسی مهدی جان دعا کنید قبول شم
بنده همه جوره در خدمت دوستان و شما هستم
حق نگهدارتون
اين كرك رو من تست كردم هيچ گونه ويروس يا pup نداشتنقل قول:
البته من سيستمم رو با مك آفي 10 اسكن كردم و هيچ گونه ويروسي نداشت
------------------------------------------------------------------------------------------.
به هر حال كرك 100% كار مي كنه
-----------------------------------------------------------------------------------------
من نرم افزار ايراني زياد كرك نكرم و لي نرم افزارهاي خارجي تا جايي كه بتونم با lord pe كرك مي كنم
در مورد كرك اين رو بايد بگم كه من به نقل از گروه ساها اين رو گفتم و با آقاي مهدي اسدي در ارتباط هستم
-----------------------------------------------------------------------------------------
آقا مهدي 7070 :
قرار بود dll هاي قفل هاي نگهبان رو برام آپلود كني چي شد
-------------------------------------------------------------------------------------------
مهدي 7070 : مقاله تكميلي در مورد قفل نسل جوان آپلود كنيد تا همه استفاده كنن
================================================== ===========
مهدي dll : شما هم مقاله خود رو در مورد قفل هاي نسل جوان در تاپيك قرار بديد
در ضمن اگه امكان داره تنظيمات خود رو براي رايت كارگاه ميكس 1 و 2 با كلون 2.5 نيز بنويسيد ممنون :rolleye:
================================================== ===========
دوستان سلام
احتمالا فايل آقا پيمان در سايت آپلود ويروسي شده كاريش هم نميشه كرد
با عرض سلام دوباره ...
اين هم يك مقاله كه تقريبا به قفل نسل جوان هم بي ربط نيست !
نام مقاله : آموزش مخفي كردن فايلها و برعكس !
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
اين يكي هم ديدم بد نيست براتون مي ذارم . نويسنده اون من نيستم ! آقاي امير مسعود ايراني نوشته اند و ...
نام مقاله : انواع قفل هاي نرم افزاري
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پيمان عزيز !
ويروسي بود ديگه ! آقا ولش كن كسي كه طالب باشه ويروس و اينا سرش نميشه ! ( لطفا ادامه نده )
من هنوز مي خوام روي قفل نسل جوان كار كنم ، تا جايي كه بتونم پيش مي رم و البته هر چي دستگيرم شد را خدمتتون تقديم مي كنم !
باور كن براي رايت اونها هيچ تنظيم خاصي نيست ! اون روش ها كه من گفتم را امتحان كرديد ! فقط بايد بذاري بدسكتور را بخونه ! همين !
احسان خان !
شما هم كه كم پيدا هستي !
راستي براي عكس توي امضات ، لينك هم بذار ( مثل من )
با تشكر ـ مهدي
نقل قول:
نوشته شده توسط * SadeGh *
سلام
آقا مهدي بي زحمت كمك نماييد
با تشكر
محض اطلاع دوستان عرض ميكنم
من 5 تا سي دي دارم كه همگي قفل نگهبان داره . ورژنهاي اون به شرح زير هست
.................................................. ......................................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
2005-2003 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF حجم مجازی دارد
NEGGLP.LCK حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
تعداد تراکهای صوتی : 96 تراک
مهم : یک فایل DLL به نام NegGlp.dll داخل سی دی وجود دارد
نمونه قفل : آموزش فیزیک پیش دانشگاهی از شرکت شاد نرم افزار
.................................................. .................................................. ................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Professional Edition Version 1.7
2004-2002 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGADR.ADR
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.VDF
NEGINFO.EXE
NEGPRO.LCK حجم مجازی دارد
NEGPRO.VAR
سی دی Autorun ندارد وفقط سی دی را برای چک کردن قفل میخواد
فایل DLL ديده نميشه
تعداد تراکهای صوتی : 99 تراک
نمونه قفل Effects Pedia
.................................................. .................................................. ....................
قفل نگهبان ورژن : 2003 -2002 Negahban Cd-Lock SuperPro Edition
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.VDF حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
NEGSPR.LCK حجم مجازی دارد
سی دی Autorun نداره وفقط سی دی را برای چک کردن قفل میخواد
فایل DLL ديده نميشه
تعداد تراکهای صوتی : 5 تراک
نمونه قفل : Video Pedia سی دی 800 مگا بایتی
.................................................. .................................................. .......................
قفل نگهبان ورژن : Negahban Cd-Lock Golden Edition Plus Version 2.3
2004-2003 Copyright
فایلهای پوشه LOCK.CD!
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.VDF
NEGGLP.LCK حجم مجازی دارد
NEGINFO.EXE
تعداد تراکهای صوتی : 96 تراک
نمونه قفل: مجموعه سی دی Everex شامل دو سی دی
مهم : مجموعه Everexشامل دو سی دی هست که داخل سی دی 1 اون فایل DLL Unpack شده
ولی داخل سی دی 2 اون یه فایل DLL به نام NEGGLPSH.DLL به همراه یک فلیل به نام NEGGLPSH.LBL وجود داره
ظمنا نوع قفل هر دو سی دی فرقی نداره
.................................................. .................................................. .......
قفل نگهبان ورژن : 2003-1998 Negahban Cd-Lock Standard Edition
فایلهای پوشه LOCK.CD!
Negahban.LcK
NegInfo.EXE
NegStd.BIN
NegStd.Lck حجم مجازی دارد
NegStd.Trk
تعداد تراکهای صوتی : 5 تراک
هیچ فایل DLL دیده نمیشود
نمونه قفل :Photo Object
تمامشون به راحتي قابل كرك بايد باشه
من ندارمش . اگه داشتم شايد يه كاري ميكردم
سلام
من قفل سی دی های نسل جوان رو فقط در 3 (سه) دقیقه شکستم.
البته با استفاده از کلون ورژن قدیمی و یک پرو فایل که در صفحات قبل موجود میباشد.
اسم پروفایل هم Negahban.ccp هست.
Peyman khatar جان اگه پیدا نکردی بگو تا برات آپلود کنم.
با عرض سلام ...
خدمت تمام دوستان كه درباره قفل نگهبان پرسيده اند :
من تا به حال روي قفل نگهبان كار نكرده ام ! علتش هم اين است كه تا به حال به جز يك بار اين قفل را نديده ام !
چيزي را هم كه نديده ام نمي توانم قفلش را بشكنم ! نه تنها من بلكه هيچ كس حتي soda هم نمی تونه کرک کنه !
Isaaaac عزیز شاید بتونه به شما کمک کنه ، البته یه مقاله هم نوشته که همه را گذاشت سر کار !!!
البته خیال نکنید که قفل نگهبان قفل قوی ای هست ! نه ... فقط ما دسترسی نداریم . مطمئن باشید اگه داشتیم ، ترتیب اون را هم می دادیم !
آقا محمد !
قبلا هم من خدمت ایشون عرض کردم که با clone 2.5 این کار را کردم ! اما ایشون پی حرف نمی رند !
در ضمن من حتما امتحان می کنم ، چون شما از پروفایل قفل نگهبان استفاده کرده اید !
با تشکر ـ مهدی
آقا مهدی میتونم آموزش تصویری بزارم
دوستان سلام
اقا مهدي نمي دونم چه جوري اگه ميشه برام پيغام خصوصي بده.
دوستان فقط در هنگام رايت سي دي ها به فكر توليد كننده آن نيز باشيد
ممنون
سلام
خوب بذار ! چرا به من مي گي !نقل قول:
آقا مهدی میتونم آموزش تصویری بزارم
من چي را توضيح بدم ؟!!نقل قول:
اقا مهدي نمي دونم چه جوري اگه ميشه برام پيغام خصوصي بده.
چشم !نقل قول:
دوستان فقط در هنگام رايت سي دي ها به فكر توليد كننده آن نيز باشيد