........................
Printable View
........................
دوستان الان کدوم یکی از اینا اینترنت داخلی کدوم یکی بین الملل هست ؟
FREE-didi
Master
INTRANET-didi
نقل قول:
اولی تایم رایگان
دومی حجم اصلی
سومی سایت های داخلی ( اینترانت )
الان من یک فایل گذاشتم برا تست حجما رو چطوری حساب کرده هم بین المل زده همه داخلینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی چرت و مزخرفه سیستم محاسبه ش من هیچ وقت چشم خودمو خسته نمی کنم چک کنم اصلا هم مهم نیست چون کلی حجم داره ولی کلا بستگی به سایت داره ، یه سری سایتا که داخلی هستن نصف محاسبه میشه ...نقل قول:
ممنون شما حالت fast روی خطتون فعال کردین اگه اره میشه یک تست از speedtest بزارید از قستم تک کانکشننقل قول:
عاره .نقل قول:
من با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم چون دقیقه
درسته که 12.07 رو نشون میده ولی با 1810 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم که میشه 14/400 مگابیت بر ثانیه ...
شماهم تست بزار .
ماله من هنوز روی fast نیست نمیدونم اگه حالت fast رو فعال کنن تک کانکشن خوب میشه یا نهنقل قول:
چه سرعتی داری ؟ یکم بهتر میشه چون تاخیر میاد پایین .نقل قول:
اگه اینجوریه سرعتت که خوب نیست
من 16 مگ دارم امیدوارم حداقل با حالت fast بهتر بشهنقل قول:
وی پی انت وصل بود موقع تست ؟ بدون وی پی ان بگیرنقل قول:
مشخصات خطت خوبه بگو بزاره
نه وصل نیست فقط یک dns زدم توی مودم که اونم فکر نکنم ربطی داشته باشه به سرعتنقل قول:
ربط داره ، ورش دار دوباره بگیر ، از این dns داخلیا زدی ؟ من از اونا بزنم سرعتم یک دوم میشه ، برش دار ببین تغییر می کنهنقل قول:
مال من با وی پی ان 10.07مگابیت میده
اره از این تحریم شکن ها زدمنقل قول:
الان بهتر شد
دیدی ، میدونستم از همونه ، اینا جز اشغال مگه بلدن سرویسی بدن ، هیچ وقت استفاده نکن همون وی پی ان بزننقل قول:
فستم فعال کن خیلی خوب میشه ، الانم زنگ بزنی هست پشتیبانیش
زنگ زدم همین امروز صبح میگه دو روز طول میکشه که حالات فست رو فعال کنیمنقل قول:
:n08::n08::n08:فعالش کردنش کار زیر 1 دقیقه هست. همونجا پشت خط اپراتور پروفایل ات رو تغییر میده. شماره اپراتوری که این حرف رو زده ورمیداشتی و باهاش شکایت میکردی به 195 تا حساب دستشون بیاد. فست رو فعال کنی. پینگ ات بهتره میشه. ولی ممکنه data rate پایین بیاد. البته بسته به کیفیت خط ات هست. برای من روی حالت fast بیشتر از 16k خط کشش نداره. روی 18k میره Interleaveنقل قول:
اول که خط رو فعال کرده بودن خط روی 14 مگ هی زنگ میزدم میگفتم بندازین روی 16 مگ میگفتن این قابلیت هنوز روی خط شما فعال نشده بعد2 روز زنگ زدم سریع خط رو روی 16 مگ بستن الان برای فست میگه نمیتونم میگه تیکت زدم چند روز طول میکشهنقل قول:
وظیفشون هست همون دقیقه که پشت تلفن هستی انجام بدننقل قول:
پشتیبانی داغون دارن سه چهار بار زنگ زدم هیچ کدوم نمیتونستن خط روی حالت فست قرار بدننقل قول:
حالا فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه
شما هم که تا چیزی میشه زود دست به شکایت میزنینقل قول:
قصاص قبل از جنایت نکنید
اقای 2دقیقه ای:n02: شما اصلا میدونی ممکنه در اون لحظه دسترسی به فعال کردن ممکنه نداشته باشه یا مشکلاتی برای مشترک بوجود باید
چه وظیفه ای مگه چند پول دادی کدوم شرکت الان فست داره ..اصلا گیرنم داشته باشن موقع خرید مگه تضمین کردن بشما فست میدننقل قول:
الان هم شرکت بگه فست نداریم چکار میکنی شمشیر میکشی :n31:
چند سالتون هست که اینجور برخورد میکنی بهتر یکم ارومتر باشی صبر کنی سحر نزدیکه
تو حرص نخور . نون ات رو قطع نمیکنن.نقل قول:
این پنل منه. با یه تماس کوچیک با پیشگامان گفتم. فست رو همونجا پشت خط فعال کردن و وقتی دیدم data rate از 18 اومد رو 16k , بدون اینکه تلفن رو قطع کنن و قطع کنم , دوباره بک زد به پروفایل فست. تمام این پروسه در عرض زیر 5 دقیقه انجام شد. چندین بار هم من این پروفایل رو با تماس همون پشت خط فعال و غیر فعال کردم. حالا یا اپراتور پیشگامان انقد با حال هستن یا شما دیده بانی ها انقدر گیج و پخمه هستید. تو پروفایل تمام کاربران. data rate و کانال مود های مختلف تعریف شده و اپراتور میتونه به راحتی تغییر بده. البته اگر نا بلد باشن مثل شماها که داستانش فرق میکنه.
در ضمن منم همسن پدرتم.
وضعیت خط چطوره؟ چرا crc زیاد میندازه؟ نویز خیلی بالاس درسته؟
پیشگامان :n02: از تاپیکش مشخصه چقدر پشتیبانی حرفه ای دارن که کاربرانش صبح تا شب دادشون در امدهنقل قول:
ضمنا همونکه هم سن پدر من هستی زود اعصابی میشید و زود قضاوت میکنید
بزنگ بگو ریت خطو پایین تر ببنده تا snr دانلود بره بالای 10 ، آپلود هم همون به نظر من رو 500 کیلوبیت باشه مناسبه ، تو مودمت annexM رو عیرفعال کن بهتر میشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وی پی ان سرور منچستر ( مقصد )
در مورد fast mode، من تا حالا روی شاتل، پارس آنلاین و صبانت fast رو فعال کردم هر سه تا هم همون لحظه پشت تلفن فعالش کردن برام. نمیدونم شبکه دیده بان نت چطوریه ولی این که میگن دو روز طول میکشه fast رو فعال کنن عجیبه واقعا!
شما خطتون نمیکشه بگو بزارن روی 9 مگ براتنقل قول:
اپلود هم نهایتش 700 کیلوبیت
من یک سال دیده بان نت داشتم از تابستون سال پیش تا خرداد امسال که تغییر دادم به پیشگامان.چندبار شده که زنگ بزنم پروفایلو بزارن رو حالت فست و برگردونن و هربار همون لحظه انجام دادن برام عجیبه که الان برای شما میگن زمان میبره چون عملا کار خاصی نداره براشون!
سلام دوستان من تازه از این شرکت اینترنت گرفتم ولی متاسفانه با مودم تندا d151 نمیتونم وصل شم
کسی مشکل با مودم تندا داره؟
نباید مشکلی باشهنقل قول:
اول برید تو منوی Advanced ببینید سیگنال دارید؟چراغ مودم باید چشمک زن باشه
یوزر پس و کانفیگ رو درست انجام دادید؟
dsl اوکیه ولی بعد از کانفیگ کردن رو حالت connecting میمونه و هیچ اتصالی برقرار نمیشهنقل قول:
البته vpi رو برا من میگن 2 بزن 0 زدنی ارور یوزرنیم پسورد میده اما وقتی 2 میدم اصلا وصل نمیشه
همون 2 هست باید زنگ بزنید بهشون تا خططتون رو انلاین کنن اگه رانژه خط انجام شدهنقل قول:
با مودم dlink یه بار آنلاین شدم ولی این مودم دیروز یه بار در حد یک دقیقه آنلاین شد ولی بعدش دیگه انلاین نمیشهنقل قول:
زنگ بزن بگو MAC ADDRESS این مودم دومیه ثبت شده یا نه ؟نقل قول:
بگو اضافه کنه اگه نشده ...
اصلا اونجا نمیبینن این مودمونقل قول:
مک داره پشتش ؟نقل قول:
بخون براش دستی بزنه تو سیستمش ..
اره دارهنقل قول:
خیلی ممنون تماس میگیرم ببینم چی میشه