راست میگی شما پیدا کردی خط مربوط به preferred mode رو ؟میشه از فعالش کرد و mimo رو گذاشت رو caنقل قول:
Printable View
راست میگی شما پیدا کردی خط مربوط به preferred mode رو ؟میشه از فعالش کرد و mimo رو گذاشت رو caنقل قول:
این مودم رو انلاک کردم ؟ همه چی اوکی هست
فقط گذینه اپدیت از کار افتاده. چطور میشه آخرین فیرمور رو روش آپدیت کرد؟
لطفا لینک فیرمور و نرم افزار
ممنون
طبق اموزش این پست فقط پسورد مودم باید حتما admin باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما کدام مودم با چه فریم وری را انلاک کردید؟
مودم را تازه خریدید یا از قبل داشتید؟
شما دقیقا توی این منوی preffered mode میبینید اون ca و mimo?نقل قول:
من نمیبینم ایشون میبینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امکانش هست بدون دستکاری مودم از آنتن خارجی استفاده کرد؟ چه آنتنی واسه مبین نت خوبه؟
سلام شما کدام مودم با چه فریم وری را انلاک کردید؟نقل قول:
مودم را تازه خریدید یا از قبل داشتید؟
سلامنقل قول:
همین مودم b612 مبین نت رو . با جدیدترین فریم ور
تازه خریدم ، حدود 1 ماه
سلام
با کمک دوستان من یه tf-i60 رو انلاک کردم ! ولی یه قسمت هایی روشش فرق میکرد
بار اول که لحیم زدم و وصل کردم به لپ تاپ ( ویندوز 7 و 32 بیتی ) فقط یه گزینه آورد یه اسم usb com و اصلا قسمت پورت وجود نداشت تو device manager
بعدش وصل کردم به سیستم با همون ویندوز و تو قسمت پورت اینبار یه چیز دیگه هم اضافه شد ولی مثل متن آموزش huawei mobile نبود !
بعد یه کابل دیگه رو امتحان کردم و لحیم زدم ! ( گفتم شاید ایراد از کابله) ، ولی همه چی مثل اول شد :|
بار دوم به بعد رو کلا با ویندوز سیستم استفاده کردم ! چون فقط رو اون قسمت پورت تو device manager میومد !
اون usb com رو براش پوشه درایور رو شناسوندم و یه چیزی نصب شد ! و بعد از اون تازه huawei mobile به قسمت پورت اضافه شد و تونستم فایل loader.exe رو اجرا کنم ( قبل اون هر بار که باز میکردم فوری بسته میشد )
بعد از اجرای فایل 2تا مورد به device manager اضافه شد که هر دوتارو مسیر درایور 32 بیتی رو دادم و نصب شد ! ولی تو قسمت پورت گزینه جدیدی اضافه نشد و در عوض 2 تا مورد جدید به device manager اضافه شد که بازهم برای هر دو اونها مسیر درایور هارو دادم که یکی رو به عنوان مودم شناخت و رفت تو قسمت مودم و دیگری رو به عنوان پورت شناخت و رفت تو قسمت پورت ، اونی که رفت تو قسمت پورت ، اون رو گذاشتم رو com 55 و مابقی آموزش که اینجوری آنلاک شد
ولی : تفاوت هایی که با فریمور ایرانسل و این فریمور هست اینه که : تو قسمت dial up و network setting نمیشه tdd only یا fdd only رو انتخاب کرد ! ( رو روی فریمور ایرانسل میشد با سیم کارت معمولی ایرانسل گذاشت رو حالت tdd only و به باند 42 وصل شد ( با نرم افزار lte watch هم میشد جداکانه باند 42 رو انتخاب کرد ولی الان با سیم معمولی نمیشه )
یکی دیگه هم این که تو رام آنلاک شده تو قسمت system و device information پهنای فرکانسی رو نشون میده که قبلا نشون نمیداد
پی نوشت :
تو پست های بالاتر گفته بودن که حتما باید پسورد صفحه ورود admin باشه ! در حالیکه مال مودم یه چیز دیگه بود و موردی نداشت ! بعد از آنلاک کردن ، همون رمز رو دادم و وارد شدم
اره.یاید درایور قبلا نصب کنی روسیستم یابه صورت دستی به سیستم بشناسونی یعنی همین کاری که شماکردی
خوب اینم از آپدیت به ورژن B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 که دوستان لینکش رو گذاشته بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل آپدیت مودم 4 تا آنتن داشت ! سیم کارت رو درآوردم و مودم دقیقا همونجا گذاشتم ! آپدیت که کردم و سیم کارت انداختم آنتن شد 5 تا :n02: ( قبل و بعد آپدیت رو باند 3 بود )
بعد از آپدیت گزینه ussd حذف شد ! و گزینه آپدیت هم اضافه شد
خیلی ممنون از همه دوستان :n40:
خسته نباشی. من که نتونستم انلاک کنم. برای من پورت و نمیشناسه دوم اینکه این ارور میده.اگر میتونی یه راه جلوم بزار.پیش بچه ها انلاک میکنن هم بردم نتونستننقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این وضعیت مثل ویندوز لپ تاپ من میمونهنقل قول:
با یه سیستم دیگه امتحان کن ! ( من هم با لپ تاپ و سیستم تست کردم که رو ویندوز لپ تاپ پورت رو نمیشناخت )
========
آقا راستی ! یه چیز دیگه که تو این آپدیت جدید نیست ، اینه که تو قسمت device information باند رو نشون نمیده :|
[QUOTE=fanoostalaei;9061970]این وضعیت مثل ویندوز لپ تاپ من میمونه
با یه سیستم دیگه امتحان کن ! ( من هم با لپ تاپ و سیستم تست کردم که رو ویندوز لپ تاپ پورت رو نمیشناخت )
========
آقا راستی ! یه چیز دیگه که تو این آپدیت جدید نیست ، اینه که تو قسمت device information باند رو نشون نمیده :|[/QUOTE
با چند سیستم تست کردم لپ تاپ هم pc
البته یه چند باری هم تو اون قسمتuniversal serial Bus controllers یه Huawei mobil آورد ولی درایور و بهش خواستم بشناسونم پورت و نشناخت
با ویندوز Xp و 7 32و64 بیتی هم تست کردم
نقل قول:
[QUOTE=mohammadgh6;9061973][QUOTE=fanoostalaei;9061970]این وضعیت مثل ویندوز لپ تاپ من میمونه
========
آقا راستی ! یه چیز دیگه که تو این آپدیت جدید نیست ، اینه که تو قسمت device information باند رو نشون نمیده :|[/QUOTE
با چند سیستم تست کردم لپ تاپ هم pc
این ارو ر یک رشته از سیم دیتا ( سیمهای دوم وسوم) یواس بی اتصال کامل ندارند
اما احتمال خیلی زیادش ازنوع ویندوزهست باید ویندوز دستکاری نشده باشه چون اکثر ویندوزهای داخل ایران متاسفانه توسط شرکتها دستکاری میشن
ودرایور چیپ ستهای مادربردم اصلی باشن بعضی مواقع درایورپکها درایورمشابه بجای اصلی نصب میکنن.
[QUOTE=حبیب 35;9061983][QUOTE=mohammadgh6;9061973]2هفته است کلافم کرده به هیچ صراطی مستقیم نیستنقل قول:
کسی نمیدونه چه آنتن خارجی ای بدون دستکاری مودم میشه اضافه کرد؟
از هرجا خواستی بگیری بپرس فرکانس 3500 ساپرت کنهنقل قول:
دوستان برنامه ای هست که نشون بده کدوم کانال بهترین کیفیت رومیده چون من با سیم tdd رو کانالای مختلف از ۵تا ۱۱امتحان میکنم هرکدوم یه سرعتی رو بهم نشون میده ولی بحثم سرعت نیس میخوام یه کانالی رو انتخاب کنم که نویز کمتر و snr واپلود بالایی داشته باشه چون برایبازیه انلاین میخوام که لگ و دیلی نداشته باشم
گویا آنتن با فرکانس 3400-3600 برای tdd-lte پیدا نمیشه تو بازار. حتی تو سایتای خارجی هم پیدا نمیشه.نقل قول:
آقایون اهل فن یه سوال :
من هر دو تا رام B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00 Modem Firmware Flash File Tested و B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 رو روی مودم ریختم ! ولی نرم افزار lte watch روی هیچ کدوم از این 2 تا رام نمیتونه باند رو تغیر بده و همون مقداری که مودم انتخاب کرده میمونه !
ولی اون رامی که موقع آنلاک (framework.exe) روی مودم نصب کردیم بهتر بود ! کسی لینک دانلود اون رو میتونه محبت کنه که بشه از طریق نرم افزار multicast نصبش کرد ؟:n40:
این نرم افزار lte watch از کجا دانلود میشه کرد؟
من لینک مستقیمی پیدا نکردم
دوستان آنتن های خروجی روی مودم برای سیگنال شبکه است یا برد وای فای
هر دو برای سيگنال دریافتی هستش... بعد از نصب تو قسمت تنظیمات انتن هم بای او 4 حالت auto - internal - external-mix رو تک به تک انتخاب کنی بعد چک کنی کدوم sinr و.... بهتری میده بنظرم حالت اول و آخر بهتر باشهنقل قول:
دوستان مودم b315 با612آنلاک شده کدوم بهترن
دوست عزیز بنده با فریمورنقل قول:
V100R001B195D03SP00C00 میتونم با برنامه lte watch راحت فرکانس رو تغییر بدم پس فکر نمیکنم ایراد از فریمور باشه
واقعا ؟ من 3 بار رام رو فلش کردم ! ولی وقتی با lte watch باند رو تغیر میدم اصلا dc نمیشه و همون قبلی میمونه ! فقط الکی تو ltewatch باند تغیر میکنهنقل قول:
از اونجایی هم که این فریمور خودش باند رو نشون نمیده ، نمیشه فهمید کدوم یکی باند وصل شده :|
خب من خودم B612 دارم که همون i60 ایرانسل بود که آنلاک کردم اما اطلاعی از B315 نداشتم. الان مشخصاتش رو چک کردم. اینکه کدوم رو انتخاب کنی بستگی به خودت داره ولی چندتا مورد رو باید در نظر داشته باشی.نقل قول:
1- قیمت B315 چون آنلاک هست نزدیک 500 هزار تومنه که در مقایسه با مودم Tf-i60 ایرانسل قیمتش بیشتره.
2- مودم B315 دارای یک پورت USB برای اشتراک هارد اکسترنال یا پرینتر هست که این پورت در B612 موجود نیست.
3- مودم B315 کت 4 هست که از B612 که کت 6 هست یه رده پایین تره اما این مورد هم باید گفته بشه که با وجود اینکه مودم B612 رو کت 6 معرفی کردن ولی ظاهرا از CA(Carrier aggregation) پشتیبانی نمیکنه و در عوض از فناوری استفاده میکنه به اسم MIMO 4*4 که کارایی مشابه CA با روشی متفاوت داره و البته باز هم ظاهرا این فناوری فعلا در ایران پشتیبانی نمیشه. همه ی اینها یعنی اینکه فعلا مودم B612 هم قابلیت رسیدن به سرعت +4G رو نداره و سرعت در حد همون کت 4 هست.
4- مودم b612 به مراتب از باندهای فرکانسی بیشتری پشتیبانی میکنه و مودم b315 با اینکه از TD-LTE پشتیبانی میکنه ولی باند فرکانسی TD-LTE در ایران 3500MHz هست و B315 فقط از باند 38 که TD 2600 هست پشتیبانی میکنه پس قاعدتا قابلیت TD-LTE در این مودم بلااستفاده هست.
5- در مورد پردازنده و سخت افزار مودم ها اطلاع کاملی ندارم و نمیدونم کدوم مودم عملکرد بهتری داره ولی من از مودم خودم راضی هستم.6
6- با آنلاک کردن مودم ایرانسل احتمال اینکه گارانتیش باطل بشه خیلی زیاده البته بعضی از دوستان حرفه ای ظاهرا یجوری لحیم کاری رو انجام میدن و برچسب پلمپ رو برمیدارن و دوباره می چسبونن که مشخص نشه مودم باز و دستکاری شده که در اون صورت گارانتیش هم مشکلی نداره البته فکر نمیکنم بدون گارانتی هم مشکلی خاصی داشته باشه.
حالا با توجه به موارد بالا خودتون تصمیم بگیرین که دوم مودم رو میخواین بخرین.
خیلی خیلی ممنونم. مفید بودنقل قول:
b612رو انتخاب میکنم
سلام من این فریور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 برام که انتن دهی بیشتر میکنه رو با مولتی کاست نمیتونم اپدیت کنم وقتی این فایلو انتخاب میکنم گزینه اپدیت خاموشه لطفا راهنمای کنید
اگه کسی فایل سالمه B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 داره اینجا به اشتراک بزاره
دوست عزیز همین لینکی که دوستان قبلا گذاشته بودن سالمهنقل قول:
شما یه بار دیگه دانلود کن
با توجه به اینکه این مودم پورت تلفن داره ، امکان استفاده بجای مودم adls هم وجود داره؟ البته نسخه انلاکش
خیر دوست عزیز، از اون پورت فقط برای خدمات تماس صوتی میشه استفاده کرد و این مودم قابلیت استفاده به عنوان مودم ADSL رو نداره.نقل قول:
چجوری میشه استفاده کرد ؟نقل قول:
میتونید یه تلفن با سوکت مناسب رو بهش وصل کنید و خیلی راحت، بدون تنظیمات خاصی با اون تلفن از طریق سیمکارت درون مودم استفاده کنید.نقل قول:
سلام.
مودمهايي كه الآن نمايندگيهاي مبين نت ميدن به گفته خودشون b612 هستش ،براي آنلاك كردن مشكل خاصي نداره ؟ اين پسوندهايي كه بعضي دوستان تو پستهاشون گذاشتن چيه ؟