تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
Printable View
تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
اگه میشه یه عکس از سرعت دانلودت با idmبزار و چطوری این سرعت رو گرفتی تو سایت مخابرات تا 50 مگ تانوما زده.ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود رو چرا اینجوری کردن؟ من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود که اگه این بود همون 4G ایرانسل که بهتر بود.
مبارک باشه دوست گرامینقل قول:
لطفا یه توضیح بدین در مورد مراحل گرفتن سرویس و هزینه اولیه راه اندازی
ممنون
سرعت down up خوبه حتما یک نقصی در جوش فیبر در نواحی شما وجود دارهنقل قول:
تا اینجا که فقط اعصابم رو خورد کرده چون انتظار سرعت آپلود برابر با دانلود رو داشتم (طبق تبلیغات تانوما).نقل قول:
ثبت نامش هم چیز خاصی نیست اگه خونه فیبر نوری داشته باشه میری مخابرات فرم پر میکنی میان نصب میکنن.
اگه همچین مشکلی داشت پس سرعت دانلود هم باید دارای مشکل میشد نه فقط سرعت آپلود. مشخصه که خودشون که سرعت رو 16 قفل کردن.نقل قول:
راهی هست بشه شکایت کرد؟ به 2020 زنگ میزنم پاسکاری میکنن و جواب درست نمیدن.
کدام طرح تانوما را گرفتید؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
الماس 1 ! تو تبلیغاتش ره به ره میگن سرعت برابر دانلود و آپلود الان زنگ میزنم میگن نه سرعت آپلود 1/8 سرعت دانلوده!نقل قول:
کجا میتونم شکایت کنم که رسیدگی کنن؟
سايتش اينه ولي الان انگار مشكل داره:نقل قول:
بايد رفت تو قسمت اينترنت كه ظاهرا ايراد فني داره.
شما از طريق شماره تلفن 195 هم ميتوني شكايت كني
هزینه های فیبر کشی داخل ساختمون و مودم و ... کلا چقدر شد؟نقل قول:
واسه من که آپلودم عین دانلودهنقل قول:
الان تست کردم ۱۵۰ بود ولی خیلی راحت کیل میگرفتم و تاخیر نداشتمنقل قول:
بی زحنت از این آی پی ها هم پینگ بگسریدنقل قول:
54.154.207.39
210.148.52.96
8.8.8.8
4.2.2.4
منم به همین امید گرفتم الان زنگ میزنم 2020 یه سری احمق بی سواد هی میگن سرعت آپلود یک هشتم دانلوده! میگم تانوما و فیبر اصلا تبلیغش روی این موضوع سرعت یکسان آپلود و دانلود بوده! اما حالیشون نمیشه. اگه بخواد همینجوری باشه حتما کنسلش میکنم.نقل قول:
پینگ با چی بگیریم؟
سلامنقل قول:
سرعت دانلودت با IDM چقدر هست؟
سرعت بالای 12 ثابته. اما چه فایده وقتی سرعت آپلود تا این حد فاجعه است.نقل قول:
طبق تجربه تیکت بزارید آدم متخصصی باهاتون تماس میگیره، بهتر از ۲۰۲۰ که یه مشت حرف حفظ کردن!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
چیزی که من تیکت کردم.نقل قول:
جوابی که دادن.نقل قول:
سلام. باتوجه به تبلیغات مخابرات مبنی بر سرعت برابر دانلود و آپلود سرویس های تانوما اقدام به خرید سرویس 100 مگ برای یه سرور کردم اما متاسفانه سرعت آپلود روی 16 مگابیت قفل شده است! برخلاف سرعت دانلود که همان 100 مگابیت هست اما سرعت آپلود فقط 16 مگابیت هست و عملا این سرویس رو برای من غیر قابل استفاده کرده. تماس با 2020 هم کاملا بی فایده بوده و کسی جواب درستی نمیده.
نقل قول:
با سلام مشترک گرامی برای تست سرعت باید حتما با سیستم تست گرفته شود ودر سایت های معتبر دانلود داشته باشید اگرفایده ای نداشت با 2020داخلی 3 جهت اعمال تیکت و امدن پشتیبان خارجی در محل اقدام نمایید با تشکر
خب این چه ربطی داشت؟ فقط میخوان یه جوابی داده باشن ...
منظورش اينه با موبايل نبايد تست گرفت بايد با كامپيوتر باشه البته اونم با كابل.نقل قول:
و نه واي فاي
حالا شما درخواست كارشناس كن تا بيان خودشون با هر وسيله اي خواستن تست كنن و ديگه بهونه اي نيارن
با 2020 تماس گرفتم برای بار پنجم میگه سرعت آپلود یک هشتم دانلود هست! میگم تانوما نباید اینجور باشه و توی تبلیغات مخابرات بارها گفته شده سرعت دانلود و آپلود باید یکی باشه. اما با لحن زشتی شروع کرد به ادامه توجیه کردنش که مجبور شدم قطع کنم.نقل قول:
طبق چیزی که مخابرات در این تصویر تبلیغ کرده باید سرعت برابر آپلود و دانلود به من بدن چون به خاطر دسترسی به سرعت آپلود بالا من مجبور به اجاره یه واحد مسکونی شدم که فیبر نوری داره! حالا با این همه هزینه خیلی ضرر میکنم اگه نخوان سرعت آپلود رو افزایش بدن.
نقل قول:
کدوم شهر هستید؟
مهم اينه كه تو قراردادي كه مخابرات نوشته و شما امضا و قبولش كردين، در مورد سرعت آپلود چي نوشته باشه.نقل قول:
ولي ضرر نداره از طريق شماره 195 يه شكايت ثبت كني و هميني كه تو سايت نوشتن رو بگي.
البته سايتم هست برا ثبت شكايت ولي ظاهرا مشكل داره
از طریق سایت همون ۱۹۵ یه شکایت بنویس.حتما رسیدگی میکنن.البته قبلش با pc هم تست بگیر و یه فایل رو خودت دستی آپلود کن و با تسک منیجر ببین سرعت آپلودت چنده.چون اسپید تست هم گاها خوشحال میزنه.الان از این ماه من سرویس ۲۰ مگ گرفتم ولی اسپیدتست دانلود و آپلود رو ۵۰ مگ میزنه درصورتی که دقیقا ۲۰ مگه هر دوشنقل قول:
پس تقریبا ثابت میشه که پینگ عامل اصلی نیست و اون jitter یا کیفیت خط که packet lost نداشته باشه مهمه.ایا زمانی که تست سرعت می گیری سریع میاد ینی گیر نمی کنه و یک تیکه میاد یا نه؟البته اگه منظورم رو فهمیدی.نقل قول:
ممنون. فعلا که تو 195 شکایت کردم ببینم چی میشه.
سرعت دانلود هم فقط با سرور داخلی خوبه وگرنه سرور خارجی افتضاح هست و سرعت 10 مگ بیشتر نمیده! سرور داخلی 100 مگ سرعت دانلود میده اما خارجی از 4G ایرانسل هم خیلی ضعیف تره.
مخابرات فایبری چه طرح هایی میده؟
نیاز به حداقل 200گیگ بینالمللی در ماه دارم به قیمت منصفانه
مال آ شرقی 3 تا طرح ماهانه دارهنقل قول:
20 مگابیت با 325 گیگ بین الملل 110 تومن
30 مگابیت با 400 گیگ بین الملل 135 تومن
50 مگابیت با 500 گیگ بین الملل 160 تومن
وای, چقدر گرونه
منطقه مون تو قم دارن اجباری فایبری میکنن و فقط دست مخابرات رقابتی نیست
کدوم منطقه ما که چند وقت پیش گفتیم بهشون یک ارقام عجیب غریب میلیونی گفتن برای فیبر کردن.نقل قول:
معمولا تو ایران قایبری یعنی V-DSLنقل قول:
با فایبر تا کافو DSLAM میاد, از اونجا با سیم تلفن به منزل
با 50mbs سرعت
برای مشتری غیر از یه مودم V-DSL خرجی نداره
اگر واقعا فایبر داخل منزل بیاد اون حداقل 2 3ملیون خرج داره
سلام دوستان کرج هستم مخابرات تازه فیبر کشی کرده چندتا سوال داشتم
۱ - بیشتر از ۵۰ مگبیت میشه گرفت؟ قیمتش چقدر میشه؟
۲ - سرعت بینلمللی چطوره؟
۳ - اگر کسی اینجا سرویس رو داره ممنون میشم تست ping(۸.۸.۸.۸) و سرعت بگیرین برام
تا داخل خونه فیبر اومده
دوستان به گیم هم هست الان من بتلفیلد هاردلاین امتحان کردم تقریبا اصلا لگ نداشت ولی بتفیلد 1 که خیلی داره و بتفیلد 5 بیتا رو تست کردم لگش کمتر از 1 هست ولی بازم زیاده!
54.154.207.39نقل قول:
سرور ایرلند بتل ۱ هست.تست بگیر ببین چنده.واسه من ۸۸ میده و سرور آلمان هم ۶۶
این 125 هست.برا المان لگ کمتر هست تو بازی نزدیک 100 می گیریم ولی بازم احساس ندارم که انی اعمال می کنه و تو کشته شدن خیلی سریع کشته می شی و وقت عکس العمل نیست.برا امریکا که باید 2 متر جلوتر از حرکت یارو بگیرم که عمل کنه.من دیدم خود خارجی ها هم می گن سروهای 1 خیلی بیخوده.نقل قول:
صرفا جهت مقایسه :نقل قول:
پینگ تی دی ایرانسل :
C:\Users\Home>ping 54.154.207.39
Pinging 54.154.207.39 with 32 bytes of data:
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=99ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=101ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=109ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=111ms TTL=39
Ping statistics for 54.154.207.39:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 99ms, Maximum = 111ms, Average = 105ms
الان اینا رو با تانوما امتحان کردی؟نقل قول:
تبریز واسه خودش خودمختاری هست ماشالله من با وایرلس پینگ داخلم 14 هست پینگ آلمان 90 و آمریکا 180 اینا ولی با سرور ایرلند اینو میگیرمنقل قول:
Pinging 54.154.207.39 with 32 bytes of data:
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=124ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=122ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=124ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=120ms TTL=33
Ping statistics for 54.154.207.39:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 120ms, Maximum = 124ms, Average = 122ms
نه adsl معمولینقل قول:
سلام
کسی تنظیم مودم fiberhome رو بلده ؟
چند وقت پیش به دلیل جابجایی و نبود خط مس مجبور شدم و ثبت نام کردم و سرویس با مودم fiberhome برام وصل شده
چنتا طرح اینترنت از مخابرات دارم و میخوام بینشون سوییچ کنم و از طرح دگ استفاده کنم
قبلا با مودم adsl به راحتی میشد ( با تغییر pppoe )سوییچ کرد ولی الان با مودم فیبر و با همون تغییر نمیتونم و از پشتیبانی کمک خواستم و میگه یکم پیچیده تره و بهم اموزش نمیدن، کارشناس هم نمیفرستند
میگن اگه میخوای این طرح یوتانتتو همین الان تلفنی حذف میکنیم و طرخ دگتو جایگزین میکنیم (نمیدونم چجوری از مخابرات تنظیم میکنن) و اگه نمیخوای حذف بشه خودت باید بلد باشی
اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا