اقا سرعت اینترنت td lte ایرانسل چقدره معمولا بالا ۵ مگ هست یانه :n27::n27::n27::n27::n27:
Printable View
اقا سرعت اینترنت td lte ایرانسل چقدره معمولا بالا ۵ مگ هست یانه :n27::n27::n27::n27::n27:
دوستان اصلاً به نقشه ی پوشش ایرانسل اعتمادی نیست.
من شهر کرمانشاه و شهرک شهید نجفی هستم. تو نقشه هم تحت پوشش 3G و 4G هستیم و هم TD-LTE ولی در عمل اصلاً اینطور نیست و هیچکدومش رو نداریم حتی تو حیاط و جایِ بدون سقف.
هر وقت هم به ایرانسل زنگ زدم گفتن که آنتن دهی TD-LTE با پوشش 3G و 4G فرق داره. سه شنبه هفته پیش یه مودم DT-350 که پنجاه درصد تخفیف خورده و شده 150 هزار تومان خریدم. آوردم خونه. هر جا تست کردم هیچ آنتن نداشت جز یه جا که یه خط داره که اونم تو پنل مودم هیچ آنتنی نشون نمیده.
سرعتش هم در حد کیلوبایت بود تا یک و نیم مگ!
بردم خونه ی فامیلمون در شهرکی دیگه. اونجا تو گوشی ها آنتن 4G پر هست و انتظار هم میره که TD-LTE آنتنش خوب باشه که همینطور بود. سرعتش هم تا 4.5 مگ میرفت. جالبه که با گوشی و سیمکارت 4G ایرانسل هم که همون ساعت دانلود کردم، سرعتش در همون حد بود!!!
اینو نوشتم که با دقت انتخاب کنید. اگر آنتن 4G در منطقه شما کامل هست پس میشه انتظار داشت که TD-LTE هم آنتنش خوب باشه. درضمن آنتن دهی مودم از خود گوشی هم کمتر بود.
مودم رو هم از نمایندگی اصلیش خریدم.
دیدم اینطوره زنگ زدم ایرانسل و کنسل کردم و قراره زنگ بزنن و مودم رو پس بدم.
این کد بهت میگه توی منطقه چه سرویسی فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *نقل قول:
نقل قول:
چرت و مزخرف گفته
اولا موبایلی که 3500 باشه وجود نداره
ثانیا با مودم تی دی مبین نت تست کردیم. چند ثانیه وصل میشه و از شبکه اخراج میشه. دقیقا اخراج ( مک فیلتر و یا ای ام آی فیلتر شده )
دوستان نیاز به راهنمایی تون دارم
اینجایثی که من هستم مودم همراه h92 به زور 3 تا انتن داره و سرعتش رو هم که تست کردم با کامپوتر و در ساعت شب تا 4 مگ هم رفت
حالا قصد خرید مودم های ثابت دارم بنظرتون با این وضعیت انتن 4g مودم های ثابت هم جواب میدن؟
و یک سوال دیگه اینکه الان دو تا مدل هست یکی Irancell Z6000 TD-LTE Modem و Irancell DT-350 کدوم بهتره و چه تفاوتی با هم دارن؟
و یک سوال دیگه اینکه توی نظرات کاربرها خوندم که میگن بسته های مودم ثابت با مودمهای دیگه فرق میکنه و گرون تره؟!! مگه بسته های هم با هم فرق دارن
مثلا بسته های ساعتی نا محدود سیم کارت های اعتباری رو نمیشه روی این مودم استفاده کرد؟
بالای ۵ مگ، معمولا بین ۲۰ تا ۴۰نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خیر بسته های 4g با td فرق دارندنقل قول:
مودم Irancell DT-350 بهتره و اینکه بهتره از نمایندگی ی مودم بگیرن و تست کنین
انتن دهی 3500 تی دی با فورجی زمین تا اسمون فرق داره
قبلشم یه ستاره 20 مربع بزن ببین تحت پوشش و فعال هست منطقتون
در حین حرکت هم انتن میده، ولی چون فرکانسش بالاتره برد کمتری داره امکان قطع شدن هست. پس مثل وایمکس به صورت ثابت ازش استفاده میشه.نقل قول:
قابلیت مکالمه نداره، مگر به صورت Voip، که با مودم هاش و دستگاه های دیگه(که هنوز خبری ندارم ازش) امکان پذیره،
فرق tdd و fdd هم سرچ کن تو گوگل میاد، در عمل برای ما خیلی تفاوت نمیکنه،
چیزی به نام tdl وجود نداره، TD-LTE یا TDD-LTE هردوش یکیه، هر دو جور میگن.
خب من میخوام به خاطر بسته های ساعتی اینترنت ایرانسل بگیرم! توی مودمهای ثابت میشه سیم کارتهای اعتباری انداخت و از اینترنت 4g استفاده کردنقل قول:
کد زدم. پوشش اینترنت ثابت ندارم
قدرت انتن دهی این مودمهایی که گفتم بهتر هستند یا مودمهای همراه مثل Irancell LH92 3G/4G Wi-Fi ?
میگه هم 2Gداره هم 3G و هم 4G ولی نه تری جی داره و نه فورجی. مگه بری وسط کوچه و خیابون و کلاً بری جایی که خونه دور و برش نباشه.نقل قول:
نوشته TD-LTE غیرفعال ولی تو سایت در منطقه سبز پر رنگ هستیم.
شیر تو شیره :n04:
برید ب پست زیر واسه مشاوره خرید مودم بهتر راهنماییتون میکنننقل قول:
اگ بسته ساعتی فقط میخواین بگیرین و دانلود داشته باشین فقط مودم e3372 جوابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مناطق تقریبی تو سایت اعلام شدهنقل قول:
دقیق نیست و اینکه ممکنه دکل های اونور قدرتش کم گذاشته باشن یا عوامل محیطی تاثیر گذاری باشه رو سیگنال
اره مال منم همین رو نوشته 2g 3g 4g فعال ولی td-lte غیر فعال /خوب ینی من اینترنت td lte نمی تونم داشته باشم؟
دوستان من یسری سوال داشتم
کسی تو کرج از td استفاده میکنه؟سرعتش خوبه؟
برای بازی آنلاین بخصوص توps4 نت تایپ چند میده ؟ پینگ پایینه؟ قطع نمیشه؟ چون مثلا تو رینبو کوچک ترین قطعی آنی از بازی لفت میخوری
تو دانلود شبانه چی سرعتش میاد پایین ؟
ممنون
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
مودم zw101 واسه فضای باز هستشنقل قول:
z6000 داخلی هستش
Zw101 قوی ترهنقل قول:
مال تو خونه نیس
شما اگر امكان نصب روتر بيروني رو داشته باشيد انتخاب بهتري هستش و گيرندگي و سرعت و پايداري بسيار بالاتري نسبت به بقيه داره و شك نكن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
پینگ عالیه از 8.8.8.8 پینگ رو 100 میلی هستش. قطعی اصلا نداره ، شبانه هم اصلا افت سرعت نداره . بابمول 2-8 صبح هم نداره
عزیز شما که کرجی سرعت دانلود چند بهت میده?نقل قول:
من عظیمیه زندگی میکنم و وایمکس ایرانسل داشتم که ایرانسل کم کم داره سرویس وایمکس رو جمع میکنه به ناچار میخوام بیام رو TD
تخفیف عالی مودم dt-350 ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره فعلا مودم نگیری . البته شاید مودم بیرونی جواب بدهنقل قول:
ریت دانلود در idm از ۳ مگاباین تا ۴ مگابایت متغیره ، من مغازم تو جهانشهر مولانا هستش تو نقشه هم پوشش بیرونیه ولی ۱۰ مگ راحت میگیره ، منزلم تم مطهری گلستانه ۴ مگابایتو میدهدنقل قول:
سلام
مودم TD-LTE هست که :
آنتن هوایی بخوره
سیم 4G ساپورت کنه ؟
شماره پشتیبانی LD-LTE چنده ؟
707از خطوط ایرانسل و 09377070000از سایر خطوطنقل قول:
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
سلام دوستان. روز بخیر
من مودم زد ۶۰۰۰ رو بالاخره پس دادم و zw101 گرفتم.
تست اولیه ۲۵-۲۷ مگ دانلود نشون میداد و ۶-۷ مگ آپلود. بعد از پایان ۱۰۰ مگ سرعت یه دفعه اومد روی ۱۶-۱۷ دانلود!
شما همچین مشکلی داشتین تا حالا؟ یعنی ایرانسل برای جلب مشتری داره اینکار رو میکنه یا مشکل جای دیگست؟
RSRP -91
RSRQ -9
SINR 10
سرعت دانلود بین ۱.۳ تا ۲.۶ مگ متغیره!
دوستان الان ایرانسل مودم داخلی DT-350 رو تخفیف گذاشته 150 تومن. ما توی نقشه نشون میده منطقمون پوشش فضای داخلی داره.
سوالی که دارم اینه که این قیمت هایی که برای بسته هاش نوشته شده با تخفیف فقط موقع خریده یا بعدا هم همینه؟ چون من میخوام فعلا یه بسته 6 ماهه بگیرم بعد اگر خوب بود بیشتر هزینه کنم.
و این که اگر آنلاین سفارش بدیم خودشون میان نصب میکنن یا فقط با پست میفرستند؟
قیمت بسته با تخفیف فقط همون اولش هست که مودم رو می خریننقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
میشه شما الان از قیمت بسته هاتون یک عکس بذارید ببینم چه جوریه؟نقل قول:
مثلا بسته 1 ساله 300 گیگ. یا اگر حجمی هم میشه خرید قیمت هر گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان روی مودم Dt-350 سیم کارت ۴جی جواب نمیده؟من انداختم ریجستر نمیشد
انگار z6000 فقط با سیم معمولی هم کار میکنه
حالا اگه کسی بتونه تست کنه ممنون میشم
الان این قیمتا تخفیف خورده است؟یا فقط رو مودم تخفیف میدننقل قول:
درضمن بسته ای که شبانه نداشته باشه نداره؟چون واسه کسایی که دانلودر نیستن واحتیاجی به دانلود شبانه ندارن اصلا این قیمتها به صرفه نیست واقعا
اون تخفیف بسته ها فقط موقع خرید مودم بهتون میدن کلا بسته هاش همینا استنقل قول:
سلام دوستان, فایل آپدیت مودم z6000 رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
سلام دوستان . من میخوام td-lte بگیرم . منطقمونو بررسی کردم ( شیراز - کوزه گری ) دیدم نیاز به مودم فضای باز هست . امیدی هست اینترنت مناسب با پینگ حدود ۱۰۰ داشته باشم یا نه ؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی اطلاع داره در اندیشه ( شهر جدید اندیشه )تهران .
تحت پوشش است یا خیر؟
سلام. مودمم ( z6000 ) بعد از 3 روز استفاده الان چراغ LTE مرتب چشمک میزنه و به نت وصل نمیشه. تا دیشب درست بود. مشکل از چی میتونه باشه به نظرتون؟ کسی همچین مشکلی داشته؟ زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل گفت درخواست براتون ثبت کردم!!!! تازه هم 150گیگ خریدم. دیشبم کلی دانلود داشتم. نمیدونم چه مرگشه.
اندیشه فاز چند ؟نقل قول:
بله تحت پوشش هست فاز 1 و 3 و فاز 4
بچه اینورایی؟؟
سلام مودم شما بدلیل عدم رجیستر شدن، IMEI اون قفل دو طرفه شده و شبکه رو تشخیص نمیده و تنها راهش اینه که با یه کپی کارت ملی به مرکز اصلی خدمات مشترکین رفته و از اونجا مراحل ثبت نام رو نهائی کنید و قفلتونو باز کنن. این به این دلیله که ادره پست مدارک شما رو بموقع به اونا نداده و اونا هم قفلش کرده اند کارشناس مربوطه هم زیاد اطلاع نداشته! مودم شما سالمه و با باز شدن قفلش توسط ایرانسل دوباره کار خواهد کرد.