برای دائمی میگن حداکثر 5 روز و برای اعتباری حداکثر 3 روز زمان میبره!
منم توی فکر ترابرد از همراه انتر به ایرانسل هستم:n10:
Printable View
برای دائمی میگن حداکثر 5 روز و برای اعتباری حداکثر 3 روز زمان میبره!
منم توی فکر ترابرد از همراه انتر به ایرانسل هستم:n10:
بله شناسه ترابرد اومد. و یه پیامک از دزد اول که بدهیمو صاف کنمنقل قول:
خوب پس احتمال زیاد انجام میشهنقل قول:
اما میتونی زنگ بزنی به اپراتور پذیرنده برات چک کنه رد نشده باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیروز خط 912 رو به ایرنسل ترابرد کردم
اینم تست سرعت اینترنتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به سلامتی استفاده کنی.نقل قول:
فقط لطفا تجربه خودتو از ترابرد مثل پیام موقع تماس یا رسیدن پیامک از تلگرام یا بانکی و اینترنت به اشتراک بذار تا ما هم استفاده کنیم :V3:
دوستان هزینه ترابرد چقد هست؟ من یک سیم رایتل دارم داره خاک میخوره میخوام ترابردش کنم ایرانسل یا همراه اخر
کاملا رایگان هست:n01:نقل قول:
یکی از دوستان در مورد واتس اپ و تلگرام سوال کرد، جفتش و تست کردم مشکلی نبود
ایرانسل به رایتل....
راستی، بعد از تحویل سیم رایتل، و تاییدش تو سایت، 3-4 دقیقه بعد smsی که باید جواب 1 رو در تایید بفرستی اومد، و بعد تایید، 2 دقیقه طول نکشید که شناسه ترادبرد، و پیامک لطفا از سیم کارت جدید استفاده کنید رو گرفتم و ترادبرد انجام شد
کلا یه ربع طول کشید نه 3 روز و خورده ای
لطفا یه تست سرور خارجی بزار....نقل قول:
شنیدم خیلی همراه اول اذیت میکنه، برای شما چقدر طول کشید؟
شما احيانا ايفون نداري!؟نقل قول:
ميخوام ببينيم سرويس آي مسيج تو رايتل باز هست يعني رو شماره اكتيو ميشه يا نه!؟
كسي هست ايفون و رايتل داشته باشه و جواب بده
بله رایتل همیشه ای مسج فعال میشدهنقل قول:
الان که من همراه اول رو به رایتل ترابرد کردم روی اون هم ای مسج فعال شد [emoji106]
رو شمارت فعال شده ديگه درسته!؟نقل قول:
چون رو اپل آي دي منظورم نيست
شما هميشه جواباي خوبي ميدي تشكر
من همراه اول رو شماره اكتيو نميشه و هر دفعه كه انتن ميره مياد اين ارور كه ايمسيج رو فعال كن مياد كه چون انتن خونه خوب نيست خياي رو اعصاب هست اين موضوع
اگه بتوني الان هم تست كني برام من ترابورد كنم رو رايتل
يعني يه بار دي اكتيو بكني دوباره اكتيو كني
البته اگه امكانش هست برات
بازم تشكر
اتفاقا منم الان همین مشکل آی مسیج رو دارم. تو همراه اول روی شماره موبایل اکتیو نمیشه فقط رو اپل آیدی اکتیو میشه
ولی رو ایرانسل خیلی شیک رو شماره موبایل اکتیو میشه
الان که از همراه اول به ایرنسل ترابرد کردم انتظار داشتم رو شماره موبایلم اکتیو شه ولی بعد دوروز waiting پیغام unsuccessful میده
کسی هست که که از همراه اول به ایرنسل ترابرد کرده باشه و آی مسیجش اکتیو شده باشه؟
پیامک از بانک که میاد ولی گاهی اوقات با تاخیر میاد. در مورد تماس هم قطعی هنگام مکالمه یا یطرفه شدن صدای مکالمه داشتم که از این نظر فکر کنم مکالمه همراه اول بهتر بود هرچند الان یکم زوده برای نظر دادن در این مورد. یه مورد رو اعصاب اینه که هنوز پیامک های تبلیغاتی که به همراه اولم میومد هنوزم میاد. خیلی پدرسوختس این دزد اولنقل قول:
هر تستی که میگیرم 150 مگابایت حجم مصرف میکنه :n27: ولی در اولین فرصت اینکارو میکنمنقل قول:
سری اول که درخواست ترابرد دادم اصلا برام پیامک تایید نیومد و 4-5 روز الکی معطل بودم ولی دوباره که درخواست دادم سریع تایید شد و سه روزه ترابرد شد
سلامنقل قول:
نه HtC
اما دوستم گوشیش آیفونه، سوال کردم گفت مشکلی نداشته
به رایتل ترادبرد کرد
نقل قول:پس تست نگیر حجمت الکی مصرف نشه، فقط سرعت دانلود از سرور خارجی چطوره؟ به 2 مگابایت میرسه؟نقل قول:
من از 4 جی همراه اول استفاده میکنم، 800 کیلوبایت سرعت دانلودمه.... ایرانول دزد ، 3 جی 1.2 حتی تا 1.7 هم داشتم
بله روی شماره فعال میشه قبلا که شماره خود راینل داشتم همیشه فعال میشد چند ساله روی شماره استفاده میکنم الانم که ترابرد کردم رایتل روی شماره همراه اول هم فعال شد..نقل قول:
خیلی خوبه با این کار میشه با ایپد و مک هم پیامک عادی فرستاد.
اره هم با ايپد ميشه هم با مك فزستاد كه خيلي خوبه وقتي موبايلت دوره و سر لپتاپ هستينقل قول:
پس امروز ميرم ترابرد ميكنم همراه اول رو چون واقعا رفته رو اعصاب اين ارور اكتيو آي مسيج هر دفعه انتن قطع وصل بشه مياد و اشتباهي هم اوكي رو بزني هر دفعه ١٥٠ تومن پول ميندازه برات
اين رومينگ ملي رايتل هنوز كار ميكنه!؟
آخه شنيدم كنسل شده ديگه
آنتن دهي تو تهران خوبه!؟
مال من رو ايرانسل اكتيو نميشه رو خط خودش!نقل قول:
متل شما هم احتمالا شانسي شده
چون بعضي اوقات انگار باز ميكنن اكتيو ميشه مثلا ٤-٥ ماه پيش همراه اول من شانسي اوكي رو زدم اكتيو شد رو شماره اما حواسم نبود سيم كارت رو خارج كردم دوباره از اكتيو در اومد
الان طبق گفته دوستان فقط رو رايتل اكتيو ميشه
ببین خودت حتما امتحان کن و قبل از ترابرد جاهایی که زیاد نیازت میشه تست بگیر من شخصا راضیم در تهران تقریبا مشکلی ندارم بعضی جاها فقط 3G هست اما سرعتش از 3G ایرانسل خیلی بهتره رومینگ روی ایرانسل نمیره که مهم هم نیست هر جا انتن نباشه میره روی همراه اول.نقل قول:
من تو ماشین دایما موزیک انلاین گوش میدم نصبت به همراه اول و ایرانسل کمتر پیش میاد که قطع بشه
من یک کد هدیه از رایتل دارم اگر سیمکارت رایتل نداری و دوست داشتی بگو بهت بدم اول تست کن بعد تصمیم بگیر.
خيلي تشكر بابت اطلاعاتنقل قول:
من يه سيم كارت دايمي رايتل دارم خودم اما سيمش گم كردم
شايد برم سيم اينو بگيرم تست كنم هم ايمسيج رو هم آنتن دهيش رو
بازم تشكر
سرعت ٤جي شما چقدر هست تو جاهاي كه آنتنت خوب هست
من. الان فکر کنم همه رو ایرانسل اکتیو میشننقل قول:
چند تا تست سرعتدر شرایط مختلف در تاپیک رایتل گذاشتمنقل قول:
بله خودم یه سیم ایرانسل دارم که خیلی سریع و راحت روش اکتیو شد. ولی همراه اولمو که ترابرد کردم ایرانسل اکتیو که نشد هیچ یه log گرفتم دیدم چندتا 150 تومن هم به حسابم زدهنقل قول:
خوب من يه سيم رايتل تست كردم كه آيمسيج راحت رو شماره اكتيو شدنقل قول:
امروز هم رفتم درخواست ترابرد به رايتل رو دادم تا برم رو رايتل ببينم اكتيو ميشه سيم ترابردي يا نه!
كسي پروسه ترابرد از دايمي همراه اول به رايتل ميدونه چقدر طول ميكشه!؟
هر دفعه كه اوكي رو براي اكتيو بزنين ١٥٠ تومن پول مسيج خارج ازكشور ميوفته براتوننقل قول:
بله خودم به این قضیه کاملا اشراف دارم. ولی نکته اینجا بود که من فقط یبار اکی زدم ولی در مدتی که WAITING بود 4 بار 150 تومن کم شده بود.نقل قول:
حدس خودم اینه که هربار نت گوشیمو خاموش روشن میکردم بدون اینکه از من برای فعال شدن سوال کنه یه درخواست به سرور اپل میفرسته.
هر دفعه آنتن قطع و وصل بشه ممكنه يه درخواست بده براي اكتيو شدننقل قول:
شما از همراه اول اومدي چقدر طول كشيد
البته شنيدم تازگي ها همراه اول كلا بسته اين شماره رونقل قول:
يعني اگر تاييد هم كنين پيامك نميره و هزينه نميندازه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
چرا ميندازهنقل قول:
من خودم همراه اول دارم
تست كردم دو بار زدم اكتيو نشد اما ٣٠٠ تومن رو ميان دوره اضافه شد
واسه كسي كه ندونه هزينه اضافي داره
نميدونم چه مرضي داره كه نميزاره اكتيو بشه وقتي ٢ تا اپراتور ديگه اكتيو ميكنن
مساله نگذاشتن نیستنقل قول:
من کامل تست کردم میاد از روشهای ارزون استفاده میکنه یعنی بجای اینکه مسج شما رسما از اپراتور بره به مقصد مسج را از طریق اینترنت میفرسه به کشور مقصد تا لوکال حساب بشه و وقتی میرسه مقصد رسما شماره شما فرستنده نیست وقتی هم از اپل مسج پاسخ تاییدیه میخواد بده عکس همین اتفاق میوفته و مسج اپل هیچگاه به گوشی شما نمیرسه
اره يعجا ديگه هم اينو خوندمنقل قول:
شما چقدر طولكشيد از همراه اول اومدي رو رايتل!؟
دايمي بودي؟!
بله دایمی دفعه اول ۶ روز طول کشید اخرش گفتن ۱ که فرستادی به سرور نرسیده و ترابرد کنسل شده. گفتن تو ساعات اداری ۱ رو بفرست.نقل قول:
دفعه بعد حضوری رفتم دفتر مرکزی رایتل ترابرد کردم سیمکارت رو گرفتم و همونجا ۱ رو فرستادم و طرف برام روی سیستم چک کرد گفت اومده ۱۲ ساعت بعدش هم ترابرد انجام شد.
منم رفتم فروشگاه اصلي رايتلنقل قول:
اونجا هم اس ام اس كه اومد ١ رو فرستادم اون كد پيگيري رو فرستاد برام
سيم كارت هم بهم داد گفت برات مسيج مياد كه سيم رو عوض كني
به نظرت همه چي اوكي هست يا ممكنه مثل مال شما بگه به سرور نرسيده!؟
اگر اون مسج بی معنی بعد از ارسال عدد ۱ برات اومده حله.نقل قول:
فقط حتما الان چک کن هر چی میاندوره هم داری پرداخت کن همراه اول دنبال یک بهونه است.
آره اون اومد يك كدينقل قول:
ميان دوره هم صفر كردم ديگه تماس نگرفتم باهاش كه اضافه نه الانم چك كردم با ٩٩٩٠ صفر بود
ببينيم چقدر طول ميكشه از ١١:٣٠'صبح امروز
Sent from my iPad using Tapatalk
بدهیت رو تصفیه کن، رایتل خیلی سریع تر از دو تای دیگه پذیرش میکنه، اما میکن تایید همراه اول یکم دردسر دارهنقل قول:
بدهيم صفر هست الاننقل قول:
ايشالا گير الكي نده اين همراه اول
بدهیتو صفر نگه دار که بازی در نیارن. من از همراه اول به ایرنسل از سایت درخواست دادم سه روز زمان برد.نقل قول:
خوب بزارين منم تجربه رو از همراه اول به رايتل بگم
من ساعت ١١:٣٠ صبح از طريق فروشگاه اصلي رايتل درخواست ترابرد دادم
همونجا هم عدد يك رو فرستادم كد ترابرد وو دويافت كردم
حدىدا ساعت ٨ صبح فرداش يعني كمتر از٢٤ ساعت بعد اس ام اس سيم كارت شما بزودي غير فعال خواهد شد اومد و اول نت قطع شد چند دقيقه بعد هم آنتن رفت
سيم كارت رايتل رو كه گرفته بودم انداختم آنتن اومد
يك بسته آغازين رايتل هم بهم دادم كه چيز خوبيه واسه ماه اول عكسش رو پايين براتون ميزارم
آي مسيج اپل هم براحتي روش فعال شد رو شماره
از دوستاني كه اطلاعات دادن بهم قبل از ترابرد تشكر ميكنم[emoji1303]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]