اره چیز توپی است اما گرون فکر کنم ۴ تومان هست؟! بعد بدون باطری هم کار میکنه؟!نقل قول:
Printable View
اره چیز توپی است اما گرون فکر کنم ۴ تومان هست؟! بعد بدون باطری هم کار میکنه؟!نقل قول:
آره من بعد از کلی چک و چونه با طرف گرفتم 3.800نقل قول:
بله بدون باتری هم کار می کنه خیلی راحت اومد بالا
به نظر من ارزشو داشت برای حداقل سرعت 100مگ...5G هم بیاد چون سخت افزارشو داره این مودم نتگیر با یه آپدیت نرم افزاری از اون نسل هم می تونه پشتیبانی کنه سخت افزارش فوق العادست.
تست سرعت میزارم 1 به بعد
عالیه ایول خوشم آمد واقعا چیز خوبی رو خریدی الان دارم همزمان اطلاعات فنی و ویدیوهاشو میبینم. خیلی کامله. من بودم میزدم به دیوار و همزمان وضعیت کیفیت دانلود رو از صفحه نمایشش چک میکردم. :n39:
بسته ندارم , خیلی حجم میکشه تو این سرعت...نقل قول:
من عصری 3 تا دونه تست سرعت گرفتم باهاش 1گیگ تموم شد رفت :n08:
بسته شبانه خریدم براش...
ایرانسل هم باهاش تست کردم تو بهترین حالت ایرانسل 60مگ دانلود داد بهم 50مگ آپلود.
شبکه اش نمی کشه... همراه اول سرعتش خیلی بهتره تا 150تا هم راحت رفت.
همراه اول
مودم CAT16 Nighthawk M1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد برای مودم CAT6 :
سلام الان بهترین مودم cat 6 که تو بازار ایران هست چه مدل و مارکی هست؟ (زیر یک میلیون تومان)
زیر1تومن مودم درست درمون پیدا نمی کنی. حتی الان همون مودم لاک tf 60 ایرانسل هم الان بالای 1و200 هست.نقل قول:
مودم خوب میخوای کل پهنای باند برات بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهت پیشنهاد میدم ایسوز حرف نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تایید میشه کیفیتش
این مدل مودم تی پی لینک TL-MR ۶۴۰۰ که مخابرات برا فروش زده بزودی جریانش چیه ؟ لاک شده ؟ یا اسقاط از رده خارج اون ورو اوردن بدن به ما ... ارزش خرید داره ؟
مودم لاک هستش برا همراه اول و فعلا رو این مودم و انلاک این مدل کسی کار نکردهنقل قول:
سلام
داخل ساختمان انتن ۴ جی ( روی موبایل ) به خاطر مصالحی که به کار رفته یک خط هست و قطع وصل میشه ولی بیرون ساختمان ۴ خط پر هست و سرعت عالی هست .
مودمی هست که بشه انتنش را بیرون ساختمان قرار بدهم و از بیرون به داخل سیم کشی کنم ؟؟؟
ممنون میشم مدل دقیق مدل را بهم بگی
مودم لازم نداری و مودم های فضای باز گرون هستن و کم پیدا و اگه ارزون باشن برا یک اپراتور قفل شدن . شما انتن فضای باز با کابل به اندازه محل نصب تا داخل منزل بخر و راحت وصل کن به مودم داخل خونه و همون 4 خط انتن رو داشته باشنقل قول:
این یک نمونه مودم فضای باز هست با قیمت بالا و داخل منزل هم نیاز به یک روتر برای دریافت و پخش اینترنت هست
سلام به همگی به خصوص جناب صابر عزیز
ی سرچی کردم تو اینترنتمودم روتر ایسوس AC55U-4Gبه چشمم خورد دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید که این مودم خوبه یا ن؟
<<اگر براتون مقدوره میخوام با مودم b 612 مقایسه بشه چون قبلا یکی داشتم و میخوام ببینم این بهتر هست یانه>>
پینگ پاییین و سرعت دانلود هم اگر میدونید در مورد این دو مودم بگید
مودم مورد نظر شما این مزایا رو داره : پورت usb - وای فای 5ghz - سه عدد انتن mimo وای فای - وایرلس n300 - پورتهای لن گیگابیتی - نوع شبکه 4G : CAT4 -نقل قول:
مودم b612 : پورت usb ندارد - وای فای 5ghz ندارد - دو عدد آنتن وای فای بهش وصل میشه از نوع mimo4*4 - پورتهای لن این مودم هم گیگابیتی هستن - نوع شبکه 4g این مودم : cat6 به صورت mimo4*4 هست و از هر دو نوع 4g: اینترنت نسل همراه fdd و اینترنت نسل ثابت tdd پشتیبانی میکند . سرعت دانلود این مودم 300 مگابیت و نسل 4.5G هست . پورت rj11 برای تبدیل شدن به تلفن ثابت بدون نیاز به خط تلفن شهری یا روستایی رو دارد .
سلام دوستان
وقتی مودم دانگل از لپ تاپ بخوام جداش کنم قبلش باید safely remove ejectرو بزنم یا نه ؟
جناب صابر عزیز این مودم ایسوس ک گفتم به نظر شما بهتر از b612 هست یا نه؟
اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:
من مودم شناس نیستم پس نظر شما برای من قطعا خیلی مهمه
- - - Updated - - -
اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:
نقل قول:اگر هر دو شبکه tdd و fdd براتون مهمه فقط همین b612 توصیه میشه . اگر فقط شبکه fdd براتون مهمه میتونید مودم b525 رو در نظر بگیرد خیلی مودم عالی و تکمیلی هست از همه نظر و همه امکانات به خصوص اینکه cat6 با قابلیت تجمیع دو باند رو داره . مودم های ایسوس و یا تی پی لینک هم وجود دارن ولی هیچکدوم cat6 نیستن باشن هم حتما گرون تر از هواوی هستن .نقل قول:
سلام دوستان عزیز . من قصد خرید مودم i60 ایرانسل رو داشتم ، خواستم بدونم این مودم قابلیت CA داره ؟ سایت ایرانسل که موجود نداره ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ممنون .
نقل قول:
خیر قابلیت ca اصلا در سخت افزار و مشخصات فنی این مودم نیست . این مودم فقط mimo4*4 و cat6 هست . شما قرار نیست حتما از دیجی بخری یه سری بزن به ا . ی . س . ا . م با قیمت های معقول تر موجوده نو و دست دوم و در حد
ممنون از پاسختون . شما یه مودمی که قابلیت ca داشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟ تا همین یک و نیم دو تومن .نقل قول:
Huawei E5186-22a 4G LTE CPE CAT6 Routerنقل قول:
اگر خوبه که بگیرم . فقط یه سری سوال دیگه هم داشتم ، برای سیم کارتش باید چکار کرد ؟ td lte نمیدن برای این مودم ها ؟ برای رجیسترش چطور ؟ ممنوننقل قول:
مودم ها شامل طرح ریجیستری نیستن و هیچ کجای ایران مودمی پیدا نمیکنید عینه گوشی همراهش کد فعال سازی یا چیزی شبیه به این باشه و خود وزارت ارتباطات و سامانه همتا اصلا معلوم نیست گلاب به روتون چه ..... میخورن ؟ همین مودم های ایرانسل و یا مبین نت رو شما برو نو اکبند بخر و imei رو چک کن میزنه غیر قانونی ولی بعد سه هفته کارکردن با مودم خود به خود ریجیستر و فعال میشه . در ضمن به جز مودم i60 هیچ مودمی در ایران دو کاره نیست که هم بتونه به شبکه tdd ایران که بر روی باندهای 3500 به بالا سرویس دهی میشه وصل بشه و هم به fdd . برای همین هست که ارزش این مودم و قیمت اون بالا هست خصوصا نسخه هایی که راحت انلاک میشه مثل ایرانسل .نقل قول:
پس من همینطوری یه سیم کارت ایرانسل یا همراه بخرم بندازم رو E5186-22a ، میتونم به سرعتی که i60 میده برسم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همینه که شما فرمودین ؟ مطمئن بشم قبل خرید .
اگر یه آنتن هم براش معرفی کنین ممنون میشم . خیلی متشکرم که وقت میذارید جواب میدید .
نقل قول:
این مودم ca داره ولی باید مطمئن بشید با تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 ایران هم سازگاره یا نه ؟ مثلا مودم b525 با این دو باند ایران سازگاره و به راحتی تجمیع میکنه و سرعت هم میره بالا . بله با سیم کارتهای معمولی fdd راحت میتونید استفاده کنید و بسته به ترافیک و فاصله از دکل و تعداد استفاده کننده گان از دکل و ساعات خلوت میتونید بهترین سرعت رو دریافت کنید .
خیلی ممنون . به عنوان سوال آخر ، نظرتون رو درباره مودم b254 هم میگین . متشکرم .نقل قول:
b524 ؟؟؟؟ این مدل فکر نکنم باشه من که ندیدم ؟ b525 من دیدم و عالی هست هم امکانات و هم سرعت و هم پشتیبانی از ca واقعینقل قول:
پوزش میطلبم اشتباه تایپی بود . بله همون ۵۲۵ .نقل قول:
سلام وقت به خیر سوالی در مورد همین مودم 525 داشتم فرکانس کاری و سیم کارت td-tle شرکت ایرانسل و مبین نت را ساپورت می کنند با تشکر
عزیز ببخشید...نقل قول:
این تجمیع کردن مودم B525 چه جوری هستش؟
آموزش داره
Sent from my G8142 using Tapatalk
بچه ها این مودم e5186 هوآوی دو نسخه داره که هر دو نسخهش هم در بازار پیدا میشه که در سایتها مشخصات باندهایی که هر کدوم پشتیبانی میکنند به اینصورته :
Huawei E5186s-22a: Band 1/3/7/8/20/38
Huawei E5186s-61a: Band 3/7/28/40
با این اوصاف :
۱- این مودم روی کاغذ از تجمیع فرکانس پشتیبانی میکنه . کسی داره این مودمو که در عمل این موردو تست کرده باشه ؟
۲- هر دو نسخه با شبکۀ مخابراتی همراه اول سازگارند ؟ (سیم کارت fdd یا معمولی )
۳- بنظرتون کدوم یکی از اینها باندهای فرکانسیش برای استفاده روی شبکۀ همراه اول (سیم کارت fdd) بیشتر به درد میخوره و خریدش بهتره ؟
همین مدل : E5186s-22a به نظرم برا ایران خوب باشه خصوصا باند 20 رو هم پشتیبانی میکنه در مشخصات هم ca داره و باید تجمیع کنه برا همراه اول هم خیلی مناسبه من تو اینترنت دیدم کلا سرعت این مودم بالاتر از b525 بود .نقل قول:
کافیه در منطقه زندگی شما هر دو باند 3 و 7 فعال و انتن دهی هم خوب باشه در اینصورت مودم خودش اتوماتیک تجمیع انجام میده و نیاز به کار خاصی ندارهنقل قول:
مودم رومیزی که هم fdd و tdd باشه و از فرکانس های tdd مبین نت و ایرانسل هم پشتیبانی کنه فعلا فقط همون b612 هست .نقل قول:
با سلام خدمت بزرگواران
به سبب تغییر مکان، متاسفانه دیگه نمیشه در منزل از ADSL استفاده کرد. به همین سبب میخواستم سرویس TD-LTE ایرانسل را بخرم که ظاهرا تنها چاره هست.
در مورد مودم الان ایرانسل مودم Plus 2510 را میده. بین این مودم و 2101 و یا 2101 Plus آیا تفاوت خاصی هست؟
آیا عزیزان 2510 Plus را تایید میکنند.
و نهایتا اینکه در این رنج قیمت آیا مودم بهتر و یا انتخاب بهتری از برند های دیگر هست؟
سپاس
احتمالا مودم Cat 4 هست اگر هم cat 6 باشه باز فایده نداره چون اکثر ایران تی دی ایرانسل پلاس نداره . اون پلاس مودم هم احتمالا امکانات علمی تخیلی مودم هست که هیچ کدوم رو اینترنت موبایل جواب نمیده . ماشین پول سازی ایرانسل ..
البته ممکنه تو اون تبریز که شما هستی پلاس باشه ولی باسه بقیه ایران پول تلف کردنه . جینگول بازی ایرانسل