جوهری که به شما دادن تقلبی هستش.نقل قول:
از مارک های مشهور بخرین اصلا از جای که نمیشناسین نخرین.
Printable View
جوهری که به شما دادن تقلبی هستش.نقل قول:
از مارک های مشهور بخرین اصلا از جای که نمیشناسین نخرین.
نقل قول:
ممنونم ولی تنها چیزیکه تو تنظیمات پرینتر دراین باب یافتم این بید:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه کاره و 4 کاره برای کارهای دفتری چی پیشنهاد میشه
تا 150 تومن !
درضمن کسی قیمت ریبون و هد پرینتر epson lq 300 رو میدونه ؟؟
سلامنقل قول:
ممنون از کمکت عزیز
میشه یک مارک مشهور خوب با قیمت مناسب معرفی کنید که با اب پاک نشه؟؟
بازم ممنون
دوستان جواب سوال های منو کسی نمیدونه؟؟
دوست عزیز ولی من همون تنها چیز رو هم در پیامتون نیافتم!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
سوال: آیا کارتریج دومی دارای چیپ ست پرینتر سامسونگ 1640 امکان شارژ به دفعات متعدد را دارد؟
کارتریج اصلی روی خود دستگاه بعد اتمام پودر آن و یا احتمالا تعداد مشخصی پرینت دیگر قابل استفاده نیست.
همون کارتریج روی خود دستگاه قابل استفاده است.فقط باید چیپست هم علاوه بر پودر عوض شه که اگه شما کارتریج رو بدین شارژ،اون رو هم براتون عوضش می کنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به دوست عزیز سناتور از راهنمایهاتون متشکریم....
و اما بعد..
برای انتخاب پرینتر خوب وارزان توضیحاتتون کامله ولی در مورده یک پرینتر خوب که کپی هم به خوبی بگیره و هزینه اش هم به سرفه توضیح ندادید ولی در قسمتی اسم پرینتر
M1120 hp
برده شد .. اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید...
دوستان کسي جواب منو نمي دونه؟ با يه نرم افزار ديگه هم اين مشکل رو پيدا کرده و بعضي قسمت هاي صفحه رو نمي زنه. مشکل مال پرينتره يا نرم افزار؟ چيکار بايد کرد که درست شه؟
برای خریدن یه چند کاره باید هزینه اولیه و هزینه متوسط هر صفحه پرینت رو در نظر بگیرید.نقل قول:
پرینتری که شما معرفی کردین،یک پرینتر 220,000 تومنی است که برای هر بار شارژ آن باید 8000 تومن هزینه کنین که 1000 صفحه خواهد زد یعنی هر صفحه تقریبا 8 تومن.(در این شرایط هزینه استهلاک در نظر گرفته نمیشه چون تقریبا در همه پرینتر ها یکسان است)
پرینتر دیگری که کیفیت خوبی دارد پرینتر samsung scx4300است که با قیمت 150 هزار تومن قابل خرید است و هر بار شارژ ان 10000 تومن هزینه دارد که 2000 صفحه خواهد زد.در واقع 5 تومن هر صفحه.
در مقام مقایسه:
سرعت چاپ دو پرینتر و دقت آنها یکسان است.
دقت اسکن اسمی در اچ پی بالاتر است که در واقعیت با سامسونگ برابر است.
تنها تفاوت آنها در قدرت بزرگ نمایی اسکن است که در اچ پی 400-25 درصد ولی در سامسونگ 200- 50 درصد است.
ولی من خودم به شخصه به خاطر فقط قدرت زوم هزینه 70000 تومن اولیه و هر صفحه %60 بیشتر رو پرداخت نمی کنم.حالا ممکنه کاربرد شما متفاوت باشه که انتخاب رو به خودتون واگذار می کنم.
دوست عزیز اولین کاری که می کنید اینه که چک کنید ببینید ابعاد کاغذ درست انتخاب میشه؟هم در تنظیمات پرینتر و هم در تنظیمات زمان چاپ نرم افزار باید کاغذ رو درست انتخاب کنین.(مثلا a4)نقل قول:
اگر از این نباشه،باید با یه ویندوز دیگه امتحان کنین،یه ویندوز دیگه موقتا نصب کنین ببینین از اون هست یا نه.
اگر نه از ویندوز باشه نه از تنظیمات نوع کاغذ،باید جدید ترین درایور پرینتر رو از سایتش دانلود کنین نصب کنین.
ولی به احتمال بسیار بسیار زیاد مشکل از ویندوز است.
آخ آخ آخ سناتورجان اگه زودتر میدونستم مولتی فانکشن لیزری 150 تومنی داریم که با 10000 تومن شارژ میشه و 2000 صفحه میزنه نمیرفتم یه اسکنر canon lide 25 بخرم به 58 تومن و یه HP P1006 به 114 کلا 172 تومن. که شارژ عمرا 1500 تا هم نمیزنه. آخ سرم.:2::41: اگه بگیریم که 1500 میزنه با شارژ 8000 تومنی CPP ( هزینه هر صفحه) میشه 5.33 تومن. 22000 تومن بیشتر دادم- هزینه هر صفحه بیشتر باید بدم- دوتاتیکه بی ریخت بی تناسب باهم- حیف این دیزاینSamsung SCX-4300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا در عوضش این دوتا...
چرا زودتر نگفتین :37: :37: :37:
نقل قول:
و خداوند مطالعه را آفرید.
حالا این یکی رو ندیدین.این یکی واقعا خوشگله.
در حدی که وسوسه شدم یکی خودم بخرم.:tongue:
واقعا دست مریزاد به مهندسای سامسونگ
کسی نیست جواب منو بده؟؟نقل قول:
دوستان جوهری معرفی میکنید که روی کاغذ گلاسه پخش نشه و وقتی روی دی وی دی چاپ میزنیم با اب پاک نشه؟؟
قیمتش چنده و کی میفروشه؟؟
سلام
من با به اشتراک گذاشتن(sharing) پرینترهای 1020 مشکل دارم نمی دونم واقعا مشکل کجاست اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
باتشکر
نقل قول:جوهر پرینتر های استدلر بهترین هستن.ولی از قیمت و فروشنده اطلاعی ندارم.نقل قول:
من خودم لیزری استفاده می کنم.
سلام
من پرینتر hp1018دارم که با usb به pc وصل میشود ولی من یک برنامه دارم که حتما از طریق lp1 یا همان پورت پارالل پرنت میشود آیا امکان دارد این دو را طوری با هم match کنیم که پرینتر فوق پورت پارلل را ساپروت کند لطفا راهنمایی کنید؟
وقتی تونر hp p1006 میخواد تموم بشه ( داره ته میکشه ) اولش پیغامی یا چراغ چشمکزنی چیزی تو کاره یا نه ییهو هوفففف تموم میشه؟!
موقع شارژ شنیدم بعضیها تونر رو میریزن تو یه سینی تمیز هوا میدنش! هی فوت میکنن! چرا؟؟؟!!!
ممنون دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
این جوهری که شما گفتین اگر بر روی دی وی دی چاپ بزنیم با اب پاک نمیشه؟؟ روی کاغذ گلاسه رنگش پخش نمیشه؟؟
ممنون
سلام دوستان
من يک پرينتر سامسونگ مدل scx-4200 ، سه کاره دارم که پس از نصب پرينتر موقع پرينت خطاي usb ميده. وقتي پرينت مي گيرم سه چهار خط چيزاي نامفهوم مثل intenal error و از اين چيزا پرينت مي گيره.
در ضمن کامپيوترم يه پنتيوم 4 سلرون هست که سال 80 خريدم اونموقع پورت usb نداشت اما جديدا دادم پورت usb نصب کردن.
مشکل usb رو فقط با پرينتر دارم يعني با فلش و کول ديسک ها مشکل ندارم.
در ضمن مطمئن هستم مشکل از پرينتر يا کابل پرينتر نيست چون با لپ تابم پرينت گرفتم .
ممنون ميشم کمکم کنين.
شرمنده به خاطر غیبت دو روزه.
1- معمولا قبل از تموم شدن (80-70 تا مونده)بعضی قسمت های صفحه رو کمرنگ میزنه.نقل قول:
2- تونر رو نه(پودره فوت کنی میپره).کارتریج رو،به خاطر اینکه پودر قدیمی توش نمونه که یه وقتی قاطی بشه با جدیده.
تا اونجایی که من شنیدم مشکلی ندارن،شما از خیابون ایرانمهر هم میتونین پرس و جو کنین.نقل قول:
پاسخ شما در تاپیک خودش داده شد.نقل قول:
ببخشيد اين سوال رو ميكنم .
نظرتون درمورد scx 4300 چيه ؟؟؟ اين مدل رو عموم ميخواد بخره ازم پرسيد چه طوره منم گفتم بايد بپرسم !!! حالا اگه امكان داره بگيد خوبه ، بده ، چه طوره ؟؟؟ يعني مي ارزه 155 پاش بده ؟؟؟
پرینتر خیلی خوب و کارامدی هست.نقل قول:
اگر برای مصارف خانگی و دفاتر متوسط لازمش دارین،خوبه.
سینی کاغذ 250 برگی و سرعت خوب 19ppm.
اگه مصرفشون خیلی بالاس،بهتره برن طرف پرینتر های چند کاره دفتری اچ پی.
سلام به همگی:46:
بچه ها من میخوام یه پرینتر لیزر رنگی بخرم که عکس و متن رو با کیفیت خوب چاپ کنه. دوام داشته باشه و
مصرف رنگش زیاد نباشه. البته برای مصرف خونگی میخوام ، به علاوه یه اسکنر خونگی خوب.
بودجه هم سیصد و پنجاه هزار تومنه 350000
از بین مارکهای زیر، به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟
سامسونگ
اچ پی
اپسون
اگه کسی وارده ممنون میشم منو راهنمایی کنه
مصرف خونگی؟ پس چرا لیزری؟ تاجاییکه من میدونم برا خونه اگه کسی رنگی بخواد جوهرافشان میخره معمولا. مثلا سری Inkjet از HP. یا بهترش OfficeJet های تک کاره مثل K550 یا K5400نقل قول:
اپسون که هنوز وارد مباحث لیزری نشده.نقل قول:
سامسونگ و اچ پی هر دو از لحاظ کیفیت برابری می کنن،ولی کارتریج اچ پی کمی بزرگتر است.
سامسونگ clp315 با قیمت 180000 تومن که خود من الان دارمش،با کارتریج فول 1000 صفحه هر کارتریج رنگی و 1500 صفحه مشکی پرینت می کنن.
اچ پی cp1215 با قیمت 230000 تومن،با کارتریج فول 1400 صفحه هر کارتریج رنگی و 2200 صفحه مشکی پرینت می کنن.
اگر بخواهین چند کاره بگیرین،سایز دستگاه خیلی بزرگ خواهد شد.
جالبه! هزینه شارژ این رنگیهای لیزری چطوره. مثلا همین دو مورد که گفتین. کیفیت چاپ و رنگ در مقایسه با جوهرافشان ها چطور؟
کیفیت چاپ مخلوط عکس و نوشته خیلی بالا تر از جوهر افشان است.نقل قول:
ولی اگر فقط عکس چاپ کنین و با پرینتر های فتواینک مقایسه کنین که روی کاغذ گلاسه چاپ شده و فقط از کارتریج اوریجینال استفاده شده(وای قیمتش زد بالای 800-700 تومن هرصفحه) کم میارن.
در کل خیلی وقته دنیا لیزری رو در کارهای معمولی جایگزین جوهر افشان کرده،کشور های جهان سوم هستن که چسبیدن به پرینتر های مزخرف 50-40 تومنی.
در مورد هزینه شارژ سامسونگ هنوز مطمئن نیستم ولی اچ پی هر بار شارژش هر رنگ بیشتر از 12-10 تومن نخواهد شد.
سناتور عزیز باز هم آه از نهاد من برآوردی به مهر! منکه 114 دادم به hp p1006 خوب 180 میدادم رنگی میگرفتم :18:نقل قول:
حالا اینجا رو ببینین تو رو خدا:
HP جلوی فروش محصولات خود در ایران را میگیرد!
شركت هيولت پاكارد اچ پي اعلام كرد ، توزيع محصولات خود را براي فروش در بازار ايران متوقف خواهد كرد .
به گزارش فارس به نقل از آسوشيتدپرس ، شركت اچ پي توليد كننده كامپيوتر و پرينتر اعلام كرد ، از فروش محصولات خود در بازار ايران مطلع شده كه اين مساله بر خلاف تحريم هاي اعمال شده دولت آمريكا بر ضد ايران است . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت هيچ اقدامي بر خلاف قوانين مرسوم دولت آمريكا انجام نداده است .
روزنامه بوستون گلوب هفته پيش گزارش داد ، فروش محصولات اچ پي در ايران بر خلاف قوانين صادراتي آمريكا بوده است . شركت ردينگتون گلف عرضه كننده محصولات تكنولوژي در خاور ميانه ، اقدام به فروش پرينترهاي اچ پي به ايران نموده است . اچ پي بر پايبندي اين شركت به كليه قوانين صادراتي آمريكا تاكيد كرده است .
شركت اچ پي طي بيانيه اي كه در اختيار آسوشيتدپرس قرار داده است ضمن شفاف سازي قرارداد اين شركت با عاملين توزيع محصولات اچ پي ، به طور خاص ممنوعيت فروش اين محصولات به ايران را يادآوري كرده است .
اچ پي قصد دارد از اين پس نظارت و كنترل بيشتري را بر عاملين توزيع خود اعمال كند . شركت اچ پي تاكيد كرد ، اين شركت تا كنون به طور مستقيم هيچ فروشي به ايران نداشته و هيچ كارمندي نيز در ايران در اختيار ندارد . روزنامه گلوب به نقل از يكي از مديران شركت اچ پي نوشت ، ايران بازار مهمي در خاور ميانه است .
در سال 1999 مدير وقت اچ پي در خاور ميانه پيش بيني كرد ، فروش اين شركت در ايران هر سال 50 درصد افزايش خواهد يافت . بر اساس نظرسنجي سال 2007 ، شركت اچ پي آمريكا 41 درصد بازار پرينتر در ايران را در اختيار دارد .
بر اساس قوانين آمريكا شركتهاي اين كشور اجازه فروش محصولات خود به ايران را ندارند . البته فروش مواد غذايي و دارو شركتهاي آمريكايي به ايران داراي برخي استثنائات است و صادرات اين اقلام نيز نياز به مجوزهاي ويژه از دولت آمريكا دارد .
شركتهاي آمريكايي كه قصد فروش مستقيم يا با واسطه اقلام و كالاهاي خود به ايران را داشته باشند ، اگر قوانين آمريكا را نقض كنند با جريمه هاي سنگيني روبرو خواهند شد . حداكثر جريمه ها براي داشتن رابطه تجاري با ايران 20 سال حبس و يك ميليون دلار جريمه نقدي است .
ای وااااای واااای حالا چکار کنم این HP P1006 شاخ شد رفت به...کد:http://www.ictna.ir/news/archives/018636.html
این اه دقیقا یک ماه پیش از نهاد بنده بلند شد.منتها خوشبختانه چون از 1006 50-40 صفحه بیشتر استفاده نکرده بودم،با فروشنده تاخت زدم بیست تومن ضرر دادم.نقل قول:
1006 من رو هم حتما تا حالا به یه بنده خدایی به جای اکبند قالب کرده.
و اما برسیم به نکته دوم.دوست عزیزم اصلا نگران نباش،تنها اتفاقی که از این مسائل ما احساس خواهیم کرد،این خواهد بود که 1006 ای که من 2 ماه پیش خریده بودم 101 هزار،شما خریدی 114 هزار،از این به بعد مردم می خرن 124 هزار.همین.
با این بازرگان هایی که کشور ما داره،اتفاق خاص دیگری نخواهد افتاد خیالت راحت.
من یه پرینتر سیاه و سفید لیزری میخوام با برند hp که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی داشته باشه
در ضمن کارتریج و شارژ و لوازم جانبی هم تا سه سال دیگه مشکلی نداشته باشه (منظورم قطعات هست)
تا 270 هم میتونم هزینه کنم فقط یه مدل به اصطلاح خرکار میخوام
ممنون
اقای سناتور
اگر من بخواهم یک چاپگر لیزری رنگی خوب بخرم باهر کارتریجش چند تا برگ رنگی با کیفیت بالا میتونم چاپ کنم؟؟:21:
قیمت هر کارتریجش چده؟؟
قیمت خود پرینترش چنده؟؟
ممنون
اگر برای خونه می خواین،من پیشنهاد نمی کنم که یه پرینتر 200 تومنی بخرین،یک 1006 115 هزار تومنی به طور کامل نیازهاتون رو براورد خواهد کرد.نقل قول:
ولی اگه مصرف خیلی خیلی بالایی دارین(مثلا در حد انتشارات دانشکده)،پرینتر 2014 یا 2015 اچ پی برای شما طراحی شدن.
اگر شما پرینتر 1215 اچ پی بخرین(قیمت 230 هزار)،هر کارتریجش 1400 صفحه استاندارد(پوشش 5 درصد)می زنن ولی اگه بخواین فقط عکس تمام صفحه چاپ کنین،شاید بیشتر از پانصد صفحه نزند.نقل قول:
هزینه شارژ بیرون هر کارتریج یه مغازه ای هست توی چهارراه ولیعصر که 20 تومن میگیره.
اگه بتونین خودتون شارژ کنین کمتر در میاد براتون.
البته سامسونگ رو به این دلیل پیشنهاد نمی کنم که clp300 قدیمی شده و clp315 هم به قدری جدید است که هنوز قابل شارژ نیست.
قبلا هم گفتم هیچوقت یه پرینتر لیزری رو با پرینتر های فتو اینک که فقط کارتریج نو استفاده می کنن و روی کاغذ گلاسه چاپ می کنن مقایسه نکنین.
من یک مشکل دارم نمی دونم اینجا باید مطرح کنم یا نه؟ یک چاپگر مدل لیزر 1018 با برند HP دارم که موقع چاپ کادر دور صفحه رو بصورت نصفه میاره. هم تو page setup و هم تو تنظیمات چاپگر سایز کاغذ رو A4 گرفتم اما بازم درست نشد قبلاً اینکارو که می کردم درست می شد اما جدید اً ویندوز و عوض کردم اینطوری شده چیکار باید بکنم؟
سلام
یه چاپگر اپسون C45 دارم که مدت طولانی (چند ماه) استفاده نشده. حالا جوهر نو خریدم و روی آن انداختم ولی هر کاغذی که برای چاپ، داخل دستگاه می رفت از طرف دیگر سفید بیرون می آمد. با ابزار Nozzle Cleaner خود دستگاه هم نتوانستم مشکل را حل کنم. به نظر می رسد نازل ها گرفته باشند. آیا راهی هست که هد دستگاه را باز کنم و داخل آب گرم بگذارم تا نازل ها باز شوند؟ هر چه دور و بر دستگاه را نگاه می کنم، راهی برای باز کردن هد پیدا نمی کنم.
متشکرم
گفتي پرينتر 1006 hp چنده
من 2 سال 1018 دارم تا حالا همچين مشكلي نداشتم. شايد از نرم افزار كه باهاش كار ميكني يا خود ويندوز باشه .نقل قول:
سلام خدمت همه عزيزان
من يك 4 كاره جوهرافشان رنگي براي كار تو خونه نياز دارم راستش از بس تو اينترنت گشتم خسته شدم ولي چيز زيادي دستگيرم نشد در عوض بيشتر گيج شدم بالاخره تصميم گرفتم از شما سروران گرامي كمك بگيرم لطفا راهنماييم كنيد.
چون برای استفاده تو خونه میخوام و جا كم دارم و فاكس اونو هم لازم دارم پس بهتره چهار كاره باشه چون ميخوام بطور خیلی خيلي معمولی عکس بزنم، نوشته پرینت بگیرم؛ کپیکنم و...
شرايطي كه لازمه داشته باشه عبارتست از:
1- قيمتش از 220 هزار تومن بيشتر نباشه
2- داراي كارتريجهاي جداگانه باشه (حداقل چهار رنگ)
3- كارتريجهاش قابليت شارژ به دفعات را به سادگي داشته باشه
4- قيمت كارتريج آن به نسبت تعداد برگهايي كه پرينت ميگيره مناسب باشه (كم مصرف باشه) و به راحتي توي بازار پيدا بشه
5- تانك روش نصب بشه
6- اسكنرش تخت (فلت) باشه
7- بصورت دو رو چه اتومات و چه دستي پرينت بگيره
8- ترجيحاً رزولوشن چاپ و اسكن بالايي داشته باشه
9- اگه روي سي دي پرينت بگيره و مموري قبول كنه و به دوربين هم وصل بشه كه نورعلي نوره ديگه
با تشكر فراوان
سلام
دوستان 1 پرینتر سیاه سفید لیزری میخوام چون زیاد پرینت میگیرم در روز
پولم هم تا 150 تومان هست نه بیشتر شما چه مدلی و چه مارکی پیشنهاد میدین
من خودم Hp 1080 مد نظزم بود
منتظر راهنماییتون هستم
سلام خدمت دوست عزیز.نقل قول:
فکر کنم منظور شما hp 1018 بوده چون 1080 جوهر افشان هست.
چند تا پیشنهاد عرض میکنم خدمتتون هر کدوم مورد قبول بود در موردش بحث می کنیم:
1- شما میتونین یه پرینتر تک کاره اچ پی مثل مدل 1005 یا 1006 بگیرین که به راحتی خودتون شارژ کنین و با هزینه خیلی کم استفاده کنین.یا پرینتر های سامسونگ مثل مدل 2850 یا شبیه اون بگیرین که سرعت واقعا فوق العاده 28 صفحه در دقیقه داره.البته کمی گرونتره.
2- میتونین با قیمت حدود 180 هزار تومن یه پرینتر لیزری رنگی بگیرین که چون مشکل خشک شدن نداره،در حکم همون سیاه و سفید براتون خواهد بود منتها با این فرق که گه گداری هم که لازم شد یه پرینت رنگی بگیرین دیگه لازم نباشه در به در دنبال یه نفر بگردین براتون پرینت بگیره.(حسن لیزری به همینه که اصلا سه ماه یه بار یه عکس رنگی چاپ کن خشک شدن نداریم به هیچ وجه)
3- یه پیشنهاد هم میتونه یه چند کاره لیزری سیاه وسفید باشه.
4- جوهر افشان اصلا توصیه نمیشه.چون هم بیس صفحه به بیس صفحه باید همه جاتو رنگی کنی و کیفیت هم که در نوشته در حد صفر هستش.مشکل خشک شدن هم جای خود دارد.