ادیت.......
Printable View
ادیت.......
شیراز شاتل ، 1.5 قطع بود امروز
درخوسا تSLA بدید و از طریق سایت ثبت کنید
سلام دوستان
الان من Eco512-1 دارم ولی تقریبا تو همه ی دوره ها وسط ماه شارژم تموم میشه و مجبورم ترافیک اضافی بخرم
به نظرتون Art1 میتونه گزینه ی خوبی باشه؟
من ماهی حدودا 30 گیگ استفاده دارم (کل استفاده ی شبانه و روزانه ام میشه سی گیگ)
ممنون
دوست عزیز با ART1 اگر شما ماهی 30GB دانلود داشته باشی که 100% محدود میشی.نقل قول:
من ART3 رو به شما پیشنهاد میکنم.
خیلی جالبه دومگ شاتل سرعت دانلودش از سرور داخلی 4 مگه ولی دانلود از سرور خارجی 1 مگه:n08:
هنوز ظهر تا آخر شب قطعی دارم هر چیم به اینا میگم جواب میدن مشکل از مودمو خطه
مگه میشه مودم مشکل داشته باشه بعد صبح تا ظهر درست باشه ؟! :|
برای من هم همینطوریه :n36:نقل قول:
نقل قول:احتمالا بدلیل راه اندازی فاز دوم فیل ترینگ هوشمند اختلالات نسبتا شدیدی در دسترسی به سایتهای روی سرورهای خارجی از حدود 3-4 روز پیش بوجود اومده که در بعضی مواقع کمتر و بعضی مواقع شدیدتر میشه. چیزی هم که مشخصه پشتیبانی شاتل این مشکلات رو به یوزر ربط میده! پس توقع نداشته باشید که مثلا بگن به خاطر سیستم فیل ترینگ هوشمند اختلال وجود داره.نقل قول:
آره میشه! من چند سال پیش همش اینترنتم قطع و وصل میشد، اگر توی روز خیلی استفاده میکردم دیگه آخرش هر یک دقیقه قطع میشد!!دیگه اعصابم خورد شده بود زنگ زدم پشتیبانی صبانت ،گفتم دیگه تخلیه کنید نخواستم اصلا!! بیچاره ها هی میگفتن ما داریم خط شما رو مانیتور میکنیم هیچ مشکلی نمی بینیم که میگید قطعی دارید! منم دیگه هرچی میگفتن گوش نمیکردم و اومدم شاتل! شاتل که اومدم اولش خوب بود چون یک مدت مودم بیچاره توی وقفه دو تا isp استراحت کرده بود :n02: بعدش دوباره قطعی ها شروع شد و وقتی رفتم مودم دیگه گرفتم تمام مشکلات حل شد و من یک دقیقه در هفته هم قطعی ندارم!نقل قول:
دوستان آرت ۳رو در تهران روی چند بستن؟آرت ۵دارم روی ۳۰۳۹ بستن.ماه قبل آرت ۴داشتم روی ۲۵۵۰ بود
ارت 3 روی 1900 بسته میشه.(طبق حرف پشتیبانی)نقل قول:
=========
شما با ارت 4 و 5 چقدر دانلود کردید و محدود نشدید؟
دوستان سرعت دانلود ارت 1 چنده؟ و ارت های بالاتر رو بدون ارسال نامه راحت میدن؟
اگر قطعی دارید برید در سایت و درخواست SLA رو ثبت کنید تا خسارت بدهند
یک سوال داشتم چند روز دیگه قرار داد تموم میشه و باید تمدید کنم سه ماه یک دارم میخواستم بدونم هنوز شبانه رایگان داره ؟ یا برداشتش ؟ یا روی قیمتش کشیدن ؟
ممنون
شاتل دیگه به هیچ عنوان به درد نمیخوره. من یک ماهه 6 مگ گرفتم نزدیک به 40 تومن. دو شب سرعت 250 بود بعد از دو شب دیگه اجازه ی دانلود به من نمیده. الان 11 شب گذشته اما هنوز سرعتم روی 12 هست و بالاتر نمیاد. شاتل افتضاح ترین و مذخرف ترین شرکت آس اس پیه.
شاتل دیگه به هیچ عنوان به درد نمیخوره. من یک ماهه 6 مگ گرفتم نزدیک به 40 تومن. دو شب سرعت 250 بود بعد از دو شب دیگه اجازه ی دانلود به من نمیده. الان 11 شب گذشته اما هنوز سرعتم روی 12 هست و بالاتر نمیاد. شاتل افتضاح ترین و مذخرف ترین شرکت آی اس پیه.
کلا ۱بار تو عمرم محدود شدم اونم با آرت ۵ و ۶۳ گیگ دانلودنقل قول:
امکان 150 گیگ فضای رایگان آپلود فایل در آپلودسنتر #شاتللند بدون مصرف ترافیک و امکان مدیریت فایلهای بارگذاری شده فراهم شده
محاسبه نیم بهای ترافیک کاربران #شاتل در #شاتللند در تهران، کرج، شیراز، تبریز، قم، رشت، اصفهان، کرمان، مشهد و اهواز
دوستان من یه سوال فنی دارم !
این سیستم کاهش پینگ شاتل چطوری کار میکنه ؟؟
یکی گفت سرعت آپلود رو زیاد میکنن و سرعت دانلود رو کم !
فکر نکنم اینجوری باشه !
کسی یه مختصر اطلاعات داره ؟؟
واسه یکی میخوام که اینو گفت ولی من گفتم این نیست !:n02:
نحوه کارکردش روی پایین آوردن سرعت نیست اصل کارکرد ولی سرعت دانلود 1مگ میاد پایین آپلود بدون تغییرنقل قول:
دوستانی که از این سیستم کاهش پینگ شاتل استفاده میکنن بگید در چه حدی پینگو میاره پایین؟:n05:
لظفا پاسخ بدیدنقل قول:
بله داره............
به حای استفاده از اینترنت،کمی کتاب های اخلاق مطالعه کنید تا بفهمید حرام زاده خواندن یک عده اصلا انسانی نیستنقل قول:
واقعا فرهنگ مملکت ما به کجا داره میره...:n03:
شما که دوباره برگشتی شاتل!!!!یه مدت بود شما نبودی کیفیت اینترنت شاتل اومده بود بالا ها...دوباره اومدی ترکیده ...چی شد برگشتی شاتل؟نقل قول:
یک مدته جدا شاتل افت کرده...آرت 3 دارم نه سرعتش به خوبی قبله نه پینگش...twitch که استریم می کنم روی low لگ داره :|
کسی دیگه هم افت کیفیت داشته؟
آرت 1نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که عالیه هنوزم ...حتما مرکز مخابراتیتون مشکل داره
سلام دوستان
در حال حاضر کاربر پارسم هفته دیگه قرارداد تموم میشه
میخوام بدونم شاتل چجوریاس؟ پارس اخیرا قطع و وصلیه چند دقیقه ای و بعضا ساعتی داره
وضعیت شاتل چجوریه؟
کرج-- مرکز رجایی شهر
این شاتل معلوم نیست داره چیکار میکنه هر چند روز به چند روز اس ام اس احتمال اختلال تو سرویسرو میزنه بعد چند روز بعدش تمدید میکنه تاریخ شو :D
داداش این سری نیتم خیره.:n02:نقل قول:
دلیل برگشتنم اگه پستهای قبلیم رو بخونی توضیح دادم....خیابت راحت باشه برای دانلود نیومدم:n02:
در مورد کیفیت هم بگم که تا الان نسبتا راضی بودم و نیازهام رو براورده کرده.
آرت 1،افت شدیدنقل قول:
سلام خسته نباشید من ایینتنت شاتل تازه گرفتم سرعت 256 ولی مصرفش خییلی بالاس قبلش صبا نت داشتم اینطور نبود مثلا نیم ساعت وبگردی مییکنم 200 مگ کم مییکنه ولی صبا نت نهایتا 50 مگ
لطفا راهی چاره ای چیزیی معرفی کنید که مصرفم کم بشه الان سه وزز خریدم بدون هیچ دانلود 1 گیگ مصرف شده
ممنون
دوستان جدیدا یک مشکلی دارم با اف تی پی که میخام به سرور سایت کانکت شم همش تایم اوت میده برای حلش چیکار کنم ؟سایت (Beroozresani.com) هم هست به نظرتون چیکار کنم مشکل حل بشه ؟
پشتیبانی به زنگم کاری میتونه بکنه یا نه ؟
راستی امکانش هست مشکل از مرکزمون باشه؟
شاتل تو چه مناسباتی برا ترافیک تخفیف میذاره؟
شاتل هنوزم شبانه رو محدود میکنه ؟
بله محدود میکنه :n01:نقل قول:
دیروز مشکل داشت شاتل یک گیگ ترافیکم غیب شد ، الان چک کردم سه گیگ اضافه شده ، برای شما هم سه گیگ اضافه شده یا برای منه فقد؟
نه داداش ما که شانس نداریم فعلا فقط کم کرده
پیشنهاد داغ شاتل در جشنواره زمستانی ۱٣٩٣
کاربران اینترنت در سراسر کشور میتوانند از فرصت کوتاه و استثنایی خرید بستههای طلایی و پلاتینی اینترنت پرسرعت شاتل تا پایان روز ٣٠ بهمن ۱٣٩٣ استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، این شرکت در جشنواره زمستانی ۱٣٩٣ در سراسر کشور پیشنهادها و شرایط کمنظیری را در اختیار کاربران قرار داده است. استفاده از بسته طلایی سه ماه اینترنت پرسرعت شاتل، مودم بیسیم زایکسل، نصب و راهاندازی و یک ماه آنتیویروس کسپرسکی با قیمت استثنایی ۴۷ هزار و ۸۵٠ تومان یا بسته پلاتینی یک سال اینترنت، بسته ۱٠ گیگ ترافیک و نصب و راه اندازی تنها با قیمت ٣٢ هزار تومان از شرایط و تخفیفهای ویژهی این جشنواره است.
این جشنواره تا پایان روز ٣٠ بهمن ۱٣٩٣ در سراسر کشور به جز شهرهای شاهرود، اراک، مهاجران، ساوه، اسلامشهر، شهریار، فیروزکوه، پاکدشت، اهواز، ماهشهر، دزفول، باوی، آبادان، قزوین، محمدیه قزوین، بندرعباس، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار میشود.
متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانند با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور از اینجا در دسترس است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]