اخه اینکه روش نشد عزیز . سیم کارت بخریم اینطوری بازی دربیاره که ناجورهنقل قول:
Printable View
بله حق با شماست این مشکلیه که در خود همراه اول وجود داره ولی جالبه بدونید اگر شما سیم کارت هم بخرید 5تومن+10تومن هزینه بسته باز 15تومن دادی 2.5گیگ اینترنت که از 2گیگ اینترنت 20هزارتومنی ایرانسل باز هم کمتره...نقل قول:
البته اینم بگم این قیمت همراه اول هم قطعا در آینده نزدیک گرون خواهد شد و به همون هر 1گیگ 10هزارتومن (حدوداً) خواهد رسید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاهش تعرفه مصرف آزاد و عدم تغییر بسته های اینترنت همراه اول
همراه اول همانند ایرانسل، پیرو مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قیمت مصرف آزاد اینترنت همراه خود را از امروز (اول دی ماه ۱۳۹۳) کاهش داد.شرکت ارتباطات سیار، امروز در یک بیانیه خبری اعلام کرد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قیمت مصرف آزاد دیتای همراه اول برای شبکه های نسل ۲ و بالاتر، از اول دی ماه برای سیم کارت های دائمی و اعتباری به ترتیب کلیوبایتی ۰٫۵ و ۰٫۷۵ ریال اعمال می گردد.تعرفه مصرف آزاد از دیتای موبایل پیش از این ۱۴٫۸ ریال مصوب شده بود، که برای کاربران این اپراتور در روز ۴ ریال و در شب ۱ ریال محاسبه می شد.همچنین همراه اول برای استفاده ارزان تر مشترکان از اینترنت موبایل، بسته های پیشنهادی بدین شرح عرضه می کند: « ۱ روزه ۱۵۰ مگابایت یک هزار تومان»، «۷ روزه ۸۰۰ مگابابت ۵ هزار تومان»، «۳۰ روزه ۲٫۵ گیگابایت ۱۰ هزار تومان» و «یک هفته شبانه (۲۳ساعت تا ۸ روز بعد) یک هزار تومان».دیروز ایرانسل پیرو یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و امروز در یک اقدام تعجب برانگیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا همراه اول سکوت اختیار کرده تا یکباره همانند ایرانسل همه رو شوکه کنه!نقل قول:
در سایتش اینو نوشته:
- نوترینو در دو مرحله راه اندازی می شود:
مرحله اول راه اندازی آزمایشی: در این مرحله کلیه مشترکین دائمی و اعتباری می توانند با خرید و فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت هفتگی و یا ماهانه از نوترینو استفاده کنند. بسته های اینترنتی در این مرحله همان بسته های هوشمندGPRS هستند
.مرحله دوم راه اندازی تجاری: در مرحله تجاری بسته های اینترنتی مختلف با سرعت های متفاوت ارائه خواهد شد
الان فعلا در مرحله ازمایشی هست و وقتی مثل ایرانسل کارشو بصورت تجاری اغاز کنه مردم رو تیغ میزنه.:n26:
دوستان کسی می دونه چرا دیگه شهری به لیست شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول اضافه نمیشه؟
یعنی دیگه گسترش نمیده شبکه رو؟ خیلی وقته همین 35 شهره در حالی که ایرانسل خیلی سریع داره زیاد می کنه شهر هارو
تا آخر سال چند شهر قراره دسترسی داشته باشن؟
فکر نمی کنمنقل قول:
چون دکل پیش خونه ما که فکر کنم همراه اول هست رو چند روز پیش تجهیز کردن
پس ظاهرا آپدیت نیست این صفحه
شاید هم واقعا هنوز شهرهای زیادی رو پوشش نداده باشن
+
میگم دوستان الان دکل پیش خونه ما تجهیز شده ولی چرا تو سرچ حتی IR-TCI 3G هم نمی یاد؟
خیلی طول می کشه؟؟
یه چند روزی طول میکشه. دکل سر کوچه ما هم چند روز طول کشید تا فعال شدنقل قول:
همراه اول شهری رو اضافه میکنه که تو اون شهر پوشش کامل داده باشه . من رشت هستم و همه جای رشت 3G با سرعت بالا دارم . حتی تو خونه ، یا داخل ساختمان ها .نقل قول:
دوستان کسی می دونه چرا دیگه شهری به لیست شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول اضافه نمیشه؟
یعنی دیگه گسترش نمیده شبکه رو؟ خیلی وقته همین 35 شهره در حالی که ایرانسل خیلی سریع داره زیاد می کنه شهر هارو
تا آخر سال چند شهر قراره دسترسی داشته باشن؟
حالا نمیگم پوشش 100% اما بالای 80% رشت زیر پوشش 3G هست
اما ایرانسل میام کلا یه دکل تو شهر میزنه بعد میگه فلان شهر رفت زیر پوشش
گول ایرانسل رو نخورید ، فقط داره با تبلیغات بی پایه و اساس از مردم دزدی می کنه
یعنی 3G همراه اول از رایتلم بهتره؟نقل قول:
از نظر سرعت بله.نقل قول:
از نظر پایداری اما رایتل بهتره.
الان تست کردم! اصلا داخل خونه آنتن 3G همراه اول ندارم!!نقل قول:
میشه لطف کنید بفرمایید کد بسته اینترنتی خریدن چیه؟
SONY XPERIA Z3
ستاره 111 ستاره 3 مربع
دوستان چرا نمیتونم به 3g همراه اول وصل بشم؟ روی حالت جست و جوی دستی هم میرم و سیگنال 3g پیدا میکنه ولی وصل نمیشه!!! باید 3g فعالش کرد؟
بار اول باید بسته هفتگی یا ماهانه رو خریده باشیدنقل قول:
میشه رو 1 سیمکارت هم روزانه فعال کرد هم شبانه و روزا از بسته روزانه کم شه و شبا از بسته شبانه ؟
و یه سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه سیم کارت های اعتباری تمدید خودکار با اتمام حجم ندارن قبل از اتمام زمان بسته و حجم بسته میشه بسته جدید خرید و آیا حجم بسته قبلی به بسته جدید اضافه میشه یا نه ؟ هر دو بسته هم 1 ماهه 2.5 گیگ
با تشکر
1-خیرنقل قول:
2-خیر
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
فقط در مورد جواب دومتون یعنی اینکه نمیشه بسته جدید خرید تا اتمام بسته قبلی یا حجم قبلی به دوره جدید انتقال پیدا نمیکنه؟
چون 2.5 گیگ برای 1 ماه کمه و تموم کردن کامل لب به لب بسته هم کار خیلی سختیه و اگه شارژی رو خط باشه صفر میشه میره پی کارش
کسی میدونه همراه اول کی 3G مشهد هم سرویس میده?
ایرانسل نه سرعت داره نه قیمت
برای سیم کارت اعتباری بله باید منتظر پایان مدت زمانی بسته باشید فقط, نه انتقال حجم ندارهنقل قول:
می تویند 5مگ ته بسته باقی بذارید
برای اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه مانده گیری به صفحه زیر مراجعه کنید:
سلام دوستان چجوری میشه برای همراه اول بسته اینترنت خرید؟بسته 3g با بسته gprs فرق داره؟؟این نوترینو چیه؟؟
اگر در منطقه تحت پوشش 3G هستید برای فعال شدن 3G خط حتما باید یا بسته 1هفته ای یا 1ماهه خریداری کنید.نقل قول:
تعرفه ها یکیه
همون نسل سوم
نوع درخواست عدد (لاتین) ارسالی به از طریق پیامک به ۸۰۸۰ کد دستوری (سامانه جامع خدمات) آگاهی از وضعیت سرویس و حجم استفاده شده ۰ *۱۱۱*۳۲۰# غیرفعالسازی gprs ۸ *۱۱۱*۳۲۸# دریافت راهنمایی پیامک خالی یا ۹ *۱۱۱*۳۲۹# بسته ۱ (یک روزه ۱۵۰ مگ) ۱ *۱۱۱*۳۲۱# بسته ۲ (یک هفته ۸۰۰ مگ) ۲ *۱۱۱*۳۲۲# بسته ۳ (یک ماهه ۲.۵ گیگ) ۳ *۱۱۱*۳۲۳# بسته ۴ (یک ماه شبانه ۲.۵ گیگ) ۴ *۱۱۱*۳۲۴#
این موارد باید در پست شروع تاپیک باشه که متاسفانه این تاپیک نقص زیاد داره...
ایرانسل روز گذشته تعرفهی اینترنت آزاد خود را کاهش داد اما در عوض بستههای اینترنتی خود را تا دو برابر گران کرد. امروز همراه اول نیز خبر از کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه در تمامی نسلهای تلفن همراه داد.
همراه اول از اول دیماه، بدنبال مصوبه ۲۰۳ مورخ ۲/۹/۹۳ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص اصلاح تعرفه داده تلفن همراه، تعرفه مصرف آزاد داده را در نسلهای ۲ و بالاتر در سیم کارت های دائمی به نیم ريال و در سیم کارتهای اعتباری به ۰.۷۵ ريال کاهش داد.
پیش از این تعرفه مصوب هر کیلو بایت داده ۱۴.۷ ريال بود که توسط همراه اول در روز ۴ ريال و در شب ۱ ريال محاسبه میشد.
همچنین همراه اول برای مدیریت بهتر استفاده از خدمات اینترنت همراه، بستههای هوشمندی ارائه کرده است که به لحاظ قیمتی بسیار ارزانتر از استفاده آزاد هستند.
این بستهها برای سیم کارتهای دائمی و اعتباری طراحی شده که در چهار بسته
«یک روزه با حجم ۱۵۰ مگابایت با قیمت ۱۰ هزار ريال»،
«۷ روزه با حجم ۸۰۰ مگابایت با قیمت ۵۰ هزار ريال »،
« ۳۰روزه با حجم ۲.۵ گیگابایت با قیمت ۱۰۰ هزار ريال» و
«یک هفته شبانه (از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح) با قیمت ۱۰ هزار ريال»
به مشترکین عرضه میشود.
به این ترتیب همراه اول برخلاف ایرانسل، بدون تغییر در تعرفهی بستههای اینترنت خود تنها قیمت اینترنت آزاد را کاهش داده است.همراه اولیها میتوانند برای فعال کردن یکی از بستههای اشاره شده، از طریق سامانه پیامکی ۸۰۸۰ و یا سامانه جامع خدمات #۱۱۱* اقدام کنند.بنابراین گزارش در صورتی که مشترکین یکی از بسته های مذکور را فعال نکنند، هزینه اینترنت همراهشان بصورت آزاد محاسبه میشود.
زومیت
تنظیمات اینترنت همراه اول رو کسی می دونه؟
چرا اول تاپیک ننوشته این چیزا رو؟
بابا ما مهاجران گریخته از ایرانسلیم، ای همراه اولی ها تو رو خدا پناهندگی بدین.
SONY XPERIA Z3
نقل قول:
پست اول تاپیک که... لاالاالله... :n27:
برای تنظیم دستگاه خود کافی است APN را mcinet تنظیم کنید یه اسم هم برای کانکشن انتخاب کنید به اینترنت متصل می شود خط.
راهنمای کامل:
۱. ارسال پیام کوتاه بدون متن برای مشترکین دائمی و ارسال پیام کوتاه با متن عدد یک برای مشترکین اعتباری به شماره ۸۰۸۸
۲. مراجعه به سایت همراه اول ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، منوی سرویس ها، درخواست فعالسازی سرویسGPRS، تکمیل فرم ثبت نام
۳. ارسال دستور #۲۳۱*۱۱۱*
* تنظیماتGPRS
۱. مشاهده شماره سریال ۱۵ رقمی گوشی با وارد کردن کد میانبر #۰۶#*، ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) ازطریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸
۲. مراجعه به سایت همراه اول ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) منوی سرویس ها، ثبت نام GPRS، تنظیمات GPRS
۳. در صورتی که گوشی تلفن همراه قابلیت انجام تنظیمات خودکار را نداشته باشد، مشترک ميتواند تنظیمات زیر را به صورت دستي وارد نماید
دم همراه اول ك حداقل نعرفه هتشو ثابت نگه داشت و كيفيتش عاليه
سرعت زير ١٠ مگ نمياد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
همراه اول اگه عقل داشته باشه و این نرخها رو افزایش نده گور ایرانسل رو میکنهنقل قول:
ايرانس فقط تبليغات داشتنقل قول:
هي نسل ٤ نسل ٤ كرد
ولي همراه اول نسل ٣ رو داره عينه ادم ميده همين نسل ٣ ادمانه خيليه نسل ٤ ميخوايم چيكار
حتی تو سرچ هم IR-TCI 3G رو نمی یاره؟؟؟نقل قول:
سلام
اقا اگه بسته یک روزه بخری از اینترنت 3g استفاده کنی چی میشه؟ چقدر هزینش میشه؟؟؟؟
من همین کارو کردم رو قبضم یکدفعه ۵۰ تومن پول نیاد.بالای ۱۵ تومن قبضام نیست:n04:
این هم از همراه اول که با کیفیت و پایدار و عالی در حال سرویس دهی است:
ایرانسل با حقه بازی و بزرگنمایی نسل چهارمی در حد بسیار بسیار محدود راه انداخته که حتی به اندازه نسل سوم هم کارایی نداره، کاش تنها به نسل سوم چسبیده بود اونو نکمیل می کرد. بهترین کارو همین همراه اول کرده اول یه شبکه خوب و پایدار نسل سوم با قیمتهای مناسب بعد هم نسل چهارم
رفیق خوش حال نباش؛ همراه اولم چند ماه دیگه که به صورت رسمی 3g رو راه انداخت قیمتاشو 2برابر میکنه...نقل قول:
اره دیگه کلا هنوز وصل نشدهنقل قول:
دوست عزيز همراه اول ديروز اعلام كرد تغييري تو قيمت بسته ها نميدهنقل قول:
افزایش قیمت ایرانسل فرصت طلایی برای رایتل هم هست که اگه ازش استفاده کنه میتونه سهم قابل توجهی از بازارو بگیره
سلام دوستان
این درسته که کسانی که هزینه ی سیمکارت دائمی رو پرداخت نکردن تا روز پنجشنبه فرصت دارند پرداخت کنند وگرنه امتیاز سلب میشه؟ من اینطور شنیدم ولی مگه میشه دائمی رو سلب امتیاز کنند؟
من همش یک روز از این اینترنت همراه اول استفاده کردم به همین دلیل هم بود بعد از چند ماه سیمو یک روز روشن کردم دیدم سرعتش مثل ایرانسل 5-6 کیلوبایته دیگه خاموش کردم تا اونجایی که یادمه همون روز هم غیر فعالش کردم که تمدید نکنه بعد از چند روز روشن کردم دیدم داره برای خودش فعال میکنه باز هم غیر فعال کردم بعد از یکی دو ماه دیدم به به 78.000 تومان هزینم شده اونم گوشیی که دو یا سه دفعه روشن شد در عرض دو ماه - دیگه قبض رو پرداخت نکردم تا چند روز قبل که اینو شنیدم که امتیازشو سلب میکنه
دوستان کاری میشه کرد برای این هزینه های الکی که خودشون برامون درست میکنند؟ اخه هر کس دیگه ای هم جای من بود 78 هزار تومان الکی پرداخت نمیکرد
با سپاس :n40:
با گرون شدن بسته ایرانسل فعلا از همراه اول استفاده می کتم
امیدوارم که همراه اول گرون نکنه
عزیز دقت کنی در سایتش زده که:نقل قول:
الان تو مرحله آزمایشی هستیم،وقتی مرحله تجاری راه بیوفته بسته ها و قیمتاش تغییر میکنه...
خیلیها از دیروز اومدن به سمت همراه اول و این موج داره شدت میگیره
من اگه همراه اول قیمتها رو گرون هم بکنه دیگه سمت ایرانسل نمیرم