بله من تست کردم کار نمیکنهنقل قول:
Printable View
بله من تست کردم کار نمیکنهنقل قول:
اکثز بازی ها و کرک های این سایت تقلبی هستند .نقل قول:
چندین بار دیدم بازی رو چند ماه قبل از انتشار رسمی انتشار دادند همیشه هم تقلبی بوده
دوستان یک سایت برای سی دی کی معرفی کنین البته معتبر این ادیت لند چرا کد پستی اینارو میخواد سایت امنی هست اینا عادیه
سلام و درود
دوستان کسی آموزش تبدیل زبان روسی این بازی رو به انگلیسی داره ، شیندم بعضی از دوستان موفق شدن تبدیل کنن ، اگه کسی اطلاعی تو این زمینه داره ما را هم بی نصیب نکنین ، دیگه از بس این کلمات خرچنگ قورباغه رو دیدم حالم بهم می خوره ، خدا نیامرزه اون کسی که نگفت این زبانش روسیه و به ما انداخت. با تشکر از دوستان دانشمند در این زمینه.
شما چرا میگی EA اومده پول داده به کرکرها تا...؟!! اصن این این حرف بچگانهست!نقل قول:
مثل اینه که شما بیای به دزدای خونهها پول بدی تا از خونت دزدی نکنن!
حرف شما کاملا اشتباهه!
عزیزم این اتفاق خیلی وقته که داره میفته....برای مثالنقل قول:
این مقاله رو هم بخون...هکرهای پلی4 اول برنامه دارن از سونی باج بگیرن بعد اگه نشد دانگل بفروشن بعد اگه نشد انتشار ه ک کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن گروه 3dm که چینی هست هم اعلام کرده روی ه ک فیفا کار نمی کنه چون یک شرکت چینی داره با ea کار می کنه تا بتونه نماینده ea توی بازار چین باشه و این گروه هم با مذاکراتی که با این شرکت چینی به نمایندگی از ea داشته اعلام کرده که به توافق رسیدن !! چجوری یک تیم هکر با یک شرکت به توافق می رسن ؟ با پول گرفتن تیم هکر دیگه :(....در مورد این مطلب توی نت سرچ کن البته انگلیسی
دوستان من سی دی کی اشتراکی گرفتم . طرف بهم میگه فلان ساعت انلاین باش . یعنی چی انلاین باشم؟ دقیقا چی کار باید بکنم تو اون زمان ؟ اطلاعات رو برام میل میکنه یعنی ؟ راهنمایی کنید لطفا
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
سلام دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم که کمکم کنین
من سی دی کی اشتراکی خریدم....میخوام ببینم بازی رو تو کجا باید بریزم؟داخل اوریجن؟
اخه وقتی میزنم از اوریجن دانلود بشه همون 8 گیگ رو دانلود میکنه در حالی که باید 500 مگ دان کنه
کسانی که مشکل دارن اینو دانلود کنید همه چی رو توضیح میده
اگه از سایت ادیت لند خرید کنید یک فایل راهنما هم برای ایمیل شما ارسال میشه
با درودچند روزیه که مشکل لگ پیدا کردم! از اول همچین مشکلی نداشتم اما چند روزه که وقتی توپ میاد تو محوطه جریمه و تجمع بازیکنا زیاد میشه لگ پیدا می کنه! چکار میشه کرد؟ 3 تا پچ رسمی فیفا هم نصبه! همچنین تو تمام بازی ها دقایق اضافی چه برای نیمه اول و چه برای نیمه دوم فقط و فقط 5 دقیقه می گیره!!! چرا واقعا؟
اینجا یه آموزش هس واسه مشکلت:نقل قول:
سلام سیستم من اینه
vga:gtx 580
ram :8gig
cpu:i7
تو ستینگ بازی frame rate رو کدوم حالت باید بزارم بهتره؟
lock to 60fps
no limit on fps
گزینه اخر rendeng options تیکشو باید بزارم یا نه؟
فکر کنم امسال باید بیخیال کرک fifa 15 بشیم .
البته ما ایرانیها هم بد عادت شدیم ، خود EA اومده Fifa World رو رایگان داده بیرون واسه اونایی که نمی تونن برن بازی رو بخرن بشینن رایگان آنلاین بازی کنند ، بعد ما هنوز فیفا رو کرک می کنیم
لذتی که توی بازی های مولتی پلیر هست در سینگ پلیر نیست...نقل قول:
نقل قول:
15 مگه کرک داره ؟
نه کرک نداره ولی میتونی ازین سی دی کی های اشتراکی بخری که خیلی ارزون میوفته برات!نقل قول:
نقل قول:
نحوه استفاده و هزینش چطورریه ؟
توو پست های قبلی گفته شده ولی بازم یه مختصر بهت میگم دستت بیاد!نقل قول:
ببین تو میری اول یه سی دی کی اشتراکی از یه سایت معتبر میگیری فکر کنم 10 12هزار تومن بیشتر نشه! بعد که گرفتی اون مدیر سایت بت کامل توضیح میده باس چیکار کنی. هیچ ایرادی تووش نی. الان من یکی ازون سی دی کی هارو دارم فقط تنها ایرادش اینکه چون اشتراکی هستش یعنی چندین نفر دیگه هم همین سی دی کیی که شما داریو دارن در نتیجه نمیتونی آنلاین بازی کنی و فقط آفلاین باس بازی کنی. یعنی کریر مودو کیک آفو تورنومنتو ازین چیزا ! از قسمت های آنلاینش نمیتونی استفاده کنی همین وگرنه هیچ ایرادی من به شخصه تا الان ندیدم!
سلام دوستان کرک فیفا 15 رسما از طرف 3DM بیرون اومد.
سلام دوستان کرک فیفا 15 رسما از طرف 3DM بیرون اومد.
احتمالش زیاده که وارد بازی نشه یا مشکلاتی داشته باشه دقیقا مثل کرک فیفا14 اما تو خود سایت 3dm نوشتن که ما تنها برای 30 درصد از سی پیو ها این رو دادیم بیرون و فعلا کرک اولیه است بزودی کرک های کامل تری رو میدن بیرون.
آقا فیفا رسما کرک شد. اسکیدروهم لینگ گزاشت
http://ncrypt.in/folder-l1PFCD4s
عذر می خوام به خاطر لحنم ، ولی اسکیدرو تا کی می خواد آماده خوری کنه ؟نقل قول:
کو لینک دانلود؟نقل قول:
واقعا کرک شده!؟ :n19:
عزیزم بیخیال مهم کرکه که اومدنقل قول:
بفرما: فقط وقتی رفتی توو صفحه از بین آپلود سرورها یکیو انتخاب کننقل قول:
نقل قول:
بله اینم لینکش:
شیلتره کهنقل قول:
داداه آپلود کنین تو سرور بدون شیلتر
اینو از فروم همسایه برداشتم
تست کنید
برای راحتی دوستان کرک و آپدیت رو جدا کردم:
پ.ن:
چون به صورت جداگانه فشرده اش کردم حجمش کمتر شد!
دوستان کسی تست کرده ؟ در صورتی که فیفا رو قبلا دانلود کرده باشیم کرک جواب میده ؟
دوست عزیز هنوز هیچی نشده لینک پاک شد !نقل قول:
روش استفاده هم توضیح داده شده...
دوستان توجه کنید لطفا
این کرکی که منتشر شده به گفته ی گروه 3DM کرکه اولیه هستش و روو بعضی از CPUها قابل اجراس. هنوز گفته نشده چه سی پی یو هایی. به گفته ی این گروه کرکه اصلی تا چند روز دیگه داده میشه و هدفشونم از این کرکی که دادن این بوده که بگن فیفارو بالاخره کرک کردن.
جای نقطه چین بنویسید پی سی دانلود
به نقا از همین سایت
نقل قول:
توجه مهم: این کرک فقط بر روی Windows 7 x64 قابل اجرا بوده ضمن این که ممکن است این بازی بر روی سیستم شما به هر دلیلی کار نکند، پس بهتر است برای کرک 100% و مطمئنتر صبر کنید!
دانلود آپدیت + کرک
.LATEST: UPDATE 1-4 + CRACK ONLY – WORKS ONLY ON x64 OS
سلام
یه سوال ایا تو این بازی میشه سرمربیه یک تیم ملی شد یافقط تیم هایه باشگاهیه؟؟؟کدوم بازیه رایانه فوتبال میشه سرمربیه یک تیم ملی یا مدیریت تیملی داشته باشی؟؟
درود ...نقل قول:
شما باید بازی fifa manager را تهیه کنید.
برای اجرای بازی با کرک نیازی به برنامه ی Origin هست؟
بله نیاز هست
کسی موفق شده بازی رو با کرک 3dm v1 اجرا کنه؟
اگر موفق شده ، لطفا مرحل رو توضیح بده.
ممنون