سلام
آقایان و خانم ها
موبایل یکی از دوستانم که k510i است وقتی روشنش میکنیم هیچ چیزی نمی آید و فقط صفحه سفیدی می آید
اگر می خواهد فرمت کنیم لطفا بگویید باید چکار کنیم
سلام
آقایان و خانم ها
موبایل یکی از دوستانم که k510i است وقتی روشنش میکنیم هیچ چیزی نمی آید و فقط صفحه سفیدی می آید
اگر می خواهد فرمت کنیم لطفا بگویید باید چکار کنیم
یه بار باطری گوشی رو بردار دوباره بزار اگه درست نشد باید بره فلش شه
گوشي من w700هست بعضي موقع ها عكس ها رو باز نميكنه و وقتي themeرو عوض ميكنم درست ميشه ولي يك بار حتي با اين كار هم درست نشد و يك بار خاموش و روشن كردم درست شد. بايد چكار كنم. اگه فلش كنم درست ميشه؟
یعنی باید چکار کنیمنقل قول:
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم فقط مموري استيك رو نشون ميده و حافظه گوشي رو نشون نميده آيا w710 همين جوري يا اينكه گوشي من مشكل داره و اگر گوشيم مشكل داره چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟
سلام
من می خوام یه z530i بگیرم ولي ميگن خودبه خود خاموش ميکنه ولی یکي از دوستام داره ميگه هيچ مشکلي نداره حالا من چکار کنم بگيرم يا نه
کسي اگه یه فروشگاه معتبر سراغ داره معرفی کنید که قیمتش خوب باشه
منم پیشنهاد می کنم ار خیرش بگذر خریدنش ریسک داره....حالا همشون که اینجوری نیستن که شما دوستت رو مثال می زنی...یه تعدادی این مشکل رو دارن اما واقعا به ریسکش نمی ارزه امروز می خری فردا خاموش می شه دیگه روشن نمی شه...150 تومن پررررررررر:13:نقل قول:
سلام
آیا میشه روی گوشی W810i نرم افزارهایی مثل فتوشاپ یا دیکشنری و بازی های سه بعدی نصب کرد؟
ممنون
پس حدود این قیمت چی بگيرم که بلوتوث و رم خور داشته باشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من دوتاتم ازهمین سایت گرفتم برای k750 بعداز نصب کردن برروی گوشیم کارنکرد
سلام و تشکر
من PC SUITE سوني اريکسون رو نصب کردم و وقتي گوشي را وصل مي کنم علامت قرمزه از روي اون شکل موبايله محو ميشه يعني اينکه گوشي وصله ولي وقتي ميخوام قطعش کنم نمي دونم چطوري قطعش کنم تنها کاري که ميتونم بکنم اينه که مموري رو ميثل فلش مموري هاي معموئلي قطع کنم
ممنون
مهرداد
کرک و سريال :happy: :21:
ببين عزيز.اينها طبيعيه.براي همه كم و بيش پيش مياد.مواقعي كه خيلي از گوشي كار كشيده بشه يا عكس زيادي ريخته بشه اينطوري ممكنه بشه.شما فقط يك خاموش و روشن كني درست ميشه.ولي نكته اي كه خيلي مهمه اينه كه بعضي گوشيها مثل ادم ميمونن كه بايد تربيتشون كنيم.شما بايد به مرور از گوشيت زياد كار بكشي تا رام بشه وگرنه تنبل بار مياد.اين روندي كه ميگم رو طي كن تا ديگه اينطوري نشه.مثلا يكروز 1 ساعت اهنگ گوش بده.يكروز ديگه 3 ساعت و روز بعدش همينطور بزار بخونه تا باطريش اخطار بده.حتما نبايد صداش بلند باشه فقط همين كه فعال باشه كافيه.توي تنظيمات قسمت واكمن loop رو on بزار كه فايلها تموم شد دوباره برگرده از اول بخونه.البته بعضيهاشون احتياج به اينكارها دارن نه همشون.گوشي شما جز همون بعضيهاست ظاهرا.احتياجي به فلش كردن نيست.اگر هم اينكار هم نكرديد بمرور باهاش كار مي كنيد وضعش بهتر ميشه.نقل قول:
گوشی k750 تا چه اندازه ای مموری بهش می خوره؟
من یه 2 گیگ خریدم وقتی توی مموری اهنگ میریزم بعد از یه مدت پاک میشه و وقتی فیلم می گیرم فیلم ها آهسته آهسته میشه
من تا يک گيگ ديدم ولي به نظر من بهتره 512 بندازي راحت و خوب 2گيگ:18:نقل قول:
گوشی k750 تا چه اندازه ای مموری بهش می خوره؟
من یه 2 گیگ خریدم وقتی توی مموری اهنگ میریزم بعد از یه مدت پاک میشه و وقتی فیلم می گیرم فیلم ها آهسته آهسته میشه
سلام
من گوش یم ک 750 هست می خواستم ببینم چجوری میشه زوم دوربین عکاسی ش رو در حالت عکسبرداری بیشتر از 2.5 کرد؟
فک نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه :20:نقل قول:
باسلام
من یه z530i خریدم ولی روش کار باهاش درست بلد نیستم
لطفا بگویید چگونه می شود یک بازی یا برنامه را نصب کرد ؟
و
چگونه می توان بازی یا برنامه ای را حذف کرد؟
دوستان عزيز يعني شما چطوري گوشي ها تو نو از کامپيوتر جدا مي کنيد ؟نقل قول:
همينطوري فيش رو مي کشيد؟:18: خب مسلمه که نه:41:
حداكثرش همون 2 گيگ هست ولي يك گيگ خيلي خوب جواب ميده.نقل قول:
گوشی یه وسیله plug and play هستش و در آوردن و وصل کردنش هیچ آسیبی به اون نمی زنهنقل قول:
من هم ک 750 دارم
ک 750 حداکثر 1 گیگ ساپورت می کنه .نقل قول:
K610i تا چه مقدار مموری ساپورت می کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتي گوشيمو به pc وصل مي كنم فقط مموري استيك رو نشون ميده و حافظه گوشي رو نشون نميده آيا w710 همين جوري يا اينكه گوشي من مشكل داره و اگر گوشيم مشكل داره چي كار بايد بكنم؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدين
با سلام خدمت اساتید محترم این بخش !
:2: :2: دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان.:18: :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این تاپیک استفاده کن تا نحوه ی استفاده ی صحیح از باطری تون رو بهتر متوجه شی
واقعا دلیل این خاموشی رو نمی دونم...زد 530 شنیده بودم این اتفاق واش بیفته اما 750....
اشالله دوستانی که متخصصا جواب شما رو بدن...اشااله حداکثر با یک فلش مشکلت حل می شه اونم 7-8 تومنی اب می خوره
من k310 دارم : می خواستم ببینم می تونم روی phone book یا پوشه هام قفل یا رمز بذارم ؟
چطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟
خیر این امکان وجود ندارد :41:نقل قول:
این گوشی Answer Machine ندارد :20:نقل قول:
چطوری می تونم از پیغام گیر استفاده کنم ؟
با سلام خدمت اساتید و کاربران با تجربه این سایت
اگر امکان دارد آموزش کامل فلش کردن گوشی k750i را در این بخش قرار دهید . راستی بنده به عنوان یک کاربر تازه کار و بی تجربه در این زمینه (فلش کردن گوشی) می خواستم بپرسم آیا ارزش این دارد که بنده خود م گوشی ام را فلش کنم یا نه آنرا به عهده یک تعمیر کار با تجربه بسپارم تا گوشی را برایم فلش کند .
آیا نصب بازی ها وبرنامه های متعدد برا ی مشکل ایجاد نمی کند؟
تاپیک آموزش فلش هست اما من میگم خودت فلش نکن . 8 تومن میدی خیالت راحته .نقل قول:
اگه در حین فلش کردن اشتباهی بکنی یا اصلا برق بره گوشیت غیر قابل استفاده میشه.
باید به مای کامپیوتر بری و روی یکی از دو درایوی که مربوط به گوشی هست راست کلیک کنی و eject رونقل قول:
بزنی. بعد گوشیت پیغام میده که میتونی گوشی رو جدا کنی . حالا کابل رو بکش و جداش کن.
نه فقط سرعت رو کم میکنه .اونم خیلی کم.
دیروز برادر کوچکم میخواست داخل گوشیم چند تا آهنگ بریزه ولی سه دفعه پشت سر هم کابل usb رو همین جوری ازکامپیوتر کشیده وسرعت گوشیم پایین اومده، حلا من چه کار کنم؟ ( گوشیم z530 و چنج شده هست)
ریست کن درست میشه.
دستت درد نکنه ، خیالم راحت شدنقل قول:
برای ریست کردن چه جوری از فایل های روی گوشی backup بگیرم؟
پست شماره ی 3 رو بخونید به جوابتون می رسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون بابت جواب:11: ولي قانع کننده نبود :2:نقل قول:
دوستان عزيز مي تونن کمک کنند و به من بگويند که وقتي کارشون با گوشيشون تموم ميشه فقط کابل اونو مي کشند يا نه؟
گوشي من w700 هست
ممنون:10:
آقا درسته plug and play هست به این معنی که بزن و استفاده کن و مراحل نصب درایور و کارای نرم افزاری و سخت افزاری نداره. ولی این دلیل نمیشه که هر موقع خواستی بکشی بیرون.نقل قول:
شما برو تو مای کامپیوتر و روی درایوی که به عنوان گوشی اونجا اضافه شده راست کلیک کن و eject رو بزن.
یا
کنار ساعت یه علامت اضافه میشه روی اون کلیل کن و روی اون گزینه که مربوط به گوشی میشه کلیک کن.
به هر حال وقتی کار به درستی انجام شد روی صفحه ال سی دی گوشی مینویسه که : حالا شما میتونید در حالت ایمن و بدون خطر کابل رو جدا کنید.
اونوقته که میتونی بکشی.
همه اینها مال وقتیه که به به صورت file transfer گوشیتو وصل کرده باشی.
سلامنقل قول:
دوست عزيز به غير از اينکه اينکارو مي کنم بازم يه گوشي پايين کشيده که مربوط به برنامه pc suite sony erricson هست و اون اعصابم رو خورد کرده که حالت کانکت رو نشون ميده
حالا يه سوال ديگه:
گوشي رو در حالت خاموش وصل کنيم يا در حالت روشن؟
اگه بخواهيم از حالت تلفن استفاده کنيم مخصوصا با برنامه my phone explorer که من باهاش اس ام اس و مديريت دفتر تلفن مي کنم وقتي که توي اين برنامه که فارسي هم هست گزينه قطع ارتباط رو مي زنيم به راحتي گوشي رو قطع مي کنه ولي باز هم وقتي کابل رو از گوشي مي کشيم صداي اينکه فلش مموري رو بدون ejject بکشيم همون صدا رو ميده :2: و گفتم شايد براي گوشي ضرر داشته باشه
ممنون مهرداد:11:
بابا ما یه عمره هی میزنیم میکشیم میزنیم میکشیم میزنیم میکشیم هیچیی نمیشه
فقط در حال انتقال فایل نباشه و تو حالت file transfer نباشه دیگه هر وقت خواستی بکشش!