شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.نقل قول:
Printable View
شما وقتی که درایور رو نصب کردی.یه بار یه فایل با بلوتوث بفرستی یا بگیری خودش رابطش رو برای ویندوز تعریف میکنه.نقل قول:
مشکل اینجاست که وقتی درایور رو نصب می کنم، به بلوتوث اصلا دسترسی ندارم!نه تو نوتیفیکشن میاد و نه تو جای دیگه.نقل قول:
وقتی هم درایور نیست، این آیکون ها میاد ولی موقع send و recive ارور میده.پ
این نوار زرد تو تب health برنامه hd tune برای چیه؟
و اینکه عدد data واسه ردیف اول زیاد نیست یه مقدار؟تو hd tune بقیه دوستان من همچین چیزی ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار مال منم اینطوری شد البته واسه وایرلس.که وایرلس درایورش نصب بود اما کنار صفحه نمی اومد . منم اول درایور رو پاک کردم بعد هرچی مربوط به وایرلس میشود داخل device manager رو هم روش کلیک کردم unistall کردم ریستارت کردم و درایور رو نصب کردم حل شد.در ضمن این درایور جدید دیگه send و recive نداره یا اگه بشه اضافه کرد نه کسی رو دیدم بلد باشه نه کسی انجام داده بود.نقل قول:
شما تو منوی start تایپ کن bluetooth بعدش bluetooth file transfer میاد روش کلیک کن میتونی سند یا رسیو داشته باشی.نقل قول:
من یک سفیدشو خریدم
یه سوال داشتم
برای شما هم وقتی لپتاب رو روشن می کنید چراغ باطری و پاور با هم روشن می شه (بدون شارژر)
بعد وقتی که خاموشه از کجا می فهمید که باطری شارژ کامل شده؟
بله با هم روشن میشهنقل قول:
شما بذار رو conservation خودش حتی تو خاموشی رو 55-60 درصد نگه میداره
این لینکی که شما لطف کردین لینکشو گذاشتین، بعد از extract کردن 6 تا فایل میده که به ترتیب از حجم کم نصب کردمنقل قول:
دومین فایل که که 1.2 مگ حجمشه که ارور میده not applicable to your computer میده
فایل سوم که حجمش 10.5 مگه، میره واسه نصب آخرش پیغام میده که Update for Windows (KB2919442) نصب نشده
فایل آخر که حجم اصلی رو داره و 707 مگ هست هم باز ارور not applicable to your computer رو میده!
و فکر می کنم همچنان مشکل سر جاشه چون وقتی اسلیپ میکنم، میخوام از اسلیپ دربیارمش، تلاش می کنه و بعد از 2 دقیقه صفحه سیاه خودش رو ریست میکنه از اول بوت میاد بالا
دوست عزیز اول اینکه نیاز به آپدیت دستی نیست . در صورت اتصال به اینترنت خود آپدیت ها دانلود می شوند .نقل قول:
ثانیا چه دوستانی که دستی آپدیت کردند ، چه اتوماتیک بازم مشکلشون حل نشده و هنوزم وجود داره !!!!!
همه شرکت ها پیشرفت می کنند ، مایکروسافت پسرفت !!!!! الان یه سیستم عامل لینوکس با بوت عادی ، سریعتر از ویندوز 8.1 با سیستم بوت جدیدش ( hybrid boot ) بالا میاد .
محتوای مخفی: !
ویندوز 8.1 تو استارتش جای سرچ نداره، اگه منظورتون سرچ خود ویندوز هست که با win+s بالا میاد، تو اون وقتی bluetooth تایپ کنم همچین چیزی که فرمودین نمیاد!نقل قول:
مشکل اینجاست که وقتی درایور نصب شده رو پاک می کنم و ریستارت، بعدش میتونم سند و ریسیو کنم از بلوتوث.میرم رو فایل و گزینه سند بلتوث به صورت جدا تو منوی راست کلیک رو فایل هست و میشه سند کرد
ولی بعد از ریستارت کردن، خودش میاد و درایور رو نصب می کنه به صورت خودکار و کلا گزینه های بلوتوث حذف میشن!نه تو نوتیفیکشن، نه تو pc and device. تو راست کلیک رو فایل هم تو منوی کشویی send to گزینه بلوتوث هست ولی وقتی میزنم ارور میده که no local bluetooth device was detected!
در حالی که بعد از پاک کردن درایور تو خود منوی راست کلیک، برای ارسال با بلوتوث گزینه مجزا هست و نیازی به رفتن تو منوی کشویی send to نیست
خلاصه خیلی باحاله این بلوتوثش!رسما موندم دقیقا چه مدلیه!
منم به سختی نصبشون کردم مخصوصا اون فایل حجیمه فکر کنم برا من نیم ساعت طول کشید یکی دوبار ارور داد اما بلاخره نصب شدنقل قول:
بهترین کار اینه یه ویندوز 8.1 نسخه جدید تهیه کنی که آپدیتا همراش هست
در نهایت اگه پیدا نکردی همون ویندوز 8 فعلا نصب کن تا یه 8.1 آپدیت شده گیر بیاری
راستی اگه رو لپ تاپت ویژوال باکس (مجازی ساز) داری با حدف اون هم مشکل رفع میشه برای من و یکی از دوستان مشکل با ویژوال باکس بود، اگه نیاز مبرم به ویژوال باکس داری اونوقت کارای بالا رو انجام بده
واقعیتش اصلا کار به جایی نمیکشه که بخوام صبر کنم.خیلی واضح چندین نوبت ارور داد و منم بعد از چند بار سعی و تلاش رفتم رو فایل بعدی!نقل قول:
ویژوال باکس هم ندارم!
یه چیز باحال دیگه هم اینه که بعضی مواقع یهو تاچ پدش قطع و قفل میشه و کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!تکون نمیخوره و مجبور میشم با نگه داشتن پاور خاموش کنم و دوباره روشن!
با اینکه درایور موس پد هم کاملا نصبه و آیکونش هم تو notification area اومده و قابلیت های تاچ پد مثل اسکرول با دو انگشت رو انجام میده!اینم دیگه جدیده بود همین الان مجددا اتفاق افتاد!این راه حلی نداره؟
ویندوز 8.1 بدتر از این میشد ساخت این مایکروسافت داده بیرون؟
با سلام . Run رو باز کنین ( میانبرش Win + R روی کیبورد)نقل قول:
سپس تایپ کنین :
صفحه انتقال فایل با بلوتوث بالا میاد . ببینین می تونین فایل انتقال بدین ؟کد:fsquirt
اگر تونستین ، مراحل زیر رو طی کنین تا ارسال بلوتوث به منوی کلیک راست اضافه شود :
سپس در ناحیه ای خالی کلیک راست کنین و گزینه ی new >>>> shortcut رو بزنین .
توی قسمت type the location of item تایپ کنین : fsquirt
سپس next , مرحله بعد یه اسم بهش بدین ( مثلا بنویسین bluetooth )
در آخر finish رو بزنین .
حال شما قابلیت ارسال فایل با بلوتوث از طریق کلیک راست رو دارین . برای ارسال فایل ، روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده ، گزینه ی send to رو انتخاب کنید .
خیلی ممنون از راهنماییتون،ولی مشکل اینجاست که بحث سر همون نتونستن هست!نقل قول:
وقتی fsquirt رو تو ران بالا میارم، صفحه send و recive میاد. بعد از زدن send باید انتخاب کرد که کدوم دستگاه. بعد انتخاب فایل. با انتخاب فایل و گزینه next این ارور میاد:
بذارین یه بار کامل تصویری توضیح بدم ماجرا رو.
من درایور رو نصب می کنم.درایور سایت لنوو رو. اگه نکنم هم خود سیستم بعد از دوبار ریستارت کردن نصب می کنه. دیوایس منیجیر در وهله اول به این شکله:
ولی به 5 ثانیه نمیکشه رفرش میشه و تبدیل میشه به این شکل:
باز هم دوباره رفرش و شکل قبلی. این سوئیچ بین این دو حالت هی تکرار میشه.
در این حالت و یعنی درایور نصب شده، وقتی راست کلیک کنم رو یه فایل این حالت وجود داره:
که با زدن گزینه bluetooth ارور میده و میگه no local bluetooth device was detected
در این حالت نه تو notification area و نه تو pc and devices گزینه ای به نام bluetooth وجود خارجی نداره!
حالا درایور رو unistall می کنم، و ریستارت می کنم سیستم رو
دیوایس منیجر به این حالت در میاد:
و وقتی رو یه فایل راست کلیک کنم، اون گزینه send by bluetooth to اضافه میشه بهش:
که منوی کشوی اون، توش دیوایس هایی که pair شدن به این دستگاه رو نشون میده. امروز با این روش راحت فایل رو تونستم بفرستم.
از قضا تو notification area هم آیکون بلوتوث تو این حالت میاد که با راست کلیک روش این منو باز میشه
مشکل اینجاست که با ریستارت کردن، این حالت از بین میره و خود سیستم درایور رو نصب می کنه و برمیگرده به شرایط اولیه که اول پست عرض کردم.
حالا نظر دوستان چیه؟
پ.ن:نکته اینجاست که تو pc and devices هم گزینه بلوتوث اضافه میشه و دستگاه هایی که pair شدن بهش. ولی الان، یعنی همین الان تو این گزینه بلوتوث off هست و نمیشه اون رو آن کرد. در حالی که امروز صبح میشد آن و آف کرد و دستگاه های pair شده رو دید. الان صرفا آف هست بدون دسترسی برای آن کردنش و خاکستری و غیر فعاله!واسه همین حتی از گزینه راست کلیک send by bluetooth to هم نمیشه فایل رو فرستاد.
چجوری میشه در این حالت روشن کرد بلوتوث رو؟
همچین مشکلاتی برا من نداشت، فقط خاموش نمیشد و وقتی اسلیپ میرفت روشن نمیشد و در هر دوحالت بعد چند ثانیه(یا دقیقه) صفحه مرگ (آبی) رو نشون میدادنقل قول:
شما ویندوز 8 یا 7 نصب کن اگه بازم همچین مشکلاتی داشتی باید به سخت افزار شک کرد ، من با نصب آپدیت ها الان هیچ مشکلی دیگه ندارم
من مشکل خاموش شدن ندارم، خاموش میشه راحت. ولی اسلیپ رو چرا، میره اسلیپ، موقع دوباره روشن کردن صفحه سیاه میمونه و این هی تلاش میکنه ولی بعد از 1 دقیقه ریستارت می کنه و از اول با آرم lenovo بالا میاد و ویندوز و ... یعنی عملا اسلیپ بره برنمیگرده و باید ریستارت کنه.نقل قول:
ویندوز 7 که نصب کردم اصلا هنگ بود سیستم و ارور میداد همینجوریش، واسه همین چون شنیده بودم مشکل داره رو ویندوز 7 رفتم سراغ ویندوز 8.1. اونم مشکلاتش واقعا دست کم نداره.
بلوتوثش که عجیبه!این گیر کردن تاچ هم جالبه، این قضیه اسلیپ و صفحه آبی هم که دیگه بوده همش.
آپدیتی هم که شما لطف کردین دادین، از 6تا فایل عملا 3تاش نصب نمیشه. اونم بعد از چندین نوبت تلاش.
امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه که واقعا چونه زدن با گارانتی سر این موضوع حوصله میخواد تا قانع شن مشکل نرم افزاری نیست!
خوش به حالت مال من اولش رو 60-70 بعد میاد پایین میشه 30-20:n28:نقل قول:
شما Intel rapid storage رو نصب کردید؟
مدل هاردتون چیه؟
واسه من اینه WDC WD10JPCX-24UE4T0
من یه همچین مشکلی داشتم مثل شما، قسمت کش روی هارد رو احیانا غیر فعال نکردید؟ یا اینکه تو تنظیمات File Page رو غیرفعال یا دستکاری نکردید؟نقل قول:
اگه جوابتون خیر هست، پیشنهاد میشه یه ویندوز 8.1 درست حسابی دانلود کنید، مثلا از سافتگذر یا سافت98 بعد نصبش کنید، درایور هارو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کنید. بدون شک مشکلتون حل میشه
من همچین کاری نکردم، مگر اینکه اینجوری بوده از اول یا خودش شده!نقل قول:
اینایی که فرمودین دقیقا کجا هست و حالت نرمالش چطوریه که چک کنم آیا هست یا نه؟
کم کم دارم به فکر تغییر ویندوز می افتم.
سلام
من پند روزیه که وقتی باتری روی حدود 38 درصد میاد، یه دفعی میره روی 6% و اخطار میده که باتری سیستم داره تموم میشه.
مشکل از چیه؟ باتری به این زودی خراب شده ؟ ( 4 ماهه خریدم)
چه کار کنم؟
سلام چطور میتونم با تاچ پد اسکرول کنم دو انگشتی هم کار نمیکنه
با ویندوز 7 مگه مشکل داره؟ یعنی درایور ها مگه برای ویندوز 7 منتشر نشده؟
شما باطری لپ تاپت رو یک بار کالیبره کن احتمالا درست بشهنقل قول:
فکر میکنم باید کالیبرش کنینقل قول:
در انرژی منیجر یه قسمت برای این کار هست (Gauge Reset)
نه خراب نشده، فقط ویندوز نمیتونه تشخیص بده دقیقا چقدر از باتری باقی مونده
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره باتری z510 نوشته
مشکل نداره من خودم 7 زده بودم ولی وقتی سیستم بر 8 بنا شده بهتره با 8 کار کنید با سون هم کار میکنه فقط کلید f7کار نمیکنه و فقط باید 8 یا 8.1 بزنی.نقل قول:
من چطوری اسکرول رو فعال کنم؟؟؟؟
اول درایور تاچ پد رو نصب کن بعد تیک اسکرول رو بزن و اوکینقل قول:
دوستان شدنی ال سی دی این لپ تاپ رو با رزلوشن بالاترش جابه جا کرد؟.با توجه به اینکه در کانفیگهاش با رزلوشن بالاتر هم هست
سلام مجدد
خب تقریبا راه حل مشکلات رو پیدا کردم و رفع ولی یه مشکل با وجود پیدا کردن راه حل نتونستم مشکل رو حل کنم
گفته بودم وقتی لپ تاپ رو اسلیپ می کنم، موقع روشن کردن مجددش صفحه سیاه 1 دقیقه میمونه و بعدش خود سیستم ریستارت می کنه خودش رو و از اول بوت بالا میاد
علتش تو درایور کارت گرافیک geforce هست.
تو دیوایس منیجر اگه تو display adapter که دو گزینه intel و geforce هست, هر دو هم مشکلی ندارن، گزینه geforce رو disable کنم، هیچ مشکلی اسلیپ نیست و به راحتی این فرآیند انجام میشه. ولی وقتی enable هست همون مشکل رو داره.
درایور رو پاک کردم و درایوری که یکی از دوستان تو چند صفحه قبل از لینک
برای 64 بیت گذاشته بود رو نصب کردم بازم فرقی نداشت.
گرافیک رو از سایت لنوو نصب کردم بازم مشکل داشت
گذاشتم خودش بعد از آپدیت کنه و دانلود کرد و نصب کرد رو خودش بازم این مشکل رو داشت.
به نظر شما راه حلش چیه و مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
درایور گرافیک اینتل رو هم دوباره نصب کن
این کارو کردم و اتفاقات مهیبی افتاد!نقل قول:
دیگه به هیچ عنوانی درایور اینتل نصب نمیشد و ارور میداد که نصب نمیشه!درایور جی فورس رو پاک کردم بازم اینتل نصب نشد، دوباره جی فورس رو نصب کردم بازم نشد. درایور چیپ ست رو نصب کردم بازم نشد.
خلاصه آخرش خود ویندوز آپدیت کرد خودش و دانلود کرد درایور intel adapter رو و درست شد. ولی بازم مشکل داره تو اسلیپ همچنان
از کجا بفهمم گرافیک درست عمل می کنه و میتونه سوئیچ کنه بین اینتل و جی فورس؟
بنظرم شما جدیدترین نسخه ویندوز 8.1 که آپدیت شده رو نصب کن اگه بازم مشکل داشت احتمالا باید ببریش گارانتینقل قول:
همیشه قبل ازنصب درایور جیفورس گرافیک اینتل رو نصب کن، درایور گرافیک هم از سایت Nvidia بگیر (با فیل-تر شک-ن باید سایتش رو باز کنی و دانلود کنی ظاهرا اونام مارو تحریم کردن) دقت کن که درایور برای نوت بوک رو بگیری چون با درایور پی سی فرق میکنه ، بعد از نصب هر درایور هم اگه درخواست ری استارت داشت، بزار ری استارت شه
بچه ها بچه ها...
شما از کول پد موقع بازی کردن استفاده میکنید؟
من وقع Ghosts بازی کردن کلا استفاده نکردم،به نظرتون اشتباه کردم؟به سیستم فشار آوردم؟
یا اینکه همیشه از کول پد اسفاده کنم؟
اگرم خواستم استفاده کنم،چه ک.ل پدهایی خوب نیستن؟
این عکس از چه ورژنیه؟ من درایور رو از سایت لنوو گرفتم ، با عکسی که شما گذاشتین فرق داره ، کلیک راست(2 انگلشتی) هم کار نمیکنه!:n27:نقل قول:
قطعاتش پلاستیکی(از جنس شیشه نوشابه ای!!:n02:) که نیست که صدمه ببینه! فقط شاید موقع کار با کیبرد یا تاچ پد دستت اذیت شه!نقل قول:
بدون فن اشتباه هستش بازی کردن چون لپ تاپ خیلی داغ میکنه و از عمرش زودتر کم میشه و در کل فن لازمه برای بازی.نقل قول:
خودم یه فن داشتم مضخرف بود و 3 روز پیش یدونه جدید خریدم فوق العادست ، آلمینیوم هستش.
Deep cool n9
بله اونو نصب کردم ولی تائثیری رو سرعتش نداره فقط فک کنم باعث افزایش عمر هارد بشه .نقل قول:
مدل هارد رو از کجا در آوردید ؟ من نمیدونم چیه ولی مال من کش SSD داره بخاطره اونه.
فک کنم سه مدل تاچ پد داشته باشه که هر کدوم درایور مخصوص خودشو داره!نقل قول:
سلام
نمی دونم چرا ساعت سیستم همش به هم می خوره؟ مثلا تنظیمش می کنم ولی بعد فرداش می بینم اشتباه نشون میده.
یه مشکل دیگه هم اینه که مقدار حجم مصرفی وایرلس رو درست نشون نمیده... مثلا امروز نوشته 1.2 GB ولی فردا میشه 800 MB ! دلیلش چیه؟
راستی ویندوز 8 دارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
مشکل بهم خوردن تنظیمات ساعت میتونه از باتری cmos باشهنقل قول:
البته یه دلیل دیگه هم این میتونه باشه که کشور خودتون رو اشتباه انتخاب کرده باشید و تیک اتوماتیک آپدیت شدن ساعت هم زده باشید، مثلا بعد اتصال به اینترنت ساعت آمریکارو ممکنه بهتون نشون بده
همین z510 سه مدل تاچ پد داره؟:eh:نقل قول: