ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستیدنقل قول:
در حالت عادی بدون نشون دادن hiden ها
ابتدا فولدری با نام mobile
سپس picture vedio audio
هستند
من با ریختن عکس مشکلی ندارم
اما با فایل های تصویری وصوتی با پسوند مناسب مشکل دارم
ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستیدنقل قول:
سپس picture vedio audio
هستند
سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
سلام عزیز... من و بقیه دوستان هم خوشحالیم.... و ورودت رو هم تبریک میگیم....نقل قول:
سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
البته فقط این رو باید بگم که این تاپیک واسه متالیکا است و اون یکی واسه سمیه است.. ماشالله 2 تا تاپیک خوب هستن....
موفق باشین....
راستش من دیگه این جوریش رو ندیده بودم.....نقل قول:
ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
سپس picture vedio audio
هستند
اما تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که .. شما با ید او ببینید .. مشکل اصلی از کجاست؟؟؟
یعنی کامپیتور یا گوشی....
برای این کار با یک گوشی دیگه امتحان کنید.....ببینید اون موقع ... چی جواب میده....
آشنایی تصویری با برنامه flex tools به همراه لینک...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا یه monster pack خوب که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه معرفی کنید. خودم شنیدم vodafon خوبه ولی جایی ندیدم. راهنمای نصبشم بذارید.
عزیز آموزش فلش رو بار ها و بار تو این تاپیک گذاشتیم.. اگه بگردی.. واسه خودت بهتره.. اطلاعات کامل تری گیرت میاد...
اما لینک منستر پک رو میخواستی.........اینم انواعش......
پیشنهاد میکنم.. زیاد بگردی توش.. چیزای جالبی گیرت میاد........
ممنون GsM خان
خواهش عزیزنقل قول:
ممنون GsM خان
یه منستر پک برای کسانی که پک فارسی می خواستن....
سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
سلام عزیز.....نقل قول:
سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
این کار شدنی نیست متاسفانه.....
موفق باشین....
سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.
سلام عزیز..:) ورودت رو تبریک میگم....نقل قول:
سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.
برای این کار باید... اون شماره رو تو گوشیتون کپی کنید....(از روی سیم کات نمیشه)
سپس وقتی روی شماره میرید.. ادیت رو بزنید و با استفاده از آخرین گزینه ها.. عکس و یا همچنین...آهنگ مورد نظر رو تغییر بدین و یا به دلخواه بزارین....
موفق باشین....
speed dial من کار نمیکنه.مثلا کسی رو برای گزینه 3 انتخاب میکنم ولی وقتی 3 را نگه میدارم اتفاقی نمی افته چرا؟؟
ا سلام
من عضو جدید تالار گفتگو هستم و یه مشکلی دارم که هیچکی نتونسته واسم حلش کنه من یه گوشی موتورولا C380 دارم که سی دی نصب درایور مربوط به Usb اون رو گم کردم و به هر دری زدم که بتونم این گوشیو به کامپیوترم بشناسونم نتونستم هر کس بتونه منو راهنمایی کنه یه دنیا ممنونش میشم... در ضمن سرچ هم فایده ای نداشت
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
سلام دوست عزیز.... ورود شما رو نیز تبریک میگم....نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
شما وقتی دکمه قرمز رو میگیرید..چه اتفاقی می افته....؟؟!؟!؟!
سلام
من میخواستم بدونم languge pack رو به تنهایی با rsd lite میشه نصب کرد یا فقط باید مونستر پک کاملو نصب کنیم
سلام من وقتس گوشیم silent هست باز هم وقتی یکی بهم زنگ میزنه vibra میشه از seem میتونم کاری کنم؟آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
میشه به شرط اینکه قبلش با یه فایل reflash گوشیتو فلش کرده باشی نه با یه مانسترپک...نقل قول:
از طریق سیم فقط این امکان به شما داده میشه.. که دکمه تو صفحه کاید را که در دو حالت استفاده میشهنقل قول:
سلام من وقتس گوشیم silent هست باز هم وقتی یکی بهم زنگ میزنه vibra میشه از seem میتونم کاری کنم؟آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
(loud_silent) رو تغییر بدین.....پس بهتره برای تنظیمات به گوشی خودتون مراجعه کنید....
موفق باشین....
سلام عزیز.. ورودت رو تبریک میگم.....راستش همون جور که میدونی اینجا در مورد این گوشی تا حالا صحبت نشده...اما من برای شما میپرسم و جستجو میکنم... ان شا الله درست میشه.....نقل قول:
ا سلام
من عضو جدید تالار گفتگو هستم و یه مشکلی دارم که هیچکی نتونسته واسم حلش کنه من یه گوشی موتورولا C380 دارم که سی دی نصب درایور مربوط به Usb اون رو گم کردم و به هر دری زدم که بتونم این گوشیو به کامپیوترم بشناسونم نتونستم هر کس بتونه منو راهنمایی کنه یه دنیا ممنونش میشم... در ضمن سرچ هم فایده ای نداشت
موفق باشین....
منظورت از ریفلش کردن چیه من تا حالا از وقتی گوشیمو خریدم هیچ سیخی نکردم ایا میتونم بازم نصب کنمنقل قول:
gsm جون شما هم اگه میتونی جواب بده
امیر جان.... راهنمایی اصلی رو متالیکا کرده.....نقل قول:
منظورت از ریفلش کردن چیه من تا حالا از وقتی گوشیمو خریدم هیچ سیخی نکردم ایا میتونم بازم نصب کنم
gsm جون شما هم اگه میتونی جواب بده
اگه هم دنبال فایل های ری فلش هستی....بهتره از این سایت دیدن کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه سیخی بکنی ( reflash ) بعدش سیخهای دیگه رو بکنی ( لانگویج پک ) ... ولی توصیه میشه با همون مانسترپک گوشیتو فلش کنی ریسک کمتری داره ... هر نوعشم بخوای هست.نقل قول:
ببخشید اون لینک مونستر پک تو صفحه قبلی که عربیه هیچی نفهمیدم اگه میشه یک لینکه درست واسه مونستر پکی که اس ام اس های فارسیو نشون بده بزارید ممنون میشم
speed dial من کار نمیکنه.مثلا کسی رو برای گزینه 3 انتخاب میکنم ولی وقتی 3 را نگه میدارم اتفاقی نمی افته چرا؟؟
عزیز من تا حالا استفاده نکردم....اما فکر کنم.. کلید های برای ویس میل باشه......نقل قول:
-
و برای شماره گیری سریع باید از qouick dial استفاده کنید.
برنامه نمتونه گوشی رو تشخیص بده و وقتی برنامه رو باز میکنی این پیغامو میده:نقل قول:
Access violation at address 0049E3E5 in module "Flashbackup.exe" Read of address 00133000
حالا باید چیکا کرد؟
اگه برنامه فلش بک آپ رو مجدد می خوای... تو صفحه قبل ورژن جدید رو گذاشتم.. استفاده کن....نقل قول:
برنامه نمتونه گوشی رو تشخیص بده و وقتی برنامه رو باز میکنی این پیغامو میده:
Access violation at address 0049E3E5 in module "Flashbackup.exe" Read of address 00133000
حالا باید چیکا کرد؟
Salam..bazam bebakhsid ke fingilish minevisam:)
1-man tahala faghat ye bar gushimo flash kardam ama alan yekam ghat zadeh.!mikham ye monsterpack rush nasb konam...in packy ke mikham nasb konam faghta shomareyeh boot loadersh bayad ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe ya inke mahdudiati dar zamineyeh nasb nadaram?:cool:
2-chetori mishe ye lang0033 ro be gushi ezaeh kard????ye tozihe kamel pls!!!!
3-GSM va metallica shoma linkhaee ke mizarin va3 insiteh arabie ke ham bayad ozv beshi ham inke kheili sakhteh arabi khundan!!!!!!site russi bezarin baz ye chizi!!!!!!vali khaheshan age linkeh mostaghim bezarin mamnunn misham...
yekam ziad shod!!!!bebakhshid...montazereh javabatun hastam..
TANX:happy:
سلام بچه ها.
با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
با تشکر...
سلام دوست عزیز....نقل قول:
ببین ... شما.. باید بر اساس s/w گوشی خودتون فلش فایل رو انتخاب کنید.من بار ها گفتم اگه لینک مستقیم می خواین که جدید ترن و بهترین منستر پک ها رو داشته باشه...باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید...راستش سلو جان.. من یه بار به شکل کوچولو در مورد فلش توضیح دادم....اما تو چند صفحه قبل متالیکا عزیز.. یه لینک آموزش بسیار خوب رو گذاشتن.. که اگه از اون ستفاده بشه.. هیچ مشکلی پیش نمی آید و هیچ سوال هم پیش نمی آید....اون سایت عربی هم برای این بود که فکر کنم یک از تنها جاهایی بود که اون مدل منستر پک رو داره....
موفق باشین....
Salam..man az rueh tozihateh shoma tu in tapik hushimo Flasj kardam va hich moshkeli ham nadashtam!chon kamel va daghigh bud tozihat va az in babat mamnunam1!!!نقل قول:
ama soaleh man rajebeh monster packe!!!!yani hich mahdudiati vaseh rikhtaneh monster pack ru gushi nis?????yani lazem nis Sw va flex va bootloader va ....ke alan ru gushim hast ba monsterpack yeki bashe???akhe unjooriam ke mosterpack gir nemiad!!!!!!
TANX
سلام دوست عزیز....نقل قول:
سلام بچه ها.
با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
با تشکر...
خوب خیلی خوبه که تونستی فلش کنی و جواب بگیری....
ببین اون تعمیرات اشتباه کرده.. چون اصلا موتو ویروسی نمیشه......
بهتره.. با یک منستر پک دیگه امتحان کنی.. ببینی جواب میده....چون با فلش کردن معمولا همه چیز حل میشه و به جای اول خودش برمیگرده.....
راستی شما که دیدی از اول اینجوریه چرا اون رو انتخاب کردین.....یعنی چرا یکی دیگه از این مدل نگرفتین که سالم باشه....
جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connectedنقل قول:
تمام ورژن های برنامه skin manager
توضیح اینکه در ورژن (0.41.05A) این برنامه با مدل های
C975, C980, E398, E770v, E1000, L6, L7, V3, V3r, V3i, V3x, V180, V360, V525, V550, V600, V620, V635, V975, V980, V1050, U6 PEBL.ساز گار است و کارایی دارد
دوست محترم........... شما حداقل 1 بار تمام صفحات این تاپیک رو خونیدین...نقل قول:
جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connected
با این حال هنوز متوجه نشدین که این ارور مربوط به برنامه نیست... بلکه مربوط به نشناختن گوشی شما توسط کامپیوتر
من و بقیه دوستان بیش از 100 بار توضیح دادیم که چگونه گوشی خودتون رو بشناسونید... حتی با آموزش پله به پله...به اون آموزش ها مراجعه کنید.....
این برنامه ها همه سالم هستند و من و بقیه دوستان از جای معتبر برای شما میزاریم
موفق باشین دوست عزیز
یک برنامه دیگه......
ان هم موارد استفاده است.. که فکر نکنم نیاز به ترجمه داشته باشه...
1. Install Java applications with JAD or JAR only
2. Manage the permissions of the applications
3. Removes java applications
4. Renames java applications
5. Save midlets both in trans flash and phone
6. Manages java settings in seem 0032_0001
7. Adapts games from other phones for Motorola
8. Move applications from phone to flash memory and vice versa
9. Ability to attach application to one of the base phone keys