نقل قول:
به به سلام.................والا من همين قصد رو دارم که بجهها رو جمع کنم باز......دلمون ميتنگه براي طرقه:40:
معمولا بين 1.5 تا 2 ساعت که فکر نکنم از 1.5 بيشتر بشه:10:نقل قول:
Printable View
نقل قول:
به به سلام.................والا من همين قصد رو دارم که بجهها رو جمع کنم باز......دلمون ميتنگه براي طرقه:40:
معمولا بين 1.5 تا 2 ساعت که فکر نکنم از 1.5 بيشتر بشه:10:نقل قول:
من پايم نويدجان.به هر حال يك بزرگتر بايد بالا سرتون باشه .توي اون پارك بااون ... هاش . ولي فكر كنم 3 نفر بيشتر نيستيم درسته ؟
مویم میام
مو امشب درم میام مشهد
ه تونستم بچه ها ره خبر موکنم
خودم که قطعا میام هم نوید ره بیبینم هم بر و بچه های جدید ره
به محمود و محید خبر مودم امیر ره هم که ازش شماره ندرم
سلام بابا بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چند بار بهت شماره بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به محمود و محید خبر مودم امیر ره هم که ازش شماره ندرم
میبینم بچه ها جمع شدن .
حالا قرار تو پارک چیکار کنیم ؟
ورزش شبانگاهی :دی
خب پس طرقه تو بچهها رو همانهنگ کن ماشالا بزرگ جمعي رو حرفت حساب ميکنن........
راستي بچهها من عمم از تهران و عموم از ماهشهر ميريزم بايد يه نقشه حسابي بريزم 2در کنم
خيله خوب بابا
اي همه صر و سدا راه انداختن بره چي
ماهم اگه نمردم هستم
جاي شل تنبون خاليه بيه يك گردوخاك حسابي بكنه
اين حاجي رو باش فكر كرده مثلا من الان 18 سال دارم و بابا بزرگ هم تازه رفته تو 17نقل قول:
سلام به همگی
من نم میام
دلم یک ذره شوده
یادش بخیر مهدی - امیر -محمود - میلاد - امین - نوید - احسان - بهنام- اون مهدی دیگه - امین (پیشی) و بغیه دوستانی که الان اسمشون یادم نیست
فلان از اسمیل خبری نیست (قابل توجه برو بچی که با پوست دادن من آشنا هستن)
بابا بزرگ که فکر کنم شده باشه 30 سال ... گرچند که قيافش بيشتر نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو برو شمارتو بده
آخه این همه شماره میدی نمیگی در موردت فکرایی می کنم
بعد کار دست خودت میدی ها
سلام دوستان .
من امروز اينترنتم قات زده بود نشد بيام صبح .الآنم كافي نتم:13:
من امروز حتما ميام قرار .:27:
البته فكر كمك جوجتون هم باشم . از همه 100% كوچيكترم .:20:
بگم كه يهو جا نخورين .:46:
ميبينمتون .
فعلا باي .
شرمنده باید اعلام کنم به دلیل یه مسئله خصوصی نمی تونم بیام
با وجود اینکه گفتم میام و به محمود و مجید هم خبر دادم ولی متاسفانه نمی تونم بیام
شرمنده همگی
بای
از بابا بزرگ ممنون که لحظه آخر تغيير عقيده ميدهد ... ( يادت باشه اومدم نبودي ...)
آقاي bkm شما هم خيلي گفتي ميام ولي لحظه آخر ....
رفيق نويد c0rd3r هم که ....
براي اطلاع ؛ حاضران اين دوره 4-5 نفر بودن که نسبت به قرارهاي قبلي افت زيادي داشت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گفتم که خیلی شرمنده ولی خب خداییش نمیشد
حاضرم جبران کنم
دفعه بعدي بايد شام بدي،قبوله؟نقل قول:
راه چاره ديگه اي هم داري؟نقل قول:
اخه خجالت نميكشي من امتحان داشتم اومدم جنابعالي گرفته خونه لالا كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
يا امشب....يا ....
نقل قول:
من همونطور كه گفتم خيلي دوست داشتم بيام.ولي چيزي بنام ساعت قرار نديدم. تازه با وجودي كه من از ساعت 6 صبح تا 2 ظهر توي پارك بودم.
بازم شرمنده ميگم فكر كردم كنسل شده اگه خواستيد يك قرار پر ملات بزاريد وبچه هارو در جريان بزاريد منم هستم.
اولا اسمم بهنام هست . شاید اینجوری راحت تر باشین :46:نقل قول:
دوما من از یک ربع به 6 تا 6:20 اونجا بودم . نمیگم کسی نیومد اما من نمیدونستم چیکار کنم :19:
اگر هم کسی بود من دیدمشون اما ... مطمئن نبودم به همین دلیل هم رفتم .:13:
آخه من که قراره جدید بیام شما رو که نمیشناسم بیاید یه نشونی چیزی میدادین به ما:19:
به یه چند نفری هم خیلی مشکوک شدم اما دیگه بیخیال شدم .
اگه این قضیه نشونه بر طرف بشه من هستم خدمتتون .
بای .
پس اگه دوستان حالشو دارن وموافقند يك قرار ديگه بزاريد بعد يك پلاك كارت دستتون بگيريد روش بنويسيد p30
شوخي
من کاملا جدی گفتم :19:نقل قول:
این پست رو میدم تا تاپیک نره پایین .
منم كار داش بهنامو ميكنم. تاپيك اومد بالا
سلام خدمت دو دوستمون.............شما ماشالا خرگوش ميشديد با اين هوشتون........چرا يک آدرسي\شمارهاي از من نگرفتيد؟؟؟؟من فکر کردم از بقيه بچهها گرفتيد........bkm پست رو کامل بخون که ساعت داره اگه نيديد چشم پست کور شه که نديدت بگو تا نقل قول کنم :دي
سلام
شام که عمرا
محمود رو هم باید ببینم تا بهش حضوری جواب بدم
در مورد اینکه دوستان جدید میگن ما رو نمی شناسن دوستانی مثل نوید یا بقیه لینک صفحاتی که عکسهای بچه ها هست رو بذارین کار خودتون و خیال دوستان رو راحت کنین
شرمنده كه ساعتو نديديم .خوب از پيريه
نه بابا تو مملکت اینقدر خرگوش ریخته دیگه بسه . :13: تو همین مشهد خودمونم هست :27:نقل قول:
اینم حرفیه :27:
من نمیدونستم شما شماره هم میدین خوب وگرنه زودتر اقدام میردم .:46:
من خصوصی شمارمو بره قرار بعدی برات میفرستم .:27:
بای .
من دارم صفحه های اول تاپیک رو میخونم .
قرار اول فقط دو نفر رفتن .
آقا نوید و .... هم قرار ااول نرفتن .
حالا از ما گله نکنید ما هم قرار اولمون بود مبخواستیم بیایم .
بای .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب فکريه ...نقل قول:
----------------------
پيشي تو بگو چرا قرار قبلي نيمدي ؟ پاشم بيام طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اول بگو اون که روی اونجا نشسته کیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها فهمیدم تو الان گیجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که به تو گفته بیدم که امتحاناست که امروز تموم شدددددددددددددددددددددددد دددد .
من نیودمدم چون کسی به من خبر نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها همه بدونید من میخواستم بیام اما امیر به من خبر نداد با اونکه میدونه من مشکل دارم به نت هر چند روز یکبار دسترسی دارم :41: :41:
مهدی بابا بازرگ جون بیا امیر رو بخور :41:
یک قرار دیگه بذارین تا منم بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی امیر داره ........ بهم گفته نگم :19:
اما شیرینیشو من گرفتم از من گفتن و نگفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خنککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک به تمام معنا .
حیف که من برای قیافه تو اسمایل ندارم چون خونه نیستم .
اما برای اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبكس مشهد دوباره قرار ميزاريد ؟ چون من به آخر خط عمرم رسيدم ( به علت كهولت سن ) شايد ديگه نبينمتون
قرار ميزاريم ؛ اما ايندفعه براي بوحود نيامدن مشکلات خاص ؛
اگه شماه تلفن ميديد بدين به > نويد منصور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر هم عکس ميدين بدين به > خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
راستي دوستان تازه وارد لطف کنند خودشون رو حداقل در حد ؛ اسم ، سن و ... معرفي کنند
ممنون
قرار بزارین منتظرم .نقل قول:
من هم شمارمو برای آقا نوید خصوصی فرستادم .
خصوصیتو چک کن :46:
اینم یاهوم :
badboy_verna
بای .
من شمارمو دادم .
نقل قول:
من بهنامم .:46:
سنم که .... اهم . شما بگیرین 15 . :27: (14.5 البته :20: )
دیگه نمیدونم چی بگم. آیدیمم که دادم .
badboy_verna .
بای .
چرا اگه من پست ندم تاپیک میره صفحه دوم ؟
من رفتم امروز . تا فردا .
بای .
خب سلام دوستان گرامي........
درجوااب پيشي:من خودم برات يک مسيج فرستادم پس نگو نميدونم :دي
در جواب bkm:پيغامتو دريافت کردم.در اسرع وقا يک مسيج ميدم
در جواب c0rd3r: پيغامتو و شمارتو گرفتم تو ساهو هم ادت کرم\به تو هم در ارع وقت ي ميسيج حاوي اطلاعات ميدم.
راسي پچهها من شماره 0915ام،گوشيش فعلا خرابه و منم کارمو با ايرانسلم انجام ميدم،فعلا پول ندارم شارج کنم به شماها مسيج بدم کم ميشه و خطم يک طرفه ميشه :دي