ما که وارد کننده نیستیم که زمان بدیم!نقل قول:
ما هم میخوایم بخریم و منتظریم قیمت معقول بشه!
اواسط مهر شاید
ما که وارد کننده نیستیم که زمان بدیم!نقل قول:
ما هم میخوایم بخریم و منتظریم قیمت معقول بشه!
اواسط مهر شاید
کسی میتونه این فیلم رو دانلود کنه بعدش آپلود کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل سرعت و ترافیک و این جور چیزا رو دارید بهم یاد بدید تا دانلود کنم ، بعدش خودم آپلودش میکنم
البته توجه کنید که مدلacer هفده اینچ هست و با توجه به این طبیعیه که سنگین تر باشه ... در ضمن من جایی ندیدم قیمت زده باشند، دوستان کجا قیمت 4400 رو دیدند؟؟
قاعدتا بهتر بودن هر کدوم از این لپ تاپ ها بستگی به نیاز شما داره ... n550 مانیتور بهتری داره ولی acer v3 گرافیک قوی تری داره ... ا نظر من n550 ظاهر زیباتری داره اما acer v3 سی پی یو قوی تری داره ... در ضمن من فکر نمی کنم acer با اون قیمتی که دوستان گفتن ارائه بشه اون هم توسط آل گرانفروش!!
این هم یه نقد کامل از مدل ایسر برای کسانی که علاقه مندند از این مدل بیشتر بدونند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم عرضه مدلای جدید باعث بشه واردکننده های n550 هم دست از استخاره بردارن و این مدل رو زودتر وارد بازار کنند.
n750 توی بازار نیومده؟ احتمال داره در اینده وارد بشه؟ این مدلش بهتر نیست؟
البته این جا یه کانفیگ فضایی از v3 رو نقد کرده که هم 32 گیگ رم ( 4 تا 8گیگ) داره و هم یه ssd 256 در کنار یک ترابایت هارد!! (که یعنی امکان استفاده همزمان از دو هارد همزمان وجود داره)نقل قول:
که خوب قیمتشم گرون شده
البته در کل از پرفورمنس لپتاپ تعریف کرده و در این مورد کاملا برتر از y510 و n550 هست اما صفحه نمایشش (به عنوان یه لپ تاپ شبه گیم! میزنه تو ذوق)
وزنش هم برای مدل 17 اینچ معمولیه ، مثلا n750 از این 150 گرم سنگین تره
اما دیجی کالا هم زده 4400، اونم با 16 گیگ رم و ویندوز و با گارانتی سازگار!:n04:
البته هارد 1 تراشو برداشتن و جاش 750 گذاشتن، ssd داخل لپتاپ هم خبری نیست و همچنین بلوری:n08:
با این اوصاف قیمت 4400 چندان غیر طبیعی هم نیست چون قیمت مدل 8 گیگ و بدون ssd حدود 1100 دلاره و حالا 16 گیگ فوقش تا 1200-1250 بره که که حتی با دلار 3300 هم میشه حدود 4100
(البته اینکه فقط به 300 تومن سود و جبران هزینه های گارانتی و حمل و نقل راضی شدن جای تعجب داره :n09:)
درسته که کانفیگ تست شده فضاییه !:n02: اما یکی از محاسن این لپ تاپ قابلیت ارتقا خیلی بالای اونه یعنی 4 اسلات رم 8 گیگ داره و هارد اون هم قابلیت تطبیق با انواع خواسته ها رو داره مزیتی که شاید الان مهم نباشه ولی در آینده می تونه خیلی کارساز باشه ..نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
نظرتون درمورد n750 چی؟ پردازندش هسول؟
در کل بهتر از n550?
نقل قول:
عزیزم n750 همون n550 هست با صفحه 17 اینچی و باطری 6 سلولی . اینم به احتمال زیاد این نمیاد.
خب میتونم اون ور آب بخرمش؟
خب شما که 17 می خواید چرا همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمی خرید؟ کانفیگش که چیزی از 750 کم نداره؟ تازه رمش هم بالاتره و کارت گرافیگش هم قویتر!نقل قول:
17 اینچه!و گرافیک فوق العاده(شاید این سایز باعث سنگینی شده)نقل قول:
قیمت خوبی هم داره 1100 دلار
-----
دلار هم داره کم کم میاد پایین!
دیجیکالا با کانفیگ متفاوت همین الان آورده 4400:نقل قول:
دوستان میشه این لپتاپ Aspire-V3-772G رو کامل تر بررسی کنید و نظراتون رو بگید؟ باتریش ولی فکر کنم عادیه! کلا Acer از لحاظ کیفیت ساخت چطوره؟
امروز رفتم n46jv سفارش دادم به قیمت 3200 فردا قراره بیاره....دوستانی که خریدن ، بک لایت کیبورد داره؟؟؟کیبورد مدل های jv انگلیسیه آره؟؟متاسفانه چون خودش موجودی نداشت و از تهران باید سفارش میداد ، در جریان نبود که بکلایت داره یا نه.
مسلما بايد داشته باشه. توي ليست امروز فافا كه اينجور بنظر ميرسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم کردهنقل قول:
توی فافا لیستشون که زرد نیست که!
الان اینجا کجا نوشته که بکلایت کیبورد داره ؟؟؟نقل قول:
قیمت را خوب گفته؟؟
دلار هم یک پلقی ارزون شده نسبت به دیروز....من دیروز که از همین مغازه قیمت گرفتم ، گفت 3200 ، امروز که رفتم واسه خرید هم گفت 3200.
کیبوردش انگلیسیه و بک لایت هم دارهنقل قول:
این مدل چون جدید هست ، فقط اونو به رنگ زرد درآورده...فایل pdf قیمت را دانلود کن ، فقط این مدلو زرد کرده.نقل قول:
ممنون از اینکه پاسخ دادید :n16: فکر کنم توی این مدل ، علامت ویندوز 7 به علامت ویندوز 8 تغییر کرده روی کیبورد.درسته؟؟چون در n46vz علامت ویندوز روی کیبورد ، برای 7 هست...نقل قول:
راستی برای رفع مشکل انگلیسی بودن کیبور ، باید برچسب بزنم رو کیبوردش؟؟
دلار به شدت داره سقوط میکنه قیمت این لپ تاپ نهایتا 3200 در میاد حالا با سودش دیگه باید 3700 ماکزیمم بفروشن پس لطفا زود دست و پاتون شل نشه صبر کنین میگن 4 شنبه میاد
خواهش .نقل قول:
بله لوگوی وین 8 داره .
نه به نظرم این کار رو نکنید . با نرم افزار کیبورد فارسی تایپ کنید . اگه فک می کنید سرعت تایپتون با کیبورد بیشتره خب طبیعتا نیازی به برچسب فارسی ندارید :n06:
دوست عزیز فکر میکنم که دارین اشتباه میکنید چون من قیمت دلار رو تغییر انچنانی توش نمیبینم.ولی در کل امیدوارم که یه روزی همه چیز ارزون شه و همچنین به چارت زیر یه نگاهی بندازید.با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لیست قیمت pdf قدیمی هست الان تموم کردهنقل قول:
کاملا تایید میشه...نسبت به دیروز ، دلار فقط 4تا تک تومنی ارزون شده :n02: اما منم شنیدم که داره کم کم میاد پایین...به هرحال همه از خداشونه که بیاد پایین و اوضاع کمی بهتر شه.اما تجربه ثابت کرده تو ایران یک چیزی که زیاد گرون شد دیگه به حالت اول اصلا بر نمیگردهنقل قول:
آره با کیبورد مجازی سرعت خیلی میاد پایین من الان با کیبورد سرعت تایپم خوبه و تقریبا جای حروف فارسی را حفظم اما تا حالا زیاد تست نکردم که بدون فارسی سرعت تایپم درچه حده...به هرحال میشه علت اینکه میگید برچسب نزنم چیه؟؟نقل قول:
باتشکر
منم از همین تعجب کردم چون از 3جا تو تهران تلفنی قیمت گرفتم همگی قیمت 3200 دادند برای ان46 جی وینقل قول:
دوست عزیز هیچ اتفاقی نمیوفته و خیالتون راحت چون من خودم برچسب زدم پس تجربه رو بهتون گفتم ولی در صورتی بر چسب بزنید که فقط یه زبان روی کیبرد باشه چون اون موقع اگر دو تا باشه دیگه جا نیست مثلا الان روی کیبرد من هم زبان انگلیسی هست و هم عربی.نقل قول:
امیر جان علت بالا رفتن عرض و این گرونی ها رو که همه میدونیم به خاطر تحریم هاست و اگر هم چیزی بخواد ارزون شه و قیمت ارز پایین بیاد تنها راه حلش برگشت تحریم ها هست پس اطمینان داشته باشید که هیچ وقت ارز پایین نمیاد تا اینکه تحریم ها برداشته بشه فعلا اگر هم میبینید یه مقدار بالا پایین میشه این دیگه سیاست بازاره فقط باید صبر کرد تا دوره جدید مذاکرات هسته ای ببینیم به کجا میرسه که البته زمانش هنوز به طور قطع معلوم نشده ولی طبق خبرهای بعضی سایت ها و منابع معتبر تاریخ مذاکرات رو 27 December اعلام کردند که دقیقا میشه 3 ماه و 10 روزه دیگه و دوباره باید ببینیم چی میشه و تازه اگر هم این درست شه یه مدت طولانی هم زمان میبره تا جنس ها ارزونتر بشه چون بالاخره جنس هایی که از قبل با نرخ بالا خریداری شده باید فروش بره تا بعد درست شه.از دوستان هم معذرت میخوام که زیاد شد.فقط برای اگاهی بود.نقل قول:
میشه دوستان رفرنسشون را اعلام کنن 4 تا تک تومنی از کجا آوردین؟؟؟؟؟!! محض اطلاع دوستان دلار دیروز3170 به 3120 رسید تازه این به اذعان بازار واقعی پایینتر هم بود در ضمن تمام تحلیلها نشون از روند مثبت مذاکرات داره در آینده تا 10 روز دیگه قطعا دلار رو به نزوله:n05:
عزيز هميشه فافا مدل هاي جديد يا همون new ها رو زرد نشون ميده. اين سايت فافانقل قول:
خودتون ليست قيمت رو از سمت چپ بگيريد متوجه ميشيد. صفحه 4 ليست امروز رو ببينيد.:n06:
فكر كنم اونجا كه نوشته LED backlight همون چيزي باشه كه شما ميخوايد.نقل قول:
سلام
من دیگه از خرید n550 منصرف شدم چون دیگه نه تو بازار هست نه نمایندگی ها میارن
چیزی تا 4200 بین برندهای دیگه به خوبی n550 هست ، میخوام سی پی یو نسل چهار باشه ، گرافیک خوب باشه ، صفحشم 15 اینچ باشه.
بی خود شایعه نندازین که گرون بفروشین:n10:دلار شدیدا داره پایین میاد
درسته الان تو بازار نیست ولی بالاخره میارن.نقل قول:
در حال حاضر y510هست .مدلهای جدید تا آخر مهر وارد میشه.در هرصورت چه n550بخواین چه نخواین باید برای لپ تاپ های جدید صبر کنید.
همین مدل های جدیدی ک می فرمایید تا آخر مهر میان رو بگید لطفا!نقل قول:
دوست عزیز قیمتش تو تهران 3080نقل قول:
یکم داره گرون میده بهت
شک نکن که وارد میشه..نقل قول:
من از نمایندگی هاش و خود سازگار پرسیدم.ایسوس مدل هاشو تو 15 هر ماه میلادی پخش میکنه.تا به ایران برسه یه مدت طول میکشه اما میرسه...!!!:n27:
والا همونجا که این پست را زدم که فقط 4تا تک تومنی ارزون شده ، از یک سایت به صورت تصادفی این مطلب را خوندم و سایتش یادم نیست...شما منبعتون را ذکر کنید.نقل قول:
بعدشم من گفتم نه فروشندم نه تاجر...یک خریدار معمولی مثل شما هستم و آرزوی منم اینه که همه چی برگرده به قبل و وضع و زندگی مردم خوب شه.با تشکر
نه دادا اون برای صفحه نمایشگره...معمولا بک لایت کیبورد را توی توضیحات جانبی مینویسن...اما دوتا از دوستان تو همین انجمن گفتن که داره.حالا امروز عصر قراره لپ تاپ برسه.بعد از تست نتیجه را میگم ولی بالای 95% داره بک لایتنقل قول:
دوست عزیز ایشون هم یک خریدار بودند نه فروشنده :n02:نقل قول:
والا من دیروز از سه تا نمایندگی سازگار قیمت گرفتم + شماره فروشگاه داتیس را برداشتم و زنگ زدم ، همگی یک قیمت دادند و اون هم 3200 بود...بعلاوه آل دیجیتال 3210 و دیجی کالا هم 3249 زده بودند.نقل قول:
این قیمت ، با چه گارانتی هست؟؟چون شرکت گارانتی تو قیمت تاثیر داره بعلاوه اینکه قیمت دقیقا برای چه روزی هست...من دیروز سفارش دادم و قراره عصر بیاره اگه شماره تلفن این مغازه را دارید برام پ.خ کنید ، در صورتی که گرون داده باشه ، موقع تحویل میگم.چون هنوز فقط یک مقدار بیعانه دادم بهش
دوستانی که میگن دلار داره شدیدا افت پیدا میکنه : دیجی کالا تا دیروز قیمت لپ تاپ N46jv را زده بود 3249 اما امروز زده 3299...یعنی 50تومان گرون تر شده...حالا مابقی لپ تاپ ها را نمیدونم دیگه...
تو لیستش نیست و زنگ هم بزنی میگه نداریمنقل قول: