کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟
Printable View
کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟
من قبلا ايرانسل داشتم رفتم توي سايتش ثبت نام كردم بعدش يك sms برات ميفرسته كه خودش ميگه بايد چه كار كنينقل قول:
اقا من گوشيم به كل قاطي كرده هرچي sms ميفرستم ميگه پيام ارسال نشد هرچي زنگ ميزنم وسط كار قطع ميشه كمك كنيد
راستي paarsehsoft عزيز من به قسمتي كه گفته بودي دستي توجه نكردم شرمنده
بعضی وقتا این جوری می شه البته این چند روز مخابرات قاطی کرده اگه ایرانسل داری با اون امتحان کن ببین چی می شه:5:
یعنی تو این تاپیک هیچکی از چطور دستی تنظیم کردن ام ام اس خبر نداره؟؟؟؟!!!!!!!!
عجب!!!!!!!:41:
من 2-3روز قبل به یه موبایل ایرانسل sms زدم ولی پیغام ارسال نشد رو میداد. باور کنید بیشتر از 100 بار کلید ارسال رو زدم دستم رو روش نگه داشته بودم و ول کن نبودم ولی همشون پیغام not send میداد.نقل قول:
ولی وقتی طرف رو دیدم متوجه شدم که همشون رسیده بوده دستش. باور کنید تا روز بعدش هی براش از طرف من sms میومد. خدا این دوره به دادم برسه...
راستی ایرانسل هم گزارش درست و حسابی واسه پیغام نمیده
خدماته اولیش که خوب بود ولی خیلی اشغال کرده تازه گیا
نه ǿنقل قول:
با سلام من گوشي k750i دارم و به مشكل زير برخوردم كه جوابش را هم ميدونم در فقط ميمونه يه چيز من طريقه فلش كردن را بلد نيستم و نميدانم چه برنامه هايي لازم است اگر امكان داره لينك دانلود برنامه هاي مورد نياز و آموزش مختصر بديد
خيلي ممنون منتظر جوابتون ميمونم
8- من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید:
پاسخ :
همه تمها به همه گوشيها نميخوره و چون برنامه هاي جاوا از يك source بالا برخوردارند به همين دليل گاهي با ريختن برنامه اشتباه گوشي هنگ ميكنه .
اگر هر کاری انجام داده باشید و بازم گوشیتون مورد داشته ، حتما باید
گوشیتونفلش بشه. تا درست بشه.
دستتوندرد نكنه ولي من كه حالا ايرانسل ندارم خط معمولي دارم اصلا ايرانسل تو محله ما كار نمي كنهنقل قول:
نقل قول:
لطفا جواب بديد خيلي مهم هست
اگه راهي داره كه تم را بردارم بگيد چون ميدونم تم به گوشيم نخورده و باعث شده گوشي سفيد بشه تصويرش
كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه بدون اينكه بينم آهنگ بزارم ولي اصلا تصوير ندارم و سفيد است نميشه تمپ را با كامپيوتر حذف كرد از داخل گوشي تمپش ما w810 بود
این کا750 تا چقدر رم قبول میکنه ؟
من شنیدم تا 512 بیشتر نمیشه ! درسته ؟
ا گیگ رو که مطمئنم
تا 1 گيگ هست ولي از يكي شنيدم سرعتش كم ميشه
با سلام من یک 750 گرفتم ولی نه رو خودش نه رو جعبش نزده ساخت کجاست چه جوری میتونم بفهمم ساخت کجاست
اگه هيچ كجاش ننوشته باشه كه ساخت كجاست بدل هست زود عوضش كن و الا يه ماه نشده يا صفحه كليدش از كار ميفته ويا جوي استيك ويا....نقل قول:
با تشکر مجدد مشگل حل شدو دريافت بلوتوس امکان پذير شد.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اقا نويد، يه مشگل ديگه هم وجود داره هر از گاهی علامت شرکت مخابرات مهو شده وپيام Emergence call only نمایش داده میشود . وبعد از مدتی که به گوشی ور میرم درست میشه اگر شما یا دوستان دیگری در این باره اطلاعی دارند ،ممنون میشم راهنمایی کنند.
یعنی چی بدلهنقل قول:
نمیدونم چرا من بدبخت شانس ندارم تازه 2روز نشده خریدمش یعنی تا یه ماهم باسه ما کار نمیکنه
این یک عکس 2 مگ که با 750 گرفتم البته حجمشو کم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه به من کد مستر گیشی سونی اریکسون رو بده؟
4 تا صفر:40:نقل قول:
این بیشتر رو سیم کارت ایران سل میاد وقتی گوشی انتن نمیده مینویسه تماسهاس ضروری فقط emergency calls onlyنقل قول:
یعنی گوشی شبکه خودشو پیدا نکرده ولی شبکه ی دیگه پیدا کرده که فقط میتونی 110 رو بگری یعنی irtci به ایرانسل اجازه میده تا فقط 110 یا 112 رو بگیری البته اگه هیچی پیدا نکنه از سیستم ems استفاده میکنه اونم که همه میدونن یه سیستم رادیوی هستش که هرجا امواج رادیویی باشه میتونی به 110 زنگ بزنی
اونم خودش یه دستگاهها ی خاصی هستن که از اون قدیمیا تا الان همشون دارن اگه اون دستگاه ems رو گوشی تعبیه نشه استاندارد به حساب نمیاد:5:
ساپورت میکنه ولی اگه نندازی بهتره چون گوشیت بعد از چند وقت داغون میشه واسه من غیر قابل تعمیر شد!!!:40:نقل قول:
اونی که اینو گفته یا نوکیا داشته یا موبایل فروش بوده و مونده دست 512نقل قول:
اگه کا750 چهار گیگا ساپورت نکنه 2 گیگا رو حتما ساپورت میکنه که البته باید اصل باشه مموری یه تاپیک هست که در مورد اصل بودن مموری توضیحاتی داده شده
w810 چهار گیگا ساپورت میکنه:5:
میشه بگی چرا غیر قابل تعمییر شدنقل قول:
:46: نصفه شبی بیکاری 3 دقیقه زود تر از من پست دادی:27:
سلام دوستان- من با کابل يو اس بي کا 750 مشکل دارم واون اينه که : وقتي کابل رو به گوشيه خاموش وصل ميکنم گوشي خودکار روشن ميشه -مثلا موقعي که بخوام با فار منجر کار کنم يا گوشي رو اپديتش کنم گوشي بايد خاموش باشه که به يو اس بي وصل شه اما خودکار روشن ميشه ميشه راهنماييم کنين ممنون ميشم
با سلام خدمت دوستان.
برای فعال کردن Mms چی کار باید بکنم؟
سلام...نقل قول:
در موقع اتصال کابل به گوشی دکمه c رو نگه دار، اگر بازم مشکلت حل نشد احتمالاً درایو usb flash رو نصب نکردی...
k750 تا 4 گیگ و ساپورت میکنه .نقل قول:
تا 1 گيگ هست ولي از يكي شنيدم سرعتش كم ميشه
من الان رم 1 گیگ دارم . هیچ مشکلی هم نیست
سر عتش هم اصلا کم نمیشه .
یه سر به سایت ایران سل بزنید اونجا توضیح داده!نقل قول:
من گفتم شنيدم كي گفتم ديدمنقل قول:
شنيدن كي بود مانند ديدن
اقا من در به در دتبال رنگ قرمزشم ایا تو بازار هست؟
با تشکر از توضیحات آقا نوید،ولی سیم کارت من... 9122 هستش وایرانسل نیست وقتی داخل گوشی نوکیا بودچنین چیزی سابقه نداشت،بعد از مدتی که روی k750 کارکرده چنین پیامی هرچند روز یکبار ظاهر میشود.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما همان عدم دسترسی به شبکه میتونه باشه یا اشکال از گوشی است ؟
مشکل از گوشی نیست مشکل از انتن دهی گوشیه!نقل قول:
گوشی نوکیا emergency call رو نشون نمیده ولی سونی اریکسون نشون میده!
من شنیدم رنگ قرمزش تو بازار هست ولی 20 تومن گرون تره!نقل قول:
نه من وقتی داشتم میخریدم 5 هزار گرون تر از مال من (سیاه) بود ولی چون دخترونه بود نخواستمنقل قول:
البته قرمز نبود زرشکی بود:27:
دوست عزيز دکمه C رو موقع اتصال کابل يو اس بي گرفتم اما باز گوشي روشن شد - سوالم اينه که درايور فلش يو اس بي تو خوده سي دي گوشيه يا بايد از جايي بگيرم -در ضمن من توي سي دي گوشي رفتم G:\Install\USB-Driver\Setup.exe و اين درايور رو نصب کردم اما بازم هنگام اتصال گوشي روشن ميشه راهنماييم کنين -ممنون ميشم
اخه باید اینو رو main فلش کنی با sxنقل قول:
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
بهد با فار وصل شی
نويد جان شايد شما بتونيد كمك كنيد ديروز مي خواستم يك sms بفرستم هركاريكردم نرفت بخدا مي خواستم
گوشي رو پرت كنم تو ديوار ولي بي خيالش شدم
فقط براي sms اين طوري نيستها براي زنگ زدنم هين گ...... شيطونه ميگه يه چيزي بگما
سلام..نقل قول:
شما در اتصال با فار مشکل دارید یا ++xs ؟
اگر با فار مشکل دارید که آقا نوید گفتند چی کاری انجام بدید ( در ضمن آموزش هک هم به دقت بخونید)
اگر هم با ++xs مشکل دارید USBFlashDriver رو اینجا براتون آپ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مهسا هم تشکر می کنم، قضیه کاملاً برای من جا افتاد.ازهردوشما(هم مهسا هم نوید یک دنیا ممنونم.نقل قول: