وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه
Printable View
وقتی میزارم رو adsl2 اصلا چراغ لینک چشمک نمی زنه و به اینترنت وصل نمی شه
عزیز شما از طریق اکانتینگ محدود شدی مخابرات به همین صورت هست .نقل قول:
تنها در صورتی می تونی سرعت بیشتر داشته باشه که سرعت ارتقا بدی .
نامحدود داری عزیز؟نقل قول:
بله عزیزم نامحدود 128 هست در بهترین حالت سرعت دانلودم 15 کیلوبایته:n28:نقل قول:
باید به ISP بگید مدولاسیون رو براتون بزاره رو ADSL2+ در اون صورت روی اون مد بزارید تو مودم وصل میشهنقل قول:
یه چیزی رو هم به صراحت بگم اینجا بگم آقا بخدا مشکل کمبود سرعت و پینگ و اینا هیچ ربطی به نویز و کیفیت خط نداره اون فقط به ثابت بودن یا نبودن لینک مربوط میشه بدترین خط ها هم اینجا دیدم راحت تا 5 6 مگ رو ساپورت میکنن پس وقتی سرعت شما پایینه همش ربط به سرویس دهنده داره که ماشالله همشون هم هی از زیر مشکلات طفره میرن و هیچ کاری نمیکنن !!!
سلام
من خطم روی 3 مگ بسته .... تو تنظیمات هم 3071 زده .... ولی نهایت سرعت هم 250 هست ...ولی اکانتم رو به کسی دیگه دادم سرعت اونجا 360 بود ..مشکل من چی هست به نظرتون .....؟؟؟؟snr هم 15 است
دوستان شرایط خط من بصورت زیر هست. از سیم ورودی منزل هم چک کردم همین بود. با مخابرات تماس گرفتم کارشناس اومد خط و قطع و وصل کرد و با مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست اما نویز من هنوز روی 43 هست. میخوام واسه 9 مگ اقدام کنم اما با این نویز فکر نکنم شدنی باشه چون الان Max Rate پایین تر هست. فاصله هم از مرکز مخابراتی خیلی نیست که بگم نویز بالا به خاطر اون هست ( از روی GPS فاصله 1.4 کیلومتر هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر دوستان مشکل از کجاست و راه حل چی میتونه باشه؟
ممکنه پورتت تو مخابرات خراب باشه درخواست تعویض پورت بده.نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخون از اینجا تست کن رو تمامی گزینه ها به صورت جدا گانه تست کن
من می خواستم پورتم رو عوض کنم انجام ندادند گفتن پورت خالی نداریمنقل قول:
متاسفانه رو هیچ کدوم از Modulation Type ها مودم آپ نمیشه و تنها رو G.dmt میتونم وصل بشم که فکر کنم این به ISP مربوط نمیشه و باید تو مخابرات این تغییر اعمال بشه.نقل قول:
البته پیش از این از مخابرات سرویس داشتم و نویز همین بود و فرقی نمیکرد.
یه توضیحی میدی چرا میگی اینکه فقط روی g.dmt وصل میشی به مخابرات مربوطه نه به isp ؟ مخابرات که چنین تنطیماتی نداره این تنظیمات مربوط به تجهیزات و سیستم isp هستنقل قول:
ببین دوست عزیز از اینکه تجهیزات مخابرات روی بیشتر مراکز مخابراتی کیفیت نداره شک نداشته باش اگه از یه شرکت دیگه بگیری حتما کیفیت خطت خوب میشه.چون یا مربوط به پورتت میشه یا مخابرات که شما چون مخابراتی من فکر میکنم به خاطر همین باشه.مخابرات هم رو 9 مگ میبنده؟یعنی 9 مگ رو سرعت کامل میده؟نقل قول:
منظورم این هست که از ISP نمیشه با عوض کردن تنظیم این مشکل رو حل کرد و باید بصورت فیزیکی به مخابرات دسترسی داشته باشند. ( طبق این پست )نقل قول:
اشتباه شد دوست عزیزنقل قول:
بنده عرض کردم قبلا از مخابرات داشتم و نویزم همین 43 بود. در حال حاضر پارس هستم که رو 4 مگ بسته شده اما نویز همون 43 هست و تغییری با مخارات نداشته.
من که به شرکتی که ازش سرویس میگیرم گفتم مدولاسیون رو عوض کرد از G.DMT به ADSL2+ بنابراین به مخابرات مربوط نمیشه این تنظیمات. قبلا SNRام 10 بود با 9 مگ پهنای باند و حالا شده 23 با همون 9 مگ که فکر کنم خط هم تا 22 مگ هم بکشه تو این حالت.
البته الان بدلیل مشکل اسپیلیتر با تلفن دقیقا 6 تا از SNR کم شده که اگه عوضش کنم میرسه به همون 23 که گفتم
پس مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.باید از شرکت یا از خود مخابرات پیگیر باشی .چون خودت گفتی هم از دم در و هم از سیم کشی داخلی تست کردی و مشکلی نبودنقل قول:
رو هر یکی از گزینه ها بزاری با هم فرق داره.ممکنه یه گزینه نویزت بیاد پایین و خطت هم کیفیتی نداشته باشه یا برعکس.اونی که بهتره تو خطت بزار.البته برای ما که فرقی نمیکنه.:n02:نقل قول:
خطت خوبه.
این سری مودم ها رو من داشتم ولی هر کاری کردم اصلا رو سیستم شناسایی نمیشد گرفتم ردش کردم اصلا کابل لن نداشت.
چطور برای شما لن داره؟
شکلش که همین بود حالا مدلش رو یادم رفت.
کی خریدی این مودم رو؟
چون تکنولوژی ADSL2+ جدیدتر هست فکر کنم بخاطر اینه که نویز کمتری ایجاد میکنه و پهنای باند بیشتر میشهنقل قول:
مدل 2640T یه زمانی تو بازار بود منم فکر کنم 6 یا 7 سال پیش بود خریدمش تا الان هم مشکلی نداشته خوشبختانه، هیچ وقت هم خاموشش نکردم از صبح تا شب هم تو برق بوده :D این مدل روتر هست و 4 تا پورت LAN داره یه مدل تک پورت با USB هم داشت اگه اشتباه نکنم که قیافش کاملا شبیه این بود.
آپلود رو بزارم رو 1mb نویزم تغییری نمی کنه؟
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 18.0 25.0 Attenuation (dB): 31.0 17.5 Output Power (dBm): 19.8 12.3 Attainable Rate (Kbps): 12160 1288 Rate (Kbps): 8160 512 K (number of bytes in DMT frame): 256 17 R (number of check bytes in RS code word): 6 12 S (RS code word size in DMT frame): 0.5 4 D (interleaver depth): 64 4 Delay (msec): 8 4
منظورم نویز downstream هستش نه upstream
دوست من شما هیچ مشکلی نداری کیفیت خط شما خوبه تا 17 مگ هم می کشه .نقل قول:
ولی Attainable rate روی 12mb هستش چه جوری خطم تا 17mb می کشه؟
الان اگه پهنای باند خطت رو بیارن رو 19 مگ مودمت حداکثر پهنای باندت رو باز نشون میده همون 19 مگ.نقل قول:
االن خط من رو 4 مگ حداکثر هم زده 4 مگ ولی پهنام رفت روی 7 مگ حداکثر پهنای باند برای خطم هم شده همون 7 مگ.چون بعضی خط ها نویز دارن اینطوری نشون میدن.در ضمن این مودم ها هر کدوم یه مشخصاتی رو میدن یعنی نباید مشخصات مودم خودمون رو با دستگاهایی که شرکت خودشون کنترل میکنن مقایسه کنیم من اس ان آر خطم تو آسیاتک 20 بوده ولی اونا میگفتن الان داریم کیفیتت خطت رو میبینیم 26 هست یا نویزم هم خیلی پایین نشون میداد
کسی نبود مشکل من چی هست ...... سر خط هم همینهنقل قول:
نقل قول:
help.......................
دوستان نظرتون درباره این خط چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط خوب و نرمالی دارید.نقل قول:
دان استریم روی 3مگ بسته شده
لینک مستقیم با IDM چقدر سرعت بهت میده؟
دانلود رو 330 کیلو بایتهنقل قول:
پریروز زنگ زدم 2020 مخابرات. قبلش مودم رو بردا بودم از سیم ورودی تست کرده بودم و SNR کماکان 6 بود و مرتب لینک ADSL می پرید. امروز که من خونه نبودم از مخابرات اومده بودن برای بررسی سیم کشی. طرف گفته بود اصلا ADSL به ما ربط نداره! همه سیمای کونتور رو هم ریخته بود به هم و اشتباه وصل کرده بود! خلاصه با هزار بدبختی دوباره وصل کردمشون ولی این دفعه SNR شده 4 !!! اصلا متعجبم چطور اینترنت وصل میشه !
Uptime: 0 days, 0:16:04
DSL Type: ANSI T1.413
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 640 / 4.096
Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00
Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 17,0 / 28,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 21,0 / 16,5
Vendor ID (Local/Remote): TMMB /
Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0
Loss of Link (Remote): 0
Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0
FEC Errors (Up/Down): 0 / 0
CRC Errors (Up/Down): 0 / 6
HEC Errors (Up/Down): 0 / 4
کیفیت خطت خوبه مشکلی نداری...نقل قول:
از کدوم شرکت سرویس داری؟
صبانت هم خوب سرویس میده.چه پینگی.نقل قول:
چه سرویسی داری>؟ماهی چقدر هزینه میکنی؟
2مگ 3 g
دوستان مودم زیمنس c2-010 plus رو دارم ولی تو تنظیمات کانفیگ مودم نمی تونم مقدار snr رو ببینم .
خطم رو 4 مگ بسته شده ولی گاهی که مودمو روشن میکنم می بینم دان استریم 2500 شده یا مثلا 300 میشه . با چند بار خاموش روشن کردن باز به همون 4604 میرسم !!! دلیلش از چی می تونه باشه؟
برو تو status ببین اونجا SNR هست!نقل قول:
توی استاتوس مودم فقط همینا رو داره !!!
با سلام
از زمانی که اینترنت adsl وصل کردم هرکس که زنگ میزنه یک تک زنگ میخوره وقطع میشه ولی ما برای تماس گرفتن مشکلی نداریم
مودم d-link 2730 سرویسم شرکت مخابراته قبلا شاتل بود هم همین مشکل داشت یکی گفت از اسپلیتره که عوض کردم فرقی درست نشد
منظورت اینه که تلفن قطع میشه؟نقل قول:
خوب به مخابرات مربوط میشه زنگ بزن 117 درست میکنن
راهنمایی یا دفترچه ای یا pdf ای چیزی تو جعبه یا CD مودم نیست؟!نقل قول:
داره ولی در حد راهنمایی های ساده مث ساخت کانکشنهنقل قول: