سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
Printable View
سلام به همه دوستان و هم گروهم از نظر گوشي جذاب w810
منم از اين به بعد انشا الله توي بحث هستم
البته اگه اجازه بدين؟
راستي من از اصفهانم و اگه كسي از همشهريانم هم اينجا هست بهش سلامي گرم مي كنم.
سلام من يه گوشي دبليو 810گرفتم ولي شماره ي imei پشت گوشي با رمزي كه تو خود گوشي زدم نشون داد فرق ميكرد اين چيرو نشون ميده؟ اگه قلابيه پسش بدم.
منو راهنمايي كنيد
چند بار قبلا هم این نکته رو گفتم
شماره سریال معمولا به این صورته
xxxxxx-xxxxx-x-xx
مهم اون قسمت 5 رقمی هست که باید یکی باشه و بقیه اهمیت چندانی نداره. اگه اونا تفاوت داره یعنی رجیستر دستیه که البته الان اکثر سونی اریکسونها اینطوری هستن و گوشی رجیستر قانونی خیلی کم پیدا میشه که قیمت بالاتری هم داره
بعیده مشکلی پیش بیاد چون مخابرات نمیتونه اینهمه گوشی رو غیرفعال کنه
سلام به همه. من تازه عضو شدم اميدوارم منو بپذيريد.
من يه گوشي w 810 گرفتم ولي IMEI پشت و جعبه ي گوشي با IMEI كدي كه من ميزنم مطابقت نداره.
ميخوام بدونم اين يعني تقلبي بودن گوشيم؟
يه سوال ديگه به من كارت گارانتي نداد طرف گفت كه هيچكي نميده آيا درست ميگه يا نه؟
ممنون.
ممنون موريس
فقط بگو با اين گوشيم گارانتي هم بايد بده يا نه؟
دوست عزيز اين موضوع را از كجا مي دوني كه فقط 5 رقم وسط مهمه؟؟!!!!نقل قول:
من خودم رفتم مخابرات و گوشيم را رجيستر كردم شماره 15 رقمي كامل را ميخواست البته مسئولش گفت كه 14 رقم اول مهمه. بنابراين به نظر من كه بايد 14 رقم اولش يكي باشه!
آقا تورو خدا اين بحث ريجيستر رو ول كنيد چون خيلي كشدار شده وجدانا اصلا مهم نيست ! مال من هيچكدوم يكسان نيست اما اصلا مهم نيست!
راستي دوربين 810 چرا dpi كمي داره؟ dpi نوكيا 6630 حدود300 هست اما توي 810 حدود 70 هست كه اين مربوط مي شه به زماني كه شما هر چي عكس رو بزرگ مي كنيد كيفيت عكس ديرتر خراب مي شه و شطرنجي شدنش رو نشون مي ده...
با موبايل هايي كه ضمانت سيتادل دارن ram reader هم ميدن؟
به نظر من بهترین گوشی w810
آقا راستي مما گوشي رو چكاب كه كرديم سري گوشيمون اين شدr4db005
حالا فرقش چيه؟
ممنون
سلام به همه
من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
الان گارانتی اصلی نیکاتل هستش که 340 به من قیمت دادن پنجشنبه .
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
Blue Memory card - Made in china
2 cable included
Made in Malaysia
از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.
بازم از همه ممنونم .
مبارکت باشه ... از خیلی جهات از 3250 سرتره ...نقل قول:
سلام به همه
من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
الان گارانتی اصلی نیکاتل هستش که 340 به من قیمت دادن پنجشنبه .
مشخصا ت گوشی :
Orginal Serial-Registerd
Blue Memory card - Made in china
2 cable included
Made in Malaysia
از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.
یعنی چی آپدیت کردم؟ یعنی رجیسترت نپرید؟ میشه بگی دقیقا چیکار کردی منم بکنم؟ کسی اینجا بلده دقیقا این کارو آموزش بده تا من بدون دردسر این کارو انجام بدم؟نقل قول:
سلام
update کردم دیگه . با update service . رجیسترش اصلیه . ک\ی نیست که بپره ! نرم افزارش تو CD که باهاشه هست . تو شاخه Application . نصب کن . Macromedia flash player هم باید رو PC نصب باشه .
البته اینترنت باید سریع باشه حتما وگرنه نمیشه !
usb driver هم باید نصب کنی از رو CD
تا جاییکه من میدونمنقل قول:
6 رقم اول عمومیه و مربوط به کارخونه سازنده است. 5 رقم بعد مربوط به رجیستر مخابرات میشه . واسه این گفتم فقط 5 رقم مهمه چون اگه این 5 رقم یکی باشه دیگه لازم نیست همه رقمها رو چک کنین
اون دو رقم و یک رقم بقیه هم مربوط به سخت افزارو و نرم افزار گوشیه
رجیستر رطی به تقلبی بودن گوشی نداره. ضمنا من فکر نمیکنم اینجا بحث تقلب مطرح باشه. صرفا گوشی به صورت قاچاق وارد شده و واردکننده ها برای فعال شدن گوشی توی مخابرات ایران شماره سریال مربوط به کد رجیستر اونو با یه شماره که تو مخابرات فعاله عوض میکنن تا گوشی فعال بشه.نقل قول:
گارانتی هم اکثرا ندارن. پس کارت گارانتی درکار نیست
بچه ها يه سوال ازتون ميپرسم.فقط خواهشا از رو تعصب حرف نزنيد.
w810 بهتره k 750به قيمت توجه نكنيد كه خودتونم ميدونيد قيمتها امروزه كشكه.راستي من دوربين واسم مهمه.بعد اينكه از نظر صدايي خيلي فرق ميكنند.w810 هم به نظرم مشكلاتش تا حدودي در بعضي موارد زياده.نظرتون رو بگيد.
سلام
k750 با w810 تفاوت زیادی داره ما خودمون w810 داریم(بابام) صداش از نظر بلندی به پای k750 نمیرسه ولی دوربینش از نظر کیفیت از k750 بالاتره ولی از نظر سرعت از دوربینش از k750 پایینتره
از نظر رم w810 512 mb هست ولی k750 فکر کنم 64mb هست .
من جای تو باشم w800 میگیرم چون صداش بلندتره از w810 جوی پدش هم واسه بازی از هر دوتا بهتره
توی دوربین زیاد فرقی ندارن یکمی w810 سایز عکسش بزرگتر و بهتره ( خوب k750 هم قیمتش خوبه هم مشکلاتش کمتره ) ولی من خودم می خوام w810 بخرم چون کیفیت صدای بهتری داره ، جوی استیک نداره (چون میگن جوی استیک بعد یک مدت خراب میشه ) و مموری 512 داره ...
سلام
بچه ها کلا کیفیت 810 بیشتره
با مقایسه بین 810 و 750 و 800 به این نتیجه میرسید که وضوح lcd 810 بهتره
دلیلش هم استفاده از ÷نلهای گرید بالاتر تو ساختش هست
راستی اج هم یادتون نره
فرستادن استریو رو هد فونها هم همینطور
ساپورت مموری
و باز هم میگم کلا کیفیت بهتر قطعات مصرفی
w810 را عشق است و بس.
آقا اصلا پوز همه رو زده .از نوکیا گرفته با اون گوشیهای دسته هونگیش تا سامسونگ ناز نازی.
می گی نه! بیا متر کنیم!!!!!!!!!!
عزت مزید
سلام به بچه ها
می خوام بدونم کدوم یکی از شما میدونه کد w810 برای محدود کردن تمامی خروجی ها چیه؟
اگه بگین ممنون میشم
سلام به بچه ها
می خوام بدونم کدوم یکی از شما میدونه کد w810 برای محدود کردن تمامی خروجی ها چیه؟
اگه بگین ممنون میشم
فک کنم باید از مخابرات بگیری !نقل قول:
ولی میتونی چندتا شماره تلفن بهش بدی که فقط بتونی با اونا تماس بگیری که برای این کار
به پین کد 2 سیم کارتت نیاز داری !;)
هنوز منتظر جوابم یعنی هیچکس در این مورد و یا سیستم شماره گیر صوتی راکه با آن مشکل دارم اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
فكر ميكنم گرون بهت انداخته چون من 2 شنبه w 810i رو 265 هزار با تمام امكاناتش خريدم حالا نميدونم چرا مال تو 300 هزار شده.نقل قول:
موريس كد IMEI اينطوريه:نقل قول:
xxxxxx/xx/xxxxxx/x
كه دو رقم هفتم و هشتم نشون دهنده ي كشور سازندشه.
اگه اين فرق كنه مخابرات ميبنده تا چند روز آينده.
البته يه جورايي بعيد به نظر ميرسه
سلام به همه
بچه ها شنیدین نوکیاها همشون نت ورک بیزی میزنن پس درود بر 810:biggrin:
به نام خدا
سلام به همه شما عزيزان كلوپ W810i . منم ديروز رفتم و يه گوشي w810i خريدم . به قيمت 272.000 تومان . مال مالزيه و هيچكدوم از شماره سريالهاش با هم نميخونه !!! ولي اميدوارم مشكلي برام پيش نياد . جالب اينجاست كه اين گوشي رو از نمايندگي نوكيا !!!!! خريدم . در هر صورت از اينكه اين گوشي زيبا و جذاب و فوق العاده رو خريدم خوشحالم و اميدوارم بتونم در بحثهاي شما شركت كنم .
موفق باشيد
من درست نفهمیدم مشکلت چیه !نقل قول:
اگه یه کم کامل تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم !:cool:
کی گفته سایز عکسش بزرگتر از کا 750 ؟؟!! هر دو 1632*1224 هستننقل قول:
کیفیت صدا هم فرقی نداره. وقتی میگن کیفیت فرق داره که مثلا یه ضبط خفن سونی رو با یه ضبط معمولی بی نام و نشان مقایسه کنی. اونجا میگن کیفیت فرق داره. اما اینجا فرقی نیست.
اما میگن فوکوس دوربین یه کم قویتر از کا 750 هست
بقیه چیزا هم سلیقه ایه
سلام
قیمت حافظه ی جانبی همراه با ظرفیت یک گیگ چنده؟
حافظه ی جانبی برای گوشی های مختلف فرق می کنه؟
سپاس
گوشیم زبان فارسی نداره باید بهش اضافه کنم البته میتونم برم بیرون و خدمات موبایلی ها برام اینکارو انجام بدن ولی میخوام خودم یاد بگیرم اگه کسی هست که منو راهنمایی کنه ممنون میشم
آقا!اگه میشه یکی به من توضیح بده.من بالاخره تصمیم گرفتم یه W810 بخرم ولی نفهمیدم بحث سریال و رجیستر دستی و قانونی چیه؟ممکنه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی گارانتی نداشته باشه یعنی ارزون باشه(تقریبا حول و حوش 270 تومن) در ضمن من چه چیزایی رو باید از فروشنده بگیرم و به چه چیزایی باید توجه کنم؟
(منتظر جوابم.لطفااااااااااا)
در گوشی های مدل w810i در قسمت پروفیل یک اپشن بنام ansewring mode داره که نوع پاسخگویی به مکالمه انتخاب میشه که یکی از اونهاautomatic است که بنظر میاد بایستی مشابه گوشیهای نوکیا برای مواقعی مثل هستفاده از هندز فری بتونی بعد از چند زنگ خوردن مکالمه شروع بشه که متاسفانه گوشی من اینکارو نمیکنهنقل قول:
مشکل بعدی در قسمت setting/general/voice control است که نتونستم باسیستم شماره گیرصوتی ویا دستور گیر صوتی اون کارکنم.
رم سونی 1 گیگ اصلی 45 تومن . غیر اصلی 25 تومننقل قول:
رم گوشیهای w800 و w700 و k750 و w810 و چند مدل دیگه یکسانه
به نام خدا
سلام دوستان . همونطور كه در مطلب قبلي گفتم يه W810i گرفتم كه اصلي نيست و دستيه . خوب حالا اگه مخابرات بخواد قطعش كنه چند روز ديگه مشخص ميشه ؟ هرچند به نظر من اين يه بلف بزرگ از طرف مخابرات بوده براي جمع كردن گوشي هاي قاچاق . در هر صورت من 320.000 تومن نداشتم و با 272.000 تومن يه ريجيستر دستي اصل مالزي خريدم . مباركم باشه !!!!
موفق باشيد .
ولي يه چيزي بگم ONLY W810i
من هم با ansewring mode در و550 مشکل دارم انگار کار نمیکنه .:puke: :angry: :ohno:نقل قول:
ولی voice control درست کار میکنه . بعد از انجام تنظیمات و سیو کردنشون باید برای چند ثانیه دگمه + یا - ولوم رو بگیری بعد اسم طرف رو بگی برات شماره اش رو میگیره . :cool: به همین سادگی به همین خوشمزگی
آقا ريجستر و اين شعرو ور هارو ولش كن w810i رو عشق است