نه بافونت درشت ولی بافونت ریز باشه فکر کنم مشکل نداره:31: خوب شما لطف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن تا مدیرارسیدگی کنن.:20:نقل قول:
Printable View
نه بافونت درشت ولی بافونت ریز باشه فکر کنم مشکل نداره:31: خوب شما لطف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن تا مدیرارسیدگی کنن.:20:نقل قول:
لطفا یکی توضیح بده چطوری میشه فریم ور قبلی رو نصب کرد من از اینجا فریم ور قبلی رو دانلود کردم ولی وقتی تو منو 6 بار عدد 6 رو میزنی دستگاه خاموش میشه ولی وقتی روشن میکنی دوباره همون فریمور فارسی هست و به قبلی بر نمیگردهنقل قول:
اقا تو رو خدا یکی بگه چه کار کنیم ؟
provision یا xvision بخریم؟
سوال دیگه اینکه دستگاهی بالاتر از این ها تو کشور چی داریم ؟
مارک های معتبر تر و اسمی تر بدون توجه به قیمتش البته...
سلامنقل قول:
فريمور انگليسي را دراين لينك گذاشته ام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این فریمور رو دانلود کردم اما هرکاری میکنم به فریمور انگلیسی بر نمیگرده یعنی مراحل نصب رو انجام میده ولی بعد از خاموش و روشن شدن دوباره همون فریمور فارسی هستنقل قول:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
ویک چیز جالب از دیروز که من دستگاه رو روشن کردم در شبکه استانی در قسمت EPG یک جمله نوشته که تو ایکس ویژن نیست و اون این جمله هست (پخش برنامه گوزنهای پژمان و چالشهای پ ) و جالبتر اینکه امروز متوجه شدم اگر از منو و نه از طریق دکمه INFO وارد EPG بشید و روی این گزینه OK رو بزنید میتونید برنامه برای ضبط بهش بدید همون طوری که در فریمور انگلیسی میشد
اگر شما پست هاي قبل رو يه نگاه بندازي جوابتون رو ميگيريد!با اين حال جواب شما رو ميدم!نقل قول:
اگر lcdداريد provisionواگرcrtداريد x.vision
بله هست اسمش نوواترون Novatron NTR 82
موفق باشي
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
برند خوبه ولي با اين حال حضوري بريد نگاه كنيد!نقل قول:
سلامنقل قول:
مشكلي نيست. ظاهرا" يك روز كه اين امكان جدول برنامه ها را صدا و سيما اعلام كرده بود، ديگر حذفش يا به روز آوري نكرده است.
اين جمله درتلوبزيونهاي ديجيتالي غير فارسي هم ( البته بطور معكوس ) ديده مي شه.
آقایون پرو ویژن بجای حاشا کردن نقوص دستگاه که هنگام آپدیت دستگاه پیش می آید جوابی درست در مورد این موضوعات اراِئه دهید . خیلی ببخشید وقت تعریف و تمجید که می شه مطلب می نویسید که این دستگاه امکانات داره و و و و.... وقت مشکلات دستگاه می رسه می گید زنگ بزنید نمایندگی ما نمی دونیم و و و .... اصلا شما آقایون چیکاره هستید که بیش تر از فولاد رایانه در سایتش راجع به خصوصیات دستگاه مطلب دارید و کمتر از فولاد رایانه حاضر به پاسخگویی هستید
نمونه ای از جوابیه آقایون :
(((من متوجه دليل چندين بار تكرار شما براي اين مشكلات نمي شم !
اگر مشكلي داره و مي خواهيد به اطلاع شركت برسونيد ، باشركت پروويژن تماس بگيريد.
دليل ديگه اي براي اين همه تكرار داريد ؟)))
بلافاصله بعد از این مطلب:
(((پروويژن علاوه بر فلش ، روي هارد اكسترنال هم ضبط مي كنه !
اون برنامه اي كه قراره روي فلش بريزيد و وصل كنيد به ايكس ويژن تا خود به خود اپديت شعه رو از كجا قراره بياريد جز سايت ايكس ويژن ؟!!!!! فرقي با پرويژن داره ؟!
در ضمن ايكس ويژن با فرمت trp روي فلش ضبط مي كنه و پروويژن ts
ts راحت تر از trp هست براي خواندن توسط دستگاه ها)))
جوابیه دوم این آقایون
الان من متوجه مشكل شما نشدم ! شما تشريف بياريد شركت "جم سرويس" ، تمام مشخصاتي كه به نحوي توي نقل قولتون هست رو يه شما نمايش بديم !
ما هم قبول داريم آپديت مشكل داره ، براي همين هنوز دستگاه ها با آپديت قبلي فروش ميره !
ضمنا ورود شما رو به p30world به عنوان "عضو جديد" تبريك مي گم . دوستان شما مدتهاست كه اينجا هستن
آقای جم سرویس:
اولا :قبل از اینکه شما به عنوان یک عضو p30world بخواهید ورود من رو تبریک بگید مدیریت محترم سایت تبریک گفتند!!! آقای پیشکسوت
ثانیا: بهتره یک نگاهی به جوابیه هاتون بندازید ظاهرا شما به نقل خودتون نه (( متوجه دلیل تکرار مشکلات دستگاه هستید))
نه ((متوجه مشکل بقیه هستید)) ...... حق دارید ... فقط متوجه فروش پرو ویژن با هر مشکلی که داره به مردم از طریق نمایندگی تون هستید .
ثالثا : بجای دعوت از من نوعی برای حضور در نمایندگی تون لطف کنید در همین جا یک مقدار تعریف و تمجید هاتون رو از دستگاه کم کنید بجاش تک تک مشکلات رو بطور مناسب پاسخ دهید.
ضمنا حداقل سایت فولاد رایانه وارد میشی یک ظاهر مناسب و چهار تا محصول درست حسابی داره که سالهاست در انواع مختلف ساپورت میشن... شما که Fm player ماشین جز محصولات جدید سایتتون هست توقع داید بیاییم نمایندگی تون ظاهرا به نقل انگلیسی ها : more catholic than the pop شدید کاسه داغ تر از فولاد رایانه شدید
قابل توجه دوستان عزیز تاپیک برای اثبات مطالب قبلی من کافیه جواب ها ای آقا رو بدقت بخونید... بجای پاسخ دادن شفاف در مورد مشکلات این بار بجای تماس گرفتن با نمایندگی از من خواستن برم خود نمایندگی تا برام مشکلات رو توضیح بدن شاید هم از من تشکر کنند بخاطر طرح مشکلات دستگاه
سلام
دوستان این ست تاپ باکس های Denya چجوریسات؟
کسی اطلاع داره ؟!
خیلی ممنوننقل قول:
اگر عکس و مشخصاتی از این setupbox دارین لطفا بزارین
و اینکه کجا می فروشن که حضوری بتونم ببینم و حدود قیمتم لطف کنید بگید.
دوستان با عرض سلام من سومین پروویژن رو امروز گرفتم ولی باز هم مشکل داشت و حتی با فروشنده که از دوستان من هست مشکل رو در میون گذاشتم گفت همه دستگاهها رو مرجوع میکنه در ضمن همه هم با گارانتی فولاد بودن که یکی اصلا بالا نمیومد و دوتای دیگه در خروجی RGB مشکل داشتن.ولی من خودم حدود یک ماهه با ایکس ویژن بدون مشکل کار میکنم
سلامنقل قول:
ممكن است بيشتر توضيح دهيد؟ پروويژن با آقاي كريمي پور در اين سايت معرفي شد وشروع به كار كرد! جريان چيست؟
من امروز با یک تلوزیون LG همون M2794 که تیونر دیجیتال داره داشتم کار میکردم که دیدم وقتی به غیر از منو بقیه زبانها و کشور را روی ترکیه یا مراکش میزاری تلتکست فارسی رو درست نشون میده گفتم شاید به درد بقیه دوستان که تلوزیونهای مدل اروپایی دارن بخوره
تاپیک تا بررسی های بعدی قفل میشه.
سلام دوباره
تاپیک باز شد، فقط توجه داشته باشید هر گونه فعالیت تبلیغاتی کاملا ممنوع است.
فعالیت تبلیغاتی یعنی:
- ارجاع دادن کاربر به سایت و انجمن های دیگه برای خرید و فروش
- دفاع کردن بی دلیل از یک محصول
- فعالیت به عنوان نماینده فروش/خدمات یک شرکت
- و هر گونه فعالیت مشابه
اینجا محلی برای مشاوره به دور از صحبت های بازاری و فروشنده هاست، دوستان لطفا همکاری کنید.
من هم سوال دارم.بخش خرید و راهنمایی کجاس
اينجا هم دوستان زيادي براي راهنمايي هستننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4865582&posted=1#post4865582
در LCD ، LED ویا Plasma
برای کانال های صدا و سیما اگه تصویر صاف و بدون برفک و سایه می خواهید باید از ----T استفاده کنید و انتخاب یکی از گزینه های زیر:
• SetopBox HD و استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P یا 1080P (که در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
• استفاده از ----- HD با قابلیت ----T مثل: Strong 4910
• استفاده از HD MediaPlayer با قابلیت ----T مثل: NTR82, NTR83, Eaget M890
• استفاده از ----- HD مثل CubeRevo250 همراه با یک دیش و LNB جهت دریافت ماهواره ایران ( و یا به صورت دوفیته روی دیش ترک)
• و در نهایت خرید LCD یا LED با تیونر دیجیتال ----T
ناگفته نماند که رسیورها و اچ دی پلیرها علاوه بر قابلیت TimeShift قابلیت رکورد (PVR) ، نیز دارند. و برنامه ها را به فرمت TS و MPEG ضبط می کنند که در کامپیوتر و وسایل مشابه.. ، به راحتی قابل دیدن است. بعضی از LCD و پلاسما ها نیز قابلیت رکورد دارند.
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
سوال من اینه که دستگاهی که نام بردید به خصوص HD MediaPlayer NTR82, NTR83 تو ایران موجود هست؟
از کجا می تونم تهییه کنم؟
لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
لطفا توضيح بيشتري بدهيد يكي از دوستان انجام داده ولي نتيجه نگرفته استنقل قول:
اين دستگاه نوعي ريسوره ؟؟؟؟
آيا هشتگرد هم ميشه امواج ديجيتال رو دريافت كرد ؟؟؟
من بقیه تلویزیونها رو نمیدونم ولی این مدل ال جی وقتی که کشور را ترکیه ویا مراکش انتخاب میکنید تلتکست رو درست نشون میده من برای اینکه کاملا مطمئن بشم Audio language و subtitle language روهم ترکیه انتخاب کردمنقل قول:
دقيقا همينطوره دوست عزيزم.نقل قول:
رسيور يا گيرنده ديجيتال بدون نياز به ديش كه فقط كانال هاي ايراني و چند تا عرب رو ميگيره
مناطقي كه ميتونن با استفاده از گيرنده ديجيتال برنامه ها رو ببينند
تهران - کرج - پاکدشت - قرچک - ورامین - بومهن - رودهن - اصفهان - مازندران - سمنان - شاهرود - قزوین - گرگان - قم - یزد - کرمانشاه
اگر نزديك اين مناطقي ميگيره.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ممنون از اطلاع رسانيتون دوست خوبمنقل قول:
نقل قول:كلا2794 اعلام نكرده كه مانيتور هاش تلتكست داره.نقل قول:
عجيبه كه براي شما داره ميگيره
بالا خره يكي اينجا بي طرف پيدا شد.نقل قول:
ممنون دوست عزيز. البته دوستان از وقتي اين تاپيك بسته شده خيلي بهتر رفتار ميكنن. و سعي ميكنن زياد ايراد از خوشون به xvisiom نبندن
یک دکمه تکست روی کنترل هست و وقتی روی شبکه های دو و سه اون دکمه رو میزنی تلتکست رو نشون میده .نقل قول:
در این مورد هم زنگ زدم به مادیران و ازشون پرسیدم و انها هم تایید کردن که با گذاشتن کشور بر روی ترکیه میتوان تلتکست فارسی رو مشاهده کرد
نقل قول:
بله عزیز. تمامی مدل هایی که ازشون نامبرده شد در ایران موجود است.
تهران- چهارراه ولیعصر – بازاررضا – شماره 41
اگه توی جمهوری و مجتمع پایتخت هم بگردی پیدا می شه
و همینطور سایت هایی در اینترنت اقدام به فروش آن می کنند که اگه سرچ کنی پیدا می کنی.
درباره HDPlayer در تاپیک های مرتبط در همین فروم صحبت شده با این حال جهت آگاهی بیشتر
Novatron (iamm NTR82 & NTR83) در حال حاظر یکی از بهترین و کاملترین HdPlayer های موجود در بازار ایران است:
• Processor 450 MHz
• پخش کلیه فرمت های تصویری ، صوتی، عکس و تمامی فرمت های زیر نویس
• ورودی AV با قابلیت رکورد (از ویدیوکاست و دستگاه های مشابه .. )
• ----T با قابلیت TimeShift همراه با رکورد (DVR)
• ساخت کره
• ساپورت نرم افزاری خوب (Firmware update)
و
EAGET M890 با همان قابلیت ها ، ساخت چین و با قیمتی پایین تر
سایت رسمی Novatron
کد:http://iamm.co.kr/eng.php
سایت رسمی Eaget
کد:http://www.eaget.com.cn/en/Products/index_m890.asp
روي شبكه هاي ديجيتال يا آنالوگ ؟نقل قول:
روی شبکه دیجیتال همونطور که در ایکس ویژن و پروویژن هم همینطور هستنقل قول:
برای یکی از آشنایان امروز پروویژن تی-7 از نمایندگی اش سفارش دادم با هزینه حمل تا منزل 110 هزار تومان قیمت آن شد. نسبت به مدلی که چند ماه قبل گرفتم از نظر ظاهری تفاوتهایی را داشت:
- مارک پروویژن در صفحه بالایی دستگاه درشت حک شده است.
- دگمه های کنترلر تقریباً حالت ژلاتینی و بهتر از قبل است.
- یو اس بی عقب دستگاه را نداشت.
- ضمناً نسخه فارسی روی آن لود نشده بود.
دوست عزیز از بازار رضا می تونید تهیه کنید .نقل قول:
چه جالبنقل قول:
نميدونستم. مرسي از اطلاع رسانيت.
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
لطفا نظر اين دوستمون در مورد رضايت از دستگاه و ايراد دستگاه رو مشاهده بفرماييد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4878612&posted=1#post4878612
دوست عزيز فقط روي شبكه آنالوگ پخش مي كند و در حالت ديجيتال غير فعال است مطمئني در حالت ديجيتال تكست داشتي؟نقل قول:
منظورتون چيه؟نقل قول:
مگه پروويژن تلتكست نداره ؟؟ يعني براي تلتكست بايد رفت به حالت آنالوگ و بعد تلتكست داشت؟؟؟
[/COLOR]دوستان در مورد ورژن جديد xvision: كه به زودي ميتونيد download كنيد (نسخه 4.1)
قابليت پخش mp3 به دستگاه اضافه شده
يك Game هم روي دستگاه تعبيه شده (ميتونيد زمان پيام هاي بازرگاني رو با اين game پر كنيد)
دوست عزیز ولی ورژن آپدیت دستگاه من 1.40 هست ولی از Game خبری نیست. Mp3 رو هم تست نکردم:13:
سلامنقل قول:
بحث تلويزيون مانيتور ال جي است نه پروويژن
بله من مطمئن هستم که روی شبکه دیجیتال تلتکست رو میبینم بخاطر اینکه اصلا شبکه آنالوگ را تنظیم نکردم یعنی اصلا قسمت آنالوگ تلویزیون تنظیم نیست که بخواهم شبکه ای رو روی آنالوگ ببینمنقل قول:
البته من در تهران و روی کانال 37 امتحان کردم البته یه مدتی هم که روی کانال 65 همین 8 شبکه پخش میشد روی اونهم تونستم تلتکست رو ببینم
اگر لازم هست عکس یا فیلم بگیرم بگذارم
يادمه شما گفتين كه يكي از نمايندگي ها براتون اينو ريختن. و من هم همون موقع به شما اعلام كردم كه اين ورژن درست نيست و ورژن 1.4 اصلي هنوز release نشده.نقل قول:
درسته؟
اين ورژن براي تست شايد داده شده به نمايندگي ها. به هر دليلي نمايندگي تا release نشدن نرم افزار نبايد اون رو به شما ميداده.
من عرض كردم در ورژني كه قرار بياد...
بيشتر به حرفها دقت بفرماييد
شاید اینطوری باشه که شما میگین + منبعتون برای این امکانات ورژن 1.4 کجاست؟ اگه میشه منبع رو بفرمایین.نقل قول:
ممنون
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامي
0 - عرض پوزش : بخاطر تاخير هميشگي در ارسال پاسخ
1 - حق با جنابعالي است : دليل آنرا نمي دانم ولي در حال حاضر تمامي كانالهاي ديجيتال صدا و تصوير ارسالي توسط صدا و سيما توسط تلويزيون مذكور دريافت مي شود .
2 - فرمتهاي قابل نمايش : عكس jpeg صدا mp3 تصوير mpeg1
3 - براي بررسي آيتم 2 بيش از 40 نوع فرمت عكس و صدا و تصوير آزمايش شد .
عزت زياد و برقرار