دوستان من میخوام این سرویس حجمی فراتاز را بخرم ( dsl)
آیا خوبه ؟
در ضمن مودمشونم امانی میدن یا باید بخری ؟
Printable View
دوستان من میخوام این سرویس حجمی فراتاز را بخرم ( dsl)
آیا خوبه ؟
در ضمن مودمشونم امانی میدن یا باید بخری ؟
دوستان من یک چیزی را در مورد Adsl در اصفهان بگم.اگه میخواهید Adsl بگیرید اول به مرکز مخابراطی خودتون رجوع کنید.اونها بهتر میدونند که چه خطوط Adsl برای منطقه شما خوبه.دوم اینکه اگه میبینید خطوط تلفن Pcm دارید که به کل قید Adsl را بزنید..............
ali_k جان شما هم بهتره اول ببینی مال کدوم مرکز مخابراتی هستی بعد تصمیم بگیری که از کدام شرکت بگیری و چجوری.
در مورد امانی هم فکر نکنم دیگه بدن..............
سلامنقل قول:
من هم نزدیک 9 ماه میشه که از فراتاز سرویس میگیریم و فعلا ازش راضی هستم.
البته میدونی که فراتاز هم نماینده نداگستر هستش.
تا جایی هم که من میدونم نه فراتاز و نه هیچ شرکت دیگه ای مودم رو امانی نمیدن
ندا گستر مودم آورده از 30 تومان تا 65 تومان.اگر که تک کاربره هستی و در شبکه استفاده نمیکنی همین 30 تومانی را بگیری بهتره.گارانتی هم داره.........
شجریان , کنار زاینده رود می خواند
«محمدرضا شجريان» به همراه گروه آوا، اوايل آبان در اصفهان کنسرت مي دهد. زمان دقيق اين اجرا هفته آينده مشخص مي شود.
«محمدرضا شجريان» به همراه گروه آوا احتمالا اوايل آبان در اصفهان کنسرت مي دهد.
پيش از اين احتمال اجراي کنسرت گروه آوا در شهرستان هايي همچون شيراز و اصفهان توسط ميراث خبر مطرح شده بود ، اما به دليل نبود سالن هاي مناسب در شهرستان ها، اين احتمال ها هيچ گاه عملي نشد.
«بهزاد جهانشاه راد» ، رييس مرکز موسيقي اداره ارشاد استان اصفهان دراين زمينه به ميراث خبر گفت:« احتمالا اين کنسرت اوايل آبان در شهر اصفهان برگزار مي شود، اما تاريخ دقيق و محل اجراي کنسرت مشخص نشده است و برگزارکنندگان آن به دنبال محل مناسبي براي اجرا هستند.»
وي ادامه داد:« متاسفانه نه در اصفهان و نه در ديگر شهرهاي ايران سالن آکوستيک و مناسب کنسرت وجود ندارد، به همين دليل حتي صحبت هايي در خصوص اجرا در فضاي باز مطرح شده، اما ريسک اجرا در فضاي باز در فصل پاييز خيلي بالاست.»
به گفته جهانشاه ،خانه موسيقي برنامه هايي را براي برگزاري کنسرت استاد شجريان دارد که احتمالا کنسرت اصفهان و خوي از جمله اولين آنها باشد.
گروه آوا به خوانندگي محمدرضا شجريان و همايون شجريان و با نوازندگي مجيد درخشاني(تار)، سعيدفرجپوري(کمانچه)، محمد فيروزي (بربط)، حسين رضايي نيا(دف) و همايون شجريان(تنبک)آخرين کنسرت خود را 6 شب در مرداد ماه در تالار بزرگ کشور اجرا کرد.
دیر امدی ای نگار سر مست
همچنین امشب کنسرت استاد انتظامی بطور زنده در تالار وحدت
از رادیو ایران (FM-ردیف93.9 ........AM-ردیف900 ) پخش میشه.
قطعات اجرایی تقریبا همونایی هستند که حدود 20 روز پیش در باغ فردوس پلی اکریل خودمون اجرا شد.
///////////////////////////
مگه اینکه سپاهان بتونه آبروی ایران را حفظ کنه ......... به بقیه که امیدی نیست
ایشالا قهرمانی
سلام رفقا و همشهریامنم تبریک می گم
البته اگر پرسپولیس بود بیشتر تبریک می گفتم
ای آدم فروشهمشهری ها رو به پرسپولیس میفروشیایول برو بچ سپاهانمخصوصا عباس محمدینقل قول:
تبریک به مناسبت پیروزی سپاهان
در مورد Adsl من نظرم اینه که در حال حاضر یه شیادی بزرگه در اصفهان
حاستین بحث میکنیم
سلام
من هم به شما و همه اصفهانی ها تبریک میگم :20:نقل قول:
آره واقعا :20:
ان شا الله :40:
سلامنقل قول:
دمت گرم ، بابا سپاهانیه پرسپولیسی :31: تبریک تبریک تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا این حرف ها چیه ؟؟!! عسل بانو و همشهری فروشی ؟؟ :18: اصلا غیر ممکنه ، ایشون هم مثل مننقل قول:
طرفدار 2 تیم هستند ، اشکالی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
>>> سپاهان و عشقه <<<
بای
تبریک به همه هم وطن ها علی الخصوص همشهری های گل خودم
نه ehsan جان آخر با اون چماغت یکاری دست یکی میدی غلافش کن دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم تبریک میگم
انشاا... قهرمانی رو تبریک بیگیم
سلامنقل قول:
آره نمی دونم چرا تازگی ها دست به چماغم زیاد شده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کار دست خودمون ندهیم خیلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پسر خوبی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدی (؟؟؟) من رو اقفال کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
ما نمی دونستیم دخترا هم فوتبالی هستندنقل قول:
اقایون و ........ اصفهانی ها کسی اینجا لری بلده یاده من بده
من دارم میرم یاسوج دانشگاه
اونجا هم همه لری حرف میزدند
سلامنقل قول:
اول قبولیت را در دانشگاه تبریک میگم :11:
بعد من که بلد نیستم ولی یک برادر دارم که اون هم بلد نیست :31::10:
بای
من فقط در این حد میتونم کمکت کنم گل (به فتح گ) یعنی بیا این هم چون همسایه سابقمون همیشه داد میزد به پسرش میگفت یدالله گل گل بعد از یه مدت فهمیدم لره و میگه بیا بیا
سلام ...نقل قول:
بحث داره جالب میشه :8: یه ذره بیشتر توضیح بده ما هم مطلع بشیم اینجا چه خبره :46:
نترس میری اونجا 2 ماه که بمونی عادت میکنی ... یعنی مجبور میشی که عادت کنی :31:نقل قول:
- سرویسها بی کیفیت هستند . باید شانس بیاری 128 بهت 20kb دانلود بدهنقل قول:
2- سرویسها محدودیت حجمی دارن! من نمیدونم تفاوت دیال آپ با ADSL مگه دانلود نیست وگرنه با دیالآپ هم براحتی میشه صفحه وب رو نگاه کرد!
هر 500Mb اضافی 3500تومن! ...
3-ترافیک حجمی برات هم برای دنلود و هم برای آپلود محاسبه میشه.
4- مجبورت میکنن مودم رو از خودشون بخری! (آخر شیادی)
5- پشتیبانی=کشک=کاسه کله!
6- اگر خط تلفنتون به لطف مخابرات ( ام الشیادین) از نوع pcm باشه که از لحاظ تئوری حداکثر میتونی سرعت 33.6kb دانلود داشته باشی!
اطلاعات بیشتر در7- تفاوتی بین سرویسهای 64 و 128 و 256 وجود نداره بجز ترافیک حجمی که چند گیگ با هم فرق دارن و خطها خلوت و شلوغ دارن درصورتیکهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=150608
هنگام خرید سرویس ٰ سعی میکنن بهت توضیح بدن که مثلا فقط 256 رو تضمین میکنیم و ... که مجاب بشی پول بیشتری بدی!
8-قیمتها اخر شیادی هست . فقط یه مثال میارم تا با من هم نظر بشید : 256 نا محدود رو تو اصفهان ماهی چند میدن؟ اصلا نامحدود هست؟
زیر 70 تومن که بعیده . ولی همین سرویس رو همیارنت در شیراز داره میده 25000 تومن!
9- هزینه نصب 15000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بی شرف ترین راه کسب درآمد همینه بخدا
فامیل من که از شیراز (همیارنت) گرفت موقع عقد قرارداد بهش گفتن یه سیم مودم رو بزن به تلفن و کابل دیگر رو پشت کیس!
اینجا 15000 تومن پول اینو میگیرن!
10- قعطیهای مکرر ... یرعت پایین ... دزدی گیگابایتی و ................... که اینجابحث شدهکد:http://forum.persiantools.com/t69707-page17.html
دزدی گیگاباتی رو حوصله تایپ ندارم اگه متوجه نشدی بگو دفعه بعد میگم
حالا شیادی هست یا نه؟
یه نمونه شیادی مخابرات هم درکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151363
نقل قول:
سلام . خسته نباشی ........
عجب بیانیه خشنی بود :18:
اما توضیحات من در این مورد به ترتیب شماره های خودت :
1- این کاملا نسبیه . چون من یه سرویس 64 دارم و حداقل دانولود 18 و حداکثر تا 60 میره وبه طور معمول روی 35 هست
2- درسته کاملا باهات موافقم این محدودیت چیز مسخره ایه :10:
3- اینم درسته چون مجموع send و recive میشه ترافیک شما
4- نه . اصلا اینطور نیست . خودت میتونی به راحتی یه مودم از هر جایی که خواستی بخری ( اینم بستگی به شرکت داره )
5- پشتیبانیشون ناقصه . اونم علت داره . چون اصل کار با تهرانه و شرکت های اینجا فقط نمایندگی فروش هستن و موارد قطعی و اینچیزا از تهران بوجود میاد
6- اینم قبول دارم دلیلشم کمبود کابل کشیه و برای دادن خط روی هر سیم 4 تا خط میدن که جایی برای اینترنت نمیمونه
7- درسته . هیچ تفاوتی نیست وفقط تو محدودیت حجمیه . اما تو هر سرویسی خواستی می تونی بخری :20:
8- قیمت ها را اصفهانی ها تعیین نمی کنند بلکه از تهران قیمت مصوب بهشون میدن اونم که داره میده 25000 تومن حتما یه ریگی به کفشش هست
9- خوب البته زیاده ولی تنها راه درامده شرکت های اصفهانی از adsl همینه چون از روی خوده اکانت میدونی چقدر بهشون میدن ؟ 7% یعنی برای سرویس 64 کمتر از 1000 تومن براشون سود داره . البته اگه طرف بتونه نصب کنه که مشکلی نیست اما بیشتر یوزرها خودشون خواهان اومدن افراد از طرف شرکت ها هستن
موفق باشی :10:
نقل قول:
احتمال زیاد دلیلش این است که شما از نداگستر سرویس میگیرد.والا غیر ممکن است که در سرویس 64 به شما میانگین 35 دانلود بده.........
درسته؟
درصورتیکه نباید اینطور باشه و باید شبکه براساس نوع سرویس متفاوت باشه ولی سرعت ثبات داشته باشه
اینها فقط نظر شخصیه
سلام ....
بله من از نداگستر سرویس میگیرم
اینم بگم هیچ استانداردی برای این وجود نداره که همه باید سرویس 64 شون حتما 64 باشه نداگستر اینطوری سرویس هاشو تقسیم بندی کرده .. ... البته اونا هم معمولا سرویس هاشون را با 64 و 128 تعیین نمی کنند
بلکه مثلا میگن پلن A . پلن B ..... یا یه چیزی تو همین مایه ها
اینم بگم الان ISP های اصلا از ارائه ADSL راضی نیستند چون براشون توجیح اقتصادی نداره شما یه کارت اینترنت 1500 تومنی که می خری را 500 تومنش را مغازه دار بر میداره و 700 تومنش برای ISP ها سود هست و فقط 300 تومن پاشون در می آد ( اینو ازش کاملا مطمئنم چون 6 ماه توی یک ISp کار می کردم )
خوب معلومه که بهت نباید پشتیبانی درستی هم در مورد ADSl بدن
حالا آخر اين همه حرف ما كه ميخوايم ADSL بگيريم از كجا و چندشا بگيريم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه چيز ديگه اين 15000 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ميگيرند براي نسب(نامرداي دودره باز) مگه بجز وصل كردن مودم ونصب برنامه ي مودم كار ديگه اي هم ميكنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
نه همونه . البته بعضی جاها هم 10.000 تومن میگیرن مثله جلفا ( نماینده نداگستر )
دوستان عزيز، حرفتون رو داشته باشين!
يه فست فود خيلى كار بيست به نام دليشيز تو حكيم نظامى بود كه الآن گويا تعطيل شده. مىخواستم ببينم كسى از شما آدرس جديد يا آدرس شعبهى دومش رو داره؟
◙
سلام ! یک فست فود هم توی میر هست به نام پن پن سه سوت ! اسنک های مخصوصی داره به نام پن پن اونا خیلی خوشمزه هست دونه ای ( 400 ) ! اگه خواستی یه بار هم اونا امتحان بکنی خیلی خوبهنقل قول:
يه فست فود خيلى كار بيست به نام دليشيز تو حكيم نظامى بود كه الآن گويا تعطيل شده. مىخواستم ببينم كسى از شما آدرس جديد يا آدرس شعبهى دومش رو داره؟
سلامنقل قول:
اونقدر ها هم بیست نبود ها
ما اون موقعی که تو حسین اباد بود ازش خرید کردیم
بگذریم از اینکه توی ساندویچ من پر از مو بود
انچنانی هم نبود
فقط چون قیمتش ارزون بود خیل طرفدار داشت
با قیمت اون موقعش می دش ساندوچی خوشمزه تر از اون توی بوف خورد که البته الان بوف هم بسته شده
راستی درباره سوالت
شرمنده من اطلاعی ندارم:11:
سلام
به نظره من اسنکهای اسنک کینگ تو ی مجتمع پارک خیلی خوشمزه است و البته دیشلم هم که هنوز خیلی خوبه.
اسنک مفت و بد مزه می خواهی
اسنکهای کافی شاپ کارین
واه واه
خدا به دور خیلی بد مزه است.
شلام !
چون هر روز از حکیم نظامی رد می شم یکی بیاد یه ساندپیچی معرفی کنه همون اول های حکیم نظامی ... قبلا می رفتم دروازه شیراز ولی دیگه نمی تونم برم ...
تو دانشگاه علوم پزشکی هم باشه قبول می کنیم و طرفای بیمارستان الزهرا ولی خواهشا یجا بگید شلوغ نباشه چون جاها شلوغ سرم درد می گیره نمی تونم ساندپیچ کوفت کنم :d
راستش شرمنده ما را از خوردن این چیزا منع کردن :41: منم به جون خودم نمی خورم :31:
راستی در مورد کالباس میگن قرمزی توی اون ماله اینه که توش تاج خروس میندازن برا همین هم سفته :2::18:
راست و دروغش با خودشون :20:
سلام عزیزان همشهری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها میخوام Credit card بگیرم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ از کجا بگیرم ؟ اعتبارش چقدره ؟ و کلا چه مشکلاتی موقع گرفتن و بعد از گرفتنش ممکنه برای آدم پیش بیاد ؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این داستان ها را قدیما می گفتند مارا خر کنند !نقل قول:
راستی در مورد کالباس میگن قرمزی توی اون ماله اینه که توش تاج خروس میندازن برا همین هم سفت
یادمه پدرم می گفت اگه غذا نخوری کوچیک می مونی وقتی میری حمام از تو سوراخی کف زمین میری پیش هشت پا ها ( اخه من قبلا از قیافه هشت پا خیلی می ترسیدم )
نقل قول:
یه شعبه دیگه هم داره که توی خیابان سجاد قبل از پمپ بنزین هست.کارش هم خوبه........
نقل قول:
شما میتونی برای دریافت به مجتمع تجاری پگاه-طبقه اول.انتهای راه رو سمت چپ.آخرین مغازه مراجعه کنی........
لطف میکنی آدرس این مجتمع پگاه رو بهم بدی ؟ خودشون مشاوره میکنن ؟
راستی اسم اون نمایندگی رو هم اگه داری بهم بده تا شمارهاش رو از 118 بگیرم
اگه شمارش رو بدی هم که چه بهتر
پل میر رو بلدی؟ همونجا بگی مجتمع پگاه بهت میگننقل قول:
سر میر هست