پاک شود تکراری بود
پاک شود تکراری بود
دوست خوبم اين كا را كردم دوباره نصب كردم ولي 5 دقيقه تا بالا اومدن ويندوز طول ميكشه
استاد jadda
اين كمودوي جديد از خود سايت كمودو گرفتم .قبليو پاك كردم.ورژن جديد و نصب كردم.به مشكل جديدي بر خوردم :
ويندوز قبل از بالا اومدن ويندوز صفحه سياهي مياد كه حدود 5 دقيقه طول ميكشه تا ويندوز لود بشه اين در حالي كه رو ي اون يكي ويندوزم
هنوز ورژن قبليه cis نصبه و وقتي وارد اون ويندوزم ميشه اين مشكل نيست.
دقيقا اين قضيه از امروز كه روي يكي ديگه از ويندوزم اين ورژن جديد نصب كردم شروع شد يعني اون صفحه سياه و زمان 5 دقيقه قبل
لود شدن ويندوز(xp).
راستش نميتونم از كمودو دل بكنم دلم ميخوات اين ورژن جديد بدون مشكل رو سيستمم مثل قبل داشته باشم ولي امروز اين جوري شد
كلي هم حالم گرفت.
فكر كنم بايد همون cis قبليو نصب كنم و از داخل خود كمودو برنامه رو ابديت كنم ولي اين جوري اصلا دل چركينم .:n13:
منم رفتم و توی مسیری که بهت داده بودم پیداش کردم و کپی کردم روی دسکتاپ... حل شد .نقل قول:
شما بگو چه ویندوزهایی داری و روی کدوم مشکل داری؟اون 5 دقیقه دقیقا کی اتفاق میفته؟نقل قول:
یکبار هم کومودو رو از ویندوزی که مشکل داری حذف کن ببین هنوز مشکل داری یا نه.
جالبه کمودو اپدیت هاش امروز سنگین شده . یک 3 مگ و یکی 2 مگ تا الان
ويندوز xpنقل قول:
اون 5 دقيقه قبل از صفحه خوش امد گويي ويندوز اتفاق ميفته.
اين مشكل من فقط بعد از نصب كردن cis v6.1 اتفاق ميفته يعني تو ورژن قبلش اينطوري نميشد ويندوزم.
وقتي كمودو cis v6.1 پاك ميكنم مشكل حل ميشه .
ولي من به كمودو عادت كردم دوست دارم اگه بشه اين cis جديد مشكلي واسه سيستمم ايجاد نكنه كه گويا اين طوري شده.:41:
سلام علیکم
جناب matin 99 من فکر میکنم بهتره از ویندوز XP خداحافظی کنید، ویندوز 7 یا 8 خوبه، البته این یک نظر کلی بود، لیست فایلهای ناشناخته را هم یک نگاهی بنداز، خواستید از قسمت وقایع حفاظت پیشرفته یک گزازش بگیر و در پیغام خصوصی به من بده یک نگاهی بندازم....
در مورد Shared space باید عرض کنم که اون فقط یک پوشه معمولی است، فقط آیکونش فرق میکنه، و اینکه اون قسمت به صورت پیشفرض مجازی سازی نمیشه، همین؛؛ هر مکان/پوشه دیگری را که در CIS تعرف بکنید که مجازی سازی نشود، در واقع یک Shared space یا همون فضای اشتراکی محسوب میشه، یعنی مکانی که بین محیط اصلی و محیط مجازی سندباکس مشترک هست.
در مورد آپدیت آفلاین هم تمام آپدیتهای نسخه 6 به هم سازگارند، یعنی اگر بعدا نسخه 6.5 بیاد باز همین آپدیتها روش کار میکنن. چون ساختارشون یکی هست. الانم میتونید از آپدیت CIS کپی بگیرد و روی سیستمهای دیگر کومودو را آپدیت آفلاین بکنید، به نوع ویندوز XP/7/8 و حتی نوع 32 یا 64 بیتی بودن هم ربطی نداره و کار میکنه.
خوب من یک اشگال دیگه دارم (شاید هم اشگال نباشه) cce کمودو من اپدیت نمیشه یعنی اتومات اپدیت نمیشه وقتی کمودو رو هم اپدیت میکنم اون اپدیت نمیشه حتما باید دستی اپدیت بشه . چجوری میتون cce کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
چرا امروز برای آبدیت پیام خطا میده؟ لطفا شما هم دستی آبدیت کنید و نتیجه رو اعلام کنید....این خطا چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم همینجوریه:n24:نقل قول:
چجوری cce رو به صورت دستی آبدیت میکنی؟نقل قول:
شما مگه CIS نداردید؟ بنابراین اسکنر CCE نیازی به آپدیت نداره و از همون آپدیت CIS استفاده میکنه.....نقل قول:
اگر هم که نسخه پرتابل دارید فقط کافیه CCE را اجرا کنی و به اینترنت وصل باشی، خودش خودکار آپدیت میشه، یا اینکه یک اسکن سریع بکنی، قبلش آپدیت میشه
شما الان مگه نسخه 6.1 را نصب نکردید؟؟ اگر نسخه 6.1 دارید نگران نباشید.نقل قول:
فعلا CIS نمیتونه با سرور آپدیت برنامه ارتباط برقرار کنه،(البته اگر ارتباط برقرار بکنه هم چون شما نسخه 6.1 را دارد اعلام میکنه که برنامه آپدیت است) ولی سرورهای آپدیت دیتابیس مشکلی ندارند و دیتابیس آپدیت میشه.
مشکل مربوط به سرورهای ارائه آپدیت برنامه میشه که معمولا یکی دور روزه حل میشه، مشکل از سیستم شما نیست.
من cis دارم وقتی باهاش cce رو باز میکنم میبینم cce اپدیت نیست مثلا چند ویروس رو اسکن میکنم خود cis 16 تا میشناسه cce هیچی نمیشناسهنقل قول:
من همین الان کمودو رو پاک کردم و دوباره میخوام نصب کنم اگه باز مشگل داشته باشه نورتون نصب میکنم چون این انتی ویروس هم عالی بود
الان کمودومو پاک کردم و دارم دوباره نصب میکنم نصب شد با عکس برات توضیح میدم هرچن خیلی هم راحتهنقل قول:
جالبه الان اگه بخوای از کمودو اینترنت سیکروبتی رو دانلود کنی نسخه 6 هست نسخه 6.1 رو برداشتن بجاش 6 گذاشتن احتمالا باگ و مشگل زیاد داشته در نسخه 6.1
شاید منظورت اینه که بصورت آفلاین به مسیر C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners رفته و فایل b0015975.cav رو انتخاب میکنی؟نقل قول:
بله. درستهنقل قول:
کمودو اپدیت برنامه رو بسته که کسانی نسخه 6 دارن به نسخه 6.1 نیان و در سایت خودش هم نسخه 6.1 رو برداشته و بجاش نسخه 6 گذاشته احتمالا نسخه 6.1 اشگالاتی داشته که اینکارو کردننقل قول:
وقتی یک فایل رو برای آنالیز به کومودو میفرستی... بعدش از کجا باید نتیجه رو ببینی؟
سایت virustotal هم باز نمیشه یا به سختی باز مییشه... مشکل از منه یا از سرورش؟
.........................تکراری
سلام میشه از آپدیت comoodo استفاده کرد برای سیستم های دیگه
یعنی یک سیستم رو آپدیت کنم.
بهد بقیه رو آفلاین آپدیت کنم؟
سلام با این چکار کنم.
[QUOTE=775e;7592519]سلام میشه از آپدیت comoodo استفاده کرد برای سیستم های دیگه
یعنی یک سیستم رو آپدیت کنم.
بهد بقیه رو آفلاین آپدیت کنم؟
بله شما میتونید از آبدیت کومودو برای سیستمهای دیگه استفاده کنی....نقل قول:
برای اینکه بدونید چیکار بکنید به این پست مراجعه کنید و مطالب رو با دقت بخونید.نقل قول:
چجور راهنمایی؟نقل قول:
سلام
در مورد نسخه جدید، باید عرض کنم که برخی کاربران ذکر کردند که بعد از ارتقا به نسخه 6.1 اینترنتشون قطع شده، که برای همین کومودو فعلا بروزرسانی برای ارتقا نسخه 6 به 6.1 را لغو کرده، البته امروز یک آپدیت برای نسخه 6.1 دادن که درایور فایروال بروزرسانی شد، دوستانی که نسخه 6.1 دارند از طریق آپدیت برنامه این آپدیت را دریافت کنند،
در مورد آپدیت آفلاین هم مطلب شماره 27 پست دوم را بخونید.
در مورد فایلها و ارسال به کومودو و ....: بهترین روش همون راهییه که در مطلب 1 در پست دوم ذکر کردم، یعنی از طریق انحمن کومودو، مثلا اون نمونه ای فالسی که جناب pedram_01 لینکVT اش را اینجا قرار داده بود و کومودو تشخیص اشتباه داشت را من فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تجربه میگم بهترین روش اقدام از طریق انجمن کومودو هست. میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را گزارش کنید.
این خودش یک نوع ساپورت هست، مگه دوست ندارید کومودو را بخرید و از ساپورتش استفاده کنید، ولی از طریق انجمن کومودو تا حدی همین ساپورت رایگان انجام میشه، هم به سوالات جواب داده میشه هم فایلها را بررسی میکنند هم به انتقادات و پیشنهادات شما توجه و ترتیب اثر میدن و یه وقت دیدین توی نرم افزار هم تاثیر گزار بودین!
پس این پشتیبانی رایگان> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] < را چرا از دست میدید؟!
فیلم آموزشی زیر میتونه بهتون کمک کنه...نقل قول:
من نسخه 6 رو نصب کردم بعد زدم سر اپدیت دیدم داره به نسخه 6.1 میره و سرور اپدیت برنامه درست شده
سلام
الان به فکر افتادم که CIS را با تنظیمات پیشفرض با CLT تست کنم ببینم چه جوریه، کومودو را نصب کردم و اصلا دیگه کاری نکردم، پیشفرضِ پیشفرض؛ نتیجه شد 300، جایی دیدم نوشته 200، فکر کنم اونجا اشتباه تایپی شده بوده!
محتوای مخفی: آنتی ویروس هم CLT را ویروس نمیشناسه
البته اینها مهم نیست، جمعه از روی بیکاریم بود.
بله تایید میشه ....من نسخه 6.1 رو آبدیت کردم و مشکلی وجود نداشت به راحتی آبدیت شد.نقل قول:
کمودو یک ویروس پیدا کرد بعد این صفحه برام باز شد کسی میدونه چیه؟
برای من که فعلا داره اپیدت میشهنقل قول:
سلام
چجوری میشه کومودو رو به تنظیمات پیشفرض خودش برگردوند؟(انگار تازه نصب کردی بدون هیچ تغییری) ( البته قبلا یکی از دوستان سوال کرده بود ولی جوابی ندیدم)
علی جان حالا که بیکاری :n02: پس کمی در مورد ساختن قانون در HIPS توضیح بده... اصن توی HIPS قانون بسازیم بهتره یا نسازیم؟ اگه آره پس در مورد IDM ... TeamViewer ... Yahoo! Messenger ....چه قانونی بسازیم؟
پدرام جان اینجور که من فهمیدم این سایت میگه شما به ویروس آلوده شدی و برای پاکسازی مبلغ فلان رو پرداخت کنید تا شما رو پاکسازی کنن.:n28:نقل قول:
خب، کومودو یک ویروس پیدا کرد و شما هم گزینه "خیر خودم آن را پاکسازی میکنم" را انتخاب نکردید! بجاش زدید " میخواهم پشتیبانی کومودو آن را پاکسازی کند" :n02:نقل قول:
شوخی: اینها را که میبینم حس میکنم خیلی زوده در مورد HIPS حرف بزنیم!
کومودو دراگون چند دقیقه ای هست که آپدیت جدید ارائه داده . نسخه 26.2.2.
دوستانی که دارن میتونن آپدیت کنن( در واقع آپگرید هست چون باید کل 30 مگ رو دانلود کنید)
برای اینکه خیلی سریعتر با کومودو آشنا بشین تاپیک اول رو حتما ببینید.