790 (یه کم بالا پایین داره!)نقل قول:
Printable View
790 (یه کم بالا پایین داره!)نقل قول:
690 علائدیننقل قول:
800 پایتحت!
دوست عزیز
اگه قصد خرید داری من o2 xda zinc رو پیشنهاد می کنم
از tytn بهتره
:31:
نظرتون رو در مورد HP ipaq hw6945 بدین
بچه ها من Q-Tek S200 گرفتم ويندوز موبايل 5 هستش ميخواستم ببينم چطوري ميشه تبديل كرد به ويندوز موبايل 6 چون تو بازار علائدين تبديل شدش بودش كه 30 هزار گرون تر بودش نگرفتم. برنامه هاي اين گوشي ميخواستم. فارسي رو اصلا ساپورت نميكنه ممنون ميشم كمك كنيد. ويندوز موبايل 6 چه مزيت هايي داره؟؟؟ الان اين بدي كه داره تو phonbook نميشه همه رو يه جا پاك كردش يكي از ايراداش اينه. آهنگ اس ام اس رو نميشه تغيير داد خودش يه موزيك بيشتر نداره!!! با اونكه ويندوز موبايل هستش كاش مثل ويندوز كامپيوتر محدوديت نداشت كار باهاش آسون بودش
كمكم كنيددددددد
منم مثل شما تازه همين گوشي رو گرفتم راجع بهش زياد نميدونم ولي زنگ sms رو به طريق زير ميتوني عوض كنينقل قول:
start-setting-sound & notification-notification-event-massagin:new text massage
بعد زنگ دلخواه خودت رو بزار
راستي شما نميدوني چطور ميشه كسي كه زنگ ميزنه عكسش بزرگ بيفته (من وقتي خريدم فكر ميكردم اين قابليت رو داره) وقتي ديدم عكس كوچيكه حالم گرفته شد .نسبت به آيمت جمين pdf رو هم نميخونه.
شما تونستي cd شو رو سيستمت نصب كني من هر كار ميكنم نميشه لطفاً اگه ميشه كمكم كنيد.
دوست عزيز اين چيزي كه شما ميخواي برنامش هستش از اينجا دانلود كنيد.نقل قول:
کد:http://www.***********/forum/showpost.php?p=14054&postcount=5
با اون سي دي كه آفيس 2007 داخلش داره بزار داخل سي دي رام بعد بزن بشناسه مال منم چند بار زدم شناختنقل قول:
آي دي ياهو رو بده برنامه فول اسكرين رو بهت بدم اينجا ***** ميكنه سايت رو
ممنون از شما آي دي همون m61fat هستنقل قول:
چطور ميشه كل contact هارو بطور يكجا از روي سيمكارت روي گوشي كپي كرد؟ ممنون ميشم پاسخ بدين mrmostafa
برو توی sim manager بزت edit بعد روی select all کلیک کن.
بعدش بزن save to contacts
:46::10:
ممنون از شمانقل قول:
شما ميدونين چطور ميشه يك زنگ mp3 رو به جاي زنگ موبايل گذاشت.چون ظاهراً فقط ميشه از زنگهايي كه توي خود گوشي هست استفاده كرد.
اين PPC رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينك :
کد:http://mobile-ppc.blogfa.com/post-21.aspx
الان من از تو contact نميتونم همه تلفن ها رو يجا پاك كنم تا الان راهش رو پيدا نكردم
بچه ها راستي ويندوز موبايل 6 رو ميشه روي q-tek s200 نصب كردش؟؟؟؟ يه سري برنامه ريختم چه توپ شدش. بهد ويندوز موبايل 6 بريزيم برنامه ها كار ميكنه؟؟
ريست هارد گوشي q-tek s200 با كدوم كليد ها هستش؟؟؟ كسي بلده؟؟؟؟ براي I-mate رو اين تست كرديم يه صفحه چند رنگ آوزد اتفاقي نيفتاد بعد باطري دراوردم ولي i-mate ميگه YES YA NO وقتي ميزني دوباره راه اندازي ميكنه
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
من Qtek s200 گرفتم 350 هزار تومن خيلي راضي هستم واقعا گوشي خوبيه برنامه هاي توپ ويندوز موبايل اون وقت ميخواي بري p990 بگيري؟؟؟ كه ارزش نداره برو بازار ببين چقدر p990 خراب اونجا هستش سري p ميگفت گوشي هاي خوبي نيستن يكي از تعميركارايي كه دوستم هستش. پاكت پي سي هم كلاس داره هم بهترين گزينه هستش من كه دارم حال ميكنم حالا حالا ها سرگرم هستم :46:نقل قول:
در ضمن اينم بگم من خيلي گوشي بازي كردم سر اين گوشي كلي پول دادم ولي گزينه آخر رسيدم به پاكت پي سي و الان ميگم كاش از اول گرفته بودم
من روی s200 یک فیلم Divx ریختم صداش بخوبی پخش میشه ولی تصویرش قطع و وصل میشه با 3 تا نرم افزار تست کردم تقریبا همشون اینجوری بود . میشه کاری کرد که به شه با s200 فیلم دید ؟
کسی میدونه اینجا HTC TyTN II گیر میاد یا نه؟
اگه هست چنده؟
یه سوال دیگه
گوشی های Blackberry اینجا گیر میاد؟
با 500 تا 600 هزار تومن شما چه Ppc پیشنهاد می کنید
سلام دوستان ارزون ترین PPC که طراحی مشابه به HTC P3600 و Jamin داره چی هست ؟
باسلام خدمت تمامی دوستان
و با عرض تشکر از همه دوستان بخصوص آقا امین که چنین اطلاعات ارزشمندی را در اختیار همه قرار میدهند :11:امیدوارم بتوانم از حضور همه دوستان استفاده نمایم . چند سوال دارم که هر یک عزیزان که میتوانند لطفا بنده را راهنمایی فرمایند و پیشاپیش از زحمتی که متقبل میشوید صمیمانه تشکرمیکنم .
1- تفاوت میان windows symbian و windows mobile روی ppc ها از لحاظ عملکرد و تواناییها و یا معایب چیست.
2- تفاوت میان گوشیهای موبایل دارای windows Symbian و ppc ها از لحاظ عملکرد و تواناییها و یا معایب چیست. مثل تفاوت میان Nokia N95 و Imate Kjam (مثلا وجود processor در ppc ها)
3- دوستانی که از اینترنت ایرانسل روی موبایل استفاده کرده اند لطفا از نظر سرعت و قطعی خط و هزینه آن ما را هم مطلع فرمایند . و دیگر اینکه آیا تمام صفحاتی که روی Browser های کامپیوترهای معمولی قابل مشاهده روی موبایل های معمولی هم قابل مشاهده اند یا نیاز به امکاناتی مانند Pocket IE می باشد . با تشکر و احترام
سلامنقل قول:
من i-mate PDAL دارم و باوجود سی پی یو ضعیف (200) و صفحه کوچک خیلی راضیم. حدود 2 ماه پیش از رمضانی 460 خریدم.
نقل قول:
دوستان عزیز اگر در تاپیک مربوطه سوال کنند ممنون میشم .
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=144094
کسی میدونه قیمت Htc چنده؟
(اگه اطلاعات بیشتری لازم بگم باید تا شنبه صبر کنم.)
سلامنقل قول:
HTC TyTN II توي پايتخت 1.200.000
ولي اگر بتونيد از دوبي بياريد اونجا حدود 830 است.
خیلی ممنون.نقل قول:
یک سوال دیگه HTC بهتره یا Everex E900 ؟
من TyTN II رو از دبی گرفتم 790 تومن.نقل قول:
اصلا HTC رو با Everex مقایسه نکنید...نقل قول:
یک سوال دیگه HTC بهتره یا Everex E900 ؟
این یعنی Htc بهتره و چرا؟
عزیز HTC یکی از بزرگترین و معروف ترین شرکتهای PPC سازی هست اصلا قابل مقایسه با everex نیست
سلام دوستان ببخشید من k-jam دارم وقتی hard reset کردم دیگه handsfree bluetooth رو پیدا نمی کنه کسی میدونه باید چی کار کنم ؟ اگه کمک کنین ممنون میشم :11:
شما وارد قسمت bluetooth setting بشید بعد 2 تاچیز رو چک کنید یکی اینکه توی قسمت Accessibility گزینه ی allow other devisec.... و گزینه ی other devices .... رو تیک زده باشید و یه گزینه دیگه هم هست all devices اون هم تیک داشته باشهنقل قول:
دوم اینکه services ( اون تب پایین ) Hands free رو که میزنید ببینید Enable هست یا نه
من Qtek S200دارم كه نمي تونم HARD RESET بكنمش با اينكه از دفترچه راهنما هم كمك گرفتم . اما موفق نشدم بايد چيكار كرد؟
راستي در Imate PDA2Kچرا با هيچ دكمه اي نميشه خاموشش كني ؟ آيا به خاطر اينه كه خاموش شه تمامي اطلاعاتش پاك ميشه يا گوشي مشكل داره؟/
در پاكت پي سي ها هم شما ، قادر خواهيد بود كه زنگ اونو عوض كنين من با دو مدل پاكت كار كردم كه در هردوي اونها با نگه داشتن قلم نوري بر روي آهنگي كه مي خواي روي رينگتون بزاري يك منو باز ميشه كه در يكي از اونها نوشته شده SET AS RINGTONE با انتخاب اون خودبه خود آهنگ روي ويندوز در فلدر رينگتون ريخته ميشه .نكته اينكه بايد به هنگام فشار دادن قلم روي آهنگ با قلق خاصي اينكارو انجام بدي تا آهنگ اجرا نشه در واقع جوري ضربه نزني كه حالت ENTER روي آهنگ بيفته و باعث پخش آهنگ شه . يه راه ديگه هم به نظر من اينه كه خودت آهنگ دلخواهت رو در ويندوز و در فلدر رينگتون كپي كني . خود به خود در ليست رينگون شما آهنگ قابل انتخاب خواهد بود .نقل قول:
اما در مورد اينكه يكي از بچه ها سوال كرده بود كه چطوري ميشه زنگ اس ام اس رو عوض كرد بايد بگم كه من ديدم كه يكي از بچه ها با يه برنامه هم زنگ آلارم و هم زنگ مسيج رو تغيير داده بود .
البته من در يكي از دانشگاههاي تهران خودم با پاكت پيسي S200به اينترنت بيسيم وصل شدم و EMAIL هم ردو بدل كردم .نقل قول:
دوست خوبم از راهنماییت ممنونم ولی مشکل از گوشی نیست مشکل از hands free هست چون ماله شرکت نوکیاست با اولین گوشی که connect بشه دیگه هیچ دستگاهی رو پیدا نمی کنه منم بعد از hard reset متوجه شدم اگه میدونین چه جوری میشه hands free رو reset کرد لطفا کمک کنید . بازم ممنون
شما چطوری هارد ریست میکنید ؟نقل قول:
این کارو اگه نکردید امتحان کنید
باید هر سه عمل زیر رو باهم انجام بدید
camera+comm+soft reset
خواهش مکینمنقل قول:
والا در مورد هندزفری من سونی اریکسون که داشتم دکمه ی قطع و وصل کردن ارتباط رو یه 20-30 ثانیه میگرفتم ریست میشد حالا اینو نمیدونم