البته منظورم این مشکل بودنقل قول:
البته منظورم این مشکل بودنقل قول:
خیلی ممنون ! :)نقل قول:
1- فايلهاي GDFS كارشون چيه ؟؟؟؟؟
2- من منو رو تو كا750 تغيير دادم و فايل Layout رو هم ريختم ولي منو Full Screen نميشه بالاش يه رنگه ديگست يا كلا مدلش اينجوريه. فايل Layout كارش چيه؟؟؟
3- Display drive كارش چيه ؟؟؟
4- دوربين كا 750 رو به w900 تغيير دادم فقط فيلمبرداريش خيلي محدوده فايل قبليش اينجوري نبودش چي كار بايد كردش نا محدود بشه همش 1 دقيقه فيلم ميگيره
آقا اینجا که همش شد سوال کسی جواب نمیده؟
آقا يعني هيچ كس نيست جواب بده ؟؟؟؟
من w810 فلش كردم فايل دوربينش رو فايل دوربين w900 گذاشتم كيفيتش بهتر شدش. ولي فضاي اس ام اس تغيير نكردش دوباره رفتم فايل pref_store.txt رو پاك كردم و فايل pref_store رو پست كردم دوباره اومد بالا گوشي تست كردم فضاي اس ام اس تغيير نكردش نميدونم چرا ولي ميگن رو w810 تست شده؟!! ولي رو k750 تست كردم درست شدش شد 30 هزار و خورده اي . اشكال كار كجاست ؟؟؟؟
در ضمن w810 رو با فايل REST فلش نكردم نشدش. رفتم با برنامه Phone xs فايل Main فريمور r4ed001 تو flash main firmware فلش كردم بالا اومد ولي اس ام اس تغيير نكردش من فريمور r4ed001 رو از topsony گرفته بودم ولي فايل main رو باز كردم r4ed001 نبود اين بودش W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn ولي با همين main رو فلش كردم بالا اومد دوربين تغيير كرد ولي اس ام اس نه. نميدونم مشكل چيه كامل بايد فلش بشه؟؟؟
[QUOTE=Siavash Y;475028]آموزش هک گوشی های سونی اریکسن
مدل های (K750 و W800 و W550 و K600 و K300 و K700 ....)
----------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد:
تمام آموزش های موجود در این تاپیک توسط دوست عزیزم MSsoftCO با فرمت pdf تهیه شده که میتونید از لینک زیر داونلود کنید با تشکر فراوان از ایشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا قربونت اين فايل رو ميگه زمانش تموم شده يا يك چيزي تو اين مايه ها ....
دمت گرم من خيلي دنبالش بودم
يك كاريش بكن
ممنون
سلام
حمید جان من فایل lay out رو ریختم مشکل رنگ فونت درست شد اما چند تا مشکل اضافه شده فکر کنم همخونی نداره با گوشیم!
فایلی که درست باشه سراغ داری؟
[QUOTE=Magic-Power;908303]لینک رو عوض کردمنقل قول:
:blush: سلام به همه مخصوصا سیاوش عزیز!;)
چه عجب تشریف آوردین. سیاوش جان من یه مشکلی واسم پیش اومد که با Active همون حمید عزیز رو میگم مشورت کردم گفت فایل Lay Out رو عوض کن! این کارو کردم درست شد! راستی مشکل این بود که رنگ فونتم هم رنگ زمینه شده بود! بعد که این کار رو کردم اون مشکل درست شده و یه کم تغییرات تو گشیم پیش اومده!
اولین مشکل اینه که وقتی تم میریزم رو صفحه اصلی یه خط افقی میندازه و انیمیشن رو اجرا نمیکنه!
دومیش اینه که وقتی یکی تماس میگیره اون شکل فلش که نشون میده یکی تماس گرفته نمیره تا مکالمه تموم شه
بعد تایم مکالمه رو تا وقتی تماس رو قطع نکردی نشون نمیده!
بعد این مشکل رو هم جدای از اون مورد دارم که مربوط به کابل میشه! وقتی وصل میکنم به گوشی و میکشم دیگه گوشی رو نمیشناسه! البته فقط مموری رو نمیشناسه ولی phone memory رو میبینه!
فکر میکنی میشه اینا رو درست کرد؟
فقط نیومده بدجور سوال پرسیدم ها شرمنده!:rolleye:
به به
سلام آقا سیاوش عزیز
خوش اومدی :)
از اینجا بگیرنقل قول:
راستی من که جواب دادم
محمد رضا م حمید نیستم:happy:
سلام سیاوش جان
بازم احتیاج به کمک دارم..........
گوشیم خود به خود ترکیییییییید!!!!! :wac:
نمیدونم چش شده هی واسه خودش روشن خاموش میشه!!!!:blink:
فکر میکنی با فلش درست بشه؟
اگه میشه لطفا طرز نصب کردن یو اس بی فلش رو بهم بگو...
وقتی کابل رو به گوشی وصل میکنم گوشی روشن میشه! حتی از یواس بی اصلی (پشت مادر بورد) هم استفاده کردم نمیشه!!!:blink:
اگه میتونی کمک کنی زود جواب بده چون الان گوشی ندارم و واقعا عزادار شدم:sad: گوشیم کا 750 هست و با آموزشهای شما به دبلیو 800 تبدیل کردم..
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم اگه میدونین راهش چیه بگین..
مرسی
آقا من اسمت رو اشتباهی زدم میدونم اصلا نفهمیدم :biggrin:
خلاصه شرمنده ، امیدوارم این یکی کار کنه ممنون از لینکت;)
محمد جان من نتونستم فایل Lay out رو تو این سایت که دادی پیدا کنم همه چی بود غیر از Lay out !
میشه بری تو اون قسمت لینک بدی؟:)
سلام محمود جاننقل قول:
خب منم بذار چند تا سوال بپرسم :happy:
گوشی شما چیه؟
فیرم ورش چیه؟
از چه نرم افزاری استفاده می کنی؟
سلامنقل قول:
ممنونم
چند تا از پست ها رو نگاه کردم و خیلی ممنون بخاطر آموزش کاملت این مدت همه زحمتا به گردن شما بود :)
طریقه نصب USB Flash Driver رو یکی از دوستان بطور کامل توضیح دادند ولی نمیدونم کجا بود و کدوم صفحه :rolleye:نقل قول:
جستجو کنید پیدا می کنید
اما در مورد مشکل گوشی شما
آیا پچ نصب کردید؟ مخصوصا پچ مربوط به راه اندازی گوشی بدون سیم کارت؟
یکبار مستر ریست کن حتما درست میشه
اگر سیم کارت تست داری با سیم کارت تست گوشی رو روشن کن و مستر ریست کن
همیشه فلش آخرین راه نیست :)
اگر هم پچ رو نصب کردی ریمووش کن
قبل از اینکه کابل رو وصل کنی باید کلید C روی گوشی رو نگه داشته باشید.این جوری دیگه گوشی روشن نمیشه و ویزارد نصب سخت افزار جدید ویندوز میادنقل قول:
سلام دوستان
1- من گوشیم K750 هستش (رجیستر دستی CID49-RED) با XS++1.2 گوشیم را فلش میکنم هیچ مشکلی هم پیش نمی آید ولی موقع روشن کردن گوشی Please Wait میاد و همون جوری میمونه.
2- من هر چه قدر Main و FS را با نسخه های پایین با برنامه XS++1.2 فلش میکنم و کاستومایز موقع LOG گرفتن دوباره ورژن قبلی را نشون میده قبلا R1DB001 بود نسخه R1CA021 را فلش کردم موقع لوگ گرفتن دوباره R1DB001 را نشون میده و هر چه قدر هم کاستومایز میکنم ورژن قبلی همون جوری میمونه.
3- کابل سرویس برای گوشیم درست کردم با DCU-11 موقعی که گوشی درست کار میکنه (البته بعد از Unlockکردن با باکس SETOOL --گوشیم را با همان پیغام Please Wait می برم مغازه و Unlock میکنه و گوشیم درست میشه) به برنامه SEMCtool 8.4 وصل میشه ولی بعد از فلش کردن با XS به هیچ نرم افزار وصل نمیشه.
4- آیا راهی وجود داره که کل Main و FS را پاک کرد و از نو همه چیز را فلش کرد.
آقا این جواب مارو یکی بده این پیغام واسه چیه میخوام وارد fs یا فلش بشم اینو میگهنقل قول:
بعدشم از کجت بفهمم که گوشیم red هست یا brown چون با برنامه k750flasher_13.7 هم نمیتونم cid گوشیمو مشخص کنم این پیغامو میده :
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:05
Error: 0x002004
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
در ضمن گوشیم k750 هستش
سلام
گوشي من W850 وPhon lock گوشيمو فراموش كردم با برنامه phoneXS 2.10 Alpha 5 هم نشون نميده پيغام ميده DBID:2010 نيست و براي من DBID:2020 ميشه راهنمايي كنيد با چه برنامه اي ميتونم ببينم
یک سوال !
این کابلی که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنه برای flash و استفاده از نرم افزار Farmanager استفاده میشه همان کابل USB است که در داخل جعبه گوشی قرار دارد یا کابل دیگه ای است ؟
نه عزیز همون کابل توی جعبشه
آقا تورو خدا کمکم کنید من با این آموزش هک cid 49 گوشیمو فلش کردم یعنی اینو db2010cid49_3_2.rar دانلود کردم طبق آموزش با برنامه XS++ گوشیمو فلش کردم ولی حالا بازم وقتی میرم توی فار منیجر همون پیغام بالایی میادش (اون عکسی که بالا گذاشتم) یعنی fs و flash میادش ولی وقتی میخوام برم توشون اون ارورو میده حالا گوشیم همینجوری خاموش مونده تو رو خدا یکی کمکم کنه ممنون
حداقل اگه کسی نمیدونه یه آدرسی چیزی از یه جایی که درست میکنن بده به من فقط زود ممنون میشم
دوست عزیز پورت USB رو تغییر بدیننقل قول:
از USB مستقیم خود مادربرد استفاده کنید
مطمئنا مشکل حل میشه
احتمالا برنامه دیگری با پورت قبلی تداخل ایجاد کرده
خودتون نمی تونید باید باکس داشته باشیدنقل قول:
سیاوش جان آخه من یه اشتباهی کردم اونم اینه که هون لینکایی که توی آموزش سید 49 بود برای دانلود نرم افزارها بجز phonex همشون خراب بود و من بجای sefp010051 از SEFP010044 استفاده کردم و همچنین از db2010cid49_3_2.rar استفاده میکنم میخوام ببینم این ربطی به مشکلم داره؟
چطور می تونم از فایل های سیستمی گوشیم که CID49 است backup بگیرم !؟
سیاوش جان اگه اومدی حتما منو راهنمایی کن من فقط میخام گوشیم روشن بشهنقل قول:
1-فلش کردن کامل انجام شدهنقل قول:
و مشکل شما از همون تغییر imei اولیه است
2-مشکل همون بالایی
3-منظورتون کابل سرویس دیگه ic pl2303 گیر آوردی بیشتر توضیح بدید
اگه کابل داری از برنامه semc tool v8.4 استفاده تا مشکل Please Wait حل بشه یه تاپیک بود که آموزش میداد
4-آره دوباره فلش کردن ولی مشکل شما از فلش کردن نیست
از XS++v1.2 استفاده کنیدنقل قول:
عزیز من اینو باید اول میگفتینقل قول:
تا من برم لینکش رو عوض کنم با SEFP010044 کار نمیکنه
فقط باید از همون فایلهایی که توآموزش هست (امضا) استفاده بشه
با فار برو تو fs گوشی بعد همشو کپی کن رو هارد;)نقل قول:
محمد جان فکر کنم Lock code گوشی های DB2020 رو نمیخونه !نقل قول:
سلام اکتیو خان
بله من کابل سرویس ساختم البته 3 تا
اول با همون IC-MAX232 که از طریق کام پورت که خوب هم کار کرد البته ابتدا به هیچ برنامه ای وصل نمیشد و من فکر میکردم مشکل از مدارش هست (غافل از اینکه ما بلد نبودیم استفاده کنیم)
دومی هم از طریق همون MAX-232 ساختم باز هم مورد اول پیش آمد.
سوم یک کابل DCU-11 خریدم و طبق گفته های آقای Darkmen تبدیل به کابل سرویس K750 کردم
آقای اکتیو الان تمام کابلهای DCU-11 که در بازار وجو دارد از یک IC با نام AS8303DS یا مشابه آن در داخلشان هستش که دقیقا همان PL2303 هستش فقط راه انداز آن فرق میکنه که ان را از یک سایت چینی دانلود کردم و کار کرد
ولی نکته مهم :
این کابلها همشون به این راحتی ها که من فکر میکردم به گوشی وصل نمیشند ابتدا باید گوشی را روشن کنیم وقتی صفحه سفید مشاهده شد و قبل از ویبره زدن باید کابل را وصل کنیم و بعد از لود کامل گوشی گوشی را خاموش میکنیم دیگه بعد از این مرحله اگه کابل وصل باشه با زدن کلید پاور گوشی روشن نمیشه و آماده ارتباط میباشه و در مرحله ای که برنامه میگه گوشی را به آرامی روشن کنید یک لحظه کلید پاور گوشی را میزنیم و گوشی به برنامه وصل میشه.
هر سه کابل درست کار کردند ولی کابل USB با سرعت زیادی که داره نسبت به پورت سریال بسیار خوب عمل میکنه.
ولی مشکل من این هستش که برنامه SEMCTOOL 8.4 احتیاج به فایل های DLL اضافی داره که هنوز نمیتونم دانلود کنم چون لینک آنها خراب شده اند بدون آنها این نرم افزار به درستی کار نمیکنه. البته خود SEMCtool را دانلود کرده ام
فقط اون فایلها مونده.
اگه کسی دانلود کرده لینکش را بذاره .
و در ضمن اگه کسی بخواهد این کابل را درست کنه و مشکلی داشته باشه در این تاپیک مطرح کنه .
این کابل به برنامه هایی نظیر FAR-XS++-SEMCtool- بدون مشکل وصل میشه.
لینک راهنما :
من دوتا کابل داشتم یکیش ای سی ark داشت یکی دیگه هم ای سی قیری:puke:نقل قول:
فکر کنم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لازم داره تا خوب کار کنه
آیا میشه با این کابل و برنامه SEMCtool سریال (IMEI)گوشی رو تغییر داد؟؟